Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι αποκομίζει ο Κυρίαρχος από μια D/s σχέση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 14 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Δεν ξέρω αν είναι μόνο παχνίδι "Madeleine Rk". Τώρα θα μου πεις επεκτείνω την κουβέντα πέρα από το BDSM αλλά ανάλαφρο μεν, βαθύ δε συνάμα.

    Η ευθύνη επίσης είναι κυρίως πώς το νοιώθει ο καθένας. Υπάρχει ο Δεσμοφύλακας υπάρχει και ο Παιδαγωγός. Και οι δύο καταπιεστικοί, μερικές φορές και βάρβαροι, αλλά εκεί τελειώνουν οι ομοιότητές τους.

    Επειδή ο ένας έχει ευθύνη μόννο απέναντι στον εαυτό του ενώ ο άλλος και απέναντι στο αντικείμενο που επιβάλλεται.

    Αλλά τεσπα, για να μην το φιλοσοφώ μπουρου-μπουρου, τελικά είναι πώς του βγαίνει του καθένα.

    Εγώ προσωπικά, όταν ο ρόλος μου είναι να Κυριαρχώ, ποτέ δεν μου βγαίνει απλά να επιβάλλομαι. Μέσα μου μονίμως επιβλέπω και την πορεία της διαδικασίας και τις συνέπειες των πράξεών μου στον άλλο με σκοπό στο τέλος αυτό που θα βγει να έχει ικανοποιήσει και τους δύο.

    Ξέρω και πολλούς ανθρώπους που αν πάρουν αυτό που θέλουν οι ίδιοι είναι εντάξει, ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν, αλλά εγώ προσωπικά δεν μου έχει τύχει να ικανοποιηθώ μόνο από κάτι τέτοιο.

    Λίγο κοπιαστικότερο και ενδεχομένως πιο άχαρο ώρες-ώρες το να την "ψάχνεις" πολύ με τον άλλο αλλά τελικά φέρνει μεγαλύτερη ικανοποίηση κατ΄ εμέ.

    Εξαιρούνται τα αυθόρμητα που είναι αυτά που είναι, μια κατηγορία μόνα τους και είναι σούπερ έτσι απλά και ας μην έχουν συνέχεια.
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

     
  3. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    @guruni,

    εγω δε λυνω. τις αφηνω και παω για ψαρεμα  
     
  4. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    @Tenebra_Silente ,δεν ειπα ότι εγωιστης ισον καθαρμα. Ειπα ότι οποιος εκμεταλευεται την ασυμμετρια μιας σχεσης για να ικανοποιησει τις δικες του ανάγκες χωρις να νοιαζεται και να σεβεται τις ανάγκες του αλλου για μενα είναι καθαρμα.Αποψη μου.( για καποιον αλλον μπορει να είναι τελειος). Από εκει και περα, δεν διαφωνω,αφου όλα εχουν να κανουν με τον τροπο που αρεσει στον καθενα να σχετίζεται, με τι είδους ατομα, τι αποζητα σε μια σχεση και γενικα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ...Προσωπικα εμμενω και παραμενω αφελης από επιλογή και στις σχεσεις μου αναζητω και ειλικρινεια και σεβασμο και συναισθημα και αλλα τετοια ''ομορφα'' , αυτό όμως δεν σημαινει ότι οποιος δεν τα αναζητα κανει λαθος, απλα εχει διαφορετικες ανάγκες.Σεβαστο και αποδεκτο αρκει να μη θελησει να μου το επιβαλει... 
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @jasmin sg εδώ μόνο κουβέντα κάνουμε και απόψεις ανταλλάσσουμε. Δεν επιβάλλονται σκέψεις και που κάποιος/α να το ήθελε, μάλλον δεν θα μπορούσε να το κάνει.
    Όσο μένουμε σε κόσμια πλαίσια ακόμη και όταν διαφωνούμε, όλες οι απόψεις είναι σεβαστές κι αυτό μας έλειπε.
    Αν δεν θέλαμε τον διάλογο, ας μιλούσαμε μόνοι μας ή με τον καθρέφτη μας.  
     
  6. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    εγώ ρε άνθρωπε οταν το κάνω αυτό και μιλάω στον καθρέπτη μου δεν αντέχω και φτύνω..''Φτού σου μάτια μου'' λέω και ''γαμώ τα παιδιά'' είσαι!!
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μην με βρίζεις λέγοντας με άνθρωπο, είμαι Κ χαχαχα ( δυο πράγματα θεωρώ μέγιστη βρισιά, να με λένε συνήγορο και άνθρωπο χαχα ). Πλάκα κάνω ε, μην με πάρουν και με τα καρφιά.
    Εγώ δεν έχω καθρέφτη να μιλήσω. Τους έσπασα όλους με την αντανάκλαση μου. Τέτοια εμορφιά σου λέω χαχαχ. ΟΚ, πάλι καλά που είμαι τρόλλευ και δεν χρειάζομαι εισιτήριο να επικυρώσω.  
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Εγώ λέω φτου σου κοπελάρα μου! Ίδια ψώνια είμαστε τελικά... 
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    το λέω κι εγώ καμιά φορά αυτό!! Όταν φοράω την ζώνη αγνότητας, αλλά μετά το ξανασκέφτομαι και κλειδωμένος μετράς μανάρι μου!!
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Άρα οι δικοί μας Κ, αποκομίζουν την υποταγή δύο ψώνιων, ένα κι ένα, διαλεγμένα, που έχουν συν όλοις τοις άλλοις ΚΑΙ απίστευτη μετριοφροσύνη...ΟΥΑΟΥ!!! 

    YΓ Κλειδωμένος μετράς πιο πολύ, πίστεψέ με... 
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  12. Janine

    Janine Regular Member

    Δείχνει το πράγμα ότι διαφωνούμε   Από την άλλη δεν ξέρω τι εννοείτε όταν λέτε ότι περιμένετε η ίδια η υποταγή σας και η Κ/υ σχέση σας να σας κάνει χαρούμενη. Τι είναι αυτό που σας προσφέρει, τι είναι αυτό που σας καλύπτει και υπό ποιες προϋποθέσεις. Ειδάλλως, μου φαίνεστε πολύ αλτρουΐστρια και μπράβο σας, αν πιστεύετε βέβαια στον αλτρουϊσμό. Εγώ δεν πιστεύω και δεν είμαι. Κι αν μιλάω τώρα για τις υποχρεώσεις του Κυριάρχου, έχω αναφερθεί και αναγνωρίζω και τις υποχρεώσεις του υποτακτικού.

    Ο υποτακτικός έχει ευθύνη του εαυτού του μέχρι το σημείο που απεμπολεί αυτήν την ευθύνη, μαζί με τον έλεγχο κάποιου μέρους ή ολόκληρου του εαυτού. Μια σχέση ανταλλαγής ελέγχου D/s που εκτείνεται πέραν των στενών ορίων της κρεβατοκάμαρας και περιορισμένων δραστηριοτήτων, έχει συνέπειες. Έχει συνέπειες πάνω στον υποτακτικό. Ο υποτακτικός παρουσιάζει αντιστάσεις, αντιδράσεις, στέρηση, κάποιες εντολές εκ του αποτελέσματος μπορεί να κριθούν ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό ή, ακόμα χειρότερα, ότι δημιούργησαν προβλήματα στον υποτακτικό. Δεν είναι όλα sunshine and roses.

    Αυτές τις συνέπειες, λοιπόν, κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να τις αντιμετωπίσει μόνος του ο υποτακτικός, να βρει τρόπο να τις μετριάσει από μόνος του, να μην "φορτώσει" με αυτά τον Κυρίαρχο. Χμ. Όποιος μπορεί να το κάνει αυτό, με γεια του και χαρά του. Όποιος Κυρίαρχος δέχεται ο υποτακτικός του να παλεύει μόνος του με τα κύματα, που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς από τη σχέση, με γεια του με χαρά του επίσης.

    Για μένα, όταν φροντίζω μόνη μου τον εαυτό μου και τον κατευθύνω μόνη μου να έχω τις αντιδράσεις που θέλω η ίδια, δίχως να έχω λάβει καμία καθοδήγηση και κανένα εφόδιο από τον Κ, σημαίνει ότι δεν έχω απεμπολήσει στην πραγματικότητα κανέναν απολύτως έλεγχο. Δεν υπάρχει επιβολή στην πραγματικότητα, απλά ένα role play, όπου εγώ ελέγχω τις αντιδράσεις μου και την παράδοση του ελέγχου κι όχι ο Κυρίαρχος. Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι κι αυτό που ταιριάζει σε μένα. Αν μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σχέσης, εξαναγκαστώ να φροντίσω μόνη μου τον εαυτό μου, χωρίς καθοδήγηση και χωρίς καμία στήριξη, κι αντιληφθώ ότι ο Κυρίαρχος δεν είναι σε θέση ή δεν θέλει να παρέχει οποιαδήποτε στήριξη, τότε ανακτώ πάλι τον έλεγχο του εαυτού μου και παύω να τον ακολουθώ. Δεν με πείθει πλέον.

    Ο έλεγχος κι η εξουσία έρχονται με υποχρεώσεις. Αν ο Κυρίαρχος δεν τις αναγνωρίσει αυτές, τότε η σχέση μοιραία θα καταρρεύσει. Μπορεί να τις αναγνωρίζει και να τις παρουσιάζει ως προσωπικές του επιθυμίες. Λίγο με ενδιαφέρει το περιτύλιγμα, εστιάζω πιο πολύ στο αποτέλεσμα. Για να σταθεί στην πραγματική ζωή μια σχέση D/s οι υποχρεώσεις περιλαμβάνουν περισσότερα πράγματα από την ωμή ειλικρίνεια. Αυτή είναι η δική μου άποψη και αυτό που έχει δείξει η δική μου εμπειρία, όση είναι. Τώρα τι είναι αυτά τα περισσότερα πράγματα, ο Makai έχει μία άποψη με την οποία εν πολλοίς συμφωνώ, πέραν της αγάπης, που, για να το συζητήσουμε πρέπει να μπούμε στη διαδικασία του τι είναι αγάπη για τον καθένα και δεν θα βγάλουμε άκρη. Βγάλτε λοιπόν την αγάπη, αν θέλετε  

    Στο ζήτημα του σεβασμού, διαφωνώ κάθετα. Όλοι οφείλουμε minimum σεβασμoύ σε όλους, ανεξάρτητα από το αν σχετιζόμαστε ή όχι μαζί τους, κι ουδόλως πρέπει κανείς να αποδείξει ότι αξίζει το σεβασμό κάποιου. Ξεκινάω από την παραδοχή ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν το σεβασμό από μόνο το γεγονός ότι είναι άνθρωποι. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου όμως, αυτό που πασχίζω να εφαρμόζω στη ζωή μου καθημερινά και πέρα από βανίλα και βδσμ διακρίσεις. Δεν δέχομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι δύο ή περισσοτέρων ταχυτήτων, ειδικά από τη στιγμή που βλέπω τις καταστροφικές συνέπειες αυτής της αντίληψης επί του πρακτέου παντού γύρω μου. Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά θα προσαρμόσω τη δική μου στάση όσο πιο ουσιαστικά μπορώ. Νομίζω ότι το έχω αναλύσει και παλιότερα. Είναι θέμα προσωπικών αξιών και γω είμαι αμετακίνητη σ' αυτό. Φυσικά δεν μοιράζονται όλοι την ίδια άποψη.  

    Disclaimer: Τα γνωστά, προσωπική άποψη, δεν χρειάζεται κανείς να συμφωνήσει μαζί μου