Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα δικά Μ/μας βίτσια είναι καλά και σωστά, τα δικά Σ/σας απαράδεκτα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Απριλίου 2006.

  1. zinnia

    zinnia Contributor

    Πολυ καλο παραδειγμα τεντερ.. Ειναι ομως παραδειγμα άκρων. Τι εννοω.. Οταν νοιωθουμε μεσα μας πως ναι μεν κατι κανουμε αλλά δεν ειμαστε και πολυ σιγουροι γι αυτο, για χιλιους δυο λογους, γιατι ετσι το βρηκαμε, γιατι ετσι το θελησαμε ομως καποια στιγμη η τροπη που εχουν παρει τα πραγματα δεν μας πολυ-ικανοποιει, οταν νοιωθουμε καπου εγκλωβισμενοι χωρις ομως τη δυναμη να το αλλαξουμε και να τολμησουμε κατι αλλο, οταν ο εγωισμος μας κι η ισχυρογνωμοσυνη μας δεν μας αφηνουν να ενεργησουμε με ψυχραιμια, υπαρχει το ενδεχομενο οταν αισθανθούμε πως μας κοροιδευουν, πως μας απορριπτουν εμας και οσα με νυχια και με δοντια εχουμε χτισει κι επενδυσει με μεγαλο κοστος, να μας οδηγησουν σε ακραιες συμπεριφορες υπερασπισης των πιστευω μας, ειτε λεκτικες ειτε και αλλες..

    Απο προσωπικη εμπειρια θελω να πω, πως ο,τι κι αν πει καποιος για μενα, ιδιαιτερα εικονικα - που δεν τον ξερω κι ουτε προκειται ποτέ να τον γνωρισω, που ποσως με αγγιζει η σταση του, το στατους του και λοιπα, που δεν εχω επενδυσει πανω του ουτε μια στιγμουλα, με αφηνει παγερα αδιαφορη.. Σιγα μην προσβληθώ κιολας.. Στο κατω - κατω της γραφης θα καθομαστε στον καθενα να αποδεικνυουμε πως δεν ειμαστε ελεφαντες?
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Τα δικά Μ/μας βίτσια είναι καλά και σωστά, τα δικά Σ/σας απαράδεκτα

    Fanshaw αντιλαμβάνομαι πως πήρες τα γραφόμενα μου και τα ανέλυσες όπως τα αντιλαμβάνεσαι.
    Γι΄ αυτό θα επεξηγήσω.
    Μίλησα πουθενά για εκ του μακρόθεν ή εκ του ασφαλούς?
    Τι στο έκφυλο άτομο δεν είναι κατανοήτο? Θεώρησα λογικό πως ένα έκφυλο άτομο δοκιμάζει τουλάχιστο μια φορά κάθε βίτσιο που βρίσκεται στο δρόμο του πριν το απορρίψει, επειδή δεν τον εκφράζει.
    Από τη στιγμή που δεν με φτιάχνει, δεν με διεγείρει το διαγράφω.

    Όσο για τις βαθυστόχαστες ερωτήσεις του είδους αν θα γινόμουν φίλη με κοπρολάγνο, απαντώ ναι. Δεν βλέπω τίποτα απολύτως μεμπτό στην κοπρολαγνεία, περισσότερο από την ουρολαγνεία ή την ποδολαγνεία ή την αλγολαγνεία κ.ο.κ.
    Με ανθρώπους βλάκες, κοντόφθαλμους, ηθικολόγους και σοβαροφανείς μες τη μιζέρια του ψευτοκαθωσπρεπισμού τους δεν θα γινόμουν όμως φίλη ποτέ.

    Τι να κάνουμε? Βίτσια είναι κι αυτά.  
     
  3. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θεωρώ τα δύο νήματα άσχετα μεταξύ τους. Η ανοχή στα βίτσια των άλλων θα έπρεπε να εξυπακούεται και πιστεύω πως καλούτσικα τα πάμε όλοι μας. Το ποστ 25 του KyriosG νομίζω πως τα λέει θαυμάσια.

    Όμως μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης BDSM θεμάτων - και άλλων ενίοτε - ενός φόρουμ όπως το δικό μας, η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων δεν μπορεί παρά να έχει θετικά οφέλη, για τους νοήμονες τουλάχιστον συμμετέχοντες. Επομένως, σε κάποια νήματα εξετάζουμε τον τρόπο προσέγγισης στην σεξουαλικότητα, σε άλλα τα αίτια διαφόρων συμπεριφορών, τα αποτελέσματα, τις ανθρώπινες αντιδράσεις - υγιείς ή μη - και άλλα πολλά. Όχι με διάθεση να κατακρίνουμε ο ένας τον άλλον, ή να πούμε εσύ είσαι μαλάκας κι εγώ όχι, αλλά ψάχνοντας να βρούμε σε ποια σημεία ο ένας μπορεί να βλέπει τα πράγματα καλύτερα και σε ποια ίσως όχι. Κάπως έτσι εξελίσσονται οι συζητήσεις. Ανοχή δεν σημαίνει κάθομαι βουβός, δεν συζητώ τίποτε, συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις, κι εγώ θα κάνω ότι γουστάρω και δεν τρέχει κάστανο. Γιατί τότε απλά δεν συμμετέχουμε στις συζητήσεις του φόρουμ και συνεχίζουμε τη ζωή μας ως έχει.

    Ανοχή σημαίνει, δέχομαι το δικαίωμά σου να προσεγγίζεις την ζωή με τον τρόπο που εσύ πιστεύεις πιο κατάλληλο, και θα ήθελα να κάνεις κι εσύ το ίδιο για μένα. Όμως εφόσον επιθυμείς να το συζητήσουμε, διατηρώ το δικαίωμα να αναπτύξω τις απόψεις μου περί της ορθότητας ή μη της προσέγγισής σου, να επισημάνω μερικά προβλήματα στον τρόπο σκέψης σου που ίσως δεν έχεις αντιληφθεί και να παρουσιάσω έναν εναλλακτικό τρόπο θεώρησης των πραγμάτων που τυχαίνει να ασπάζομαι προσωπικά. Περιμένω δε να ακούσω τα επιχειρήματά σου που θα με κάνουν ίσως και να αναθεωρήσω κάποιες από τις απόψεις μου.

    Για παράδειγμα, στο νήμα "Η σκλάβα αντικείμενο" συζητήθηκε, ανάμεσα σε άλλα, η χρήση ανθρώπινων όντων ως εργαλεία, όχι από την σκοπιά ενός βίτσιου, αλλά από την σκοπιά της ψυχικής, συναισθηματικής και υπαρξιστικής προσέγγισης στο θέμα. Η αντιπαράθεση δεν είχε στόχο να θίξει κάποιον ή να προβάλλει ως ορθότερες τις ιδέες των μεν έναντι των δε, και από ότι είδα, αυτό έγινε κατανοητό σχεδόν από όλους. Η δική μου προσωπική ένσταση στο θέμα, είχε ως πυρήνα την διαφορά ανάμεσα στη δημιουργία και στην καταστροφή. Περαιτέρω ανάπτυξη των συγκεκριμένων ιδέων θα παραθέσω στο εν λόγω νήμα.
     
  5. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Τα δικα μας βίτσια είναι πάντα τα καλύτερα, σε αντίθεση με όλων των άλλων που είναν ΠΑΝΤΑ τα χειρότερα, για αυτό και δεν τα έχουμε και εμείς!
    ΑΡΑ - σύντροφοι εν αμαρτίαις - αρνούμαι να δοκιμάσω οποιοδήποτε βίτσιο μόνο και μόνο επειδή το έχει κάποιος, πχ η δεσποσύνη λάρα (αλήθεια το λάρα από που βγαίνει 
    Τα βίτσια είναι η περιουσία μας - οτι πολυτιμότερο έχουμε δηλαδή - και δεν τα αλλάζουμε!
    αντε πια! κομμουνιστές καταντήσαμε εδώ μέσα!
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα σου πω ένα μυστικό, συντροφάκι. Πάντα δοκιμάζω, πριν αποφανθώ.

    Πολλές φορές. Θέλω να είμαι σίγουρη. 

    ΥΓ. Αν μου επιτρέπει η σύντροφος Λάρα...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  7. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Κουφάλες γυναίκες! Πάλι τυχερές είσαστε! Δοκιμάζετε, δοκιμάζετε και πάλι αναλλοίωτες μένετε!
    Εμείς πάλι!!!!!!!!! Άστα να πάνε συντρόφισσα - κάθε δοκιμή και κάτι χάνουμε ..ή κερδίζουμε ... συνήθως χάνουμε όμως ... ίσως γιατί δεν μας πάνε οι δοκιμές ... ίσως γιατί αν αποφασίσουμε ότι τα πράγματα είναι έτσι και όχι αλλιώς, αυτά γίνονται έτσι ... και μένουν έτσι ... και άντε να τα αλλάξεις πάλι .. άσε πού οι αλλαγές μας φρικάρουν κόσμο .. αδιέξοδο
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Πάρα πολύ σωστή η τοποθέτηση.

    Υπάρχει βέβαια και το θηλυκό στοιχείο μέσα σε κάθε άντρα. Όποιος είναι σε επαφή με αυτό μπορεί - εν μέρει - να απολαύσει τα προνόμια της δοκιμής, ίσως και της αλλαγής.

    Κάθε αλλαγή είναι επώδυνη, ακόμη και αν κερδίσεις το Λόττο.

    Από την άλλη, μόνο οι νεκροί δεν αλλάζουν.
     
  9. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    αυτοί και αν αλλάζουν! μια και έξω! όπως και να το δεις υφίστανται την μεγαλύτερη αλλαγή!
    Τώρα ως προς το Θηλυκό στοιχείο .... δεν ξέρω τι θα πουν άλλοι εξέχοντες κύριοι εδώ πέρα, αλλά εγώ είμαι οπαδός του .. μακρυά από τον κώλο μας και όπου θέλει ας είναι ... ασε που με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που περιγράφονται διάφορα εδώ μέσα θα το σκεφτώ ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ ακόμη και την δακτυλοσκόπηση!
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εννοώ την δημιουργικότητα. Η έλλειψη μήτρας σίγουρα αντισταθμίζεται επαρκώς με την δημιουργικότητα.

    Οι νεκροί έχουν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους. Η ιστορία της ζωής τους είναι τελειωμένη. Οι νεκροί δεν υφίστανται καμία αλλαγή, διότι δεν υφίστανται τίποτα.

    ΟΙ ζωντανοί, είτε υφίστανται αλλαγές, είτε αντιστέκονται στις αλλαγές, είτε τις επιδιώκουν.
     
  11. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Μα και εσύ! δεν τα λες καθαρά και με μπερδεύεις!
    και δεν είναι η κατάλληλη ώρα για τέτοια!

    Θεωρητικά ίσως και να μπορεί - πρακτικά όμως δεν αντισταθμίζεται με τίποτα !