Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ''βαποράκια'' της υποταγής..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 11 Οκτωβρίου 2016.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    @underherfeet

    Να λοιπόν που έθεσες μια ικανότατη αφορμή για μια εξαιρετική κουβέντα, με την "πολιτικά ορθη" περιγραφή του βδσμ.
    Που το καλύπτει περιγραφικά, όντας το ίδιο το βδσμ μια περιγραφή, χωρίς να αγγίζεται αν το βδσμ λειτουργεί εν παραλλήλω ή διατρέχοντας με το ανθρωπίνως σχετίζεσθαι, οπότε μένει να προσδιοριστεί το περιεχόμενό του σε συνάφεια με το σύνολο της ανθρωπείας λειτουργίας/δραστηριότητας (σόρι Θούκυ για την κατάχρηση) ή ακόμα αν λειτουργεί αφ΄εαυτού, οπότε και δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια ακόμα φετιχιστική κατηγορία, γεγονός που όσο περνάει ο καιρός τόσο κατά κει κατατείνει ως συλλογικά αντιλαμβανόμενο.

    Τα παραπάνω ερμηνεύουν ως ένα βαθμό τις αντιλήψεις "οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι πανωχερούδες", "η σχέση είναι ασύμμετρη", "οι δεδομένες διαθεσιμότητες των υ σε δεδομένα πλαίσια", "τα όρια της συναίνεσης" (πιο απλά και περιγραφικά δεν μπορώ να τα πω) κλπ...
    Η ομπρέλα του βδσμ ονομάτισε τις μπανέλες της πρωτόκολλα που με τη σειρά τους δημιουργούν πλαίσιο αντιλήψεων βάσει "τεχνικών" χαρακτηριστικών, απομακρύνοντας την όποια προσέγγιση στο όποιο ζουμί (βοηθάει και η εποχή, δεν λέω) με αποτέλεσμα τα άτομα που αισθάνονται, λειτουργούν και αναζητούν, να δυσκολεύονται να "δουν", αφού η οπτική τους περιορίζεται σε ένα περιγραφικό πλαίσιο στο οποίο όμορφα εγκλωβίζονται, σε σημείο να μη μπορούν να δούν ούτε τα γράμματα ούτε τις λέξεις ούτε το κείμενο, ποσο μάλλον να μπορούν να επικοινωνήσουν επί της ουσίας. Δεν αναφέρομαι επ΄ουδενί στα περαστικά διαβατάρικα πουλιά, που άθελά τους κι αυτά θα επιτείνουν το πρόβλημα.

    Οι όποιες αντιρρήσεις επ΄αυτού παρακαλώ να αναφερθούν μόνο μετό από βουτιά στα προσωπικά σας βιώματα, με σεμνότητα και φειδώ.
    ...
    Είναι αυτή η θεώρηση που ως δεδομένος μηχανισμός δημιουργεί τέτοια νήματα και τέτοια "ερωτήματα", "αιτιάσεις", "απόψεις", "κρίσεις" κλπ...
    Δεν μπορούν, λέω εγώ, να κρυφτούν τα αποτελέσματα των όποιων αντιλήψεων, είναι αδύνατο.
    Η αυξανόμενη τοξικότητά τους αργά ή γρήγορα θα κάνει αδήριτη την ανάγκη του όποιου ατόμου είναι φορέας της, να βγει να πεί, σε ένα ιδιότυπο outing.
    Το χαιρετίζουμε και το... (οι περισσότεροι ξέρετε πως είμαι εξαιρετικά αθυρόστομος, αφήνω να φανταστείτε τα υπόλοιπα)...
    όσο για τα άτομα που επιμελώς αποφεύγουν αυτό το ιδιότυπο outing διατηρώντας το "αυτοκίνητό" τους στον δρόμο με την ψυχή στο στόμα και τη γλώσσα στο μάγουλο, α τα ευχαριστήσω για το ρεσιτάλ τους και να τους ευχηθώ και στα δικά τους οσονούπω...
     
    Last edited: 12 Οκτωβρίου 2016
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    κοινότητα; ποιά κοινότητα;
    δεν σημαίνει απαραίτητα αλλά μπορεί και να σημαίνει βίαια απομάκρυνση;
    ποιοί είναι αυτοί που εξουσιοδοτούνται - και απο ποιούς - να ασκήσουν βία, αν χρειαστεί;


    Καταλαβαίνω πως είναι καυλωτική η ιδέα της υποταγής σε,ή ακόμα και συντριβής από μια γυναίκα που φαντασιώνεσαι ως ανώτερη, δυνατότερη, ισχυρότερη κλπ. Ολόκληρη υποκατηγορίες , των giantesses , του femdom wrestling ,υπάρχουν στην εσπερία βασισμένες σε αυτή τη φαντασίωση.
    Απο εκεί όμως μέχρι το ιδεολόγημα της "Γυναικείας Ανωτερότητας" - για να δικαιολογηθεί ίσως η ανδρική υποτακτικότητα ; - υπάρχει απόσταση, τεράστια απόσταση.
     
    Last edited: 12 Οκτωβρίου 2016
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Άλλο γυναικεία κυριαρχία και άλλο γυνακεία κυριαρχικότητα...
    Όσο για το γυναικεία ανωτερότητα...
    Ομολογώ πως είναι ψιλά γράμματα για κάποιους που μεταφράζουνε από τα "ξένα", τα "εγγλέζικα", σε ποιες περιπτώσεις μεταφράζεται το supremacy ως ανωτερότητα και πότε ως υπεροχή.
    Βασ'κά χρειάζεται να ξέρει τα ελληνικά, πράμα δύσκολο, δεδομένου πως κι επαγγελματίες μεταφραστές έχουν κάνει πιο τραγικά λάθη κι από τα ερασιτεχνικά μαλακιασμένα μεταφραστάκια που έχουνε πάρει το Λόουερ ή το Προφίσιενσι και μεταφράζουνε τα ντοκιμαντέρια στα κανάλια ή σε κάτι εκδόσεις ντυ κωλ για 2 λεπτά τη λέξη...
    Έχω δει και δω μέσα κάτι μεταφρασμένα "διαμάντια" για να τραβάς τα μαλλιά σου, στα χνάρια της κρυφίως περιδιαβαινούσης, καλή της ώρα...
    Όσο για την καθεαυτήν υπεροχή, κουβεντιάζεται κάποια άλλη στιγμή με κάποια άλλη αφορμή...
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    και γαμω τους τιτλους εχει το νημα ....  

    ποιος να τους απομακρυνει ?
     
  5. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Βλεπω μια προσπαθεια αποπροσανατολισμου απο το αρχικο νημα. Μπηκαν στην προσπαθεια αυτη ερωτηματα, λεξεις, εκφρασεις οπως ιδεολογημα, βια, μεταφραση, outing, ρατσισμος και αλλα πολλα ομορφα. Σας ξερω ομως δεν σας παρεξηγω, δεν περιμενα αλλωστε και τιποτα διαφορετικο απο αυτη την στενομυαλη μεριδα που δεν αντεχει την "διαφορετικοτητα" στον κοσμο του bdsm.


    Το διαφορετικοτητα μπαινει σε εισαγωγικα γιατι το femdom, η γυναικεια κυριαρχια και ανωτεροτητα ειναι απολυτα υπαρκτο κι εμεις που το ασπαζομαστε επισης. Δεν προσηλυτισε καποιος, καποιον στον χωρο αυτο.

    Η γυναικεια κυριαρχια δεν ειναι φαντασιωση ειναι ο τροπος του σχετιζεσθαι για μια μεριδα ανθρωπων και σ'αυτην απευθυνομαι. Γι αυτο, το επαναλαμβανω, το θεμα ανεβηκε στην Γυναικεια Κυριαρχια.

    Οσο και αν επιθυμειται/ε λοιπον την σιωπη μας δεν θα γινεται πραγματοποιησιμη η επιθυμια.

    Υ.γ. Καιρος να μαθετε να σεβεστε και την επιθυμια των αλλων.
     
  6. Iagos

    Iagos Contributor

    Αν και εμένα λόγος δεν μου πέφτει για το πως γαλουχούνται οι σκλάβοι και αν γαλουχούνται με τσόντες, πόρνες, Ντόμες και Ντάμες, αυτό είναι ένα θέμα που καθαρά θα πρέπει να το δει, να το συζητήσει, και να πάρει τις αποφάσεις του ο κόσμος που ζει το fendom.

    Όλοι οι υπόλοιποι μόνο συνεπικουρικά μπορούμε να παρέμβουμε σε μια τέτοια συζήτηση που αφορά το femdom.

    Αλλά γουρουνάνθρωπε αποφάσισα να γράψω μόνο τούτο και να αποχωρήσω.

    Διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο σου δεν σου κρύβω πως για πρώτη φορά σε συμπάθησα.

    Και αυτό γιατί πίσω από το γουρούνι κρύβεται ένα σαλταρισμένο αγριογορούνο που διεκδικεί τον ελεύθερο χώρο του στο δάσος του.

    Στον τόπο της δικής του ελευθερίας.

    Αυτό που εγώ καταλαβαίνω από το αρχικό σου νήμα είναι πως σε καίει η υπόθεση της αρσενικής υποταγής.

    Πως η αρσενική υποταγή είναι ο τόπος του έρωτα σου και πως δεν σου αρέσει να ξεφτιλίζεται η αρσενική υποταγή από διάφορους τσοντάκηδες και διάφορες επαγγελματίες.

    Όσο εξακολουθείς να το πονάς και να το φροντίζεις αυτό που αγαπάς θα τον βρεις τον χώρο σου...

    Καλή συνέχεια στο νήμα σου...

    Iagos
     
    Last edited: 13 Οκτωβρίου 2016
  7. Soraya

    Soraya Guest

    αποκρουστικός ο τίτλος όσο και τα άτομα που περιγράφεις.
    όμως πως μπορείς να απομακρύνεις τον οποιονδήποτε με το να δηλώσει υπο; η Κυρίαρχος; η οτιδήποτε;
    πιστεύω πως δεν είναι εφικτό.
    προσωπικά επιλέγω να μην ασχολούμαι με τα άτομα που περιγράφεις και γενικότερα με οποιονδήποτε μου προκαλεί αποστροφή
     
  8. Guruni

    Guruni aohuhzp lpzhp

    Ενα απλο παραδειγμα που μπορουν να το επιβεβαιωσουν οι περισσοτερες Κυριες και ειμαι σιγουρος γι αυτο.

    Στις συνομηλιες υπαρχει μια διαρκης συζητηση γυρω απο αυτα που θελει ο υποψηφιος υ, τα ορια του και τις επιθυμιες του. Αν ομως η Κυρια θελει αλλα, διαφορετικα, τοτε το θα κανω οτι θελετε μετατρεπεται σε αντε κ γ^*$@*$@ παλιοπ!#$&*()&#@ και αυτο ειναι light εκδοχες..
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Μην τρελαίνεσαι, γουρουνάκι... Όσες και όσοι το ζούμε το ξέρουμε πολύ καλά... Και λίγα λες... Αυτοί που δεν το ζουν άντε να το καταλάβουν... Για να μην πω για εκείνους που το διαπράτουν... Τείνουν να γαϊδουροφωνάζουν πιο δυνατά από όλους... Εκτός από την ενόχληση και κατά καιρούς το χάσιμο χρόνου, δεν τρέχει κάτι... Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει... Και φυσικά τα λόγια " θα κάνω ό,τι θέλετε", "κάνω τα πάντα", " δεν έχω όρια", κ.λ.π. είναι από μόνα τους σημάδι ότι δεν μιλάς με τον κατάλληλο ούτως ή άλλως... Α.
     
  10. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Εγώ θα πω το άλλο....
    Αυτό το "θα κάνω ότι θέλετε" δεν λέγετε μόνο από φετιχιστές.
    Έχει να κάνει με το πόσο συνειδητοποιημένος είναι ο υπό. Μπορεί να έχει όντως υποτακτική πλευρά, αλλά να είναι άτομο χωρίς εμπειρίες που ναι μεν στην προθυμία του λέει "'οτι" αλλά ακόμα δεν έχει ζήσει, δεν έχει ανακαλύψει, και στο μυαλό του όλα μοιάζουν κόκκινα όρια, τον τρομάζουν. Πώς θα αποδειχθεί τι εστί ο καθένας; Στην πράξη. Κάποια στιγμή, αυτό το άτομο θα βρει Κ και καλώς εχόντων των πραγμάτων και θα διευρύνει τα όρια του και θα μάθει πολλά για τον εαυτό του και για την φύση του.
    Ναι, γιατί όσο "κακή" φήμη και να έχουν οι Κ, ότι είναι σκύλες, εκδικητικές, καταστρέφουν ζωές κλπ (η αναφορά γίνεται με αφορμή και ποστ της Αγαπητής @angel42 όσον αφορά διάφορες ιστορίες που κυκλοφορούν , νιώθω ότι οφείλω να το αναφέρω) στην πραγματικότητα είναι (κρίνω μάλλον από εμένα, δεν έχω έρευνες ούτε αντικειμενικά κριτήρια) άτομα με υπομονή και θέλουμε ο υ μας να ευημερεί και να προοδεύει.

    Ύστερα όμως, είναι σύνηθες και το συγκεκριμένο φαινόμενο, των φετιχιστών...Και μετά το θα κάνω ότι θέλετε ακολουθεί:
    "Ακόμη και να μου κλωτσάτε τα @ρχίδια, να με πατάτε κλπ"
    Έμμεση, αν θέλεις, αναφορά στο τι θέλει να του κάνει η Κ.

    Όσον αφορά την απάντηση που μπορεί να είναι αρνητική από την πλευρά της Κ...
    Ακολουθεί "Έχετε σίγουρα εμπειρίες; και δεν σας αρέσει; Α γιατί εγώ ψάχνω μια Κ να μου τα κάνει αυτά (άρα Κ κατά παραγγελία)" και είτε αντιδρούν τα μάλα άσχημα, είτε δεν ακούνε, ή αποχωρούν.

    Και μακάρι να έκανα όλοι απλά το τελευταίο.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Συνήθως δεν λέγεται και δεν υπάρχει λόγος να λέγεται από φετιχιστές.
    Μπορεί να έχει να κάνει με το πόσο επείγεται ο υ, που αυτό με τη σειρά του συνδέεται με πολλά, κάβλες, απειρία που επείγεται να γίνει στοιχειώδης εμπειρία και άλλα.

    Επειδή λέγεται δεν έπεται ότι ισχύει.
     
  12. Lady Nawashi

    Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

    Το αν λέγεται ή όχι, μπορεί να το κρίνουν μονάχα οι προσωπικές εμπειρίες του καθενός.

    Όσον αφορά την απειρία, το αναφέρω παρακάτω.

    Και φυσικά δεν ισχύει. Οι περισσότερες Κ το ξέρουν...