Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Άξια!

    Χαχα <3
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αξιαγάπητη! *-*
     
  3. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    Mπράβο σου! Έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τα πράγματα! Καλό για σένα. Δεν βλέπω να έχεις "απορίες". Οπότε προς τι οι "ερωτήσεις" σου;. Το αν εγώ είμαι αξι - ακρόατος, θα το κρίνεις εσύ. Με αξιολογείς σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σου και τις πληροφορίες που έχεις (προς το παρόν) μέσα σου για τον εαυτό σου και το περιβάλλον. Αν δεν σου αρέσουν οι όροι "ανωτερότητα - κατωτερότητα", μην τους χρησιμοποιείς και μην τους αποδεχθείς, δικό σου θέμα. Αν θίγεσαι που τους χρησιμοποιώ εγώ, δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι αυτό, δεν γεννήθηκα για να είμαι αρεστός σε όλους.
     
  4. Janine

    Janine Regular Member

    Εγώ θαυμάζω κάποιον που είναι καλό παιδί. Όχι φυσικά με την έννοια του "άμα είναι καλό παιδί να του πάρουμε μια πάστα", αλλά με την έννοια της καλοσύνης, της καλής ψυχής. Νομίζω ότι οι πραγματικά καλοσυνάτοι άνθρωποι είναι εξαιρετικά σπάνιοι και πολύτιμοι, πιο πολύ από τους ευφυείς, τους πετυχημένους, τους υποτιθέμενα μεγάλους και τρανούς.

    Edit: Επίσης, δεν πιστεύω στην ανωτερότητα και την κατωτερότητα κανενός ανθρώπου.
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2017
  5. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ θαυμάζω εσένα, που με λίγα λόγια, λες τόσα πολλά και τόσο σημαντικά πράγματα (φυσικά σε θαυμάζω και για πολλούς άλλους λόγους, που δεν είναι της παρούσης, αλλά την χρυσή καρδιά την έχεις, όπως και την φυσική καλοσύνη που είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη στους ανθρώπους, απλά εσύ δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου με τα μάτια των άλλων-απίστευτα όμορφος άνθρωπος!) 
     
  6. Janine

    Janine Regular Member

    @brenda Κάτι τέτοια λες και στέκομαι αμήχανα και δεν ξέρω τι να απαντήσω.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, σε δημόσιο λόγο είναι εύλογο να διατυπώνονται απορίες και ερωτήσεις για διασαφήνιση επί του θέματος και των απόψεων που συζητιούνται. Σας ρώτησα πού βασίζεται στην δική σας αντίληψη ότι ηγείται ο ανώτερος, αντιπαρέθεσα την δική μου γνώμη. Το προσωπικό επίπεδο και η αξιολόγηση του ατόμου δεν με ενδιαφέρουν.
    Νουθεσίες και προσπάθειες χειραγώγησης δεν προωθούν το διάλογο, μόνο οι γνώμες αποδεικνύονται "αξι-ακρόατες" ή όχι.

    Συνεχίζω να μην βλέπω απάντηση στις ερωτήσεις μου.
     
    Last edited: 7 Δεκεμβρίου 2017
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    γιατί να μην του πάρετε πάστα Madame Janine? μια χαρά είναι. σοκολατίνα κλασική κατά προτίμηση...
     
  9. Janine

    Janine Regular Member

    Βεβαίως. Να βάλεις το υ να κάτσει πάνω στη σοκολατίνα και μετά να το στείλεις για τσίχλες στο περίπτερο. Για να είμαστε κι εντός θέματος.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       
     
  11. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

     
  12. S/M Healing

    S/M Healing Et Ιn Arcadia Εgo

    [QUOT
    \Aς υποθέσουμε οτι πρέπει να διεξαχθέι μια στρατιωτική επιχείρηση. Υπάρχει κάποιος στρατιωτικός ο οποίος μπήκε στο στρατό με μέσον, είναι τεμπέλης, απέφευγε συστηματικά τα στρατιωτικά γυμνάσια και όνειρό του ήταν να μπεί κάπου ως δημόσιος υπάλληλος. Δεν έχει ρίξει στην ζωή του ούτε σφαίρα και ούτε θα ήθελε ποτέ να το κάνει. Υπάρχει και κάποιος άλλος στρατιωτικός ο οποίος δεν βλέπει τον στρατό ως δουλειά αλλα ως υπηρεσία, είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος, έχει περάσει την Μ.Υ.Κ, έχει κάνει ρίψεις με αλεξίπτωτα και έχει περάσει απο διάφορα σχολεία πολέμου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εγώ σαν φαντάρος ποιόν νομίζεις οτι θα εμπιστευτώ για να είμαι μαζί του σε έναν υποτιθέμενο πόλεμο; Φυσικά τον δεύτερο. Επειδή με εμπνέει, επειδή είναι άξιος γι αυτό που είναι. Επειδή νιώθω μεγαλύτερη σιγουριά δίπλα του. Ο πρώτος μπορεί να είναι άξιος για να φροντίζει τα παιδιά του, η να κάνει μερεμέτια στο σπίτι του η οτιδήποτε άλλο, για να οδηγήσει τον φαντάρο σε πολεμο δεν είναι. Και με τον δεύτερο φυσικά δεν είναι ίσοι. Δεν έχουν την ίδια αξία (ως στρατιωτικοί). Όπως και η λέξη "Άριστος". Λέμε οτι σε αυτό που κάνει είναι άριστος. Ας υποθέσουμε οτι κάποιος δεν έχει ρίξει ούτε ένα χαστούκι στην ζωή του. Μπορεί να δείρει έναν παγκοσμιο πρωταθλητή του kick boxing, που συγχρόνως τυνχάνει να είναι και επαγγελματίας μπράβος; Σαφέστατα όχι. Γιατί; Γιατί δεν είναι άξιος να τον δείρει, πολύ απλα. Το να ξέρουμε την θέση μας δεν είναι τόσο κακό. Πιστεύω να απάντησα στην ερώτησή σου. Θα μπορούσα να γράφω κείμενα "σεντόνια" αλλα πιστεψέ με προσπαθώ όσο μπορώ να γλιτώσω χρόνο, γιατί δεν έχω πάντα την πολυτέλειά του.
    E="S/M Healing, post: 864266, member: 31194"][/QUOTE]