Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταπείνωση - Εξευτελισμός (Humiliation)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Κι εγώ έτσι το βλέπω αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο.Καυλώνεις μπροστά σε αυτούς,οπότε η αίσθηση για εμένα αυτή θα ήταν.Ίσως γιατί γενικώς δε το βρίσκω εξευτελιστικό ό,τι φωτογραφία και να βάλεις,ακόμη κι άνθρωπος να είναι,οπότε μένει μόνο αυτό.
     
  2. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Από τις εφημερίδες...
    "...
    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε μια αεροσυνοδός της British Airways λόγω ενός βίντεο που τράβηξε, στο οποίο εμφανίζεται να βγάζει το καλσόν της και να προκαλεί τους θεατές να το αγοράσουν. Στο βίντεο, η νεαρή γυναίκα φορά της στολή της και φαίνεται να μυρίζει το καλσόν και τα παπούτσια της και να λέει στην κάμερα: «Εύχομαι να μπορούσες να το μυρίσεις αυτό». Στη συνέχεια ξεκουμπώνει την μπλούζα της για να αποκαλύψει μερικώς το στήθος της και ρίχνει ένα πεταχτό φιλί. Το κλιπ κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτύου με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας να ζητήσουν η αεροσυνοδός να τεθεί για ένα διάστημα εκτός υπηρεσίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο τραβήχτηκε το εν λόγω βίντεο, ούτε αν αυτό ή τα ρούχα της γυναίκας πωλήθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι υπάρχει μια ακμάζουσα αγορά -κυρίως μέσω διαδικτύου - φετιχιστών για χρησιμοποιημένα ρούχα ή αντικείμενα από φροντιστές πτήσεων..."...

    Πηγή:
    Daily Mail
     
  3. Dux

    Dux Regular Member

    Όταν το πρωτοδιάβασα μου φάνηκε απλοϊκό, δίχως ουσία και περισσότερο χιουμοριστικό. Όσο το σκέφτομαι τόσο αντιλαμβάνομαι πως είναι εξαιρετικό.  
     
  4. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Θα συμφωνήσω με την άποψη σας, αγγίζει άλλα χωράφια . Δεν θα μιλήσω για άλλους, εγώ προσωπικά μπορώ να φτάσω πολύ βαθιά στης φαντασιωσεις μου και στην πραγματοποιηση τους, όμως - δεν θα μου άρεσε καθόλου να είναι μπλεγμενοι οι συγγενείς μου. Μπροστά σε ξένα άτομα, υπό την διαταγή της αφεντρας μου - ναι. Να καθαρίζω το σπίτι της φίλης της - ευχαρίστως . Να την ικανοποιοισω στοματικα , πάλι υπό την διαταγή της κυρίας μου - ναι. Αλλά με τίποτα να το δουν οι συγγενής μου .
    Εξέφρασα τη γνώμη μου.
    Λίγο πιο κάτω ήταν ένα post για το νόμισμα - εξερετικο! Ότι πρέπει για το παιχνίδι εξουσιας-υποβολης. Και να την πηδηξεις, (την υ), και να την μαστηγοσεις, και οτιδήποτε άλλο, ακόμα και να την αφήσεις μετά έτσι για μια-δυο ώρες - πολύ καλό. Όχι, όμως, να το δει η οικογένεια της.
    Γιατί ? Γιατί, όπως και να'χει, είναι ερωτικό παιχνίδι. Λίγο σκληρό, λίγο ασυνήθιστο., όμως είναι ερωτικό παιχνίδι. Και όταν κάνουμε έρωτα, δεν το κάνουμε παρουσία συγγενων.
     
  5. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    So what? Είναι απλά φωτογραφίες...
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Perception lies in the eye of the beholder...
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Αν έβλεπα τη φάτσα της καλύτερης μου φίλης θα με έπιαναν όλο τα γέλια και αν έβλεπα τη μουτρα του πρώην μου δεν θα τελείωνα ποτε.
    Για τη μαμά και τον μπαμπά... Αρχικά σκέφτηκα ότι θα ήταν σκέτο βασανιστήριο αλλά μετά μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να ήταν και απελευθερωτικό. Έκανα και μια πιο φριχτη σκέψη αλλά θα την κρατήσω για τον εαυτό μου.
     
  8. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Συγνωμη κιολας για την απορια μου αλλα γιατι σε ενα κονσεπ να το πω ? που θα ειχε σκοπο την ταπεινωση η τον εξευτελισμο του υ μας ενδιαφερει αν θα τελειωνε το υ ?
     
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Όχι. Αλλά ούτε εξευτελιστικο θα μου ήταν να βλέπω τον πρώην μου. Από αδιάφορο έως ντεκαυλε. Ήταν και βανιλα σχέση, άστα να πάνε.
     
  10. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    τωρα μαλιστα Ευχαριστω  
     
  11. MrsBorealis

    MrsBorealis Me before you

    Κακο παιδι   
     
  12. Jemme53

    Jemme53 Regular Member

    Γιατί ? Μήπως ο Υ θα το απολαύσει )) Εγώ θα το απολαμβανα , αν αυτό θα έφερνε ευχαρίστηση στην αφεντρα μου και στης φίλες της.)) )))