Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι διαστροφές και κουραφέξαλα!! είμαστε οτι εμείς πιστεύουμε

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 29 Ιανουαρίου 2007.

  1. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Ανοίγω το θέμα αυτό διαβάζοντας το πολύ ωραίο ποστ του αγαπητού φίλου Phoenixxx
    Δεν με στεναχωρούν καθόλου οι ορισμοί που δίνονται σε αυτά που νιώθω ή νιώθουμε όλοι εδώ μέσα είναι απλά λέξεις που μας προσδίδουν άτομα εκτός. Στην πραγματικότητα γνωρίζουμε πολύ καλά τι είμαστε και σίγουρα δεν είμαστε ψυχικά άρρωστοι.
    Όμως παρατηρώ πως έχουμε πολλές αναστολές και ενοχές για πολλά από αυτά που φαινομενικά πράττουμε. Δλδ αυτό το βλέπω και από τον τρόπο που γράφουμε, έχουμε λέξεις taboo τις οποίες ούτε καν τις γράφουμε ολόκληρες ,γιατί άραγε τις θεωρούμε βρόμικες λέξεις? Όπως παράδειγμα η λέξη μουνί έχω δει να γράφετε εδώ μ….ή η λέξη αρχίδια να γράφετε @@ και ούτω καθεξής.
    Όταν εμείς που είμαστε σε έναν χώρο τόσο απελευθερωμένο από υποκρισίες (ας πούμε πως έτσι είναι) ντρεπόμαστε για τα απλά τότε θέλουμε δεν θέλουμε συμμετέχουμε σε όλο αυτόν τον χαρακτηρισμό του αρρωστημένου περιθωρίου. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
     
  2. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Ας απαντήσουν αυτοί που έχουν ή αισθάνονται ενοχές και έχουν αναστολές, δεν ανήκω σε αυτούς, καλώς ή κακώς  
     
  3. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Τι διαστροφές και κουραφέξαλα!! είμαστε οτι εμείς πιστεύουμε

    Κι ομως απαντησες...  

    Σε πειραζω... συμφωνω απολυτα μαζι σου!
     
  4. Jiannis

    Jiannis Regular Member

    Απάντηση: Τι διαστροφές και κουραφέξαλα!! είμαστε οτι εμείς πιστεύουμε

      Μερικες φορες δινουμε ορισμους στους εαυτους μας για να μην νιωθουμε μοναξια. Για να νιωθουμε μερος ενος συνολου, εστω και μικρου συνολου. Εστω και του περιθωριου.

    Ετσι μου αρεσει να εκφραζομαι και ετσι το κανω τι σημασια εχει αν εχω ακουσει ποτε τον ορισμο bdsm η οχι.

    Ο καθενας εχει τις δικες του αναστολες μεσα στο μυαλο του και δυσκολα βγενουν απλα και μονο γιατι αυτοπροσδιοριστικε ως....
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    γιατι το φορουμ δεν ειναι κλειδωμενο και ο καθενας μπορει να μπει και να διαβασει ως επισκεπτης ... ανεξαρτητου ηλικιας ....
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    ιζνογκουντ..πως γινεται αυτο? εμενα οταν κλικαρω για να δω ενα θεμα μου ζηταει για ν ανοιξει να κανω λογκιν..αλλοιως δεν ανοιγει με τιποτα..
     
  7. hugger

    hugger Regular Member

    Οι ντιρεκτίβες απ' όπου και πρός όπου και αν κατευθύνονται, δεν εχουν θέση σε ένα χώρο που υποτίθεται ότι κραδαίνει περήφανα τη σημαία μιας (συγγνώμη, ανύπαρκτης κατ' εμέ) κατηγορίας ατόμων με ιδιαιτερότητες όσον αφορά την ερωτική τους συμπεριφορά και όχι μόνο.
    Το άν κάποιος χρησιμοποιήσει τη λέξη μουνί ή αρχίδια, είναι αποκλειστικά θέμα αρεσκείας, παιδείας και κατα περίπτωση διάθεσης. Γνωρίζω άτομα που τους αρέσει να τους αποκαλούν διεστραμμένους κι άς μην έχουν ιδέα του όρου BDSM.
    Ζούμε σε έναν κόσμο όπου επικρατεί ο ολοένα επιδεινούμενος εκχυδαϊσμός μέσω της τηλεοπτικής προβολής απαγχονισμών , βιασμών και βιαιοτήτων ,αξιών εγκάθετων όπως της λαμογιάς και της ρεμούλας, σαν δήθεν κατακριτέων,με ακούσιο ή εκούσιο αποτέλεσμα την άλωση και τον εθισμό των μαζών σε μία πραγματικότητα που αμβλύνει την ικανότητα αντίδρασής του και απονευρώνει τον αισθησιασμό τους (με την γενικότερη έννοια των αισθήσεων).
    Προσωπικά πιστεύω ότι η αντίσταση σε αυτόν,θα προέλθει απο πυρήνες που είτε μέσω του ιντερνετ, είτε όχι, θα καθορίσουν και οριοθετήσουν αξίες ανεξαρτήτως καθεστηκυίας ηθικής.
    Ο χώρος του BDSM πέρα απο μία αυτοσυνειδητοποιούμενη και εφευρηματική διέξοδος στη σερβιριζόμενη απο τις απανταχόθεν σαπουνόπερες μικροαστική ανία του προ πενηκονταετίας χολλυγουντιανού τρόπου φιλιού και συνουσιασμού, ίσως οφείλει να επιβεβαιώσει -χωρίς βέβαια να αποτελέσει αυτό αυτοσκοπό - ότι αγκαλιάζει πολύ ευρύτερο κοινό απο αυτό που είναι ορατό στην επιφάνεια, και εν πάσει περιπτώσει, να δοκιμαστεί σε ανοιχτή αντιπαράθεση, με την υποκρισία, την σοβαροφάνεια, και εν τέλει την αποσιώπηση της ελεύθερης έκφρασης.
    Τα εργαλεία που μας δίνει το φορουμ αυτό και άλλα πολλά σαν αυτό, είναι ο γραπτός λόγος, και το μόνο ζητούμενο απο εμάς είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτη την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας έννοιες και εικόνες που λίγο πολύ βρίσκονται στο DNA όλων των ανθρώπων, και να τολμήσουμε να τις αναζητήσουμε, μη ξεχνώντας ποτέ ότι ο πραγματικός κόσμος είναι εκεί έξω.
    Ελπιζω και φαντάζομαι, οτι ενώ αναλώνω το χρόνο μου γράφοντας αυτά, το παρασκήνιο του φόρουμ, βρίθει απο γνωριμίες και pm's φλέρτ,πάθους, έρωτα, ρομαντισμού , κάβλας και έκστασης και ότι άλλου οδηγεί τους πραγματικούς ανθρώπους πίσω απο τα μόνιτορς, στην απόλαυση των τζάμπα ηδονών αυτού του κόσμου, χρησιμοποιώνυας αιδοία, πέη και όρχεις χωρίς να χρειάζεται να τα κατονομάσουν καν.