Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Οκτωβρίου 2006.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Xειμωνιάτικο βράδυ πριν κάποια χρόνια .
    Πόλη Valkeswaard 30 χιλ. έξω από το Amterdam .

    Η slave τζέσικα ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της .
    Άλλη μια κουραστική ημέρα είχε φτάσει στο τέλος .
    Ανάβει τα φώτα , βγάζει το σακάκι της και κάθεται αναπαύτηκα στον καναπέ της να πάρει μια ανάσα πριν μπει να κάνει το μπάνιο της .
    Ξαφνικά τα μάτια της πέφτουν επάνω σε ένα φάκελο που έχει περαστεί κάτω από την πόρτα της.
    Σηκώνετε με κόπο και τον παίρνει.
    Ένας άσπρος φάκελος , κανένα διακριτικό επάνω του .
    Ένα ρίγος ασυναίσθητα διαπερνά το κορμί της .
    Τον ανοίγει με αγωνια.
    Είναι από τον Master της !
    Συνήθως οι εντολές ήταν τηλεφωνικές.
    Πρώτη φορά παίρνει εντολές από Αυτόν που την Κυριαρχεί γραπτές …

    ( Μικρή μου σκλάβα , ξέρεις το πόσο υπέροχα νιώθω γι αυτό που έχω φτιάξει .Σε ανέλαβα ένα 19χρονο παιδί ακόμα και σε έπλασα σε μια τέλεια σκλάβα . Αποφάσισα λοιπόν αυτό που έφτιαξα να το δουν και να το θαυμάσουν και Άλλοι .
    Έχεις 5 μέρες να ετοιμάσεις το σώμα και το μυαλό σου , με βάση όσα σου έμαθα αυτά τα χρόνια . Μετά θα οδηγηθείς από μένα και την φίλη Mistress Brigitte στο club DOMA .
    Εκεί θα βρίσκονται και άλλοι Μasters και Mistress , και μόνο μια σκλάβα , εσύ .
    Θα γίνουν πολλά επάνω σου . Το σώμα και το μυαλό σου θα δοκιμαστούν σκληρά . θα εξευτελιστείς θα ταπεινωθείς από Όλους/λες . Θα νιώσεις αντικείμενο , θα νιώσεις πως είσαι μόνο ένα κομμάτι κρέας , αλλά θέλω να το κάνεις . Θέλω να αντέξεις πολύτιμη μου . Είναι η επιθυμία μου , είσαι η περηφάνια μου .
    Μπορείς φυσικά να αρνηθείς , αλλά αν το κάνεις θα χάσεις Εμένα γιατί θα νιώσω ότι σαν Κυρίαρχος δεν κατόρθωσα να φτιάξω το τέλειο . Αν το δεχτείς θα είμαι κοντά σου όπως ήμουν πάντα και θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα δώρα μου .
    Την Κυριακή 8 το βράδυ θα σου χτυπήσω το κουδούνι. Θα είσαι γυμνή . Το μόνο που θα φοράς μέσα από το παλτό σου θα είναι το κολάρο σου με την αλυσίδα . Θα περιμένω 10 λεπτά ,αν δεν κατέβεις , θα ξέρω πως … Απέτυχα, και ο κάθε ένας θα τραβήξει το δρόμο του. ) .

    Ο φάκελος έπεσε από τα χέρια της τζεσικας , το κορμί της λούστηκε στον ιδρώτα και ο φόβος που ένιωσε της παρέλυσε τα ποδιά . Σωριάστηκε με μιας στο πάτωμα και τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν στο πρόσωπο της .
    Αυτό που της ζητούσε ο Κύριος της ήταν πέρα από τις δυνάμεις της , ήταν η πρώτη σκέψη της .
    Μετά από αρκετή ώρα στο πάτωμα , σηκώθηκε , έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε στο μπάνιο … αφήνοντας τις σκέψεις και τα δάκρυα της εκεί . ‘’ Άδειασε ‘’ το μυαλό της και άνοιξε την βρύση . Το νερό έπεφτε πάνω της και εκείνη χαλάρωνε .
    Όλη την επόμενη εβδομάδα τα συναισθήματα που ένιωθε εναλλάσσονταν με τρομερή ταχύτητα .
    Δημόσιος εξευτελισμός , ταπείνωση, πόνος από άλλους Masters και Mistress , φόβος από την μια , από την άλλη όσο το σκεφτόταν ένιωθε και ένα ηδονικό ρίγος . Ένιωθε πολύ υγρή.
    Αναρωτιόταν τι συνέβαινε μέσα της .
    Πάλευαν η ντροπή με την υποταγή, το θέλω με το δεν θέλω , το μπορώ με το δεν μπορώ , το πρέπει με το δεν πρέπει ,αλλά κατά βάθος ήξερε πιο ήταν το σωστό για εκείνη , κατά βάθος ήξερε τι θα έκανε .

    Κυριακή 8 η ώρα το κουδούνι χτύπησε . εκείνη έριξε μια τελευταία ματιά στο καθρέφτη , κούμπωσε το παλτό της , και έκλεισε το φως πίσω της .
    Ένα άλλο … φως θα άνοιγε σε λίγο για εκείνη !

    Υ.Γ
    Η ιστορία είναι αληθινή .


    Ερώτηση προς Κυρίαρχους...
    Πόσα όρια αλήθεια των υποτακτικών μας μπορούμε να σπάσουμε και με ποιους τρόπους?
    Υπάρχει όριο στο όριο ?
    Μπορούν να απαντήσουν και υποτακτικες/οι σκλαβες/οι.

    __________________
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Νομίζω ότι τα όρια υπάρχουν για να τα υπερβούμε. Τελικά τι έγινε;
     
  3. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: Re: ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ


    μα γραφει καλε μου τι εγινε τελικα ...

    '' Κυριακή 8 η ώρα το κουδούνι χτύπησε .
    εκείνη έριξε μια τελευταία ματιά στο καθρέφτη , κούμπωσε το παλτό της , και έκλεισε το φως πίσω της .
    Ένα άλλο … φως θα άνοιγε σε λίγο για εκείνη ! '',

    η ιδιαιτερότητα στο θέμα αυτό νομίζω είναι εκεί που ρωτάει ο masterperris …

    ‘’ υπάρχει όριο στο όριο ? ‘’
     
  4. usable

    usable New Member

    υπαρχει οριο στο οριο ?? και τα ορια ειναι για να ξεπερνιουνται.....

    Νομιζω οτι δεν μπορουμε να "καλουπωσουμε" την απαντηση. Μονο οταν πραγματικα φτασουμε στα ορια μας, και αναλογα και την εκαστοτε κατασταση τοτε μπορουμε να απαντησουμε. Τωρα χορευουμε απο εξω και οτι και να πουμε τωρα ισως το ανεραισουμε οταν πραγματικα βρεθουμε στα ορια μας. Παντος καλο θα ηταν που και που να δοκιμαζουμε τισ αντοχες μας και να επαναπροσδιοριζουμε τα ορια μας
     
  5. Maley

    Maley Contributor

    Μια ερωτηση-στην ερωτηση- μου ηρθε στο νου διαβαζοντας το post του masterperris: τι ειναι τελικα όριο?φανταζομαι οτι σε καθε M/s σχεση, τα ορια επαναπροσδιορίζονται καθε φορα...καθε φορα δοκιμαζονται,αλλα τελικα ο πηχυς όλο και ψηλώνει..αρκει να θέλουν και οι δύο..
     
  6. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Όπως έχει πει στο παρελθόν ένας πολύ καλός μου φίλος, limits are meant to be expanded/widened, δηλαδή οτι τα όρια είναι για να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, να μεταφέρονται πιο μακριά... Δεν πιστεύω οτι υπάρχουν άνθρωποι χωρίς όρια, είμαι σίγουρος οτι όλοι κάπου έχουμε κάποιο όριο, το θέμα είναι κατά πόσο το έχουμε συναντήσει στο παρελθόν μας για να το ξέρουμε ή όχι.
     
  7. nightingale

    nightingale Regular Member

    Απάντηση: ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ

    Aπο τη στιγμη που στο κειμενο αναφερεται : ‘Δημόσιος εξευτελισμός , ταπείνωση, πόνος από άλλους Masters και Mistress , φόβος από την μια , από την άλλη όσο το σκεφτόταν ένιωθε και ένα ηδονικό ρίγος . Ένιωθε πολύ υγρή.
    Αναρωτιόταν τι συνέβαινε μέσα της .
    Πάλευαν η ντροπή με την υποταγή, το θέλω με το δεν θέλω , το μπορώ με το δεν μπορώ , το πρέπει με το δεν πρέπει ,αλλά κατά βάθος ήξερε πιο ήταν το σωστό για εκείνη , κατά βάθος ήξερε τι θα έκανε .’ ,
    συμπεραινω πως το συγκεκριμενο ειχε παψει να ειναι πλεον ‘οριο’ της, απο τη στιγμη που υγραινεται στην ιδεα και μονο, και απλως ηταν θεμα χρονου να το αντιληφθει και να προχωρησει παρακατω.
    Λογικα ο Αφεντης της το ειχε ηδη αντιληφθει και γι’αυτο της ζητησε να το κανει. Η σκηνη που περιγραφεται παραπανω ,κατα τη γνωμη μου, δειχνει απλα την συνειδητοποιηση της σκλαβας πως ο Αφεντης της καταφερε να ‘σπασει’ ενα ακομη οριο της.
    Η διαδικασια που Εκεινος ακολουθησε βρισκεται στη φραση ‘Μικρή μου σκλάβα , ξέρεις το πόσο υπέροχα νιώθω γι αυτό που έχω φτιάξει .Σε ανέλαβα ένα 19χρονο παιδί ακόμα και σε έπλασα σε μια τέλεια σκλάβα . Αποφάσισα λοιπόν αυτό που έφτιαξα να το δουν και να το θαυμάσουν και Άλλοι .
    Έχεις 5 μέρες να ετοιμάσεις το σώμα και το μυαλό σου , με βάση όσα σου έμαθα αυτά τα χρόνια .’, δηλαδη στην εκπαιδευση και διαμορφωση της υποτακτικης συμφωνα με τα ‘θελω’ του Κυριου.
    Ως προς τους τροπους εκπαιδευσης, οι πλεον αρμοδιοι ειναι οι Κυριαρχοι με εμπειρια πανω στο συγκεκριμενο θεμα, αν και δε πιστευω πως υπαρχει περιπτωση να αναφερουν τις ‘τεχνικες’ που χρησιμοποιουν ωστε να πετυχουν το θεμιτο αποτελεσμα.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΗΣ

    Προσωπικά (πάντα) πιστεύω πως το όριο για να σπάσει δεν αρκεί απλά να νιώσει υγρή μια σκλάβα. Γενικά υγραινόμαστε εύκολα ακόμα και με πράματα που δεν θα γουστάραμε στην πραγματικότητα να κάνουμε.

    Το όριο έχει ραγίσει τουλάχιστο, όταν εκτελέσει στην πραγματικότητα αυτό που Επιθυμεί ο Κύριος της. Ως εκείνη τη στιγμή που θα εκτελεσθεί κάτι, το όριο μπορεί να έχει ξεπεραστεί στο μυαλό της -πολύ σημαντικό αναμφισβήτητα- αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει μετά βεβαιότητα πως θα αντιδράσει μπροστά στην άμεση πραγματοποίηση του.

    Όπως επίσης το να το ξεπεράσει μία φορά, δεν σημαίνει πως σώνει και καλά το ξεπέρασε γενικότερα και θα της είναι ιδιαίτερα ευκολότερο στο μέλλον.

    Και στην τελική αν δεν υπήρχε το άγχος και ο φόβος και η ντροπή και όλα αυτά ξεπερνιόντουσαν μια κι έξω, εικάζω πως για τις σκλάβες σαν και του λόγου μου (που μουσκεύουν ιδιαίτερα όταν βιώνουν όλα αυτά τα συναισθήματα), θα χανόταν ένα μεγάλο κομμάτι της μαγείας, αλλά και της καύλας.