Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ''βαποράκια'' της υποταγής..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Guruni, στις 11 Οκτωβρίου 2016.

  1. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ  
     
  2. angel42

    angel42 Regular Member

    Αγαπητή @gaby αυτό το "συνήθως δε λέγεται από φετιχιστές διότι δεν έχουν λόγο να το πουν", το έχετε διαπιστώσει ως Κυρίαρχη στην οποία απευθύνονται υποτακτικοί και φετιχιστές ή από την προσέγγισή σας από υποτακτικούς και φετιχιστές ως υποτακτική;

    Α.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Έχω κατ' επανάληψη διευκρινίσει ότι από πρώτο χέρι μιλώ, πάντα, αγαπητή @angel42   Όποτε συμβαίνει κάτι διαφορετικό από αυτό, το ξεκαθαρίζω.

    Ερώτηση δική μου τώρα, προς τί η τόση μέγιστη απορία για κάτι που δεν αφορά κανέναν αν εγώ δεν επιλέξω να τον αφορά;
     
  4. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    που να δεις απο Κ ανδρες τι καντιλια ακουνε...
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όλα τα ξέρεις, τι λένε και πέφτουν ''καντήλια'' ;
     
  6. angel42

    angel42 Regular Member

    Λυπάμαι που δεν έχω πέσει κατά το παρελθόν σε κάποια από τις επαναλαμβανόμενες διευκρινήσεις σας. Δεν είναι και έγκλημα φαντάζομαι...   Και άν έχω χάσει τα επεισόδεια της δικής σας περιδιάβασης στη Γυναικεία Κυριαρχία ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Θα με ενδιέφερε να αναπληρώσω αυτό το κενό. Αν καταλαβαίνω καλά αυτό λέτε, όταν λέτε ότι μιλάτε από πρώτο χέρι; Ότι έχετε περιδιαβεί αυτά τα λημέρια ως Κ και ότι από εκεί αντλείτε το εμπειρικό αξίωμά σας για τους φετιχιστές; Αν επιθυμείτε διασαφηνείστε γιατί μπλοκάρω όταν δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς λέει ένας συνομιλητής.

    Ως προς την ερώτησή σας τώρα αν και είναι λίγο περίεργα διατυπωμένη:

    Δεν ήταν μέγιστη απορία. Ήταν απλή απορία για το αν μιλάτε θεωρητικά ή από βίωμα και από ποιά θέση ήταν το βίωμα αυτό. Ακριβώς επειδή η εμπειρία μας είναι τόσο διαφορετική. Βλέπετε δεν συμφωνεί η εμπειρία μου με την εμπειρία σας ότι οι φετιχιστές δηλαδή δεν προσεγγίζουν ως υποτακτικοί επειδή δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Ίσα ίσα, το δικό μου βίωμα λέει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το κάνουν και το κάνουν... Και μην παρεξηγηθείτε. Δε λέω ότι το δικό μου είναι ανώτερο από το δικό σας κλπ. Λέω ότι είναι διαφορετικό. Για Εμένα, τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν μπορούσαν να τοποθετηθούν οι ενδιαφερόμενοι με σαφήνεια εξ' αρχής. Λεχθέντος τούτου, δεν είμαι υπέρ της δαιμονοποίησης καμμίας ομάδας και έκφρασης ηδονισμού για να μη γίνει εδώ το καταγγελτήριο εναντίον των φετιχιστών.

    Για το τελικό σκέλος της ερώτησης σας, πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν αποφασίζετε εσείς για το τι μπορεί να με ενδιαφέρει και να με αφορά ως θέμα σε ένα νήμα που συμμετέχω ή διαβάζω, όπως δεν μπορώ να αποφασίσω κι εγώ για εσάς τι θα σας αφορά και δεν θα σας αφορά σε ότι διαβάζετε σε κοινή θέα ή τί θα θέλετε να κάνετε ως διευκρινιστική ερώτηση σε κάτι που διαβάζετε.

    Μπορεί και να φταίει η διατύπωση... Τέλος πάντων, αν θέλετε απαντάτε, αν δε θέλετε δεν απαντάτε, δε χρειάζεται να γίνει και το μεσανατολικό...  

    Α.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Ήταν προσωπική η ερώτησή σας @angel42 και αυτό με έκανε να αναρωτηθώ, από πού και ως πού; Η απορία μου δεν λύθηκε, αλλά δεν ήταν σημαντική, δεν πειράζει.

    Για όλα τ άλλα που λέτε, μια μόνο λέξη: Συνειδητότητα. Αυτό.

    ΥΓ. Μόνον τα δικά μου δεν καλοκαταλαβαίνετε; Όλων των άλλων σας είναι κατανοητά;
     
  8. angel42

    angel42 Regular Member

    Βρε καλή μου... Μπαίνει ένα θέμα. Κάποιος γράφει κάτι. Κάποιος άλλος μετά του απευθύνεται προσωπικά, πως αλλιώς να γίνει, και ζητάει αποσαφήνιση, διευκρίνηση, σχολιάζει, διαφωνεί, συμφωνεί, επαυξάνει. Είπατε κάτι, ζήτησα διευκρίνηση, από εσάς προσωπικά αφού εσείς μου δημιουργήσατε την απορία. Και η απορία δημιουργήθηκε γιατί αυτό που καταθέσατε ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο με το δικό μου βίωμα. Η αλήθεια είναι ότι συχνά υπάρχουν πράγματα που δεν πολυκαταλαβαίνω και από άλλα μέλη. Είμαι σίγουρή ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε άλλους με τα δικά μου τα γραπτά. Δε ζητάω διευκρινήσεις από κάθε τι που δεν καταλαβαίνω, είτε όταν δε με ενδιαφέρει το θέμα, είτε όταν δεν με ενδιαφέρει τι έχει εκείνο το πρόσωπο να καταθέσει.   Α.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Οι γυναίκες κ το γνωρίζουν... Ελάχιστες...
    Οι φο μπιζού κ το αντιγράφουν. Ανεπιτυχώς.
    Οι γουοναμπίδισες το μιμούνται. Ηλιθιωδώς. Για ηλίθιους που καμώνονται πως δήθεν και καλά...
    Όσο πιο βαριά η της δηθενιάς παρόλα, τόσο πιο ξεβράκωτη μένει η ...
    (Είπε ο γκάου αναγκιάρης σούμπος κάνοντας τον μαλάκα στης καύλας του τα ζόρια
    στης δηθενιάρας το μουνί που τόβλεπε μπριζόλα)...

    ....Και μετά πάνε και δίνουν οι άσχετοι Νόμπελ στον Ρόμπερτ Ζίμερμαν... Τς, τς, τς....
     
  10. Platonistis

    Platonistis Ερωτικός Μύστης

    Γενικά οι άνθρωποι όπως και αν αυτοπροσδιορίζονται, με κάποιο τρόπο θα δείχνουν τον εαυτό τους ως καλό ταίρι. Είναι ένστικτο αυτό. Συμβαίνει σε όλα τα ζωντανά της φύσης, συμπεριλαμβανομένου και του Homo Sapiens.

    Σχετικά με το ότι αυτός ο χώρος του φόρουμ θα πρέπει να στρέφεται γύρω από τη γυναίκα και τα θέλω της, συμφωνώ απόλυτα. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως ? Υπάρχουμε και κάποιοι άνδρες που ενδιαφερόμαστε να συζητήσουμε για αυτό (όπως και εσύ από ότι βλέπω), και δε μπορούμε πάντα και όλοι (ίσως και κανένας) να ξέρουμε πως ακριβώς νιώθει μια γυναίκα και τι θέλει. Συγκεκριμένα μια αυταρχική / κυριαρχική γυναίκα. Άρα αυτό που μας μένει ίσως να είναι να υποθέσουμε, με την ελπίδα ίσως του ότι κάποια θα σχολιάσει και θα δώσει feedback στην ιδέα μας, για να μάθουμε και να καταλάβουμε καλύτερα.


    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα που έγραψες.

    Χμμ... άρα δηλαδή υπάρχουν δύο ειδών φετιχιστές απ' ότι καταλαβαίνω. (μάλλον παραπάνω, αλλά αναφέρομαι για κατηγορίες σχετικές με αυτό που συζητάμε)

    Υπάρχουν οι μη ενσυνείδητοι φετιχιστές, και οι ενσυνείδητοι.
    Δηλαδή φετιχιστές οι οποίοι θεωρούν ότι είναι υποτακτικοί, επειδή ίσως όπως ανέφερε η Angel42 σε προηγούμενο μήνυμα, κάποια πράγματα τα οποία μπορεί να γουστάρει κάποιος τα βάζουν μέσα στο γενικότερο όρο "femdom", με αποτέλεσμα να νομίζει ο άλλος ότι είναι υποτακτικός χωρίς να είναι, και από την άλλη ενσυνείδητοι φετιχιστές που τους αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα και το ξεκαθαρίζουν εξ αρχής χωρίς να πουλάν παραμύθια και να προσποιούνται κάτι που δεν είναι.

    Μάλιστα. Αυτό με βοηθά να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα μες το κεφάλι μου για το τι είμαι.