Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρία και εξιλέωση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος MajorTom, στις 19 Νοεμβρίου 2017.

  1. Jūjun'na

    Jūjun'na Μεταξύ εισπνοής και εκπνοής, στο σημείο σιγής

    @charlotte Θα προσπαθήσω   Δάκρυα: μηχανισμός εγγενής σε όλους τους ανθρώπους. Αυτό όμως που δίνει το έναυσμα για να ξαμολυθούν ποικίλει ανά άτομο ανά περίσταση (αν και κάτι μου λέει πως στη βάση του -σε χαμηλώτερο/βαθύτερο επίπεδο, κάτω από τον πολυποίκιλο καμβά των διαφόρων εκφάνσεων- μάλλον παραπέμπει σε κάτι καθολικό). Ντροπή: συναίσθημα και αυτό σίγουρα με κάποια λειτουργία, με τι έχει συνδεθεί, όμως, στον καθένα, ποιες συνάψεις έχουν γίνει, πότε και πώς...ένα μυστήριο! Ένα μυστήριο που μου αποκαλύφθηκε και μένα εκεί που οι αντιστάσεις πέφτουν, εκεί που δεν μπορείς να ελέγξεις, ένας "εαυτός" κρυμμένος, απρόσμενος. Εγώ που ποτέ δεν τσιγκουνεύτηκα ούτε ένα δάκρυ, που από μικρή κουβαλούσα το παρατσούκλι της "κλαψιάρας"...για φαντάσου...και να ντρέπομαι τώρα καθώς τα νιώθω να ανεβαίνουν! Γιατί; Μήν και με δει να κλαίω; να λυγίζω; να μην είμαι δυνατή να αντέχω κι' άλλο; να μην γουστάρω κι άλλο; Όχι, όχι...αυτό είναι το πρώτο επίπεδο το παραπλανητικό, απαντήσεις που μπορούν εύκολα και βολικά/λογικά να σε κάνουν να σωπάσεις, να επαναπαυθείς. Τα χτυπήματα, όμως, συνεχίζονται, δεν σε αφήνουν να κάτσεις στην επιφάνεια, θες δεν θες (και μάλλον θες, για να έχεις συναινέσει εξ αρχής για τη σκηνή  ) θα πας πιο βαθιά, δεν εξαρτάται πια από εσένα, το κορμί αντιδρά από μόνο του: χτύπημα-πόνος-δόνηση-τρέμουλο που μεταφέρεται μέσα, ακουμπά την ψυχή και την ξεκλειδώνει. Τα δάκρυα χείμαρρος που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του, ανομολόγητες ντροπές, βαθιά κλεισμένες, ξεχασμένες, στην αρχή τις ψιλοδιακρίνεις, μετά, δεν έχει και πολύ σημασία, όλα μαζί, ένα κουβάρι...παραδίνεσαι ολοκληρωτικά, καθαρίζεις, εξιλεώνεσαι. Και τότε, τι; Απόλυτη, καθάρια Αγάπη, για τον εαυτό σου, γι' αυτόν που σου χαϊδεύει τα μαλλιά, για τον κόσμο όλο  .
     
  2. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    @Jūjun'na σ ευχαριστώ για την απάντησή σου  
     
  3. Jūjun'na

    Jūjun'na Μεταξύ εισπνοής και εκπνοής, στο σημείο σιγής

    @MajorTom ωραία η απόδοσή σου στα Ελληνικά  , αν και, αν μπορούσα να μεταφέρω τον ήχο, θα ήταν κάπως έτσι: Ζούζουν-νά  
     
  4. Jūjun'na

    Jūjun'na Μεταξύ εισπνοής και εκπνοής, στο σημείο σιγής

    Παρακαλώ @charlotte ! Εγώ σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και την ερώτησή σου που με έβαλε στη διαδικασία να γράψω και να ξαναβιώσω  
     
  5. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Συμφωνω κ εγω ότι η καταπολέμηση του brat είναι σημαντικό στοιχείο προσέγγισης της αληθινης σκλαβιας.