Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 30 Αυγούστου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Κείμενο όπως ο τίτλος:

    Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM;
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Mind games . Παιχνίδια μυαλού…
    Αν τολμήσει κάποιος να τα συνδέσει με την ολοκληρωτική Κυριαρχία του ανθρώπινου μυαλού ενός υπό από έναν Κυρίαρχο , θα τον δαγκώσω σας το υπόσχομαι …
    Είτε γιατί θα το κάνει από απειρία , είτε από ενοχή σκεπάζοντας κάτι τόσο βαθύ με την απενοχοποιημένη λέξη παιχνίδια . Άλλο λοιπόν η Κυριαρχία μυαλού και άλλο τα παιχνίδια μυαλού .
    Παιχνίδια μυαλού …
    Προκαλώ τον πόνο , τρόμο , ηδονή , σύγχυση , αγωνία , χαρά , συγκίνηση , (θα μπορούσα να συνεχίσω μέχρι αύριο με τα ζητούμενα μου ) πλάθοντας εικόνες , που φέρνουν στην επιφάνεια βιώματα που συνδέθηκαν με το συγκεκριμένο ζητούμενο , άλλοτε κεντρίζοντας ελαφρά οχυρωμένες ευαισθησίες , δανειζόμενος συνειδητές αλλά και υποσυνείδητες γεύσεις από το δέκτη , ενισχύοντάς τις ή και αποδυναμώνοντάς τις ανάλογα με την περίπτωση , σχηματίζοντας μία λογική που δεν είναι απόλυτα ξένη στον δέκτη και σταδιακά αναδιαμορφώνοντάς την ή και ισοπεδώνοντάς την , συνδέοντας αισθήματα που φαινομενικά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας καμουφλαρισμένα άλλα που τα γεφυρώνουν (μάλλον και για τις τεχνικές θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο) .
    Ο λόγος ; Είναι απλός γιατί διασκεδάζω (μεγάλο ρόλο παίζει για εμένα ο τρόπος έκφρασης του άλλου στις αντιδράσεις του) . Κάποιες φορές μαθαίνω περισσότερο τον άλλο ή την φύση του αντικειμένου , αλλά και κάποιες τον ίδιο μου τον εαυτό .
    Ηθική αναστολή ; Μόνο μία . Μην παίζεις με κάτι που ίσως τις παρενέργειες δε μπορείς να τις διαχειριστείς μετά , αν φυσικά επιθυμείς να τις διαχειριστείς .
    Όμορφα να τρομάζετε...
     
  3. Θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω μερικες τεχνικες Ηλια,

    οσο γι αυτο,

    συμφωνω,ε μην το παιζουμε και θεοι γιατι υπαρχει και διαβολος.
     
  4. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Μια συμβουλή θα δώσω μόνο, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! τα παιχνίδια μυαλού δεν είναι κάτι με το οποίο μπορεί κάποιος να παίξει εύκολα και μετά να τα αφήσει, μπορεί να έχουν τρελές παρενέργειες που δύσκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί. Αυτά θέλουν πάρα πολλές προφυλάξεις κυρίως λόγω της δυσκολίας που έχουν.

    Σε οτι αφορά τις τεχνικές, αυτές είναι πολλές και διάφορες, αρκεί να ξέρεις καλά που να "χτυπήσεις" και ποιές πόρτες του μυαλού να αφήσεις άθικτες...
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απάντηση: Τί ακριβώς σημαίνει για σας mind game στο BDSM;

    Η ονειροφαντασία συναντήθηκε με όλες τις εκτάσεις.
    Τα θέλω της ζωής...τα ουρλιαχτά της οπτασίας!
     
    Last edited: 31 Αυγούστου 2006
  6. Don Machino

    Don Machino Regular Member

    από Master_Spiler

    ''Σε οτι αφορά τις τεχνικές, αυτές είναι πολλές και διάφορες, αρκεί να ξέρεις καλά που να "χτυπήσεις" και ποιές πόρτες του μυαλού να αφήσεις άθικτες...''

    λίγη περαιτέρω ανάλυση παρακαλώ , ίσως κάποια τεχνική ή κάποιο παράδειγμα?

    πόρτες μυαλού..? τι εννοείς? Ας πούμε ψυχοσωματικές διαταραχές που δεν έχουν εκδηλωθεί?

    να "χτυπήσεις" ..? τι..? να βρείς γεγονότα στο υποσυνείδητο? ή κενά στο ασυνείδητο του ενγκεφάλου και πως θα το κάνεις. με ύπνωση ίσως?
     
  7. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τεχνική καθώς το εκάστοτε παιχνίδι εξαρτάται απ'το άτομο που έχεις απέναντί σου.
    Εννοώ τα διάφορα μέρη του μυαλού τα οποία ΔΕΝ πρέπει να αγγιχτούν (π.χ. υποσυνείδητο) καθώς μπορούν να βλάψουν στο μέλλον τον άλλον.
    Να βρεις γεγονότα τα οποία θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις σ'ένα παιχνίδι μυαλού, το πώς βρίσκονται, αυτό γίνεται κυρίως με τη συζήτηση που έχεις κάνει με τον άλλον. Μην ξεχνάς άλλωστε οτι συνήθως αυτά τα παιχνίδια γίνονται μεταξύ ατόμων που έχουν χρόνια σχέση μεταξύ τους και σπάνια με κάποιους που γνωριστήκαν τώρα καθώς οι δεύτεροι δεν έχουν πλήρη γνώση των ορίων που πιθανώς να έχει ο υποτακτικός.
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Κοντεύει να μου γίνει συνήθειο να διαφωνώ μαζί σου Master Spiller.  

    Τεχνικές υπάρχουν, απλά διαμορφώνονται ανάλογα, αν και υπάρχουν τεχνικές που δουλεύουν σε πολλούς, όπως η τεχνική δημιουργίας εικόνων, εξάρτησης από την ερωτική διέγερση κ.α.
    Είμαι βέβαιη πως κάποιοι θα μπορούν να μας διαφωτίσουν καλύτερα μια και είναι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι Κυρίαρχοι.

    Συμφωνώ πως είναι κάποια πράγματα που για να δουλέψεις μαζί τους πρέπει να έχεις τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές αλλά αυτό το ΔΕΝ ακούγεται υπερβολικά καθολικό και απόλυτο κι αν απέφευγαν και ακολουθούσαν αυτό το ΔΕΝ όλοι, θα είχα στερηθεί πολλές καθάρσεις.
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    για μία φορά δίαβασα απάντηση του ΗΛΙΑ και συμψώνω !.....
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Απ'όσο θυμάμαι lara οι τεχνικές προσαρμόζονταν στον άνθρωπο, άρα ναι μεν υπάρχουν, αλλα εξαρτώνται απ'τον εκάστοτε άνθρωπο, άρα ουσιαστικά δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πατέντες που δουλεύουν πάντα σε όλους όπως π.χ. στο μαστίγωμα, εξ'ου και το "Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές" που ανέφερα.
    Καμιά φορά το να ακολουθείς στην αρχή ειδικά κάποια ΔΕΝ είναι καλό τόσο για σενα όσο και για τον άλλον, τι θα γινόταν για παράδειγμα αν ένα παιδάκι έμπαινε σ'ένα ασανσέρ και κλεινόταν μέσα; Δε θα τρομοκρατούνταν; Γι'αυτό δε λένε στα ασανσέρ οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαίνουν παιδιά κάτω από μια Χ ηλικία; Το ΔΕΝ που χρησιμοποίησα το εννοούσα κυρίως με αυτό το σκοπό και όχι με την άρνηση την απόλυτη. Είναι προτιμότερο άλλωστε να έχεις κάποιο ΔΕΝ που να σε περιορίζει στην αρχή, παρά την ελευθερία να τα κάνεις όλα αχταρμά και να στείλεις τον άλλον στο ψυχιατρείο. Σίγουρα τα παιχνίδια μυαλού μπορούν να προσφέρουν την κάθαρση, αλλά απαιτούν πάρα πολύ καλή γνώση του άλλου προκειμένου να την προσφέρουν και γι'αυτό φυσικά είναι τα πιο επικίνδυνα και συγχρόνως τα πιο ερωτικά κατά την άποψή Μου.
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Προτιμώ να παίξω κι έτσι να σου δώσω ένα γευστικό παράδειγμα φίλε ανορθόγραφε . Θα αγοράσεις πραλίνα φουντουκιού και ένα ζευγάρι γάντια χειρουργικά (τα τελευταία είναι πολύ φθηνά και τα βρίσκεις στα φαρμακεία) . Θα χρειαστείς και κάτι να δέσεις τα μάτια της κοπέλας . (Αν δεν έχεις κοπέλα θα σου δώσω μία εναλλακτική εκδοχή ) . Την προηγούμενη ημέρα θα χρειαστεί να καταναλώσεις μια καλή ποσότητα λαχταριστού κρέατος . Την επόμενη ημέρα , όταν θα πας στην τουαλέτα για την ανάγκη σου , πάρε μαζί και την πραλίνα και κρύψε την κάπου , όπως και τα γάντια . Φρόντισε να είναι και η κοπέλα στο σπίτι . Αφού αφοδεύσεις , πες της κοπέλας να γδυθεί να πάρει αυτό με το οποίο θα της δέσεις τα μάτια και ένα μανταλάκι . Φόρεσε τα γάντια πριν μπει στην τουαλέτα και προφανώς μην αποκαλύψεις την πραλίνα , άλλα ούτε και να τραβήξεις το καζανάκι .
    Βάλε την να γονατίσει μπροστά στην λεκάνη και κάτσε δίπλα της . Πιάσε με το χέρι μια πλούσια ποσότητα από τα κόπρανα σου και παίξε μαζί τους μπροστά της (τώρα το πιθανότερο αν δεν βάλει στα πόδια , θα κοιτάει αποσβολωμένη και θα αναρωτιέται τι χάπια παίρνεις , με την υπόθεση πάντα ότι δεν είναι υποτακτική σου ) . Νιώσε την υφή τους ζουλώντας τα στην αρχή απαλά και μετά με δύναμη μέχρι να αρχίζει καφέ πολτός να ξεφεύγει από τις σχισμές της χούφτας . Περιέγραψε της πόσο ζεστά είναι και μύρισε τα . Δείξε την αηδία σου που παρόλο προσπαθείς να την συγκρατήσεις τελικά δεν τα καταφέρνεις . Πες της να δέσει τα μάτια και να βάλει το μανταλάκι στην μύτη . Όταν το κάνει μπορείς να ρίξεις την υπόλοιπη ποσότητα πίσω στον καμπινέ (φτάνει δεν είναι και για χόρταση) και με το ελεύθερο χέρι πάρε μια γενναία ποσότητα πραλίνα και άρχισε να την πασαλείβεις . Στο στήθος , στο λαιμό , στα μαλλιά , στο πρόσωπο (νομίζω ότι θα την έχεις χάσει ήδη , αλλά μπορεί να είναι σκληρό καρύδι) . Πες της να ελευθερώσει τα μάτια της και να ανοίξει το στόμα της . Δώσε της να δοκιμάσει την «γευστική» πραλίνα . Πρόσεξε μην μπερδέψεις τα χέρια .
    Για το ενδεχόμενο που δεν υπάρχει κοπέλα ή που δεν θέλει/εις να την υποβάλλεις σε τέτοιο σκηνικό , μπορείς να το κάνεις μόνος σου . Αφού παίξεις αρκετή ώρα με την «πηχτή» ουσία , βγάλε το γάντι και προσπάθησε να αυνανιστείς . Τι λες θα τα καταφέρεις να εκσπερματώσεις ; Αν το καταφέρεις σε συντομότερο χρονικό διάστημα από άλλες φορές να το ψάξεις .
    Παιχνίδια μυαλού λοιπόν , αν δεν κατανόησες την «γεύση» αυτού που ήθελα να πω , μπορώ πάντα να σε καλέσω σε «δείπνο» . Σε αφήνω γιατί θέλω να πετσοκόψω συκωτάκια , στομάχια και καρδιές από κοτόπουλο . Θα φτιάξω μία από τις αγαπημένες μου σπεσιαλιτέ .
    Υ.Γ. Καθ’ όλη την διάρκεια της συγγραφής αυτού του post φανταζόμουν την έκφραση του προσώπου σας όταν το διαβάζατε . Μην τρομάζετε είναι ένα αθώο παιχνιδάκι μυαλού…
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Προσωπικά χαμογελούσα Ηλία.

    Αφού είχες "καρφωθεί" από την αρχή με τη μερέντα, γιατί να έχουμε πρόβλημα εμείς. Και τον μπελά με τα σκ*** εσύ πάλι τον είχες, στο παράδειγμα, έτσι δεν είναι; Και για το κρέας της προηγουμένης, το πιάσαμε το υπονοούμενο...

    Με το παράδειγμα που άνοιξες, βιάστηκες να εκνευριστείς, έχεις μέλλον τώρα   Γιατί σε πιάσαν τα νεύρα σου, μπορείς να μας πεις;

    Οπότε mind game = ψυχολογικός πόλεμος; Η ερώτηση απευθύνεται σε όλους.