Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταινία που είδα, και προτείνω

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 30 Αυγούστου 2010.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Little Miss Sunshine (2006)

     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

  4. Georgia

    Georgia Owned Contributor

  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

  6. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

     

    Υπόθεση:
    Ένας αλαζόνας, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής ο Ντάν Μίλμαν (Scott Mechlowicz) φαίνεται οτι ζεί την τέλεια ζωή στο κολλέγιο: έχει ένα γυμνασμένο κορμί με απίστευτη δύναμη, είναι όμορφος και έλκει όποια κοπέλα θέλει, έχει καλόυς βαθμούς, χρήματα και την ευκαιρία να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
    Παρόλα αυτά ο Ντάν υποφέρει απο τρομερούς εφιάλτες και περίεργα οράματα που δεν μπορει να εξηγήσει ή να αγνοήσει και να απαλλαχτεί απο αυτά.
    Τα σκοτεινά του όνειρα τον ξυπνούν διαρκώς στις 3 τα ξημερώματα....
    Μια νύχτα που τον βρίσκει ως συνήθως με εφιάλτες, αφήνει το κορίτσι του και φεύγει απο το σπίτι για να πάει για τρέξιμο, μη ακολουθώντας τον συνηθισμένο δρόμο.
    Περνώντας μέσα απο καινούργιες γειτονιές, χάνεται στην ομίχλη. Ο δρόμος του τον οδηγεί σε ένα συνεργείο που έχει όλα τα φώτα αναμμένα και έναν ηλικιωμένο άντρα πίσω απο το ταμείο.
    Αυτός ο ηλικιωμένος άνδρας είναι διαφορετικός απο όσους έχει συναντήσει ο Ντάν στη ζωή του, κινείται υπερβαίνοντας τον χώρο και τον χρόνο. Την μια στιγμή ο Ντάν πληρώνει στο ταμείο για κάτι που έχει αγοράσει και την άλλη στιγμή ο ηλικιωμένος άντρας βρίσκεται στην στέγη του συνεργείου. Έκθαμβος απο το απίθανο και το πιθανό της δυνατότητας του ηλικιωμένου να ανεβαίνει τόσο γρήγορα στην στέγη, ο Ντάν ζητάει εξηγήσεις, ανώφελα όμως. Ο ηλικιωμένος άντρας είναι αυτό που φαίνεται και δεν είναι διατεθειμένος για εξηγήσεις.
    Η εικόνα του ηλικιωμένου άντρα ακολουθεί τον Ντάν τις επόμενες ημέρες. Έχει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες στις σκληρές προπονήσεις του καθώς η φιλία ενός συναθλητή του – πολύ σημαντική σ’ αυτόν – περνάει κρίση.
    Ο Ντάν απογοητευμένος τρέχει πίσω στο συνεργείο, βρίσκει τον ηλικιωμένο άντρα και τον πιέζει να του πει το μυστικό του για το πως ανεβαίνει στη στέγη με τόση ταχύτητα, για το πως το άλμα του φτάνει 3 μέτρα πάνω απο το έδαφος. Είναι κάποιο κόλπο; Είναι κάτι που ο Ντάν είναι ικανός να κάνει στην καθημερινότητα του;
    Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ξεκινάει ένα ταξίδι αναζήτησης για τον Ντάν Μίλμαν, καθοδηγούμενος από τον ηλικιωμένο άντρα τον οποίο αποκαλούσε Σωκράτη (Nick Nolte) .
    Ο απρόβλεπτος Σωκράτης θα ακυρώσει κάθε προδικασμένη έννοια που ο Ντάν είχε για την φιλοσοφία, τον αθλητισμό και την επιτεύξη υψηλών στόχων. Ο Σωκράτης θα προσφέρει στον νεαρό άντρα μια τελείως καινούρια ιδεολογία. Θα τον διδάξει να εκτιμά περισσότερο την συνείδηση απο την εξυπνάδα, την πνευματική δύναμη από την σωματική ρώμη.
    Η μόνη ερώτηση είναι: Θα μπορέσει ο Ντάν να αφήσει πίσω του το παρελθόν και το μέλλον του απλά για να ζήσει μόνο το παρόν ;

    "Για να επιζήσεις των μαθημάτων που παίρνεις απο τη ζωή, θα χρειαστείς πολύ περισσότερη ενέργεια απο ότι πρίν,” τον προειδοποίησε ο Σωκράτης εκείνη τη νύχτα. “Πρέπει να καθαρίσεις το σώμα σου από την ένταση, να ελευθερώσεις το μυαλό σου απο την στάσιμη γνώση και να ανοίξεις την καρδιά σου στην ενέργεια της αληθινής συγκίνησης ."
    Απόσπασμα απο το βιβλίο
    Way of the Peaceful Warrior”του Νταν Μίλμαν

    https://www.myfilm.gr/1472
     
  7. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

  8. stratos83

    stratos83 Regular Member

  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Κυκλοφόρησε ακριβώς 50 χρόνια σαν σήμερα. Γυρισμένη με τη βοήθεια συγγενών και φίλων και με budget μόλις 110.000 δολαρίων βγήκε στην κυκλοφορία μια ταινία που έμελλε να γίνει εμβληματική για το είδος των ταινιών τρόμου: Η νύχτα των ζωντανών νεκρών.

    Οι ταινίες τρόμου τότε γυρίζονταν με το κιλό και μιας και δεν υπήρχε το MPAA rating ήταν συνηθισμένο να παίζονται τα σαββατόβραδα ακόμα και μπροστά σε παιδικό κοινό.

    Μόνο που η ταινία αυτή ήταν τελείως διαφορετική με αποτέλεσμα οι θεατές -στους οποίους συμπεριλαμβάνονταν και παιδιά- στο τέλος να μην ξέρουν από που τους ήρθε.

    Μέχρι τότε τα ζόμπι ήταν μια αλλόκοτη δοξασία που είχε έρθει από την Αφρική μέσω Αϊτής. Δεν ήταν η πρώτη ταινία με ζόμπι, far from it, αλλά ήταν η πρώτη φορά που τα ζόμπι απεικονίστηκαν με αυτό τον τρόπο: Αργά, τρομακτικά και ασταμάτητα, κανιβαλιστικά τέρατα με ακόρεστη όρεξη για ζωντανή σάρκα. Αυτό ήταν, η αποκαλυπτική φαντασία μόλις είχε εμπλουτιστεί με ένα νέο είδος.

    Πενήντα χρόνια αργότερα και με όλες τις σπλατεριές που έχουν κυκλοφορήσει είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουμε το σοκ που προκάλεσε στο κοινό η εν λόγω ταινία, ωστόσο ο τρόμος δεν προήρθε μόνο από τις πρωτόγνωρα -για την εποχή- ωμές σκηνές. Είναι η ίδια η ατμόσφαιρα της ταινίας, βαριά, αποπνιχτική, αγοραφοβική που προκαλεί ανατριχίλες. Και η λύτρωση; Η λύτρωση δεν θα έρθει, η ταινία δεν έχει happy end και το τέλος της άφησε το κοινό αποσβολωμένο.

    Ακόμα και αν δε σας αρέσει το είδος είναι μια από τις ταινίες must που πρέπει να δείτε. Κλείστε τα φώτα, μείνετε μόνοι σας και βάλτε να τη δείτε.

    Trailer


     

    Director: George A. Romero
    Budget: 114,000 USD
    Box office: 30 million USD
    Screenplay: George A. Romero, Jack Russo
    Cast
    • Duane Jones (Ben)
       
    • Judith O' Dee (Barbara)
       
    • Karl Hardman (Harry)
       
    • Bill Cardille (Reporter)
       
    • Marilyn Eastman (Helen)
       
    • Bill Hinzman (Zombie #1)
       
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2018
  11. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure



    και καπάκι...