Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχόλιο μιας Pro Domme = μια σκληρή πραγματικότητα...!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Sir_Aristotelis, στις 3 Ιουνίου 2014.

  1. Sir_Aristotelis

    Sir_Aristotelis New Member

    Κλέβω ένα σχόλιο μιας Pro Domme που με άφησε άφωνο το πόσο αλήθεια είναι αυτό που λέει, με έναν απόλυτα κυνικό τρόπο περιγράφει μια πραγματικότητα που συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω λόγια να το σχολιάσω παρά μόνο οτι με βάζει σε σκέψεις...!

    "Πάντως να ξέρετε πως τις καλύτερες και πραγματικές πόρνες, οι περισσότεροι τις έχετε στα κρεβάτια, στις σχέσεις και στα σπίτια σας …Το χειρότερο είναι πως μερικοί τις έχετε γεννήσει ή τις έχετε παντρευτεί και τις λούζεστε καθημερινά! Δεν είστε τίποτε περισσότερο γι αυτές παρά αιμοδότες! Κάποιοι είστε κερατάδες και δαρμένοι, αφού τις πληρώνετε ανεξέλεγκτα, μια που είναι άνευ ταρίφας και σεις, τις περισσότερες φορές μένετε με το πουλί στο χέρι!!! Κακόμοιρα αρσενικά, πόσο ηλίθια και αξιοθρήνητα είσαστε!! Είναι τόσο εύκολο να σας χειριστεί μια γυναίκα (vanilla, σκλάβα ή Αφέντρα) και να σας τα φάει… Μια πόρνη τουλάχιστον έχει ΤΙΜΗ!!"
     
  2. marcom

    marcom New Member

    pro+Domme ειναι εξ'ορισμού έννοιες αντικρουόμενες..η pro ελέγχεται από τα λεφτά+τα θέλω του πελάτη,άρα μόνο domme δεν είναι. Μάλλον άλλος έχει το πάνω χέρι.
     
  3. Sir_Aristotelis

    Sir_Aristotelis New Member

    δεν συμφωνώ καθώς ένας πελάτης που θα επιλέξει να πληρώσει μια ProDomme δεν έχει δικαίωμα να έχει θέλω αλλά αφήνεται να εξουσιαστεί το κορμί του. Άλλωστε αυτό αναζητά, αυτό έχει ανάγκη. Η ProDomme πληρώνεται για τις υπηρεσίες που προσφέρει και το κάνει με ευχαρίστηση (φαντάζομαι).
     
  4. marcom

    marcom New Member

    Ο μανάβης πουλάει μήλα,μανταρίνια,πορτοκάλια,μαρούλια.
    Ο πελάτης επιλέγει τί και πόσα θα πάρει.
    Επίσης επιλέγει και από ποιον μανάβη θα τα αγοράσει βάσει ποιότητας/τιμής και καλής φήμης στην αγορά.
    Άλλωστε ο πελάτης έχει πάντα δίκιο στο τελος.
    Άρα ο πελάτης έχει τον έλεγχο.

    Μανάβης=pro "domme"
    πελάτης=πελάτης
    Μήλα/πορτοκάλια=sex services/πρόγραμμα/διάρκεια/πλοκή
    φήμη στην αγορά=bourdela.com
    πελάτης=Master
    proDomme=sub προς επιλογή/απόρριψη


    Όσο για την ουσία των λεγόμενών της, μου βγάζουν μια ενδόμυχη προσπάθεια εσωτερικής της εξιλέωσης στη λογική "Όλες είναι πουτάνες εκεί έξω, τουλάχιστον εγώ είμαι direct + ειλικρινής"..(πολύ ή λίγο έγγυος, the bottom line is έγγυος/πουτάνα)..και το περηφανεύεται κιόλας που πιάνει/πιάνουν τα αγοράκια "μαλάκες" ευθέως/πλαγίως.
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2014
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Έγραψα ένα κείμενο στο χώρο που το βρήκες προχθές απαντώντας της χωρίς να βρίσω απλά της έλεγα μια πραγματικότητα την οποία οι διαχειριστές τη θεώρησαν προσβλητική και τη κατέβασαν.
    Η αλήθεια είναι πως απευθύνεται σε ένα κοινό (χαμηλής ή ανύπαρκτης αυτοεκτίμησης) με το οποίο είναι πολύ επιεικής μαζί τους. Εγώ θα έλεγα πολύ χειρότερα πράγματα στη θέση της. Θα μου πεις τότε γιατί της την είπες; Να σου το εξηγήσω το γιατί. Επειδή δεν μπορεί απευθύνεται έτσι σε υποτακτικούς. Σε δήθεν υποτακτικούς μπορεί να τα πει και 100 φορές χειρότερα. Σε υποτακτικούς όχι. Έπρεπε να κάνει ένα διαχωρισμό. Είναι τόσα χρόνια στο χώρο αποκλείεται να μην καταλαβαίνει το βαθύ νόημα που κρύβει η λέξη υποτακτικός.

    Ο υποτακτικός γνωρίζει πολύ καλά τι ψάχνει! Καταρχήν δεν πηγαίνει ποτέ με Dominatrix για 3 λόγους

    1) Είναι Topping from the bottom. Πληρώνεις και της λες θέλω αυτά δηλαδή στην ουσία της υπαγορεύω ΕΓΩ τι θα κάνει εκείνη. Δεν έχει νόημα κάτι τέτοιο για έναν υποτακτικό. Δεν υπάρχει ελέγχομαι από τη Dominatrix γιατί θα μου πει τι θέλεις να σου κάνω; Ο συνειδητοποιημένος υποτακτικός έχει βγάλει φτερά και έχει φύγει κατευθείαν με το που θα ακούσει τι θέλεις να σου κάνω.
    2) Δεν μπορεί να σου δώσει να νιώσεις τι είναι subspace. Αν το κάνει τότε θα πρέπει να σε φορτωθεί ένα διωράκι στο χώρο της οπότε κάτι τέτοιο είναι ασύμφορο για εκείνη
    3) Δεν μπορεί να προσφέρει κτητικότητα. Δηλαδή δεν της ανήκω. Δεν είμαι δικός της και δεν θα γίνω ποτέ δικός της όταν ο υποτακτικός θέλει να έχει κάποια δίπλα του που να της ανήκει. Αυτό πως θα το κάνεις με μια Dominatrix ? Δεν γίνεται... Ακόμα και στη φύση αυτό βλέπεις. Έχεις δει ποτέ ελάφι να πηγαίνει σε λιονταρίνα; Τι γίνεται; Η λιονταρίνα παρακολουθεί βλέπει τα θύματα της κάνει την επιλογή της και τέλος. Αυτό είναι η Κυριαρχία. Σε επιλέγει και σου δείχνει με τον πλέον αληθινό τρόπο ποιος κάνει το παιχνίδι.

    Όταν κάποιος είναι εκ πεποίθησης υποτακτικός δεν μπορεί να πάει με Dominatrix. Δεν έχει νόημα, θα πάνε οι δήθεν που αναζητούν απλώς τη κάβλα... Και εκεί έρχομαι και λέω το εξής Ρε φίλε δήθεν υποτακτικέ που απλώς γουστάρεις τη κάβλα βρες μια βανίλλα να σου δώσει τα ίδια. Παίξτο λίγο σώστα το παιχνίδι και αν της δείξεις πως είσαι αυτός που γουστάρει θα σου το κάνει αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ καλά και θα έχεις και την αβάντα να μην γίνεσαι loser επειδή θα υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον.

    Ούτως ή άλλως ξεκινάει ο δήθεν υποτακτικός με Topping from the bottom. Ρε κορόιδο ξεκόλλα βρες μια βανίλλα να κάνεις το ίδιο και μάλιστα πολύ περισσότερες φορές. Θα μου πεις και πως να της πω; Ε αμα είσαι κορόιδο και το παρουσιάσεις ως κάτι το διεστραμμένο φυσικό είναι να το απορρίψει και η ίδια μετά και να το θεωρήσει διεστραμμένο. Αν της το παρουσιάσεις ως κάτι φυσιολογικό θα το δοκιμάσει και επειδή θα δώσεις το καλύτερο σου εαυτό θα το νιώσει και η ίδια και θα το γουστάρει μετά άμα της δώσεις αυτά που θέλει είσαι μια χαρά μετά.

    Και όχι γλυκιά μου Dominatrix σαν υποτακτικός κάποιος θα δώσει ότι θέλει αν θέλει. Σαν σκλάβος το οικονομικό ζήτημα που θέτεις είναι ανύπαρκτο και ανάξιο λόγου... Ο σκλάβος δίνει την ελευθερία του για ποια λέφτα να συζητήσουμε; Και κάτι άλλο η Αφέντρα για έναν σκλάβο είναι η καλύτερη γυναίκα του πλανήτη. Ο ουδέτερος μπορεί να τη πει πουτάνα,πόρνη, καριόλα ότι θέλει μπορεί να τη πει. Αν πέσουμε σε μονογαμικό ζευγάρι που ως επί των πλείστων έτσι είναι τα D/s ζευγάρια είναι αστείο να μιλάμε για τα λεφτά γιατί τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα....
     
  6. Noardos

    Noardos Regular Member

    Prodomme= Προσαρμοζόμενο ανδρείκελο κυριαρχίας στις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.

    Υ.Γ. Με κάποιες πιθανώς ελάχιστες εξαιρέσεις.
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Να σου πω κάτι δεν το κάνει για τη ψυχή της μάνας της... Αν έχεις λεφτά την εξαγοράζεις στη κυριολεξία... Πήγαινε σε μια Dominatrix που είναι τίγκα στη πελατεία με 50 χιλιάδες ευρώ πέτα τα μπροστά της και τότε θα σου πω εγώ που θα πάνε οι αναστολές... και αν θα πάνε περίπατο....

    Υ.Γ Και σου λέω με πελατεία για να σου δείξω το πόσο εύκολο είναι. Όλα έχουν μια τιμή στη ζωή εκτός από την ίδια τη ζωή...
     
  8. Noardos

    Noardos Regular Member

    Σύνελθε, και δεν είσαι καλά.
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Γιατί πιστεύεις πως θα αρνηθεί ή επειδή είπα ένα μεγάλο για τη μέση κοινωνία νούμερο. Αυτό που θεωρεί η μέση κοινωνία τεράστιο νούμερο για κάποιυς έχει την ίδια αξία που έχει για εμάς ένα 5ευρω. Απλώς ήθελα να σου δείξω δεν υπάρχουν εξαιρέσεις...
     
  10. Elysium

    Elysium Contributor


    Πρέπει να έχει σε μεγάλη εκτίμηση το φύλο της αυτή η pro-domme  
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Ο τρόπος με τον οποίο οργανώνει κανείς τις πληροφορίες μέσα στο κεφάλι του αντανακλούν όχι μόνο την κοσμοθεωρία του, αλλά και το πώς εν τέλει θα φιλτράρει τις πληροφορίες που ανά πάσα στιγμή δέχεται. Αν και είναι αναντίρρητα τα ψήγματα αλήθειας των λόγων αυτών, τα αφοριστοτσουβαλιάσματα εν είδει αγοριαιπποτεσκοριτσιαμαυρεσκότες στην καλλίτερη προκαλούν συνφανατήθρα σε όσους τους αφορά συναισθηματικώς το μπούρου. Και προκαλούν θυμηδία στους υπολοίπους.
     
  12. Εμένα αυτό που με βάζει σε σκέψεις είναι γιατί να υπάρχουν σε τέτοιου είδους χώρο τόοοοσα στερεότυπα.. Δε θα μπορούσε αντίστοιχα να χαρακτηριστεί και μια γυναίκα "ηλίθια, αξιοθρήνητη" που την ¨πάτησε" με τον λάθος άνθρωπο; Θέλω να πω, ας έχουμε μάτια και αυτιά ανοιχτά, άντρες και γυναίκες, γιατί επιτήδειοι υπάρχουν παντού.