Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα γκλιτερακια στις ροζ παντοφλες.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος VasilisDraper, στις 27 Μαρτίου 2017.

  1. Το παρατησα στην κουπα να γινει και πηγα να χεσω.Του πηρα ολη του τη γευση τιποτα δεν αφησα και με τιμωρησε.Το τσαι πικρησε.Ερηξα ζαχαρη και με το παραπανω, τοσο που θα αναρωτηθει κανεις αν οντως μ αρεσει να πινω τσαι.Αφησα την χλιαρη κουπα στο γραφειο ο υπολογιστης ηταν ανοιχτος και επαιζε κλασικη μουσικη.Μη με περασεις για καμια ψαγμενη απλα πολλες φορες την αφηνω να παιζει, ετσι για την ατμοσφαιρα.Πιστευω με βοηθαει να γραφω. Το κανω ισως επειδη με κανει να νοιωθω ψαγμενη αλλα τι σημασια εχει,οτι πιστευεις ζεις.
    Κλασικη μουσικη που ακους ειναι απο το blog μου. Ξεχασα να σου πω εχω και ενα blog.
    Κουδουνι.Δε γαμιεσαι λεω εγω.
    Τα γκλιτερακια στις ροζ παντοφλες μου ηταν υπεροχα, λατρευω αυτες τις παντοφλες μου και ας ειναι μεσα στη βρομα αυτη τη στιγμη.Τις φορεσα πηγα στην πορτα. Κοιταξα στο ματακι.Εκανα μεταβολη σερνοντας τα υπεροχα γκλιτερωτά παντοφλακια μου και πηγα ξανα στο γραφειο. Ηπια μια γουλια κρυο τσαι με το μικρο δαχτυλακι καυλωμενο και εκλεισα τα ματια παριστανοντας οτι απολαμβανω το τσαι η τη μουσικη...Ειπα να τσεκαρω την παραγγελια που εχω κανει απο το Ebay.Περασε ο κουραδιαρης γατος μου πανω απο το πληκτρολογιο. Θαυμαζω αυτα τα πλασματα. Δεν δινουν μια για την παρτη σου και αλλα με τροπο που σε κανουν παντα να επιστρεφεις σαν μουνοδουλος αντρας στο απαλο τους τριχωμα.Το πακετο φτανει αυριο.
    Κουδουνι.ΣΚΑΣΕ!
    Φορεσα τις γκλιτεροτες παντοφλες μου και πηγα στην πορτα, κοιταξα στο ματακι, γυρησα και ηπια την τελεφταια γουλια κρυο τσαι με ζαναξ λιγα τριματα φυλλων τσαγιου.Μασησα τη ζαχαρη.Εξαιρετικο.
    Κοιταξα τον γατο...ηταν κωλογερος με γκρι βελουδινο τριχωμα.Σκεφτηκα πως αν ψοφουσε αυτη τη στιγμη πιθανως να γινομουν ρεζιλι στον ανθρωπο που θα φερει το δέμα αυριο γιατι θα μυριζει το σπιτι μου ψοφημι.Σε παρακαλω Μιχαλη μην πεθανεις σημερα.
    Ακομα δεν ειχα βγαλει τα φτερα μου. Ρωζ και αυτα.Το μαυρο αμανικο φανελακι μου δεν ταιριαζε και τοσο και σαν να μην εφτανε αυτο ηταν λερομενο και με χυσια. Ειμαι καλο κοριτσι στο ορκιζομαι.
    Το κουδουνι ουρλιαζε ξανα επιμονα. Δεν ειχα βγαλει τις ρωζ γκλιτεροτες παντοφλες μου οποτε δεν χρειαστηκε να τις ξαναβαλω και πηγα να κοιταξω στο ματακι, εκανα μεταβολη και γυρισα σερνοντας το βημα μου.
    Ακουσα να σπαει τζαμι απο την πλευρα της κουζινας.Εκανα την ανασα μου αθορυβη, Εσκηψα και εβγαλα τις γκλιτεροπαντοφλες μου τις ροζ σιγα σιγα και τις εκρυψα κατω απο το γραφειο. Δεν θα ηθελα τιποτα κακο να συμβει σε αυτες. Προχωρησα προς την κουζινα χωρις να φοβαμαι. Κανεις αλλωστε δεν θελει να κανει κακο σε εναν αγγελο. Ειμαι πολυ γλυκια επισεις ασχετα με το αν το μαυρο αμανικο φανελακι μου εχει πανω χυσια. Το παραθυρο της κουζινας ηταν σπασμενο...δεν ειχε γυαλια ομως πεσμενα κατω...το τζαμι δεν ειχε σπασει απο εξω προς τα μεσα αλλα το αντιθετο.Αφησα μια μεγαλη ανασα να βγει...δεν εγινε και κατι ...αλλωστε το τζαμι εσπασε απο μεσα προς τα εξω κανενας δεν μπηκε...κανενας δεν θα πειραξει της γκλιτεροτες ψιλο-λερωμενες ρωζ παντοφλες μου.Επεστρεψα στον υπολογιστη. Καθησα να γραψω μια ερωτικη ιστορια στο blog μου. Σκεφτηκα να γραψω για τον τροπο που οι αγγελοι χωρευουν στον ουρανο και τον αφυλο ερωτα τους. Για τα τραγουδια τους και το πως γαμιουνται αυτοι. Θελω να πω...σιγουρα θα γαμιουνται αρκετα παθιαρικα ετσι δεν ειναι; Σιγουρα θα κανουν πολυ στοματικο....ξεκινησα να γραφω. Το κουδουνι χτυπησε. Τα ματια μου εκλειναν και δεν ειχα καμια διαθεση να ξανασηκωθω. Αλλωστε ειχα κουρασει αρκετα τις ρωζ γκλιτεροτες ψιλο-σαπιες παντοφλες μου με αυτες τις βολτες.Τα ματια μου εκλειναν. Δεν αντισταθηκα.
    Ξυπνησα με μια μυροδια στη μυτη μου εντονης σκατιλας. Ο Μιχαλης.....ποτε δεν θα μαθει αυτο το γατι...εντοπισα την μυροδια...φορεσα τις ροζ γκλιτεροτες παντοφλες μου και πηγα να καθαρησω...Μιας που τον ανεφερα...που πηγε αυτος ο κουραδιαρης ο γατος;....Τα σκατα του τα εντοπισα παρ ολο το σκοταδι του σπιτιου αλλα τον ιδιο οχι.Κατω απο την πορτα μου ειχε καποιος αφησει ενα χαρτι. Απ την μεταφορικη ητανε ειχε ερθει το πακετο....δεν θα ακουσα το κουδουνι μαλλον. Θα το παραλαβω αργοτερα ....πρωτα ομως θελω να βαλω ενα τσαι να γινεται και μετα να χεσω. Αναψα τσιγαρο.Ξεκινησα να το καπνιζω σερνοντας το κουφαρι μου μεσα στο σπιτι παριστανοντας οτι κανω βολτα.Ηταν ειρωνικο...ημουν ενας αγγελος και παριστανα πως απολαμβανω μια βολτα με τα ποδια...βολταρα και προς την κουζινα...ηταν κρυα η κουζινα...το τζαμι σπασμενο...ετοιμασα το τσαι...το τσιγαρο παντα μου φερνει χεσιμο το πρωι ομως. Πηγα τουαλετα.Το χαρτι ειχε τελειωσει..πλυθηκα στο μπανιο...μου αρεσε....ισως μου αρεσε αρκετα...καυλωσα. Ξεκινησα να τραβαω μαλακια.Ημουν εξτασιασμενη...σπανια καυλωνω το πρωι αλλα εκεινη τη στιγμη ενοιωθα υπεροχα...επαιξα τον πουτσο μου βαζοντας το μπουκαλακι της λοσιον για το ξεβαμα στον κωλο μου...ηταν μικρο σε μακρος αλλα πιο παχυ απο καθε πουτσο που εχω φαει.....ο πουτσος ειχε τοσες φλεβες που αν ηθελες να σουταρεις κατι πανω του θα ηταν παιχνιδακι..Εφτυνα την παλαμη μου απο συνηθεια, δεν χρειαζοταν εκεινη τη στιγμη γιατι γλιστρουσε ηδη απο τα προσπερματικα...Εμπειγα το μπουκαλακι της λοσιον ολο και πιο βαθεια...ειμαι καλη στο μουλτιτασκινγκ...Η πορτα της τουαλετας εσπασε. Ο καθρευτης που πανω της εσπασε.Τα γυαλια του καθρευτη με αγκαλιασαν.Το αιμα των φλεβων του πουτσου μου βρηκε διαφυγη...γενικα πολυ αιμα βρηκε διαφυγη. Στεκοταν ορθιος και με κοιτουσε...Ηταν ψηλος....ομορφος.οπως τον περιμενα ....ηταν η αγαπη μου...Ο Μιχαηλ Αγγελος..Το τριχωμα του ηταν γκρι βελουδινο οπως σας εχω πει..τα ματια του μεγαλα ...με κοιτουσαν με λαγνεια. Το αιμα αδειαζε απ το σαπιο κορμι μου. Με την τελεφταια σταγωνα δυναμης μου πεταξα απο πανω μου τα ρωζ...κοκκινα πλεον ψευτικα πουπουλενια φτερα....μου ηταν πια αχρειαστα...ημουν ετοιμη για ταξηδια αλλα....Το κουδουνι χτυπησε...θελησα πραγματικα να φορεσω τις βρομικες ρωζ γκλιτεροπαντοφλες μου και να παω να ανοιξω αλλα...
     
  2. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

  3. Queen87

    Queen87 Summer mood Contributor

    Τύφλα να χεί ο Σπιλμπέργκ...
     
  4. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Σου βγαζω το καπελο monsieur (και το εννοω)