Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τα Post της miranda

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sakiss3000, στις 28 Μαϊου 2005.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Δεν υπαρχει σωστο και λαθος . Τα κειμενα εκφραζουν τις αποψεις του δημιουργου τους, Καποιος μπορει να συμφωνει και καποιος αλλος μπορει να διαφωνει
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Φρόντιζε ότι "εργαλεία" χρησιμοποιούνται να έχουν απολυμανθεί και να είναι καθαρά sakiss3000, ιδιαίτερα τα μεταλικά (βελόνες, clumps, rings etc). Σε γενικές γραμμές ότι μπορεί να προκαλέσει αιμοραγία.

    Δεν υπάρχει κίνδυνος γάγγραινας από τα clumps εκτός αν μείνουν εκεί για μέρες (αν δεις την ρόγα να πρασινίζει είναι ώρα ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς).

    Φρόντιζε να υπάρχει κατάλληλη περιποίηση στο σημείο που δέχθηκε τις περισσότερες "θωπείες" αμέσως μετά το πέρας των διαδικασιών (είτε πρόκειται για τιμωρία, είτε για παιχνίδι).

    Όσον αφορά στα σύνεργα που δεν προκαλούν μεν αιμοραγία αλλά το χτύπημα απλώνεται (πχ βαριά foggers) το κεφάλι και η περιοχή της κοιλιάς (μπρος / πίσω) είναι out. Ο θώρακας ναι μεν αλλά σίγουρα πιο προσεκτικά από τον κώλο ή τα πόδια.

    Σε "λεπτές" περιοχές (παλάμες, πέλματα) τα λεπτά tools (βίτσα, crop) είναι προτιμώτερα από τα χοντρά (ράβδοι).

    Τα σύνεργα που μπαίνουν μέσα στο σώμα (καθετήρες, βελόνες, εργαλεία γυναικολόγου, cock rings κλπ) είναι "no no" για κάποιον άπειρο άν δεν παραβρίσκεται και κάποιος έμπειρος.

    Σε κάθε περίπτωση ΠΟΤΕ αλκοόλ (ή ουσίες που ελλατώνουν την συνειδητότητα) πριν ή την ώρα της σκηνής.

    Το να ρωτάει ο/η Dom/me "πως νοιώθεις" την ώρα της σκηνής (ιδιαίτερα αν δεν έχετε ξαναβρεθεί μαζί) δεν είναι ένδειξη απειρίας ή ανασφάλειας αλλά σοβαρότητας και ασφάλειας.

    Ελπίζω να βοήθησα.
     
  3. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    MasterJp σ ευχαριστώ για την ενημέρωση (τα χρειάζομαι κάποια σεμινάρια) θα ήθελα όμως τη γνώμη σου στο εξής:
    Υπάρχει χτύπημα με το οποίο ΄΄αισθάνεσαι΄΄ πόνο εσωτερικά, και χτύπημα που προκαλεί εξωτερικό πόνο. Ενα χτύπημα στην πλάτη με μαστίγιο μ έκανε μια φορά να νοιώσω εσωτερικό πόνο και μου ήταν δυσάρεστος, επίσης μ έκανε να νιώσω κίνδυνο. Και στην πλάτη και στην κοιλιά, αν το χτύπημα προκαλεί μόνο εξωτερικό πόνο δεν νομίζω να είναι επικίνδυνο. Τα νομίζω σωστά ή κάνω λάθος;

    Κάνω προσπάθειες μόνος μου να εντοπίσω τα επικίνδυνα σημεία και χτυπήματα
     
  4. |-|ra

    |-|ra Regular Member

    αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι οποιο ενημερωτικο υλικο υπαρχει καλο ειναι να δημοσιευεται για να μπορουμε να ενημερωνομαστε και να μην ψαχνουμε μονοι μας!σιγουρα η αναζητηση και η δημιουργια ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα στη ζωη του ανθρωπου,που του προσφερουν χαρα αλλα νομιζω οτι αυτα που θα δημοσιευονται εδω θα ειναι εγκυρα και δεν θα υπαρχει φοβος για παραπληροφορηση η μη κατανοηση των πληροφοριων!μπραβο λοιπον miranda για το ωραιο και ενημερωτικο υλικο που εξεθεσαις στην διαθεση μας!