Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 11 Ιανουαρίου 2011.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Τιμωρία.
    Μέσο εκπαίδευσης,επιβολής πειθαρχίας,επαναφοράς στην "τάξη",απόλαυσης,υπακοής....και πολλά άλλα.
    Και πάντα ο Κυρίαρχος την επιβάλλει κατά την κρίση του στην υποτακτική του.
    Υπάρχει περίπτωση και τρόπος να αντιστραφούν ποτέ οι όροι? (εννοώ στιγμιαία και μόνο ως προς την τιμωρία)
    Να θυμώσει τόσο πολύ μιά υποτακτική ώστε να τιμωρήσει τον Κυρίαρχό της?
    Και με ποιον τρόπο?
    Το έχετε ακούσει,βιώσει,σκεφθεί ποτέ?
    Ρώτησα τον Κύριό μου και η απάντηση που εισέπραξα εκτός από μια καλή τιμωρία ήταν :"δεν υπάρχει τιμωρία γιά τον Κυριάρχο"!!!
     
    Last edited: 12 Ιανουαρίου 2011
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    πες στον Κυριο σου μεγαλη μπουκια να τρωει , μεγαλη κουβεντα να μη λεει.
    οι κυριαρχοι ειναι πολυ πιο ευαλωτοι στην τιμωρια η οποια δεν ειναι απαραιτητο να ακολουθει την ευθεια οδο και βεβαιως ουτε να ειναι σωματικη απαραιτητα
     
  3. Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    γ@μώ τα στάτους μου γ@μώ!
    έλεοοοςςςςςς!!!!!!!!!!!!!

    δεν καταλαβαίνω την τυπολατρεία, τα στάτους, τις ταμπέλες!

    τι πάει να πει ' επιτρέπεται να τιμωρηθεί ο Κύριος από την υποτακτική;'

    τον παίρνει ο ΔΙΑΟΛΟΣ και τον πηγαίνει βόλτα!, είναι η απάντηση!

    Άνθρωποι είμαστε όλοι, και άσχετα με τα στάτους, έχουμε δικαίωμα να πληγωθούμε και να ζητήσουμε την επαναφορά του δικαίου εάν νιώθουμε ότι έχουμε δειχθεί.

    Δεν μιλάω για τιμωρία του στυλ' Στήσου Μάστερ στα τέσσερα να σε ραπίσω' βέβαια σε καμία περίπτωση!Αυτό θα υποτιμούσε την έννοια του Κυρίαρχου απέναντί μας και θα απαξίωνε κάθε νόημα σε μια τέτοια σχέση.


    Ίσως αν ήμουν 100% καθαρόαιμη υποτακτική(not even close) ίσως κάτι τέτοιο να μου φαινόταν αδιανόητο, αλλά τώρα μου είναι αδιανόητο το 'άσφαλτο'(α ρε Άντζελα πάλι έγραψες)ενός ανθρώπου ( ακόμα και αν αυτός είναι Κυρίαρχος)
     
  4. Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Πιστευω μια απτις μεγαλυτερες τιμωριες για τον αφεντη η τον κυριαρχο στη σχεση ειναι η αισθηση "Αγγαρειας" απο την υποτακτικη μερια.

    Το να τα κανει επειδη απλα υπαγορευονται δηλαδη, οχι επειδη τα θελει η πρεπει να τα υποστει και το δεχεται. Απλα να ακολουθει τις εντολες οντας σε αλλη φαση εκεινη τη στιγμη η την περιοδο.
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    1.ΌΧΙ
    2.ΟΧΙ και
    3.ΟΧΙ

    Ο καθένας μεν μπορεί να κάνει ότι θέλει και να το ονομάζει όπως θέλει αλλά...
    Κατά την δική μου αντίληψη.

    Οι σχέσεις αυτές είναι παιχνίδια. Δεν είναι διαπραγματεύσιμοι οι όροι και οι ρόλοι όταν οριστούν από τους εμπλεκόμενους. Σε άλλη περίπτωση το παιχνίδι αλλάζει όνομα.

    Παραδείγματα: Όποιος δεν θέλει να χρησιμοποιεί τα χέρια του στο ποδόσφαιρο, δεν γίνεται τερματοφύλακας. Όποιος θέλει να πετάει την μπάλα με τα χέρια, παίζει μπάσκετ, handball, Bowling ktl.
    Δεν είναι αποδεκτό να παίζουμε μπάσκετ και να το ονομάζουμε ποδόσφαιρο με τα χέρια.
    Δημιουργούμε ψευδαισθήσεις για τον εαυτό μας και τους άλλους.
    Αν ένας γραφίστας μου παρουσιαστεί σαν ειδικός στην τεχνολογία επικοινωνιών και τον προσλάβω για να μου φτιάξει σύστημα επικοινωνίας θα καταρρεύσω σαν εταιρία.

    Ο κάθε ρόλος έχει το όνομά του για κάποιο λόγο. Μπορεί να αδιαφορούμε για το αν το Κ είναι κεφαλαίο ή μικρό αλλά δεν μπορούμε να διαπραγματευόμαστε το τι σημαίνει η λέξη κυριαρχία και τις ιδιότητες που φέρει.

    Η σχέση Κ/υ δεν είναι ισότιμη. Οι ρόλοι είναι προκαθορισμένοι. Ο/Η υ που θέλει να τιμωρήσει και να εκπαιδεύσει μπορεί να αποκτήσει δικό του/της υ ή να αλλάξει στάτους. Η σχέση δεν διαπραγματεύεται με βάση την ισοτιμία, αλλά με βάση τους χαρακτήρες και τις ανάγκες. Δεν υπάρχει λόγος να αυτο-αποκαλείσαι σκλάβος/α αν δεν νιώθεις ότι σε καλύπτει αυτός ο ρόλος. Μπορεί να "πουλάει" περισσότερο αλλά δεν είμαστε αντικείμενα προς κατανάλωση.

    Η έννοια της τιμωρίας λαμβάνει χώρα, είτε βασισμένη σε ένα φετιχιστικό roll play είτε για λόγους εκπλήρωσης κάποιων αναγκών μίας προσωπικότητας που μπορεί να επωφεληθεί από την κατάσταση...

    Δεν χρειάζεται να αλλάζουμε τα ονόματα που έχουμε δώσει σε κάποια χαρακτηριστικά για να νιώσουμε πιο έξυπνοι ή να επιβληθούμε σε μία κατάσταση που έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε να παίζουμε υποτακτικό ρόλο. . Η γλώσσα είναι βασισμένη στη λογική και όχι στην προσωπική μας αντίληψη.
     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Φυσικα και υπαρχει περιπτωση μια υποτακτικη να θελησει να τιμωρησει τον κυριαρχο. Το κατα ποσο θα το καταφερει ειναι μια αλλη ιστορια. Οι ερωτησεις σου αφορουν σχεσεις D/s και οχι M/s απ'οτι καταλαβα. Αρα η υποτακτικη διατηρει το δικαιωμα στην επιλογη.
    Κατ'αρχας οταν υπαρχει προβλημα σε ολες τις σχεσεις καλο ειναι να το συζηταμε.
    Εαν τωρα θελεις σωνει και καλα να του δειξεις ποσο σ'εχει ενοχλησει μια συμπεριφορα δινοντας ενα μαθημα, τοτε θα πρεπει να γνωριζεις τον Κυριαρχο σου πολυ καλα. Ποια ειναι τα τρωτα του σημεια. Πως προκαλεις πονο π.χ. σε καποιον που ειναι σαδιστης; Η αδυναμια του ειναι ο εγωισμος του ή η αγαπη του για σενα; Κατι πρεπει να του στερησεις, κατι που θελει πολυ και παιρνει απο εσενα. Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα, εαν δε το παρει απο εσενα να το παρει απο αλλου (και δε μιλαω για το σεξ). Υπαρχει η πιθανοτητα, ο εγωισμος του να μην σου δωσει την ικανοποιηση οτι του διδαξες κατι..
    Η αδιαφορια ειναι παντα μια καλη τιμωρια για ολους. Αλλα θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη για τις συνεπειες. Και επισης να εχεις την δυναμη και την επιμονη να φερεις εις περας αυτο που εχεις στο μυαλο σου.
    Ολες οι πραξεις εχουν συνεπειες. Ανεξαρτητως στατους.
    Ξεκινα ομως με την συζητηση. Επενδυσε στην επικοινωνια πριν κανεις κατι αλλο.
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    ας ορισουμε τι ειναι η τιμωρια

    κανω μια προσεγγιση

    Τιμωρια ειναι λοιπον η ενεργεια που κανω ωστε να φερω καποιον σε δυσαρεστη θεση για συγκεκριμενη πραξη που εκανε ,γνωριζοντας οτι ωφειλε να μην την κανει, ωστε να μην την επαναλαβει.


    ορμωμενη λοιπον απο τον ανωτερω ορισμο ερωτω

    ο κυριαρχος δεν ξεφευγει ποτε απο το στοχο του?
    ο κυριαρχος αν αμαρτησει (αμαρτανω := αστοχω) μενει ατιμωρητος? ελευθερος να επαναλαβει ιδιο σφαλμα?
    τιθεται θεμα αντιστροφης ρολου αν η σκλαβα τιμωρησει τον Κυριο ? γιατι ?

    Υ.Γ. αν η τιμωρια προκαλει χαρα στον τιμωρο τοτε ειναι εκδικηση
     
  8. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Η στέρηση είναι τεχνική επιβολής σε κάποιον που έχει ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ στο να την υφίσταται.Δεν την εφαρμόζουμε όπου θεωρούμε πως μας παίρνει. Αλλά όπου ο άλλος ΈΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ να του την εφαρμόσουμε
     
  9. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Θεωρητικα καλα τα λες. Ειναι ενα διχτυ προστασιας για το κυριαρχο (και το υποτακτικο) μελος αυτη η "συμφωνια". Μα δεν συναινουμε ποτε στο να μας πληγωνουν και ομως γινεται. Σε ΟΛΕΣ τις σχεσεις. Οπως ειπα οι αποφασεις που παιρνουμε εχουνε συνεπειες, οχι παντα τις επιθυμητες. Ολοι κανουμε λαθη, κυριαρχοι και υποτακτικοι, περβ και κινκυ. Κανενα πλαισιο δε μπορει να προβλεψει πως εξελισσεται μια σχεση, ουτε μπορουμε να χωρεσουμε σ'ενα ρολο 24/7, ειδικα οταν δεν μιλαμε για σκλαβια.

    Που ειναι το κακο στο να διδαχτει το κυριαρχο μελος ενα μαθημα; Το να δειξει πως ειναι ευαλωτο;
    Εαν μιλαμε για πραγματικες σχεσεις και οχι για θεατρο, τοτε ολα ειναι πιθανα και αναμενομενα.
     
    Last edited by a moderator: 11 Ιανουαρίου 2011
  10. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Πολύ ωραία τοποθετημένα ερωτήματα.
    1 -2 - 3. .Ξεφεύγει, απλά η τιμωρία από τον σαμπ, η απόφαση δηλαδή αν θα το επαναλάβει και το τι χρειάζεται ο ίδιος προς συμμόρφωση δεν είναι στο χέρι του σαμπ.
    Είναι άλλο πράγμα η συζήτηση και η συμβουλευτική και άλλο πράγμα η επιβολή τιμωρίας.

    "Τιμωρία" βέβαια επίσης θα μπορούσε να θεωρηθεί, η συνέπεια που ακολουθεί, την περίπτωση πρόκλησης βλάβης με υπαιτιότητα του Κ. Το αποτέλεσμα προφανώς θα είναι να γίνει επαναδιαπραγμάτευση των σκληρών ορίων. Αν πχ δεν μπορεί να χειριστεί το μαστίγιο με ασφάλεια, η στέρηση χρήσης του είναι αναπόφευκτη. Αν ο Κ δεν είναι σε θέση να ελέγξει τον εαυτό του και να τον κρίνει είναι λογικό να θέλει να επιβληθεί ο υ. Σε αυτή την περίπτωση όμως αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα έπρεπε η σχέση να οριστεί ως Κ/υ.

    4. Αντιστρέφονται όντως οι ρόλοι και το παιχνίδι παύει να είναι απολαυστικό ή διδακτικό και για τους δύο, εκτός αν μιλάμε για switch.Επαναλαμβάνω πως Η λέξη συναίνεση είναι κλειδί.

    ΥΓ. εκδίκηση ή roll play.

    Πιθανόν εσύ να μην μπορείς να χωρέσεις σε ένα ρόλο 24/7, ή στο πλαίσιο που έχεις θέσει ως 24/7.
    Αν δεν μιλάμε για σκλαβιά, γιατί πράγμα μιλάμε?

    Mόνο εμείς επιτρέπουμε να αναπτυχθούν τέτοιου είδους συναισθήματα. Όχι μόνο συναινούμε αλλά τα δημιουργούμε μόνοι μας στον εαυτό μας. Αυτό είναι γνωστό.
     
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Kάπως έτσι το σκέφθηκα κι εγώ.Μήπως λοιπόν η καλυτερη τιμωρία για ένα τιμωρό που απολαμβάνει να επιβάλλει τιμωρίες είναι αυτό? Να του στερήσεις αυτή τη χαρά? Ή όπως είπε ο Soul_Tormentor, του δίνεις την αίσθηση αγγαρείας σε ότι κάνεις απλά για να τον κάνεις να νοιώσει....βαρετός?
     
  12. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Τιμωρια....Κυρίαρχου. Επιτρέπεται?

    Σε υποτακτικη αναφερθηκε η νηματοθετρια. Εαν εννοει την σκλαβια τοτε εγω ειμαι εκτος θεματος.