Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα εγκαίνια του paddle

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Spankerman, στις 19 Μαϊου 2010.

  1. Spankerman

    Spankerman New Member

    Tην περασμένη εβδομάδα παρέλαβα από το ταχυδρομείο το paddle που είχα παραγγείλει από ΗΠΑ και μια ειδική ζώνη. Ανυπομονούσα να κάνω τα εγκαίνια!

    Με το παιδί αυτό μιλάγαμε καιρό και πληρούσε όλες τις προδιαγραφές μου (και με το παραπάνω!) Συναντηθήκαμε λοιπόν Κυριακή μεσημέρι και περάσαμε τέλεια. Το σενάριο που παίξαμε ήταν του αυστηρού προϊσταμένου και του απρόσεκτου υπάλληλου ο οποίος για να μη χάσει τη δουλειά του δέχεται την "ανορθόδοξη" τιμωρία.

    Τα χτυπήματα έγιναν με τον υποτακτικό στα 4 στον καναπέ με το paddle που είχα παραγγείλει από ΗΠΑ και την ειδική ζώνη, αρχικά πάνω από τη βερμούδα και μετά πάνω από το εσώρουχο. Στα διαλείματα μου έπαιρνε πίπα. Όταν έκρινα ότι είχε πάρει αρκετή δόση "υλικών" τον υποχρέωσα να έρθει στην κρεβατοκάμαρα στα 4, να μου βγάλει τα παπούτσια και να μείνει γυμνός ώστε να δεχτεί πια το χέρι μου. Με κάποια διαλείματα για να μου κάνει πίπα τα χτυπήματα με το χέρι εξακολούθησαν μέχρι να πει την λέξη ασφάλειας. Όταν είπε τη λέξη ασφάλειας μετά από μικρό διάλειμμα τον πήδηξα. Αφού τελείωσα τον πήρα και με δονητή που ήταν λίγο μεγάλος για τις αντοχές του αλλά τα κατάφερε. Τέλεια εμπειρία σας λέω!        
     
  2. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Τα εγκαίνια του paddle

    lol!Περασαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα!με γεια τα αποκτηματα!