Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικά το βδσμ αφορά πάντα στην κυριαρχία και την υποταγή;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος folha, στις 16 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. lexy

    lexy .ti.va.

    @MauveDelastrange στο συνέδριο όχι, μα στο χειρουργοπαρεάκι θα το τερμάτιζε. Ορκίζομαι!

    Δεν έχω σαφή απάντηση στο ερώτημα της @folha . Υποψιάζομαι πως ούτε η αναρρίχηση θα με βοηθήσει. Κι όπως πάει το πράγμα, δε βοηθούν και οι βουτιές. Μπλέξαμε...
     
  2. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Η βιβλιοθήκες συνήθως δεν παρεκτρέπονται, έχουν πλαίσιο που τις κρατάει στη θέση τους  

    Τα γεγονότα ακόμα και να εκδικηθούν μπορεί να φτάσουν, δεν ανέχονται να τα αγνοούν  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτό!
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Επειδή θα πηδηχτώ απ' το μπαλκόνι ( τρόπος του λέγειν ), που έγραφε και το φιλαράκι μου ο @peleas.
    Με κάθε συμπάθιο και σεβασμό προς όποιον/α ανοίγει ένα νήμα με το θέμα του παρόντος ( γιατί, υπάρχουν πολλά με τις όποιες παραλλαγές τους ),
    ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, ποιο θα ήταν το νόημα.

    Ζορίζω το κλούβιο μου το μυαλό και καταλήγω πάντα στα ίδια και απαράλλακτα δεδομένα/ερωτήματα/πείτε τα όπως θέτε.
    Σε κείνα που για μένα θα ήταν το "ζουμί".

    Για ποιον λόγο βρίσκεται ο οποιοσδήποτε από μας εδώ μέσα?

    1) Για πληροφόρηση, 2) Γιατί θα έψαχνε συμπαίκτη/ρια/ες/ριες, 3) Γιατί θα ένιωθε την ανάγκη ή απλά θα του/της άρεσε, να επικοινωνήσει - έστω και ηλεκτρονικά - με "συναδέλφους" εν τη διαστροφή ( με ή δίχως εισαγωγικά ).

    Δίνοντας την απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση, μπορεί κάποιος να προχωρήσει στο ζήτημα της ελλείψεως ή όχι κατανόησης/επικοινωνίας μ' ένα χ, ψ, ω αριθμό χρηστών εδώ πέρα.
    Εγώ κρατώ σαν "σταθερά", ότι όσο και να διαβάσω/πω/μπλα μπλα, το αν και το πως βιώνω/φαντασιώνομαι/μπλα μπλα κάποια πράγματα. Σίγουρα δεν είναι ένα Forum για να μου καλύψει αυτό μου το "γούστο". Τουτέστιν, ότι γράφω/διαβάζω εδώ μέσα, φτάνει μέχρι ενός σημείου ( σίγουρα όχι ενός που θα μπορούσα ν' "ακουμπήσω" με το χέρι ).
    Άρα, το πως αντιλαμβάνεται ο α, β, γ το bdsm στην ολότητα ή στα επιμέρους συστατικά του, μπορεί να με βάλει κάποιες φορές σε σκέψεις, αλλά μέχρι εκεί.

    Γιατί η πλειονότητα των "συζητήσεων" ή των παρεμβάσεων καταλήγει στα Κ-υ? Γιατί μάλλον είναι εκείνα που θα ενδιέφεραν τους περισσότερους χρήστες, από κείνους που θα έγραφαν.
    Ως προς τα περί "Κορυφής" ή όχι του D-s, θεωρώ ότι ο καθένας έχει μια διαφορετική κορυφή ( αν θα την είχε κιόλας ). Ως προς τα της επαναλήψεως νημάτων/σκέψεων, μας αρέσει ή όχι τα θέματα είναι κείνα που είναι, δηλαδή πεπερασμένα. Ή σπάμε την καρκάλα μας και "κατασκευάζουμε" νέα ( όσο ευφάνταστα ή γραφικά κι αν ήταν. π.χ BDSM και θέση σε τροχιά γύρω απ' τον Γανυμήδη, Σαδισμός και αφαίρεση ανθρακικού απ' την πορτοκαλάδα ) ή "μιλάμε" ξανά και ξανά για κείνα τα 5, 10, 1000 "κλασικά".
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Η "βιβλιοθήκη" μου, λοιπόν, είμαι μεταξύ άλλων (και) εγώ.
    Η ερμηνεία των γεγονότων παράγει συνέπειες και γεγονότα κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν.
    Γι' αυτό μού κάνει παράπονα η "βιβλιοθήκη" μου...
    Άλλωστε το λες κι εσύ, "Timeo hominem unius libri"...
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    μόνο ένας αληθινά σαδιστής θα μπορούσε να το σκεφτεί αυτό!!! 
     
  7. folha

    folha deja vu

    Όχι, όχι, δεν αναφερόταν ο "ελιτισμός" σε αυτούς που μιλάνε με βάση κάποιους ορισμούς. Αναφέρεται σε κάποιους που σχετίζονται με ds, και λένε ότι η πιο μοναδική, γαμάτη, τέλεια παράμετρος του βδσμ είναι η κυριαρχία και η υποταγή.

    Και καταλαβαίνω απόλυτα το λόγο! Αν το bdsm είχε αυξημένη βαρύτητα στην επιλογή των σχέσεών μου, θα' μουν μία από αυτές: μία ελιτίστρια  
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Πραγματικά μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση από κοντά με μια μπύρα γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον από πολλές μεριές.

    Πχ, η συζήτηση στο φορουμ έχει όντως περιγράφει γύρω από το "μόνο το D/s λέει στο bdsm και όλα τα άλλα χαχα" ή γύρω από το "ναι αλλά αυτό d/s δεν είναι, μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο bdsmικο εκτός από αυστηρά d/s"?

    Τέλος πάντων δεν μπορώ να γράψω όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και παραδείγματα και ούτε μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντήσω για κανέναν άλλο φυσικά.

    Σίγουρα όμως δεν είναι το D/s ούτε η μοναδική ούτε η πιο γαμάτη ούτε ούτε παράμετρος στο bdsm αλλιώς δεν θα είχαμε φάει τα νιάτα μας δωπερα να βρούμε ένα τίμιο κινκοτσουλακι να περάσουμε λίγο καλά βρε αδερφέ  

    Ενιγουει πέρα από τα αστεία ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουμε να βρούμε έστω ένα σημείο επαφής μεταξύ μας (εννοώ γενικά όχι εγώ και εσύ).
     
  9. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    απορια μια γνωστη μου δηλωνει μαζοχιστρια... αναφερεται στο συντροφο της ως το σαδιστη της... καμια κυριαρχια καμια υποταγη καθαρο μαδομαζο πλαισιο... να της πω οτι δεν ειναι bdsm ε?
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Άντε και της είπες, ότι δεν είναι bdsm. Αν γι' αυτό τον λόγο μονάχα παράταγε τον σύντροφο της, τι χαρακτηρισμό θα της έδινες?

    Τελικά, πόση σημασία έχει, τι λέει ο κάθε - με μας - άσχετος/η ? Εδώ υποσημείωση, άσχετος/η θα ήταν ακόμη κι ένας κοντινός μας άνθρωπας, ο οποίος όμως μέρος της σχέσης μας δεν θα ήταν. Εκτός κι αν κάποιοι/ες κυκλοφορούν με την "κλειδαρότρυπα" καρφωμένη στην πλάτη, το "κλειδί" στο κούτελο και νιώθουν, ότι πρέπει ν' ακολουθούν πιστά τα λόγια των άλλοι, για το πως να σεχουαλίζονται ή όχι. Μην και μείνουν στην όποια "απ' έξω" ή τους περιθωριοποιήσουν.

    Εδώ χα ( επιφώνημα ), το θεωρητικώς "περιθώριο" έχει φτάσει στο σημείο να γεννά μέσα του περαιτέρω "περιθώρια" ( κάτι σαν τις ρώσικες ξύλινες κούκλες ).
    Η λογική του παραλόγου δηλαδή ή απλούστατα συνηθισμένες ανθρώπινες συμπεριφορές ( τουτέστιν, το χορτάρι του γείτονα δεν το καπνίζουμε. Φασούλι το φασούλι, γέμισε το γάλα τρίχες κουλουπού κουλουπού ).
     
  11. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    @Tenebra_Silente merci για την απαντηση δεχομενος ακριβως το point μου.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Τίποτε δεν ξέρεις, τίποτε δεν καταλαβαίνεις...
    Εναλλακτικές "κουμπάρες" παίζουνε δοκιμάζοντας τα τσουμπλέκια από την κουζίνα ή τον στάβλο...
    Δεν είναι προφανές..?
    Ε, μα, τώρα κι εσύ..!