Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχολιασμός αγγελίας "Σε αναζήτηση αντικειμένου!"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Big_Master, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

  1. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    pilote αν ήταν ένας ή δύο ή τρεις θα ήταν όλα μια χαρά...
     
  2. lorelai

    lorelai Guest

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε η αγγελία του Big Master για 2 λόγους. Πρώτον γιατι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται και να ζητάει ότι επιθυμεί και δεύτερον γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου αντικείμενο. Ενδεχομένως να υπάρχουν σκλάβες που θα ήθελαν να υπηρετήσουν έναν Αφέντη που τις θεωρεί αντικείμενα και που αυτές θεωρούν τον εαυτό τους αντικείμενα. Τώρα αν απλά αφήναμε την αγγελία αυτού του ανθρώπου ασχολίαστη δεν θα γινόταν και ολόκληρο θέμα. Ας απαντούσαν σκλάβες που ενδιαφέροναι στο thread του ή ας του έκαναν pm. Περί ορέξεως όπως είπε και η carissa ουδείς λόγος. Οπότε δεν χρειάζονται και ερμηνείες. Από την άλλη μπορεί να έκανε και απλά πλάκα όπως είπε και ο Aldur. Οπως και να έχει πιστεύω ότι η απόπειρα γελοιοποίησης δεν συνάδει με ένα φόρουμ που κόπτεται για την ανεκτικότητά του... Αν ερχόταν εδώ και έθετε κάποιες ανησυχίες ή και ερωτηματικά για κάποια πράγματα να απαντήσουμε αλλά ο άνθρωπος μία αγγελία έβαλε που να μην το έκανε δηλαδή όπως εξελίχθηκε το thread.
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    pilote όπως είπε και η little_slut[PieR] δεν είναι ένας και δυό.... από κει και πέρα μου αρέσουν ή όχι οι απόψεις του συγκεκριμένου μέλους, θα συμφωνήσω με την lorelai ως προς την αγγελία... πολύ κακό για το τίποτα και κακώς εγώ πρώτη που δέχθηκα ή το πήρα ως πρόκληση το δεύτερο πόστ του και απάντησα όπως απάντησα στο συγκεκριμένο thread.... μπορούσα να ανοίξω άλλο thread στην τελική.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Ζητώ εκ των προτέρων ταπεινά συγνώμη για το πόση μου, το οποίο στόχο δεν έχει να επιτεθεί σε κανένα προσωπικά, αλλά να μας προβληματίσει ως προς κάποιες συμπεριφορές που ταπεινά θεωρώ ανάρμοστες και ενάντια στην έννοια της κοινότητας και του ιδίου του φόρουμ.

    Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω όλες αυτές τις αντιδράσεις. Διάβασα και ξαναδιάβασα το ποστ του Big Master και δεν ένιωσα να με ενοχλεί ή να με απειλεί στο ελάχιστο.

    Σαν σκλάβα Του Κυρίου Electro-pain, είμαι οτιδήποτε Επιθυμεί Εκείνος στον Οποίο επέλεξα να υποταχτώ και ανάμεσα σ΄ άλλα είμαι και αντικείμενο, όσο, όπως και όταν Αυτός αποφασίσει.

    Ο Big Master στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του ίσως θέλει αυτό το οποίο έγραψε. Τι λόγος σας πέφτει τι αναζητεί και γιατί το πήρατε σχεδόν όλοι σαν προσωπική επίθεση? Τόσο μένος πια λες και σας ανάγκασε να κάνετε κάτι.

    Εγώ πάντως όταν αντιδρώ με τόσο θυμό και με τόση ένταση σε κάτι που ουσιαστικά ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ, πράγμα που συμβαίνει συχνά, αναρωτιέμαι τι να είναι εκείνο που ένιωσα πως με απειλεί στο συγκεκριμένο θέμα.

    Υπάρχουν σκλάβες που επιθυμούν να είναι αντικείμενα και μόνο, υπάρχουν σκλάβες που σε κάποια φάση της ζωής τους αυτό επιθυμούν, υπάρχουν σκλάβες που στην παραμικρή ένδειξη πως είναι για τον Αφέντη τους οτιδήποτε πέρα από αντικείμενο-φεύγουν, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε, να κατακρίνουμε και να χλευάσουμε τις επιθυμίες και τις επιλογές των άλλων?
    Οι σωστότεροι?
    Οι μοναδικοί κάτοχοι της μιας και απόλυτης αλήθειας για το bdsm?

    Συγνώμη κιόλας αλλά άσχετο αν συμφωνώ ή διαφωνώ με την τοποθέτηση και άποψη ζωής του Big Master, όπως εξάλλου και με τις τοποθετήσεις και απόψεις πολλών άλλων, προσπαθώ να μάθω να σέβομαι τις επιλογές και τις απόψεις των άλλων όπως ακριβώς επιθυμώ να σέβονται τις δικές μου οι άλλοι, χωρίς να χρειάζεται να απολογούμαι σε όσους διαφωνούν μαζί μου για την εξάσκηση του αναφαίρετου μου δικαιώματος να είμαι αυτή που επιλέγω.

    Όπως πολύ σωστά κατά την ταπεινή μου άποψη Είπε Ο Κύριος Aldur
    Και συμφωνώ με την lorelai

    Και βέβαια η tender lilly έθεσε πολύ σωστά

    Τι προσπαθούμε λοιπόν να κάνουμε? Να διώξουμε με την συμπεριφορά μας όσους δεν συμφωνούν μαζί μας, να κρίνουμε και να κατακρίνουμε κάθε αγγελία, να προσπαθήσουμε να γελοιοποιήσουμε κάθε τι που δεν εκφράζει τις δικές μας απόψεις περί bdsm ή να κρυβόμαστε πίσω από το «εγώ είμαι βανίλλα δικαιούμαι να λέω ότι μου κατέβει» κ.ο.κ.?

    Από πότε αλήθεια συζητάμε όχι επί της ουσίας, αλλά κατινιάζουμε μια αγγελία?

    Αν θέλατε να κάνετε συζήτηση για τους τύπους των σκλάβων και ποιες επιθυμούν αν επιθυμούν να είναι απλά αντικείμενα γιατί δεν ανοίξατε απλά ένα τέτοιο θέμα προς συζήτηση?

    Αν και τώρα, ποια θα τολμούσε να εκφράσει κάτι τέτοιο, μετά από τέτοιο λιθοβολισμό άραγε?

    Ας τους φιμώσουμε λοιπόν!

    Κι ας το πούμε ξεκάθαρα πως στο φόρουμ αυτό δεν έχουν θέση, γιατί εμείς οι «σωστοί» και «γνώστες» του χώρου τους θεωρούμε εκτός…..

    Εκτός κι αν δεν είναι αυτή η πρόθεση μας, οπότε ας αφήσουμε ελεύθερο τον κόσμο να εκφράζεται, από τη στιγμή που δεν θίγει κανένα προσωπικά και δεν επιβάλλει την άποψη του σε κανένα κι ας πάψουμε να κρίνουμε πια ο ένας τις επιλογές του άλλου με τόσο θυμό, κακία και μένος.

    Δεν νομίζω να αρμόζει στο χώρο μας κάτι τέτοιο.

    Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή σας.  
     
  5. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Πιστευω πως σε περιπτωση που καποιος δεν συμφωνει με το υφος της εν λογω αγγελιας και δεν την αφορα καλο θα ηταν να δώσει την σιωπή της προς απαντηση του.
    Η αγγελια του εν λόγω ατομου απευθυνεται αποκλειστικα και μονο σε ατομα που ενδεχομενως θα συγκινηθουν απο αυτη η θα τους εξιταρει .Αν διαφωνειτε αγνοηστε την.
    Ο χλευασμος που δεχτηκε φανταζει στα ματια μου σαν εμμεση μορφη λογοκρισιας κατι το οποιο απεχθανομαι.
    Και τελος ατομα που ανηκουν στον vanilla χωρο κατακρινουν καποιον που θεωρει εαυτον στον bdsm χωρο και επελεξε να εκφραζεται με τραχειες εκφρασεις οπως ο BigMaster σε ενα bdsm φορουμ προσωπικα αυτο το θεωρω προκληση.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Δεν θέλω να σχολιάσω την συμπεριφορά πολλών σε αυτο το thread, θέλω όμως να θέσω μερικά ερωτήματα:

    Αν ο Big_Master είχε χρησιμοποιήσει την έκφραση "αναζητώ άτομα που επιθυμούν να είναι και να νοιώθουν αντικείμενα" αντί την "αναζητώ αντικείμενα" θα είχε δημιουργηθεί ο θόρυβος που δημιούργήθηκε;

    Η χρήση της λέξεως "επιθυμούν" οδηγεί σε άτομα που θέλουν να έχουν επιλογές, πρεσβεύω πως η μόνη και τελευταία επιλογή που έχει ένα άτομο που συνειδητά δηλώνει "θέλω να είμαι σκλάβος" είναι η αποδοχή ή όχι κάποιου ως Αφέντη του (και αυτό απαντάει έμμεσα στην ερρώτιση ενός άλλου thread για το ποιός επιλέγει).

    Δεν θα αναλώσω τον χρόνο μου και τον δικό σας στην αναζήτηση για άλλη μια φορά κοινά αποδεκτής ερμηνίας της λέξης σκλάβος/α, σίγουρα δεν πιστεύω πως έχει συνδικαλιστική βάση, θα ρωτήσω όμως όλους εσάς που αποδέχεστε αυτόν τον όρο για τον εαυτό σας, τι σας ωθεί να το κάνετε, τι βρίσκεται στην σκλαβιά σας, στην υποταγή σας; (οικοιοθελή μεν αλλά πάντα σκλαβιά και υποταγή, ή μήπως όχι;   )

    Ο DreamMaster σε άλλα threads έθεσε έμμεσα (και σε κάποια σημεία όχι και τόσο έμμεσα) το ερρώτημα για την θέση του ρομαντισμού στο D/s, το ίδιο ερώτημα έχω θέσει και εγώ κατά καιρούς, η σαφέστερη απάντηση που διάβασα ήταν του νεαρότερου μέλους του forum στο thread για την πραγματικότητα του 24/7 (που πολλοι μεν αποτάσσονται ως μη πραγματοποιήσιμου και ακόμη περισσότεροι (-ες??) δείχνουν από τα λεγόμενά τους να ονειρεύονται ή να επιθυμούν (ε, ίσως με κάποιες ... επιφυλλάξεις <s>), ποιά είναι λοιπόν η πραγματική σχέση του έρωτα με την υποταγή; χωρίς βολικές δικαιολογίες, χωρίς υπεκφυγές γιατί υποτάσσεται μια σκλάβα;

    Αναφέρομαι πάντα όχι σε άτομα kinky η "submissive" του ενός session αλλά σε σκλάβες, σε άτομα που επέλεξαν συνειδητά να περάσουν κάποια περίοδο της ζωής τους χωρίς επιλογές, που επέλεξαν να είναι ιδιοκτησία, πολύτιμη μεν, πάντα όμως ιδιοκτησία και που δεν είναι τα ίδια που αποφασίζουν για την αξία της, αλλά δέχονται να έχουν την αξία που θα τους προσδώσει ο ιδιοκτήτης τους, όπως σε κάθε ιδιοκτησία.
     
  7. meira

    meira Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Δύσκολη η απάντηση στην ερώτησή Σας Κύριε.
    Από την μέχρι τώρα εμπειρία μου έχω καταλάβει ότι μία σκλάβα υποτάσσεται γιατί αυτή είναι η ανάγκη της. Μέσα στην πορεία της υποταγής της όμως θεωρώ ότι είναι φοβερά δύσκολο έως και αδύνατον να μην ερωτευτεί τον Αφέντη της ιδίως όταν δεν της το Έχει Απαγορέψει. Η συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές. Θα χρειαστεί πολύ ψάξιμο μέσα στην ψυχή της και αρκετή δουλειά από τον Αφέντη της για να συνεχίσει να υποτάσσεται για τους σωστούς λόγους και όχι από τον τρελλό έρωτά της.
     
  8. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    potty65 μην εισαι απολυτος.
     
  9. alnair

    alnair Regular Member

    RE: RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Πιστεύω ότι η ουσία της διαμάχης συνοψίζεται σε αυτά τα λόγια. Αυτό που ενόχλησε εμένα προσωπικά ήταν η ιδέα ότι κάποιος θεώρησε πως ένας σκλάβος - υποτακτικός αποτελεί αντικείμενο a priori, πριν καν συναινέσει στο να υποταχθεί σε κάποιον συγκεκριμένο Κύριο.
    Ίσως η αντίδραση να ήταν πράγματι υπερβολική, αλλά όπως παρατηρεί η lara[E-p] ίσως "ακούμπησε" κάτι μέσα σε κάποιους από μας, που μας πόνεσε. Δεν δέχομαι κάποιος να με θεωρεί αντικείμενο επειδή έτσι το αποφάσισε αυτός, χωρίς να είναι ο Κύριός μου. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι σε chat rooms ακούω οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς από άτομα που αποφάσισαν μια μέρα να βάλουν κεφαλαίο γράμμα στο αρχικό του nick τους.
    Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα με όσους λένε ότι κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Πιστεύω ότι πέρα από κάποια (ίσως υπερβολικά) σχόλια σχετικά με τη λέξη αντικείμενο, που στόχο είχαν να δείξουν την ενόχληση κάποιων από μας σχετικά με το πώς ένα αντικείμενο μπορεί να συναινέσει σε μια D/s σχέση, κανείς δεν προσπάθησε να φιμώσει κανέναν. Απλώς εκφράστηκαν απόψεις.
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Για μένα είναι απλό. Η σκλάβα είναι άνθρωπος που επιλέγει με την ελεύθερη βούλησή της να γίνει αντικείμενο του Αφέντη της. Συμφωνώ απόλυτα με τον MasterJp. αλλά οι λεπτές διαφορές στις εκφράσεις δεν είναι τυχαίες.
     
  11. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Κάποιες λέξεις και φράσεις δυστυχώς έχουν την ίδια επίδραση πάνω μου με αυτή που έχει η κάπνα του τσιγάρου σε ένα υπερευαίσθητο αισθητήρα καπνού σε σύστημα πυρασφάλειας. Χτυπάει συναγερμός ενώ δεν υπάρχει φωτιά.
    Είναι η σκλάβα άνθρωπος? Φυσικά και είναι. Έτσι γεννήθηκε και δεν αλλάζει αυτό όσο και να πιστέψει κανείς, ακόμα και η ίδια πως είναι ζώο ή υποπόδιο για οποιονδήποτε λόγο. Που να με δείτε να γαβγίζω. Εκείνη την ώρα το πιστεύω πως είμαι η σκύλα Του και Εκείνος το απολαμβάνει δεόντως.
    Πριν λοιπόν απευθυνθώ σε κάποιο οργανισμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρόλαβα και συνηδειτοποίησα την υπερευαισθησία μου και έγραψα το προηγούμενο πόστ. Το σωστό να λέγεται. Ο Big Master είχε κάθε δικαιώμα να γράψει την αγγελία που έγραψε χωρίς σχόλια και παρά τις ενστάσεις ή την αποδοχή του καθενός μας για το σκεπτικό του.

    Για να εξατομικεύσω λοιπόν την θέση μου και να προσπαθήσω να απαντήσω όσο καλύτερα μπορώ στο ερώτημα Του Κυρίου MasterJp θα πω τα παρακάτω.

    Η ανάγκη, η πείνα, το βίτσιο μου είναι η υποταγή όπως και πολλών άλλων. Καλώς ή κακώς ανήκω στην κατηγορία των υποτακτικών που χρειάζονται στην αρχή της γνωριμίας και της σχέσης τους αιτιολόγηση. Η εμπιστοσύνη όπως έχουμε πεί συχνά, χτίζεται. Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά την αρχική γνωριμία με Τον Κύριο μου σπάνια αμφισβητώ ή αποζητώ αιτιολόγηση. Θα έρθει και η μέρα του ποτέ ελπίζω σύντομα

    Η σχέση μου με Τον Κύριο μου δεν ξεκίνησε από έρωτα, ούτε καν από σεξουαλική έλξη. Παράδοξο? Ίσως. Είχα φθάσει σε ένα σημείο που το μόνο που ήθελα ήταν να εκπαιδευτώ σαν σκλάβα. Την δεδομένη περίοδο ο έρωτας δεν ήταν κριτήριο. Το κριτήριο ή η προδιαγραφή αν θέλετε, ήταν ο άνθρωπος που θα με εκπαίδευε να μου ενέπνεε την βασική εμπιστοσύνη για τις ικανότητες του και τις προθέσεις του και φυσικά να είναι μια προσωπικότητα άξιας σεβασμού, πάντα με τα δικά μου κριτήρια.
    Όταν είδα σε Εκείνον τα ενδείξεις των ζητούμενων, Του ζήτησα να με εκπαιδεύσει και για καλή μου τύχη και Εκείνος βρήκε σε μένα αντίστοιχα πολλά από τα δικά Του ζητούμενα.

    Μιλάμε για το D/s προσεγγίζοντας την σεξουαλική του πλευρά αρκετά συχνά. Εχω παρατηρήσει πως το κύριο αφροδισιακό για μένα στο D/s είναι η ίδια η αίσθηση της Κυριαρχίας κάποιου επάνω μου. Ξέρουμε επίσης πως ειδικά στο D/s το εγκεφαλικό είναι που οδηγεί το σωματικό. Σε μένα η σεξουαλική έλξη γεννήθηκε όπως και η αγάπη, μέσα από την ίδια την διαδικασία της υποταγής μου. Με τιμάει με την εμπιστοσύνη Του στην κρίση μου ενώ ταυτόχρονα με μεταχειρίζεται σαν πόρνη Του. Το λατρεύω.

    Μου είχε κάνει σχετικά πρόσφατα μια φίλη την εξής ερώτηση. «Τώρα πιά γνωρίζοντας και αγαπώντας Τον Κύριο σου, αν μια μέρα σου έλεγε, τέρμα το D/s, θα συνεχίσουμε βανίλλα, χωρίς αυτό να αλλάξει τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας του, τι θά έκανες?» Η απάντηση μου ήταν πως δεν μπορώ να φανταστώ πια την ζωή μου χωρίς Εκείνον. Κατόπιν το ανέλυσα και είδα πως δεν μπορώ να φανταστώ και την ζωή μου χωρίς το D/s. Είναι απαραίτητο συστατικό της ευτυχίας μου. Αν κάτι ουσιώδες μας λείπει στον συντροφο μας καταλήγουμε συχνά πυκνά να το αναζητήσουμε αλλού ή μιζεριάζουμε λόγω της αίσθησης του ανολοκλήρωτου. Όλες οι βασικές σχέσεις ξεκινάνε με ένα βασικό θέλω. Πάνω σε αυτό βρίσετε κοινό έδαφος για να χτίσουν μαζί τα υπόλοιπα.

    Για μένα οτιδήποτε υποδηλώνει και ενισχύει το είδος της σχέσης που έχω, οτιδήποτε υποδηλώνει και πιστοποιεί ότι Εκείνος είναι Ο Μάστερ και εγώ η σκλάβα είναι σημαντικό και αποδεκτό.
    Οι δυσκολίες που είχα και έχω κάποιες φορές με τον εξευτελισμό για παράδειγμα μετριάζονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ο έντονος πόνος είναι μέρος του επίσης και όχι δεν μου αρέσει πάντα. Αυτό που προσπαθώ να πω, είναι πως ΣΙΓΟΥΡΑ μου αρέσει να πρέπει να αποδέχομαι κάποια πράγματα, ασχέτως αν αυτά τα ίδια μου αρέσουν ή όχι. Αυτό με κάνει και αισθάνομαι σκλάβα πολύ περισσότερο από το κολλάρο στον λαιμό ή το μαστίγωμα.

    Ελπίζω να απάντησα αλλά ευχαρίστως να δώσω διευκρινίσεις για το κατεβατό μου.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: RE: Σε αναζήτηση αντικειμένου!

    Κατ΄ακρίβεια δεν έγινε μόνο έκφραση απόψεων αλλά χλευάστηκε η φράση Κάποιου, επειδή ενόχλησε κάποιους άλλους και ιδιαίτερα σκλάβες.! Δεν κρύβω πως πριν καιρό ίσως και μένα να με ενοχλούσε, γιατί μέσα μου αντιδρούσα στη σκέψη πως αν αφεθώ να γίνω αυτό που είμαι, θα σημαίνει υποβίβαση της προσωπικότητας μου, θα γινόμουν γλάστρα και αυτό θα σήμαινε πως δεν είμαι πια τίποτα αξιόλογο. Είχα λάθος.
    Αλλά χρειάστηκε πολλή δουλειά μέχρι να το δεχτώ και για να΄είμαι ειλικρινής αυτό το θέμα και η αντίδραση μου σ΄αυτό, ήταν αυτό που μου έδειξε πως άλλαξαν αρκετές αντιλήψεις μου επί του θέματος. Φόβος. μόνο ο φόβος μπορεί να με κάνει να αντιδράσω τόσο έντονα σε κάτι που δεν με αφορά. Φόβος πως αυτό ίσως συμβεί σε μένα, πως απειλεί την ουσία της προσωπικότητας και ύπαρξης μου κατ΄επέκταση, κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

    Στην τελική όμως όπως Είπε και Ο Master Jp,

    Σημ: τα bold δικά μου

    Όταν αυτό που Αναφέρει Ο Master Jp στην τελευταία παράγραφο γίνει βίωμα όσων επέλεξαν να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι, τότε μόνο δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις και έμμεση προσπάθεια από σκλάβες να πάρουν εξουσία να αποφασίζουν οι ίδιες τι είναι και τι όχι, γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτό έγινε έστω και ασυνείδητα εδώ. Δεν ήταν αντίδραση στο ποστ Του Big Master, ήταν αντίδραση στη γενικότερη αντίληψη πως η σκλάβα γίνεται αντικείμενο..αν και στις σκλάβες εξ' ορισμού δεν πέφτει λόγος.

    Από τη στιγμή που η σκλάβα ( όχι η kinky/bottom/sub μερικής απασχόλησης) παραδίδεται ΔΕΝ της πέφτει λόγος, δεν επιλέγει εκείνη και δεν θα έπρεπε να ενοχλείται από λέξεις και έννοιες, γιατί δεν θα την απασχολούσε και δεν θα έκανε προσπάθειες να αποδείξει σε όλους με απώτερο στόχο τον ίδιο της τον εαυτό πως ναι μεν- αλλά.....είμαι αξιόλογη,΄δεν είμαι αντικείμενο κ.ο.κ.
    Κάποια σκλάβα που είναι σε ειρήνη με το ποιά είναι, δεν έχει πια ανάγκη να αποδείξει σε κανένα τίποτα, να αντιδράσει σε έννοιες και λέξεις, ακρίβώς γιατί γνωρίζει πολύ καλά ποιά είναι, τι είναι και η εσωτερική γαλήνη και η αξία που παίρνει από Τον Κύριο της είναι όλα όσα χρειάζεται. ΄

    Αλλά αυτό αναμφισβήτητα είναι ευκολότερο στη θεωρία παρά στην πράξη και μόνο ο χρόνος και η εκπαίδευση μπορούν να το πετύχουν.

    Καλή επιτυχία σε όλες μας λοιπόν αν όντως αυτό είναι το δικό μας μονοπάτι.