Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταμπού και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 28 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Είναι λογικό να έχουμε, ως μέλη μιας κοινότητας BDSM, ταμπού που δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε ελεύθερα. Μας αυτοπεριορίζουν; Ιδίως εμάς που είμαστε, κατά βάση, μέλη μιας ελευθεριάζουσας κοινότητας; Πιστεύω ότι πολλοί από εδώ έχουν παρατηρήσει ταμπού, τα οποία πολλές φορές δεν δικαιολογούνται. Ας εκφραστούμε ελεύθερα, σε αυτό το νήμα. Δεν το απαιτώ, απλά σας προσκαλώ.
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πιστεύω ότι αυτό το θέμα απασχολεί πολλούς εδώ. Σε τέτοιο σημείο που να λέμε κατά πόσο είμαστε bdsm κοινότητα. Αν δε συγκρίνουμε αυτή την κατάσταση με όσα γίνονται σε άλλες χώρες, τότε θα απορρίψουμε πολλά από αυτά που λέμε ότι πιστεύουμε.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    john_slave96 προσωπικά δεν έχω καταλάβει για τι είδους taboos μιλάς.
    Μπορείς να δώσεις ένα ή δύο παραδείγματα;
     
  4. The Dueller

    The Dueller Regular Member

    Συμφωνώ με τον Elysium...ταμπού πάνω σε ποιό θέμα? ταμπού μέσα από ρόλους? κάποια κολλήματα που έχουμε ως μαστερ,σλε'ι'β,σουιτσ?
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εγω παλι δεν εχω καταλαβει, οποιος εχει ταμπού λεγεται και ταμπούρλο????
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    ταμπουρομενο ταμπουρλο
     
  7. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Ταμπού και BDSM

    john_slave96 τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κωλους. Δε σου απαγορευσε κανεις να κανεις και να γραφεις αυτο που πιστευεις. Αν περιμενεις απο τους υπολοιπους την αποδοχη για να εκφραστεις, αστο καλυτερα, μη το κανεις καθολου. Αλλιως..... μπρος εμεις και πισω δε γαμεις.   
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

     

    Συμφωνώ και επαυξάνω!!
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Να το εξηγήσω. Ταμπού για το γυμνό, ταμπού για το ποιος θα μας δει να κάνουμε κάτι. Ταμπού για αυτό που είμαστε. Κατά τα άλλα το κάνουμε... ταμπούρλο τι είμαστε, αλλά την τελευταία στιγμή κολάμε. Γιατί; Σε ευχαριστώ Εύα για την κατανόηση. Μια συζήτηση πάνω σε αυτό μας λείπει, έτσι για να απελευθερωθούμε.
     
  10. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Eγώ έχω 147 ταμπού. Ατάκες και καταστάσεις που με κάνουν να τινάζομαι προς τα πίσω λες και προσπαθούσα να δω αν η πρίζα λειτουργεί σωστά τεστάροντάς τη με στραβωμένο πηρούνι.

    Εδώ θα παραθέσω το top-10 αυτής της εβδομάδας.

    10. Nα μου χαϊδεύει / φιλάει / γλυκοκοιτάζει γυναίκα τα πόδια. Άστα κυρά μου, που πας, δικά σου είναι; Έχουν σκαρφαλώσει στο Glenn Coe, έχουν παίξει ποδόσφαιρο για την Αθηναϊδα όταν η Αλεπότρυπα είχε ακόμα χώμα, έχουν φορέσει άρβυλα ναύτη και έχουν στριμωχτεί σε σκαρπίνια δεκάδες χιλιάδες φορές. Άστα στην ησυχία τους. Ωχου.

    9. Να μου χαϊδεύει γυναίκα την κοιλιά και να με ρωτάει "το γυμναστήριο τό'κοψες;" Απάντηση: Εσύ με το μακιγιάζ τσακώθηκες;

    8. Να περιεργάζονται τα ιατρικά εργαλεία μου και να τους συμπεριφέρονται λες και είναι παιχνίδια. Να κάνουν πλάκα χρησιμοποιώντας τα ως αποκριάτικα αξεσουάρ. ΤΖΙΖ γαμώτ...

    7. Να σχολιάζουν τις ποσότητες αλκόολ που καταναλώνω. Τις προάλλες έκανα κάτι εξετάσεις αίματος και πάω να τις πάρω... Είναι η γιατρίνα εκεί και περιεργάζεται τις σελίδες με τα αποτελέσματα... Τις κοιτάζει για κανα λεπτό και μετά σηκώνει το βλέμμα της, με καρφώνει στα μάτια και μου λέει: "Πίνεις;" Σα μπολλά δε ρωτάς κυρά μου;

    6. Να με παίρνουν τα ζουμιά μπροστά σε άλλους. Είναι ένας λόγος που έχω κόψει να βλέπω δακρύβρεχτες ταινίες στο σινεμά. Τελευταία είδα το Million Dollar Baby. Με τα παράθυρα ερμητικά κλειστά και τα πατζούρια φουλ κατεβασμένα, για να μη βγούμε λοταρία στην πολυκατοικία.

    5. Να προσπαθεί η γκόμενα να πλέξει κοτσιδάκια με τις τρίχες στο στήθος μου. Άστο, έχει παλιώσει το αστείο.

    4. Να ψαχουλεύει η γκόμενα τα ντουλάπια μου και το ψυγείο μου καθώς φτιάχνει καφέ και να σχολιάζει τα περιεχόμενά τους. Δε μου λες, για διαιτολόγο σε φέραμε εδώ εσένα;

    3. Να μου λένε να έρθω σε στενότερη επαφή με τη θυληκή πλευρά μου. Σιγά μη ντυθώ και Τζένη Καρέζη.

    2. Να παίζει γυναίκα με την κωλοτρυπίδα μου. Δηλαδή έλεος. Έστω και αν το κάνει επίτηδες για να την πλακώσω στα χαστούκια, τη θεωρώ εξαιρετικά χοντροκομμένη χειρονομία. Υπάρχει και φιλότιμο.

    Και στο νούμερο 1, για εξακοσιοστή εικοστή έβδομη συνεχή εβδομάδα,

    1. Να μου λένε "σ'αγαπώ".

    Τέλος...

     
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Ταμπού και BDSM

    ειμαι ταμπου απο μονος μου..
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Μου αρέσει το χιούμορ σου και, πολύ περισσότερο, αυτά που κρύβονται πίσω από αυτό. Και είναι πολλά.