Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά το βδσμ αφορά πάντα στην κυριαρχία και την υποταγή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 16 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εγώ είμαι Σαδιστής. Δεν με ενδιαφέρει ούτε να κυριαρχήσω ούτε να κατευθύνω, ούτε να εμψυχώσω, ούτε να στηρίξω κανένα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να προκαλέσω πόνο. Μιας και δεν είμαι ψυχοπαθής ψάχνω να βρω παρτεναίρ που να θέλει να παίξει μαζί μου.

    Δεν κυριαρχώ, προκαλώ πόνο. Ο παρτεναίρ δεν υποτάσσεται, απολαμβάνει τον πόνο που του προσφέρω.

    Οχι, το BDSM εφόσον έχει το συνθετικό SM δεν περιστρέφεται απαραίτητα γύρω από το ζευγάρι κυριαρχία/υποταγή.
     
  2. Ακριβώς αυτό.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ισχύει ως έχει και table d' hote και a la carte εν προκειμένω......
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Οι σχέσεις είναι σαν τα σύννεφα, ο καθείς ( παραδόξως ακόμη κι εκείνοι που θα βρίσκονταν από περισσότερο έως λιγότερο έξω απ' την όποια σχέση. Άρα, μάλλον ο λόγος τους αναφορικά με την όποια σχέση θα ήταν εξίσου από περισσότερο σε λιγότερο άχρηστος ) τους δίνει την μορφή/φόρμα που θα ήθελε.

    Ergo? Αν και τα λεξικά ή "λεξικά" είναι - γι' άλλη μια φορά από λιγότερο ως περισσότερο - ξεκάθαρα, για το τι θα ήταν σεξουαλική/ερωτική Κυριαρχία και υποταγή, όπως και τι θα ήταν σεξουαλικός σαδισμός και μαζοχισμός. Αρκετοί/ες, πολλοί/ες, λίγοι/ες, δεν ξέρω/δεν απαντώ/δεν μ' ενδιαφέρει καν να μάθω πόσοι/ες, "παρεμβάλουν"/κοτσάρουν τα περί Κ-υ σ' οποιοδήποτε είδος bdsmικής σχέσεως. Μάλλον γιατί θα ήταν το μόνο είδος που θ' "αναγνώριζαν" ( σίγουρα θα τους άρεσε για τους εαυτούς τους ).

    Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, οτιδήποτε θα "παρέκκλινε" απ' το πλέον κλασικό δίπολο ( ξανά μανά για κείνους τους προαναφερόμενους/ες ), θα ήταν από ανύπαρκτο σε κίβδηλο.
    Δεν πειράζει, το καλό με το "δάσος" είναι, ότι θα ήταν γεμάτο "καρπούς" διαφόρων ειδών. Αν κάποιος/α γουστάρει μονάχα έναν ή δεν αντιλαμβάνεται/δέχεται τους υπόλοιπους.
    Ούτε αυτούς τους τελευταίους τους κάνει ανύπαρκτους, ούτε "δάσος" θα έπαυε να είναι.

    Για μένα η "αγνή" βάση του bdsm θα ήταν ο σαδισμός και ο μαζοχισμός ( που κάλλιστα θα μπορούσαν να υπάρχουν δίχως Κυριαρχίες και υποταγές ) και η Κυριαρχία και υποταγή υποπροϊόντα τους. Υπογραμμίζω το για μένα. Μετά, και στις vanilla σχέσεις θα υπήρχαν μικρότερα ή μεγαλύτερα ψήγματα Κυριαρχίας και υποταγής ( μπορεί και ασυνείδητα, σε πολλές περιπτώσεις αδήλωτα. Εδώ αστερίσκος, η όποια Κυριαρχία και υποταγή δεν εκφράζεται πάντα ή μόνο μέσω της ψυχολογικής/σωματικής βίας, όσο κι αν αυτές οι τελευταίες θα ήταν συναινετικές ).

    Άρα? Τόσοι άνθρωπες, άλλες τόσες οι απαντήσεις τους ( και ανά την χρονική περίοδο που θα τις έδιναν σε κάποιες περιπτώσεις. ).

    Υ.Γ.

    Αν θέλουμε να βρούμε την Κυριαρχική τρίχα στο υποτακτικό αυγό και τούμπαλιν, θα την βρούμε.
    Όπου τρίχα κι αυγό, θα μπορούσαμε να βάλουμε τ' οτιδήποτε.  
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το θέμα είναι τι ονομάζουμε bdsm, τα Ιμαλάια ή μόλις το Έβερεστ.
    Είμαι της απόψεως ότι bdsm είναι τα Ιμαλάια και όχι το Έβερεστ, είναι όλο εκείνο το σύνολο των φετίχ και ερωτικών συμπεριφορών που αφορούν οτιδήποτε μόνο του ή σε συνδυασμό από το σύνολο του bondage, την απόλαυση του πόνου και από τον πομπό και από τον δέκτη, την κυριαρχία και την υποταγή και ότι όλο συναφή.

    Πιθανολογώ ότι είσαι της απόψεως ότι bdsm είναι μόνο το Έβερεστ.


    Για τα παρακάτω θα ήθελα προκαταβολικώς να απολογηθώ για το offtopic @Θρυαλλίς, αλλά για έναν pro-offtopic σαν και μένα η απάντηση της elfcat είναι beluga χαβιάρι στο ντάκο του και virtual αδύνατο να αντισταθώ, αναμένω μεταφορά/διαγραφή κατα βούληση.


    Κατά συνέπεια και μία σκλάβα που έφαγε realese από τον αφέντη της και δεν βιώνει ασυμμετρία ούτε επι της κλίνη της δεν είναι καθόλου bdsm. Ούτε και ο πρώην αφέντης της είναι αν δεν την αντικατέστησε με κάποια άλλη.

    Από την άλλη σε μία σχέση που τα μέλη της βιώνουν κοινά αποδεκτή ασυμμετρία χωρίς όμως κανένα άλλο σαδομαζοχιστικό στοιχείο είναι bdsm.

    Μου ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά εγώ είμαι παράξενος, ενδεχομένως να αιτιολογείται η οπτική μου επί της οπτική σας.


    Με συγχωρείτε, με ποιους είπατε ???


    Έχετε δίκαιο σε αυτό και το κλαψούρισμα κακό και κουραστικό αλλά βρίσκω την συμβουλή σας κάπως ημιτελή. Θα ήταν δόκιμο πιστεύω, εφόσον κάνατε τον κόπο να συμβουλέψετε, να προσθέσετε και το πιο είναι το κοινότερα αποδεκτό bdsm (το οποίο έχω την υποψία ότι είναι και πολύ κοντά στο bdsm σας) από τα διάφορα λίγο ως πολύ κοινά αποδεκτά bdsm καθώς επίσης και ποιοι είναι αυτοί που το εκπέμπουν και το προάγουν έτσι ώστε στην περίπτωση που το κλαψούρισμα είναι αναπόφευκτο να μην έχει στόχο τουλάχιστον λάθος αποδέκτες.
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    δεν βαρεθήκατε ακόμα την κουβέντα γι αυτό το θέμα? ο καθένας απαντάει ανάλογα με το πως το βιώνει η πως θέλει να το βιώσει. Αν μαζεύονται πολλοί που κάνουν/θελουν D/s τότε οι απαντήσεις πάνε κατα κει. Σε άλλα φόρα που είναι περισσότερο players οι απαντήσεις γέρνουν προς την άλλη πλευρά. arithmetics...
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Ώρες ώρες έχω την υποψία ότι γίνεται μια παλινδρόμηση μεταξύ των to do is to be και to be is to do.
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Τι να κάνουμε Μαντάμ Μωβ, κάπως πρέπει να εκτονωθεί και η παλινδρόμηση...
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Μα στα arithmetics είναι η μαγεία lizard_.
     
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Ωστόσο @Arioch, επιλέγετε το ρήμα "προσφέρω".

    Η "ανταμοιβή" του σαδιστή είναι μόνο η ευχαρίστηση από τον πόνο του παρτενέρ ή και το συναίσθημα κυριαρχίας του στον παρτενερ;
     
  11. espimain

    espimain Contributor

    Πιθανολογείς λάθος, γιατί δεν διάβασες προσεκτικά, από την παρόρμηση σου ν' απαντήσεις γρήγορα.

    Έβερεστ είναι το D/s
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ω! μα..
    Η ερώτηση που ετέθη ήταν το "Τελικά το βδσμ αφορά πάντα στην κυριαρχία και την υποταγή;" στην οποία η απάντηση σου ήταν "Ναι, πάντα." και το "Ναι, πάντα." ήταν η αφορμή για τον μετέπειτα διάλογο μας.

    Οφείλεις να παραδεχτείς ότι εσκεμμένα με μπερδεύεις.