Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα ξένα χέρια...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος DreamMaster, στις 9 Νοεμβρίου 2005.

  1. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Κάπου έχω διαβάσει κάτι σχετικό, νομίζω στο inhischains.com και μου έκανε πολύ εντύπωση.

    Ας υποθέσουμε ότι είστε υποτακτικός/ή με Κυρίαρχο/η και σας έχει δωθεί η επιλογή να σας εκπαιδεύσει ένα τρίτο πρόσωπο σε κάτι. Τί θα θέλατε να είναι αυτό στο οποίο θα εκπαιδευτείτε και γιατί;

    Δεν αναφέρομαι σε χρήση σε sessions, μιλώ για εκπαίδευση, όπου το τρίτο πρόσωπο θα είναι υπόλογο για τα αποτελέσματά του.

    (οι απαντήσεις των κολλάρων παρακαλώ να μην τους καταλογιστούν από τους Κυρίαρχούς τους 
     
  2. ioanna

    ioanna Regular Member

    Σίγουρα όχι σε Nadu Κύριε θα προτιμούσα κάτι που θα ήταν μαζί μου σε όλη μου τη ζωή επιφυλάσσομαι να γίνω πιο σαφής
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Να μία πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, που κατά ένα τρόπο, αναλύει στην πράξη το δίπολο υποταγή/αγάπη, που συζητάμε στο αντίστοιχο thread.

    Νομίζω ότι αυτοί που μπορούν να σκεφτούν αυτό το θέμα είναι και Α/αυτοί που πραγματικά δέχονται ότι η αγάπη μπορεί να περικλείεται στην υποταγή αλλά δεν την υπερβαίνει και δεν την καθοδηγεί (την υποταγή).

    Σε τί θα μπορούσα να δεχτώ ή θα ήθελα (στο μέλλον αφού θα είχε ολοκληρωθεί ένα στάδιο εκπαίδευσής μου) να με εκπαιδεύσει ένα τρίτο και εξ ορισμού αμερόληπτο πρόσωπο στο D/s;

    Θα ήθελα αυτό το τρίτο πρόσωπο να είναι επίσης Κυρίαρχος.

    Θα ήθελα να κάνει πρώτα μία γενική αξιολόγηση των επιδόσεών μου ως υποτακτικής, αφού θα τις έχει διαπιστώσει στην πράξη:

    Πως Βλέπει τη στάση σώματος την ομιλία και τη συμπεριφορά μου;
    Είμαι σε θέση να καταλάβω και να τηρήσω τις εντολές Του;
    Πόσο δεκτική με Βρίσκει στην ταπείνωση και τον υποβιβασμό;
    Πώς με Βρίσκει στο positioning (including nadu);
    Πώς Αξιολογεί τις σωματικές μου δεξιότητες και αντοχές;
    Είμαι σε κατάσταση διέγερσης, όπως απαιτείται;
    Έχω αρκετή αυτοπειθαρχία και υπομονή;
    Με Βρίσκει αποδεκτή ως pleasure sub και ως service sub;
    Είμαι συνειδητά υπάκουη;
    Έχω αποδεχτεί τη λειτουργία μου ως υποτακτική;
    Γνωρίζω πολύ καλά τον στόχο μου ως υποτακτική;

    Μόνο ο έλεγχος οργασμών θα ήθελα να παραμείνει στα χέρια του Κυρίαρχου για να είμαι ειλικρινής, γιατί δε μπορώ να φανταστώ, προς το παρόν, ότι είναι κάτι που μπορεί να μεταβιβάζεται.

    Από κει και πέρα, σε συνεννόηση με τον Κυρίαρχο, ας με εκπαιδεύσει σε ότι θεωρηθεί αναγκαίο, αλλά για σύντομο χρονικό διάστημα και όχι έτσι ώστε να δημιουργηθεί προσωπικός δεσμός.

    Αλλά όλα αυτά όχι τώρα...  
     
  4. ioanna

    ioanna Regular Member

    Επιφυλάχθηκα και τώρα απαντώ Κύριε .
    Γνώση, παρατηρητικότητα και ισχυρά αντανακλαστικά ώστε να μην είμαι το ποντίκι που ορμάει στο τυρί χωρίς να βλέπει τη φάκα.
     
  5. timandra

    timandra Regular Member

    θα ηθελα να εκπαιδευτω στο χορο... στην αρμονια της κινησης... στην τελετουργια της καθε στιγμης...

    και επιτρεψτε μου να επιλεξω για εκπαιδευτη μια γκεϊσα
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Δεν ξερω πως, αλλα απο την πρωτη στιγμη που διαβασα αυτο το thread κι ιδιαιτερα τον τιτλο του, το μυαλο μου πηγε στο τραγουδακι.."τα ξενα χερια είναι μαχαιρια"..

    Ειπα να μη το γραψω, μη σας μπαχαλεψω το θεμα, αλλα οσο περνανε οι μερες , με προβληματισε αυτο. Νομιζω, πως ποτε μου δεν θα δεχομουν κατι τετοιο, οι προσωπικες μου σχεσεις ειναι κατι που ποτέ μου δεν βγαζω στη ρούγα κι αφορουν εμενα κι Εκεινον.. Κανεναν αλλον , με κανενα προσχημα. Δεν βρισκω το λογο γιατι θα πρεπει να εκπαιδευτω απο καποιον τριτο ειλικρινα..
     
  7. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Είχα την τιμή να εκπαιδευτώ από Έναν Υπέροχο Κυρίαρχο πάνω σε πρωτόκολλα, κανόνες συμπεριφοράς, στάσεις κτλ. σε συνεργασία με Τον Αφέντη μου. Ήταν μια εμπειρία που με βοήθησε πολύ. Η αποχή από ερωτικά συναισθήματα λειτούργησε πολύ θετικά στην περίπτωση μου τουλάχιστον. Ειλικρινά Τον ευχαριστώ για το χρόνο που Αφιέρωσε στην εκπαίδευση μου.
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Κύριε DreamMaster με προβληματίσατε και το λέω επειδή το χαίρεστε να μας προβληματίζεται  

    Η αρχική μου σκέψη ήταν πως δεν επιθυμώ να με εκπαιδεύσει κάποιος άλλος τρίτος σε κάτι.
    Mετά ανατωτήθηκα γιατί θα ήθελε κάποιος να εκπαιδεθτεί από κάποιον τρίτο.
    Κατέληξα πως ή θα πρέπει Ο Κυρίαρχος να μην έχει αρκετές γνώσεις ή τον απαιτούμενο χρόνο ή θα είναι θέμα kink.
    Πιθανότατα να χαρακτηριστώ πουριτανή αλλά ας παραθέσω τις απόψεις μου ελπίζοντας πως δεν θα χαρακτηριστώ και βαρετή λολ.
    Ας ξεκινήσουμε με το ότι θα με χαλούσε γενικώς να μου δοθεί μια τέτοια επιλογή. Προτιμώ-μου αρέσει-με εξιτάρει, να επιλέγει Ο Κύριος μου για μένα.
    Όσο για το τι θα ήθελα να μάθω, πάλι προτιμώ να επιλέγει Εκείνος. Εάν έκρινε πως θέλει να με εκπαιδεύσει σε κάτι κάποιος άλλος έχει καλώς.
    Στην περίπτωση έλλειψης γνώσεων Του Κυρίαρχου, είμαι διατεθιμένη να περιμένω να εκπαιδευτεί Ο ίδιος και να μου μεταβιβάσει τις απαιτούμενες γνώσεις αντί να τις αναζητήσω αλλού.
    Στην περίπτωση που Ο Κύριος μου δεν είχε χρόνο, θα έπρεπε να βρεί όχι άλλον Μάστερ αλλά ουσιαστικά Trainer και εν Ελλάδι άντε βρές τον (Οι ελάχιστοι με τις απαιτούμενες ικανότητες εκπαιδευτή που γνωρίζουμε δεν έχουν καν τον χρόνο), οπότε εάν δεν έβρισκε θα έπρεπε απλώς να κάνουμε και πάλι υπομονή.
    Όσο για το kink, τι να πώ? Ο βαθμός και οι τάσεις του πάλι θέλω να είναι δική Του επιλογή γιατί έχω ουσιαστικά ένα και μόνο βίτσιο και αυτό είναι να μην έχω επιλογές.  
     
  9. Strict71

    Strict71 Regular Member

    Σε κάποια προχωρημένη σχέση ίσως να έβαζα αυτήν την επιλογή μέσα στα στάδια εκπαίδευσης για την σκλάβα, όχι γιατί δεν μπορώ μόνος μου να κάνω αυτό που θέλω, αλλά για να δώ που θα φτάσει για μένα.
     
  10. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Ας υποθέσουμε μία Αφέντρα θέλει να με δανείσει σε μία φίλη της. Έχω επιλογή για το είδος της εκπαίδευσης; Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν με αφορά. Η Αφέντρα μπορεί όποτε γουστάρει να με δανείσει σε άλλη Αφέντρα και μπορούν να με χρησιμοποιήσουν με όποιο τρόπο θέλουν.
     
  11. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    RE: RE: Τα ξένα χέρια...

    Παραθετω τις προτασεις αυτες για να υπογραμμισω την διαφορα αναμεσα στην χρηση και στην εκπαιδευση...μονο κατω απο πολυ συγκεκριμενες συνθηκες συμπιπτουν οταν η χρηση εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα. Θα ηθελες να επανατοποθετηθεις ipakouossklavos?
     
  12. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Πιστεύω ότι το πότε, το πως και το γιατί θα εκπαιδευτώ, αυτή η απόφαση ανήκει αποκλειστικά και μόνο στην Αφέντρα. Αν θέλει θα το συζητήσει μαζί μου, αν δεν θέλει εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Αυτό λοιπόν που θα ευχόμουν (γιατί ένας σκλάβος δεν προτιμά) θα ήταν να με εκπαιδεύσει κάποιος Κυρίαρχος (με δεδομένο ότι έχει συνενοηθεί με την Αφέντρα) που θα ξέρει πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Δεν μπορώ όμως να έχω γνώμη για την εκπαίδευση για ένα επιπρόσθετο λόγο: αν ορίσω εγώ την εκπαίδευση, τότε είναι σαν να ξέρω τα θέματα, οπότε τι σόι εκπαίδευση θα είναι; δε θα μοιάζει με σκονάκι; λολ