Ταυτότητα φύλου: νικήσαμε και συνεχίζουμε

Συζήτηση στο φόρουμ 'Συναντήσεις Μελών' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 11 Οκτωβρίου 2017.

 1. Iagos

  Iagos Member

  Επεδή το φόρουμ το παρακολουθούν και LGBTQI+ και επειδή το bdsm είναι για όλους και όχι μόνο προνόμιο των... στρειτ, σας καλούμε στην παρακάτω εκδήλωση....

  Η επιλογή φύλου είναι ΜΟΝΟ δική μας!

  Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, παρ' όλες τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του, είναι μια σημαντική νίκη. Ελάτε να συζητήσουμε πώς θα οργανώσουμε τα επόμενα βήματα μέχρι να κατακτήσουμε πλήρη δικαιώματα για τα τρανς, τα ίντερσεξ, τα μη δυαδικά και γενικότερα τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

  Διεκδικούμε...
  - την αναγνώριση ταυτότητας φύλου ως θεμελιώδες δικαίωμα στο οποίο τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχει οποιοδήποτε άτομο αυτοπροσδιορίζεται ως μέλος άλλου φύλου από αυτό που του αποδόθηκε.
  - σεξουαλική αγωγή στα σχολεία σαν μόνιμο μάθημα με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και όχι τις προχειρότητες του Υπουργείου Παιδείας με τις θεματικές βδομάδες για το φύλο, που έδωσαν πάτημα να ξεφυτρώσουν τρανσφοβικές και ομοφοβικές ημερίδες μίσους.
  - πλήρη κάλυψη των ιατρικών επεμβάσεων και των ορμονοθεραπειών για όλα τα τρανς άτομα που τις επιθυμούν από την κοινωνική ασφάλιση και το ΕΣΥ.

  Κυριακή 15 Οκτώβρη στις 08:00 μμ

  Χώρος: το πατάρι του καφέ-βιβλιοπωλείου Έναστρον
  Είσοδος ελεύθερη
   
  Last edited: 11 Οκτωβρίου 2017
  lizard_, milgeo69, Xarhs and 3 others like this.
 2. femdomstories

  femdomstories έχω μια μεταχειρισμένη, ενδιαφέρεσαι Auto?

  Μιας και είμαι πολύ μακρυά, να σταθώ εδώ. Εκτός από τρανς άτομα είναι και αυτοί που έχουν διαταραχή χρωμοσώματος, εντάξει είναι στις μη αναστρέψιμες ασθένειες και παίρνεις το ποσοστό αναπηρίας, αλλά ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ το κράτος την ορμονοθεραπεία. πχ. το nebido στην Ελλάδα κοστίζει 100 ευρώπουλα, 100 ευρώπουλα 6-10 φορές το χρόνο δεν τα λες και λίγα!! Για αυτό λέω, αν μπορείτε θέστε θέματα καθημερινότητας!!
   
  Μυθοπλαστης and Iagos like this.
 3. Brand

  Brand Member

  Το Nebido δεν είναι η μόνη λύση πάντως. Πολλές οι οικονομικότερες λύσεις με μόνη ουσιώδη διαφορά την ημιζωή που είναι μικρότερη άρα δεν αρκούν μερικές χορηγήσεις το χρόνο.
   
 4. femdomstories

  femdomstories έχω μια μεταχειρισμένη, ενδιαφέρεσαι Auto?

  σίγουρα έχει και άλλα σκευάσματα, αλλα είναι ανάλογα και την περίπτωση, οργανισμό κτλ.
   
 5. Brand

  Brand Member

  Not really. Μιλάμε για το ίδιο ακριβώς πράγμα, αλλά το Nebido έχει το βόλεμα των λίγων χορηγήσεων το χρόνο. Η περιεκτικότητα αλλάζει κατά βάση. Δεν θα άνοιγα το στόμα μου σχετικά, αλλά τουλάχιστον ως προς αυτό είμαι σίγουρος.
   
 6. femdomstories

  femdomstories έχω μια μεταχειρισμένη, ενδιαφέρεσαι Auto?

  Μιλάμε για διαφορετικές καταστάσεις. Το σκεύασμα και η περιεκτικότητα είναι απόφαση του γιατρού.
   
 7. libra

  libra Member

  Παρε κ μια δευτερη γνωμη..
   
  espimain likes this.
 8. femdomstories

  femdomstories έχω μια μεταχειρισμένη, ενδιαφέρεσαι Auto?

  και δευτερη και τριτη εννοειται.