Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα μυστικά των τροφιμων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Humiliatedsub, στις 24 Μαρτίου 2018.

  1. Μιας που ειμαι μαγειρας ειπα να μοιραστω μαζι σας καποια μυστικα των τροφιμων που πιστευω θα βρειτε ενδιαφεροντα. Θα προσπαθησω να ποσταρω ενα καθε μερα

    1.Οι σαλατες που πωλουνται στα σουπερ μαρκετ ως φρεσκιες δεν ειναι τετοιες. Περιεχουν χλωριο για να δειχνουν φρεσκιες.
     
  2. espimain

    espimain Contributor

    Σίγουρα χλώριο;
    Σε τι μορφή;
    Μήπως άκουσατε για το άζωτο ή την αδρανή ατμόσφαιρα; Να μας πείτε και γι αυτό.

    Αυτό με το χλώριο είναι πολύ ενδιαφέρον. Παρακαλώ δώστε μας κι άλλες σχετικές πληροφορίες.
     
    Last edited: 25 Μαρτίου 2018
  3. Γνωρίζω οτι περιεχει χλωριο, αλλα δεν ξερω αλλες λεπτομεριες
     
  4. espimain

    espimain Contributor

    Χλώριο σαν να λένε χλωρίνη ; Τέτοιο πράγμα;
     
  5. Προφανως
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Αυτό αναφέρεται στην συσκευασία ή το ξέρετε από κάποια βιβλιογραφία και αν ναι από ποια;
    Έχετε προσωπική πείρα και ναι, πώς το εντοπίσατε;
     
  7. Αυτο το γνωριζω απο καθηγητή μου στη σχολή μαγειρικης, ο οποιος ειναι διατροφολόγος
     
  8. espimain

    espimain Contributor

    Παρακαλώ ρωτήστε του αυτά που έγραψα. Μήπως και λυθεί η απορία που προέκυψε.
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    "Οι έτοιμες σαλάτες τείνουν να έχουν περισσότερα βακτήρια επειδή είναι ήδη κομμένες. Οι εταιρείες για να τα μειώσουν πλένουν τα λαχανικά με νερό και χλώριο -σαν αυτό που χρησιμοποιείται στις πισίνες για να σκοτώνει τα μικρόβια-. Είναι προτιμότερο να πλένετε σπίτι τα λαχανικά σας με άφθονο νερό και λίγο ξύδι και να τα καταναλώνετε αμέσως μόλις τα κόψετε."
    https://www.deliveras.gr/blog/salates-myths-and-facts/

    "Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τους ειδικούς, όλα τα φρέσκα προϊόντα, συσκευασμένα και μη, χρειάζονται πολύ καλό πλύσιμο, προτού καταναλωθούν. Συνήθως οι συσκευασμένες σαλάτες έχουν προηγουμένως πλυθεί με χλωριωμένο νερό. Το χλώριο μειώνει μεν την παρουσία των παθογόνων μικροοργανισμών, αλλά δεν την εξαλείφει."
    http://www.protothema.gr/ugeia/arti...euasmenes-salates-epikindunes-gia-salmonela-/
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Δε μας τα λες σωστά, σεφ..
     
  11. Dapom

    Dapom Contributor

    Ενω στα φρέσκα λαχανικά έχεις τα φυτοφάρμακα
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    @lizard_
    το νεράκι της βρύσης είναι χλωριομένο.