Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος sklava_epi8ymiwn, στις 16 Οκτωβρίου 2005.

  1. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    timandra σε καταλαβαίνω... Την ψυχούλα μου την έχω μαζέψει απο τα σκουπίδια και ήταν 'ο,τι πιο ανήθικο μου έχει συμβεί...... Είναι σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας, το δώρο μας στον άνθρωπο που θα εμφανιστεί να το " παραλάβει" και οφείλουμε να το προσέχουμε εως τότε και να μην το χαραμίζουμε  
     
  2. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    RE: RE: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom/Mas

    Συμφωνώ Maley.... κανείς και τίποτα δεν μας εγγυαται για τίποτα.... σε όλες τις στιγμές της ζωής αυτό είναι κανόνας για μένα. Την ερώτηση εδω την έθεσα ως 'απειρη θέλοντας να δω τα κριτήρια των άλλων που έπαθαν και έμαθαν. Είμαι σίγουρη πως ως άπειρη θα "ψαρώσω" αρκετές φορές, αλλά θέλω να ακούσω και τις έμπειρες γνώμες   Όπως οι δικές σου. Ευχαριστώ  
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    πιστευω πως οπως σε ολες τις σχεσεις ξεκινας καπως συγκρατημενα στην αρχη και αναλογα την πορεια και το τη θα σου δειξει ο αλλος προχωρας αναλογα!το προβλημα ειναι πως ενω οι bdsm σχεσεις ειναι πιο πολυπλοκες προχωρανε πιο γρηγορα!με αποτελεσμα οι περισοτεροι να τρωνε τα μουτρα τουσ και στο τελος να αναρωτιουνται τη πηγε λαθος!βεβαια θελω να διευκρινησω αν και οι περισοτεροι το ξερουν πως δεν ειμαι 100% του χωρου  
     
  4. pilote

    pilote Lost in thoughts...

    Απλά να είσαι ο εαυτό σου και να προσπαθείς να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο.
    Καλωσόρισες στο forum.
     
  5. Master-rope

    Master-rope New Member

    Kαλημερα pleasing, καλημερα σε ολους.

    Η καλοπροαιρετη προσπαθεια απο τα μελη της κοινοτητας να σου δωσουν μια απαντηση στο ερωτημα σου θεωρω οτι ειναι ατοπη. Οι καινουργιοι στον χωρο του BDSM ειναι σαν τους νεους οδηγους.

    Ολοι λενε στους νεους οδηγους να πηγαινουν αργα και να εχουν παντα το ποδι στο φρενο. Κανεις ομως δεν τους λεει οτι θα υπαρξουν περιπτωσεις στις οποιες θα σωσουν και το αυτοκινητο τους και την ζωη τους αν πατησουν λιγο παραπανω το γκαζι.

    Ετσι και στο BDSM, αργα και σταθερα ειναι η συμβουλη. Κανεις ομως δεν μπορει να αποκλεισει το ενδεχομενο να γινουν ολα αποτομα και γρηγορα για εναν/μια αρχαριο του BDSM.

    H δικια μου αποψη, και οχι συμβουλη, ειναι οτι χρειαζεται πολυ διαβασμα και συζητηση. Οχι για να ανακαλυψεις τι αρεσει στους Doms/DOmmew, αλλα για να ανακαλυψεις τι αρεσει σ εσενα. Πρωτα πειραματισου με το μυαλο σου,ψαξε, συζητησε, φαντασιωσου, δοκιμασε να ζησεις νοητα καταστασεις ποθ ειτε σου αρεσουν ειτε οχι και δες πως αντιδραει ο ψυχισμος σου. Αν το μυαλο σου και το "εγω" σου το αποδεχτει, το σωμα σου θα ακολουθησει.

    Και μια συμβουλη για το τελος: τα αυτοκινητα μας ολοι τα προσεχουμε να μην τα τρακαρουμε Προσεχε κι εσυ την υγεια σου (σωματικη και ψυχικη).

    Αυτα για τωρα, παω να δουλεψω μεσα στα χιονια και πραγματικα λυπαμαι που το αφεντικο μου δεν ειναι σθβ για να τον βαλω αυτον να κανει την δουλεια μου. Καλημερα σε ολους.
     
  6. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    fanshaw φτανει plz
     
  7. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Re: Τί πρέπει να προσέξει μια άπειρη sub σε μια προσέγκιση απο έναν Dom

    Δυστυχώς τυχοδιώκτες και μπλεγμένοι υπάρχουν σε όλους τους ρόλους, και sub, και Dom(me), ακόμα και στο κοινότατο status των transexual switch σουβλατζήδων.  

    Ευτυχώς, είναι σχετικά εύκολο να τους ξεχωρίσεις (πιθανή εξαίρεση οι σουβλατζήδες) και να τους αποφύγεις. Το δικό μας πρόβλημα είναι ότι φοβόμαστε ότι έτσι χάνουμε τη γνωριμία με κάποιο πιθανώς ενδιαφέρον άτομο. Έτσι καταλήγουμε να αναλώνουμε πολύ χρόνο με διάφορους διασκεδαστικούς του χώρου.