Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιασμός αγγελίας "Σε αναζήτηση αντικειμένου!"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Big_Master, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Γιατί αρπάζεστε εσείς του BDSM;
    Εγώ είμαι vanilla και αντιτάσσομαι στη λέξη "αντικείμενο". Μου χτυπάει άσχημα όπως η λέξη "σκλάβα" (εκτός και αν τραγουδιέται από την Tζένη Βάνου!) και η λέξη "σκυλάκι" για τους άντρες υποτακτικούς. Αλλά όλα αυτά εντάσσονται ως φυσιολογικά σε αυτό που καλείται BDSM και στην νοοτροπία αυτών που το ακολουθούν.


    όπως είπε και ο potty65.

    Αστάρτη

    Υ.Γ. ioanna, για μένα είναι ΠΑΣΑΣ. Τους τίτλους και τα αξιώματα τους δίνουν οι άλλοι σε μας και όχι εμείς στον εαυτό μας.
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Κατ αρχήν δεν υπάρχει θέμα διαγραφής και καλό θα ήταν να ξεκολλήσουμε λίγο από το πρόσφατο συμβάν και όχι να το μεταφέρουμε σε κάθε thread που μας καπνίζει.

    potty65 πολλές φορές έχεις ισχυριστεί πως δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις κάποια πράγματα για το D/s και επιτέλους το εμπέδωσα. Άυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι πως εσύ που δηλώνεις άγνοια και έλειψη διάθεσης να μάθεις, παρ'ολα αυτά ασκείς κριτική και επί του θέματος.

    Όσο για το αν η σκλάβα είναι αντικείμενο, η al_nair είναι και η μόνη που το εκφράζει σωστά.
    Μια σκλάβα είναι ότι διάολο γουστάρει Ο Κύριος της αλλά ουδέποτε παύει να είναι ανθρώπινο όν.
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    αν η ανικανότητα κατανόησης δεν οδηγεί στην άγνοια έστω και μερικώς potty65 τότε εγώ είμαι λάθος και σου ζητώ συγνώμη.

    ioanna ειλικρινά δεν βρήκα μέτρο σύγκρισης μεταξύ των δύο... οπότε δεν τίθεται θέμα μέτρων και σταθμών... (ταπεινό?)
     
  4. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Τι λε ρε μάγκα μου Big Master!!Τον σεβασμό πρέπει να τον κερδίσεις.Εσύ δείxνεις πως δεν είσαι ικανός να σεβαστείς τον ίδιο σου τον εαυτό!Για ποιόν σε πέρασες?Μου αρέσει που αυτοβαφτίστηκες και Master και μάλιστα Big! Αν θεωρείς οτι τα submissive άτομα έίναι αντικείμενα είσαι βαθιά νυχτωμένος και σε λάθος forum.



     
  5. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    GreekMistress νομιζω πως δεν μιλας καλα....
     
  6. potty65

    potty65 Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Carissa νομίζω ότι βγαίνουμε λίγο εκτός θέματος, γιαυτό και θα είμαι σύντομος. Είμαι ανίκανος να κατανοήσω σημαίνει ότι αδυνατώ να δεχτώ αυτή την θέση, όσο και αν έχω προσπαθήσει. Πάντως έχω να παρατηρήσω ότι όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σου, εμφανίζεις μία επιθετικότητα, και ενίοτε ειρωνεία που δεν συνάδει καθόλου με την ταμπέλα που έχεις βάλει στον εαυτό σου, αυτή της slave. Εγώ νόμιζα ότι οι slaves ήταν ταπεινοί και σεμνοί, αλλά φαίνεται έκανα λάθος... Εκτός και αν γινόμαστε μάγκες εκεί που μας παίρνει, και παναγίες εκεί που δεν...
     
  7. Hliostalaxth

    Hliostalaxth Guest

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Περα απο καθε διαθεση αστεϊσμου, όπως εκανα σε προηγουμενο post μου,

    Οπως η carissa[L_T] ανεφερε, μια σκλαβα ειναι αυτό που ο Κυριος της επιθυμει να ειναι... Αυτο ειναι αποδεκτο και μη επιληψιμο. Εκεινο ομως που ενοχλει, ειναι το να αποκαλει καποιος "αντικειμενα" τα ατομα στα οποια απευθυνεται η αγγελια του.

    Αντικειμενο, ή οτιδηποτε αλλο, μπορει να αποκαλεσει καποιος, κατι που του ανηκει, δεν εχει ομως το δικαιωμα να αποκαλει ετσι ολους τους υποτακτικους.

    Πιθανον ο Big_Master να μην ειχε κακη προθεση, αλλα θα πρεπει να συνειδητοποιησει οτι ειναι λιαν προσβλητικος αυτος ο χαρακτηρισμος σε ατομα που δεν γνωριζει και ουδεμια σχεση εχουν μαζι του.

    Απο την αλλη, ειναι επιλογη του καθενος αν θα απαντησει στην αγγελια αυτη ή οχι και αν τον θιγει η οχι η λεξη "αντικειμενο".
     
  8. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Και καλα κανει και σε εξιταρει αλλα επετρεψε μου να εχω την αποψη μου potty65 και μην μου λες σε ποιον θα την πεφτω και ποτε.
     
  9. potty65

    potty65 Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Sada δεν κατάλαβες.... ο άλλος ο Μεγάλος με εξιτάρει.. Γιατί όλοι μα όλοι αρπάζεστε?
     
  10. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Την αποδέχεσαι ή όχι υπάρχει και αυτή η σκοπιά στο BDSM. Η επιθετικότητα που λες πως διακρίνεις έχει να κάνει με το γεγονός πως πρέπει να δίνω συνεχως μια μάχη με την ασχετοσύνη, την βλακεία και την λάθος εικόνα που παρουσιάζουν πολλοί για το M/s.
    Σεβαστό να μην αποδέχεσαι αλλά εξίσου πρέπει να υπάρχει και σεβασμός για αυτόν που το βιώνει και το παρουσιάζει προς τα εξω. Κακός νόμιζες πως οι slaves είναι ταπεινά και σεμνά πλάσματα. Είναι δυναμικά και μαχητικά πλάσματα ειδικά όταν υπερασπίζονται τον κόσμο τους.
    Θα σε παρακαλέσω να συνεχίσουμε prv αν αυτό επιθυμείς.
     
  11. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    εγω ενα ξερω ορισμενοι ενοχλουντε και αναμεσα τους ισως και εγω αλλα το Thread γεμισε!και εμενα δεν μου αρεσουν ορισμενα Threads!απλως δεν μβενω να τα διαβασω!και εσυ βρε μεγαλε το αντικειμενο τη το ηθελες?πες ψαχνω παστα η σοκολατα χεχεχεχε!
     
  12. gaby

    gaby Guest

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Αισθάνομαι την ανάγκη να συμφωνήσω με όλες ανεξαιρέτως τις προλαλήσασες, υποτακτικές, σκλάβες και Αφέντρες καθώς και με τους ludwig και SadalMelik για την τοποθέτησή τους.

    Αλλά...

    Το ιδεολογικοποιήσαμε πολύ το θέμα. Κανένας, περιλαμβανομένου του Big Master δεν είπε ότι οι σκλάβες είναι οπωσδήποτε αντικείμενα. Αυτό που είπε ο Big Master είναι ότι ο ίδιος θα ήθελε ένα αντικείμενο ερωτικής διασκέδασης.

    Δικαίωμά του. Απ' ότι γνωρίζω, αν ζούσε στο εξωτερικό θα μπορούσε να πάει σε ένα dungeon και να βρει περισσότερες από μία υποτακτικές που να προσφέρονται ως αντικείμενα για την περίσταση, να διαλέξει όποια ή όποιες επιθυμούσε και να κάνει session.

    Απ ότι γνωρίζω, αυτή την έννοια, εκτός από το dehumanisation, έχει ο όρος "αντικείμενο" όταν αναφέρεται σε υποτακτικούς, δεν είναι ότι δεν αναγνωρίζεις στον/ην υποτακτικό/ή την ανθρώπινη υπόσταση, είναι ότι στα πλαίσια του session την/τον βλέπεις ως αντικείμενο - υποτακτική/ό