Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. thanasis

    thanasis Contributor

    Γεια σου, σύντεκνε και καλώς όρισες. Μια βόλτα στο φόρουμ θα σε πείσει οτι μεγάλο ποσοστό ατόμων με υποτακτική ψυχολογία, που αποζητούν τέτοιες πρακτικές, στο επαγγελματικό/οικογενειακό/κλπ τους γίγνεσθαι είναι δυναμικά, ηγετικά, δενσηκωνουνμυγαστοσπαθί τους, όπως περιγράφεις.

    Καλές εξερευνήσεις.
     
  2. Giannis28

    Giannis28 New Member

    Αρα σα να λες οτι ειμαι ο ιδανικος υποψηφιος?? Δεν ξερω, ειναι ολα τοσο μπερδεμενα μεσα μου.
     
  3. TheDucatista

    TheDucatista New Member

  4. Platonistis

    Platonistis Ερωτικός Μύστης

    Γράψιμο με μαρκαδόρο διάφορων εξευτελιστικών λέξεων / μικρών φράσεων σε διάφορα μέρη του σώματος, φωτογράφιση αυτών, και στη συνέχεια δείχνεις τις φωτογραφίες και σχολιάζεις ανάλογα...
     
  5. Εμένα μου αρέσει πολύ να με ταπεινώνει γράφοντας στο ένα μου κωλομερι τι λογαριασμους έχουμε να πληρώσουμε . . Ενφια, δεη πετρέλαιο ,νερό , τηλέφωνο κτλ και στο άλλο τον μισθό που παίρνω . . Πολύ εξευτελισμος οταν κάνουμε την πράξη να δούμε πόσο μείον είμαστε . ..
     
  6. Platonistis

    Platonistis Ερωτικός Μύστης

    Πίνακας μαθηματικών τα κωλομέρια σου!  
    Χμ. Εγώ ξέρω προγραμματισμό. Να γράψω κώδικα λες ?
     
  7. Αν με αυτό θεωρείς ότι μπορείς να εξευτελίσεις την κοπέλα σου Φυσικά !
     
  8. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Όταν είσαι δούλος του Αφέντη σου, τότε δεν είσαι δούλος κανενός (άλλου). Η εκούσια δουλεία απελεθευρώνει από την ακούσια. Ο ενσυνείδητος δούλος είναι πιο ελεύθερος από κάποιους άλλους που θεωρούν τον εαυτό τους «ελεύθερο» ενώ στην ουσία ( και χωρίς πολλές φορές να το παρατηρούν) βιώνουν διάφορες μορφές δουλείας.

    Η ταπείνωση είναι το εξελικτικό, δεύτερο μεγάλο βήμα του Υ, μετά την ταπεινότητα. Την ταπείνωση μπορεί να την νιώσει ο Υ ακόμη και χωρίς ο Κυρίαρχος να τον χτυπήσει, βρίσει, τιμωρήσει, εξευτελίσει. Η Αξία του ίδιου του Master από μόνη της, είναι ικανή να ταπεινώσει τον Υ, να του δείξει και να του θυμίσει ότι ο Αφέντης του «ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ περισσότερα», ότι είναι και θα είναι για πάντα ανώτερός του σε όλα και Άξιος να τον καθοδηγεί. Κάτω από αυτό το πρίσμα δεν υπάρχει θέμα ντροπής από μέρους του Υ, αλλά καθαρής Αποδοχής. Η Αποδοχή είναι το Μεγάλο Κλειδί. Η Αποδοχή τον γλιτώνει από περιττό πόνο, ανούσια συναισθήματα και πάνω από όλα τον γλυτώνει από τις βασανιστικές αμφιβολίες του.

    Ταπείνωση στην (άσχημη εκδοχή της), θεωρώ την ταπείνωση του Υ μπροστά σε τρίτα πρόσωπα. Προσωπικά θεωρώ αυτήν την πρακτική λάθος γιατί σε αυτό το σημείο χάνεται το Μέτρο. Είναι σαν να πετάς την σάρκα του Υ, ως βορά στα κοράκια. Όσον αφορά τις πρακτικές, είναι στον χαρακτήρα και την φαντασία τού εκάστοτε Αφέντη.

    Τέλος πιστεύω ότι ο σκοπός, η εμπειρία και το συναίσθημα που δίνει η ταπείνωση, περικλείονται στην Αξία, την Ανωτερότητα και την Πολύτιμη παρουσία του Κυρίαρχου.
     
  9. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Πιστευω ότι η δημόσια ταπείνωση βελτιώνει πολύ το επίπεδο σκλαβιας.

    Σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι δε σε νοιάζει πάρα μόνο να ζεις ειλικρινά όπως σου αρμοζει.
     
  10. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα θέλατε να εξηγήσετε σε τι έγκεινται αυτή η περισσότερη γνώση, αξία και ανωτερότητα, αν είναι απαρέγκλιτες, πώς προκύπτουν;
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2017
  11. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Με τον όρο Αξία εννοώ οτι κάποιος είναι άξιος να τον εμπιστευτείς, άξιος να του δοθείς, άξιος να τον πιστέψεις. Όταν είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας, μπορούμε να αναγνωρίσουμε την ανωτερότητα κάποιου ανθρώπου. Όταν έρθουμε σε επαφή μαζί του ( αν έχουμε καλές "κεραίες") θα το καταλάβουμε "ενεργειακά". Ακόμη και στις vanilla σχέσεις, ποια υγιής κοπέλα θέλει να είναι μαζί με ένα άτομο που δεν το θαυμάζει; Και για πιό λόγο να θαυμάζεις κάποιον; Επειδή απλά είναι "καλό παιδί"; Δεν νομίζω. Μου ζητάς να σου εξηγήσω τι σημαίνουν οι λέξεις γνώση και ανωτερότητα; Αυτό μόνη σου θα το καταλάβεις απο το κατα πόσο η συναναστροφή με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, θα εξελίξει και εσένα την ίδια. Τώρα όσον αφορά κάποια άτομα που ισχυρίζονται οτι τα ξέρουν όλα και κανείς δεν είναι ανώτερός τους, αυτοί έχουν την λεγόμενη "διπλή άγνοια". Μήπως σε ενοχλεί η λέξη "ανώτερος" και θίγει την αξιοπρέπειά σου; Εμένα καθόλου, γιατί τα καλύτερα απο όσα έχω πάρει στην ζωή μου, τα πήρα απο άτομα Ανώτερα απο εμένα.
     
  12. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Tι κάνετε εσείς με την αξιοπρέπεια σας, ή αν χρειάζεστε ανώτερους και κατώτερους για να προσδιορίζετε τη θέση σας είναι προσωπικό σας ζήτημα, δεν ανακατεύομαι.

    Προσωπικά, θαυμάζω ένα δελφίνι που κολυμπάει ζηλευτά κι ας μην κολυμπάω σαν αυτό - εν τέλει δεν είναι και δουλειά μου.
    Επίσης θαυμάζω έναν κάστορα που χτίζει το φράγμα του - πάλι δεν είναι δουλειά μου - κι ας είμαι σε θέση να χτίσω πιο γερό φράγμα, άνετα.
    Θαυμάζω όποιον καταφέρνει, χωρίς συγκριτικό βαθμό. Αυτός είναι "άξιος" για μένα, όχι οποίος κερδίζει σε πρωτάθλημα ή σε αγώνες με έπαθλο.
    Οπότε για την δική μου αντίληψη ένα υποτακτικό μέλος και ένα κυριαρχικό μέλος που καταφέρνουν ο καθένας τον ρόλο του είναι εξ ίσου άξιοι. Ανωτερότητα και κατωτερότητα δεν έχουν καθόλου χώρο σε αυτό.

    Δεν βλέπω να απαντάτε στις ερωτήσεις μου. Οι απορίες μου ήταν συγκεκριμένες και σαφώς διατυπωμένες.