Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιασμός αγγελίας "Σε αναζήτηση αντικειμένου!"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Big_Master, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

  1. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Ρε παιδιά, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι: Γράφετε ο καθένας την άποψη του για την αγγελία του ακατανόμαστου και αντί να βγεί ο ίδιος να σχολιάσει, σχολιάζεστε μεταξύ σας και επιτίθεστε ο ένας στον άλλον. Και κάνετε μάγγα το αντικείμενο, από το πουθενά.

    Εγώ παράδειγμα, θα ήθελα να γράψω στο αντικείμενο, ότι είναι άρρωστο και χρίζει ιατρικής παρακολούθησης, αλλά θα επεμβαίνατε εσεις να με φάτε. Θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί τύποι Αφεντάδων, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Και ένας ακόμα τύπος δεν θα έβλαπτε, αυτή τη φορά όμως, προς αποφυγή τέτοιων Αφεντοαντικειμένων. Αλλά πάλι εσείς θα με σχολιάζατε, αρνητικά ή θετικά χωρίς να δώσετε βήμα στο εν λόγο άτομο. Γι αυτό και γω δεν σχολιάζω τίποτα.  
     
  2. Big_Master

    Big_Master New Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Η Αυτού Εξοχότης Του αφού ευχαριστήσει όλους όσους ασχολήθηκαν μέχρις στιγμής μαζί του έχει να κάνει τις εξής επισημάνσεις:
    1. Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα, αυτοαποκαλούμενα "σκλάβοι" και "σκλάβες" που το κύριο μέλημά τους είναι να αυθαδιάζουν, να βγάζουν γλώσσα και να προσπαθούν να ειρωνευτούν Αυτόν που δεν είναι άξια ούτε τα πόδια του να φιλήσουν! Προφανώς δεν πρόκειται περί "σκλάβων". Είναι απάτη! Fake! Μάλλον για νοικοκυρούλες που φαντασιώνονται και βαφτίζουν τον γκόμενό τους "ιδιοκτήτη" τους! Αντε λοιπόν και¨"καλά στέφανα"
    2. Κάποιοι βέβαια αυτοαποκαλούμενοι "σκλάβοι" θα μπορούσαν ίσως μετά από επιβολή αυστηρών μέτρων να υποταχθούν! Οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν ...επάγγελμα ή χώρο!
    3. Κάποια υβριστικά σχόλια που ακούστηκαν εδώ μέσα, δε με αφορούν! Γι΄αυτό άλλωστε υπάρχουν Κύριοι και Τιποτένιοι, Αφέντες και Σκλάβοι! Τίποτε δεν είναι τυχαίο!
    4. Ο πραγματικός σκλάβος ΝΑΙ είναι αντικείμενο προς χρήση! Οποιος πιστεύει το αντίθετο δεν κάνει γι΄αυτή τη δουλειά!
    5. Οι σκλάβοι δεν έχουν δικαιώματα, βάλτε το καλά στο μυαλό σας! Σε λίγο θα βγείτε στο σάιτ και θα μου κάνετε ...συνδικαλισμό! Ελεος!
    6. Τέλος όποιος αμφιβάλλει για τον Αφέντη, ας δοκιμάσει, αν τολμάει!
     
  3. alnair

    alnair Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    σκλάβες ενωμένες ποτέ νικημένες!
     
  4. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Να είσαι καλά! Εγώ σε ευχαριστώ που μου θύμισες για άλλη μια φορά γιατί είμαι vanilla 

    Αστάρτη
     
  5. alnair

    alnair Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Προτείνω να διαγραφούν οι πλαστικές κούκλες. Είναι ντροπή ενώ υπάρχουν τόσες υποτακτικές να καταφεύγουμε σε φτηνά υποκατάστατα.
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    ~κοιτάζει τα υπόλοιπα μέλη... ξύνει το κεφάλι της....προσφέρει και pop corn στον Κύριο Aldur...~

    Τώρα να σου πω astarty πως έχεις άδικο? Δεν τολμώ κούκλα μου...
     
  7. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    ~αναρωτιέται τι είναι τελικά;~

    Αν είμαι άνθρωπος δεν είμαι σκλάβα, αν είμαι σκλάβα δεν είμαι άνθρωπος. Τι είμαι;

    Αν είμαι σκλάβα είμαι αντικείμενο, αν είμαι αντικείμενο δεν είμαι σκλάβα;
    Μπερδεύτηκα...

    Ας πούμε λοιπόν ότι είμαι σκλάβα, άρα και αντικείμενο. Τι με νοιάζει εμένα αν ο ιδιοκτήτης μου έχει ανάγκες και ποιές είναι αυτές; Εγώ ένα αντικείμενο είμαι κατά πάσα πιθανότητα διακοσμητικό. Γιατί να ενδιαφερθώ για κάποιον; Αυτό θέλουν οι Αφέντες κι εμείς σπάμε το κεφάλι μας τόσα χρόνια τι να κάνουμε για να Τους ικανοποιήσουμε;

    Συγχαρητήρια Μέγα Μάστερ που μέσα σε ένα ποστ μας Λύσατε όλες τις απορίες. Θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα για τη φιλοσοφία Σας περί αντικειμένων. Αν Θέλετε καντε μου μια ανάλυση του πως μπορεί όχι ένας άνθρωπος αλλά ένα αντικείμενο να φανεί χρήσιμο σε Έναν Αφέντη. Θα ήθελα πάντως να με Εκπαιδεύσετε σε αυτή τη νέα Σας μέθοδο. Θα θελα να Σας ενημερώσω ότι δεν είμαι νυκοκοιρούλα, είμια μια συνειδητοποιημένη σκλάβα, που όμως μέχρι τώρα δεν είχα την τιμή να γνωρίσω Έναν Μέγα Αφέντη, απλά Αφέντες.
     
  8. Maley

    Maley Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Για να κανω τον δικηγορο του διαβόλου, o BigMaster νομιζω οτι εννοει το αντικειμενο του ποθου του..Πραγματι, ο sub για τον Αφεντη του αποτελει αντικειμενο..εμψυχο βέβαια, αλλα αντικειμενο...για σκεφτειτε το...
     
  9. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Ο μόνος λόγος που βρίσκω Big Master για να γράψω αυτό το post είναι η συμπάθεια που έχω προς τους ψυχικά άρρωστους. Γιατί από την στιγμή που μπερδεύεις τα αντικείμενα ( λύσε μου μία απορία μπερδεύεις ακόμα και τις κατσαρόλες; ) με τους ανθρώπους σίγουρα χρήζεις ιατρικής βοήθειας.
    Τώρα σε περίπτωση που κάνω λάθος και είσαι ένας υγιείς και πολλά υποσχόμενος νέος θα σε συμβούλευα να δοκίμαζες καλύτερα την τύχη σου σε κάποιο site δημοπρασιών. Εκεί μάλλον θα είχες περισσότερες πιθανότητες γιατί είναι μαζεμένα πολλά αντικείμενα και θα μπορούσες να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο.
     
  10. Shadowfire

    Shadowfire New Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    "Drinking with a bosom friend, a thousand shots are too few; Talking with a disagreeable person, half a sentence is too many...."
     
  11. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    ~smiles at shadowfire and nods~


    astarty σου έχω όποτε θες home made pop corn με μπόλικο λιωμένο βουτυρο...

    ... όσο για το ξάφνιασμα.... πιο πολύ έχω ξαφνιαστεί και μάλιστα ευχάριστα με κάποιους ανοιχτόμυαλους βανίλλα παρά με το τι συμβαίνει με τους ανθρώπους του "χώρου".
    Η σωστή λέξη είναι απογοήτευση, αλλά όπως είπες δεν πτοούμε. Δεν το έπαθα όσα χρόνια ήμουν μόνη κυνηγώντας ένα όνειρο που μου αποκάλεσαν χίμαιρα φίλοι του "χώρου". Δεν το έπαθα όταν έκανα λάθος επιλογές και έτρωγα τα μούτρα μου.
    Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι (και ίσως να μην χρειάζονται και περισσότεροι) στους οποίους βρίσκω αντίκρισμα... ας είναι καλά.
     
  12. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Πιστεύω ότι εννοείς τον Big Master carissa[L T] ή κάνω λάθος;