Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι η Γυναικεία Κυριαρχία και Γυναικεία Υπεροχή?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 31 Μαρτίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    "What Is Female Domination and Female Superiority?"

    Από την Elise Sutton
    1790]
    Τι είναι λοιπόν η Γυναικεία Κυριαρχία (ή FemDom); Ο όρος μοιάζει να είναι αυτόαναιρούμενος στην σημερινή ανδροκρατούμενη κοινωνία. Η έννοια της Γυναικείας Κυριαρχίας δεν προέρχεται από τις κυριαρχικές γυναίκες ή τις φεμινίστριες. Τον όρο αυτό τον εφεύραν άνδρες, για να κατηγοριοποιήσουν τις σεξουαλικές και κοινωνικές τους επιθυμίες για να υποταχτούν στο γυναικείο φύλο.

    Η περιέργεια μου για την Γυναικεία Κυριαρχία εξελίχθηκε μέσα στα είκοσι χρόνια που την μελετάω και την εφαρμόζω. Έχω μάθει πολλά σχετικά με τα θέματα της Γυναικείας Κυριαρχίας και τις επιθυμίες των αρσενικών υποτακτικών. Όσον αφορά αυτά τα θέματα, αισθάνομαι πως είμαι πλέον ειδική στο θέμα, με μια εμπειρία που βασίζεται πάνω στη μελέτη, παρατήρηση και συμμετοχή, όλα αυτά τα χρόνια. Έχω μάθει τους λόγους που οι άνδρες τρέφουν υποτακτικές επιθυμίες προς τις γυναίκες. Κάθε άτομο εκφράζει την βασική του υπόσταση μέσα από την σεξουαλικότητα του και τις ερωτικές του επιθυμίες.

    Για κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τις έννοιες αυτές, η ανάγκη ενός άνδρα να βρίσκεται από κάτω κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής, θεωρείται φυσιολογικό. Όμως για τον ίδιο, κατά πάσα πιθανότητα, ένας άνδρας που επιθυμεί να μαστιγωθεί ή να εξευτελιστεί, είναι ανώμαλος. Όμως, αυτό που έχω καταλάβει είναι πως και στις δύο επιθυμίες πηγάζουν από την ίδια πηγή. Από τον πόθο να κυριαρχηθούν σεξουαλικά από μια γυναίκα. Μπορεί η έκφραση να είναι διαφορετική, αλλά το κίνητρο είναι το ίδιο και είναι μια πολύ βαθιά ανάγκη. Και η επιθυμία ενός άνδρα σήμερα να βρίσκεται από κάτω, κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε επιθυμία για να μαστιγωθεί ή να εξευτελιστεί αύριο.

    Από την στιγμή που έμαθα για την φύση των ανδρών και των γυναικών, και για την φυσιολογική κυριαρχία και υπεροχή των γυναικών, βρήκα το κλειδί για να ξεκλειδώσω και να καταλάβω όλες τις υποτακτικές επιθυμίες των ανδρών. Δεν έχει σημασία που αυτές οι επιθυμίες εκφράζονται μέσα από διαφορετικές φαντασιώσεις. Η πηγή και ο πυρήνας τους είναι ο ίδιος. Είναι δηλαδή η επιθυμία των αρσενικών για να υποταχθούν και να καθοδηγούνται από τα θηλυκά. Για αυτό το λόγο, καμία πλέον έκφραση αυτής της υποτακτικής φύσης δεν με εκπλήσσει, ή με σοκάρει. Έχω ακούσει τα πάντα από τους αρσενικούς πελάτες μου και έχω δει τα πάντα μέσα από την συμμετοχή μου στο τρόπο ζωής της Γυναικείας Κυριαρχίας.

    Οι άνδρες επιθυμούν την σωματική τιμωρία, την επιβαλλόμενη θηλυκοποίηση τους (γνωστό και ως forced feminisation), το εξευτελισμό, τα παιχνίδια με strap-on (να είναι δηλαδή οι δέκτες του λαστιχένιου φαλλού μιας γυναίκας), τα λεγόμενα water sports (όπως για παράδειγμα το επιβαλλόμενο κλύσμα ή η ούρηση πάνω τους), καθώς επίσης και μια σειρά από δραστηριότητες Κυριαρχίας/υποταγής. Οι άνδρες θέλουν να λατρεύουν το θηλυκό με το να ικανοποιούν τις φυσικές και τις σεξουαλικές της ανάγκες (λατρεύοντας το σώμα της). Οι άνδρες επιθυμούν να γίνουν οι εκπαιδευμένοι υπηρέτες των γυναικών τους. Το κοινό που ενώνει όλα αυτές τις σεξουαλικές και υποτακτικές επιθυμίες είναι ο πόθος για την γεμάτη αγάπη γυναικεία εξουσία. Για εμένα, αυτός είναι και ο ορισμός της Γυναικείας Κυριαρχίας. Η Γυναικεία Εξουσία που προσφέρει Αγάπη. Αυτό είναι που ζητούν και θέλουν οι περισσότεροι άνδρες. Όλα τα φετίχ, όλες οι επιθυμίες, είναι ουσιαστικά η εξωτερίκευση της ανάγκης του άνδρα για να υποταχθεί στην ισχυρή, γεμάτη αγάπη, Κυρίαρχο Γυναίκα.

    Οι όροι Γυναικεία Κυριαρχία, Γυναικεία Υπεροχή και Γυναικεία Ανωτερότητα έχουν όλοι δημιουργηθεί από άνδρες πάνω στην προσπάθεια τους να εξηγήσουν αυτές τις επιθυμίες που τρέφουν προς τις γυναίκες. Οι γυναίκες απλά είναι σοφές και ωφελούνται από το να χρησιμοποιούν τους ίδιους όρους (για αυτό και ονόμασα έτσι και την ιστοσελίδα μου.)

    Οι λέξεις είναι απλά λεκτικές εικόνες. Το σήμα που θα σταλεί στο αρσενικό μυαλό θα ενεργοποιήσει τον προγραμματισμό που συντελείται στο ασυνείδητο του από όταν ήταν παιδί. Δεν είναι τυχαίο πως οι άνδρες δημιουργούν την πλειοψηφία της τέχνης με θέμα το FemDom, φωτογραφίες και εικόνες που εκφράζουν το πόσο ισχυρές είναι οι γυναίκες στα μάτια τους και πόσο αδύναμοι αισθάνονται στην παρουσία της. Αυτές οι εικόνες αντιπροσωπεύουν αυτό που οι άνδρες αισθάνονται μέσα τους. Οι ποιητές και οι συνθέτες χρησιμοποιούν λέξεις και οι ζωγράφοι εικόνες για να εκφράσουν τα βαθύτερα αισθήματα τους.

    Έτσι, όταν μια γυναίκα γίνεται αυτή η εικόνα, με το να φοράει φετιχιστικά ρούχα, με το να εκφράζεται με συγκεκριμένους όρους, ή με το να χρησιμοποιήσει την φωνή της με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αγγίζει βαθύτατα την υποτακτική αρσενική φύση και πυροδοτεί αυτά τα αισθήματα και τις ανάγκες του, μετατρέποντας τον έτσι σε ένα αδύναμο και αβοήθητο πλάσμα. Έπειτα, η γυναίκα μπορεί να αλληλεπιδράσει με τον άνδρα έχοντας εξουδετερώσει όλα τα εμπόδια που της βάζει και όλους τους αμυντικούς του μηχανισμούς. Με αυτό τον τρόπο, εκείνη πλέον μπορεί να ορίσει τον τρόπο αυτής της αλληλεπίδρασης ανάμεσά τους και να δώσει νόημα και βάθος σε αυτή. Πια, ανάμεσα στην γυναίκα και τον άνδρα αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί και μια πραγματική οικειότητα ανάμεσα τους. Εκείνη πλέον μπορεί να δει τον εαυτό της μέσα από τα μάτια του. Μπορεί να δει, μπορεί να νιώσει, πως είναι όντως μια Θεά.

    Έτσι λέω στις κυρίες να μην προσβάλλονται από την τέχνη του FemDom, από τις ταινίες, από την λογοτεχνία, όσο πρόστυχα και να φαίνονται κάποια από αυτά τα έργα. Αντίθετα, κοιτάξτε πιο κοντά σε αυτό που εκφράζεται από το ανδρικό φύλο. Τι προσπαθούν να εκφράσουν οι άνδρες όταν παράγουν μέσα που δείχνει άνδρες που φορούν κολάρο και είναι δεμένοι στα πόδια των γυναικών; Αναρωτηθήκατε γιατί μέρη σαν το Other World Kingdom στην Τσεχία είναι τόσο δημοφιλή στους άνδρες; Τι σας λένε αυτές οι εικόνες για την ανδρική υποτακτική φύση;

    Αν μια γυναίκα κοιτάξει πιο προσεκτικά, αν ξεπεράσει τις αναστολές και τις ντροπές της, και μελετήσει το μήνυμα, και για λίγο, αγνοήσει το περιεχόμενο, τότε θα κερδίσει μια μοναδική βαθύτερη γνώση για την ανδρική ψυχή. Ποιο είναι το μήνυμα που κρύβεται από πίσω από αυτές τις εκφράσεις, πέρα από το περιεχόμενο; Δεν είναι απλά πως το ανδρικό φύλο αναγνωρίζει την ανάγκη του για υποταγή στο γυναικείο φύλο; Δεν σας λέει πως το παιδί μέσα του, εκλιπαρεί να πειθαρχηθεί και να εκπαιδευτεί από εσάς; Δεν αναγνωρίζετε την αληθινή φύση του άνδρα που ψάχνει να υποταχθεί στο γυναικείο φύλο;

    Αυτό που πρέπει να θυμάται κανείς σχετικά με την Γυναικεία Κυριαρχία είναι πως οι άνδρες την επιθυμούν. Σχεδόν πάντα, είναι ένας άνδρας που θα εισάγει μια γυναίκα στη αυτή φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής. Ένας γενναίος άνδρας, με υποτακτικές επιθυμίες. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί οι άνδρες επιθυμούν και χρειάζονται να υποταχθούν στις γυναίκες. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθεί η κοινωνία και η θρησκεία να πείσει τους άνδρες για το αντίθετο, κάτι βαθιά μέσα του τον κάνει να ποθεί να υποταχθεί σε μια ισχυρή γυναίκα. Αυτές οι επιθυμίες ενισχύονται με την ηλικία και οι άνδρες θα περάσουν αμέτρητες ώρες να ονειρεύονται και να φαντασιώνονται με την Γυναικεία Κυριαρχία. Μπορεί να εξερευνήσουν αυτές τους τις επιθυμίες, μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τον εαυτό τους για αυτές τους τις επιθυμίες, μα δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να αποδεχτούν ποτέ τον εαυτό τους αν δεν έχουν μια σχέση με μια γυναίκα που θα μπορέσει να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν αυτές τις επιθυμίες τους, με αγάπη και υπομονή.

    Η άλλη πλευρά αυτής της δυναμικής είναι πως οι γυναίκες που δέχονται αυτό τον κυριαρχικό ρόλο και που του επιτρέπουν να βγει έξω και να εκφραστεί, καταλήγουν πάντα να λατρεύουν αυτό τον τρόπο ζωής. Δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει το πόσες γυναίκες που κάποτε δίσταζαν να εκφραστούν κυριαρχικά, καταλήγουν να αγαπούν τόσο πολύ αυτή τους την πλευρά που ποτέ δεν θα αναζητήσουν να επιστρέψουν στο να είναι υποτακτικές στους άνδρες, ή ακόμα και στον παραδοσιακό τρόπο να κάνουν σεξ με έναν άνδρα. Ο τρόπος ζωής της Γυναικείας Κυριαρχίας είναι απελευθερωτικός για τις γυναίκες και τους άνδρες, μια και τους επιτρέπει να εκπληρώσουν τους βαθύτερους πόθους τους. Μόνο να κερδίσουν έχουν από αυτό τον τρόπο ζωής.



    Mετέφρασε ο : P0rΣelaIn d0ll[_SMart_]

    Πηγή: http://www.elisesutton.homestead.com/FemDom.html
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Πολυ καλη η μεταφραση σου POrΣεlaIn doll[_SMart_]. Η κυρία αυτη ομως ειδε την μια πλευρα του λοφου..
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Τι είναι η Γυναικεία Κυριαρχία και Γυναικεία Υπεροχή?

    Aυτή την πλευρά του λόφου με ενδιέφερε να αναδείξω προς το παρών Maley.
    Θα έρθει και η σειρά των άλλων πλευρών.
    Βλέπεις από πολυπλοκότητα άλλο τίποτε.
    Ποτέ δεν πλήτεις.
     
     
  4. xaxa

    xaxa Guest

    Lady Eva, πολύ υπερβολικά και απόλυτα μας τα λέει η Miss Suton.Βέβαια όπως είδα και στο site της, το 'χει κάνει επάγγελμα και κονομάει.Οπότε μάλλον περισσότερο ιδιοτελής είναι η άποψη της, παρά ειλικρινής.Δε μπορώ να δεχτώ οτι μετά από 20 χρόνια εμπειρίας όπως λέει καταλήγει στο να είναι τόσο απόλυτη και να κάνει τέτοιο διαχωρισμό (γυναικεία ανωτερότητα-ανδρική κατωτερότητα).Θα περίμενα μιά άποψη πιο μετριοπαθή, του στυλ "Τι να σας πω κορίτσια...Ότι και να σας πω ψέματα 8α΄ναι.Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου"  
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Τι είναι η Γυναικεία Κυριαρχία και Γυναικεία Υπεροχή?

    Τα όσα γράφει η Miss Suton εκφράζουν κατά πολύ εμένα και γι αυτό ο P0rΣelaIn d0ll[_SMart_] το μετέφρασε κατόπιν επιθυμίας μου.
    Έτσι sorry αν σε σένα η και σε άλλους φαίνονται "πολύ υπερβολικά και απόλυτα"
    Αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα και τις απόψεις μου οι οποίες είναι απόλυτες, υπερβολικές
    και ακραίες αρκετές φορές.
    Αυτό κάνει και την διαφορά μας xaxa
    Ναι είναι αλήθεια ότι Miss Suton είναι Pro domme και μάλιστα από τις πολύ γνωστές όπως και η "Fetish Diva Midori".
    Aυτό με κάνει να εκτιμώ ιδιαίτερα όσα λεει διότι έχω γνωρίσει αρκετές από Prodomme lifestylers οι οποίες "κρατούν ζωντανό" και "χορτασμένο" το χώρο.
    Και μόνο τα 20 χρόνια εμπειρίας της στον χώρο αυτό εμένα μου αρκούν για να καταλάβω οτι η άποψη της μετράει και ότι θα πρέπει να την προσέξω..
    Έχεις την εντύπωση ότι κάποιες που υποδύονται τις Mistreess θα έχουν αυτήν την άποψη?
    Μπα ... δεν νομίζω.
    Αυτές οι Fake η και η Demi δεν τα αντέχουν αλλά ούτε τα ασπάζονται έστω για ένα εξάμηνο ...
    (κάτι ξέρω και εγώ)
     
  6. Tor

    Tor New Member

    Ένα από τα «ήπια» άρθρα της Sutton.
    Ναι βέβαια πιπιλά το ίδιο κουφέτο, κατατάσσοντας όλες τις γυναίκες στο καλάθι των κυριαρχικών και όλους τους άντρες στο αντίστοιχο υποτακτικό, αλλά είναι «ήπιο» σε σχέση με ένα σωρό άλλα.
    Απ΄ το πρώτο άρθρο που διάβασα με απόψεις της Sutton, η πρώτη σκέψη που πέρασε απ΄ το μυαλό μου, είναι πως μου αποδεικνύει με τις απόψεις της, ένα στοιχείο, μεταξύ των αντρών και γυναικών, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί κοινό. Μπορούν και τα δύο φύλα εξίσου να διαθέτουν φασιστική νοοτροπία!
    Η Sutton παίρνει ουσιαστικά βασικές αρχές τις ψυχολογίας και της βιολογίας, τις διαστρεβλώνει όπως την βολεύει για να στηρίξει τις ανυπόστατες και αναπόδεικτες θεωρίες της.
    Δεν μπορώ να αποδεχτώ την «φυσιολογική κυριαρχία και υπεροχή των γυναικών», πάνω στην οποία βασίζει τη θεωρία της, όπως δεν αποδέχομαι την «φυσιολογική-βιολογική ανωτερότητα ή κατωτερότητα» των αντρών. Γιατί τίποτα απ΄ αυτά δεν μπορεί να αποδειχτεί επιστημονικά.

    Οι γυναίκες είναι γυναίκες και οι άντρες είναι άντρες.
    (Δεν νομίζω να μπορεί κανείς να διαφωνήσει με το πιο πάνω επιχείρημα <s>.)
    Πέρα από το γεγονός πως και οι δύο κατατάσσονται στο ανθρώπινο είδος, (όπως το μήλο και το αχλάδι στα φρούτα, απ΄ τα οποία μπορεί να φτιαχτεί μια νόστιμη φρουτοσαλάτα-δεν αντιλέγω<s> ), δεν υπάρχει καμία άλλη επιστημονικά αποδεδειγμένη, όμοια και ίση βάση, από την οποία να ξεκινά κάποιος για να κάνει μια τέτοιου είδους σύγκριση η οποία να είναι έγκυρη με οποιοδήποτε τρόπο πέρα από την εγκυρότητα που αποκτά αυτός ο ευσεβής πόθος της Sutton μέσα στο μυαλό της και στα μυαλά των οπαδών της, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν νομίζω να αντιλαμβάνονται καν την γενικότερη κοινωνική προέκταση κι αντίκτυπο που θα μπορούσαν να έχουν τέτοιου είδους θεωρίες, αφού είναι υπερβολικά απασχολημένοι με το κομμάτι που αφορά τους ιδίους, τις γενετήσιες ορμές και την εκπλήρωση τους.
    Σ’ αυτό ακριβώς έγκειται η υπέρβαση που βολικά κάνει η Sutton.

    Γιατί ενώ είναι απόλυτα λογικά απλό πως δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με αχλάδια, μια και τα μήλα είναι μήλα και τα αχλάδια είναι αχλάδια και μπορείς να πεις βασισμένος σε καθαρά υποκειμενικά κριτήρια, η γεύση του μήλου είναι καλύτερη και κάποιος άλλος να διαφωνήσει, ωσαύτως δεν μπορείς να συγκρίνεις τον άντρα με τη γυναίκα, το πράττει για τους δικούς της σκοπούς.

    Η γυναικεία κυριαρχία δεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά τον εξαναγκασμό (does consensual rings a bell?) σε υποταγή (ή αντίστοιχο εξαναγκασμό μιας f sub για κυριαρχία), λόγω του ψηλού δείκτη IQ, EQ κ.ο.κ., που υποτίθεται πως έχει, αλλά θα πρέπει να έχει σαν βάση το αν επιθυμεί και επιλέγει να υποταχτεί ή όχι ο κάθε συγκεκριμένος άντρας σε κάποια γυναίκα που νιώθει φυσική της έκφραση την κυριαρχία και απολαμβάνουν και οι δύο μια τέτοια μορφή σχέσης.
    Η ανάγκη για ερμηνεία των κυριαρχικών ή υποτακτικών αναγκών ενός ατόμου μέσα από τις ιδιαιτερότητες της φυσιολογίας του, μπορεί βεβαίως να είναι μια ιδανική δικαιολογία η οποία αναιρεί κάθε ευθύνη για τις επιλογές που κάνει ο καθένας στη ζωή του και εκτοπίζει την ανάγκη να υπερασπιστεί αυτές του τις επιλογές και ιδιαιτερότητες.
    Η ερμηνεία αυτή βεβαίως καθιστά ευκολότερο το δρόμο, για την κάθε μέγαιρα σύζυγο να δικαιολογήσει την κακοποίηση του συζύγου, για τον κακοποιημένο σύζυγο να δικαιολογηθεί για την ανοχή και την δειλία του, για τις «τεμπέλες» κυρίαρχες μια και δεν χρειάζεται να δουλέψουν ως προς την ανάπτυξη και καλυτέρευση τους ως Mistresses(δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, έχω γεννηθεί τέλειο ανώτερο ον) κι επίσης η ερμηνεία αυτή απενοχοποιεί(που το πας αυτό, δεν είναι και λίγο!)ταυτόχρονα τους υποτακτικούς άντρες από το βάρος αυτής της εκτός κατεστημένου ιδιαιτερότητας κι επιλογής τους (εξαναγκάστηκα να υποταχθώ-είναι βιολογικά ανώτερες-δεν έχω επιλογή) κάνοντας τους «καλύτερους» υποψηφίους για την κάθε Sutton, (μ΄ ένα σπάρο δυο τρυγόνια), αλλά δεν παύει από το να είναι απλά μια βολική αναπόδεικτη και ανυπόστατη θεωρία-δικαιολογία.

    Ταυτίζω την αναπόδεικτη άποψη της, πως μόνο το γεγονός πως κάποια γεννιέται γυναίκα την καθιστά αυτόματα ανώτερο ον σε κάθε τομέα (βιολογικά, συναισθηματικά, λογικά κ.ο.κ. και σαν λογικό επακόλουθο αυτής της άποψης – κυρίαρχη), με αυτήν της άριας φυλής την εποχή του Χίτλερ ή των λευκών έναντι των μαύρων, κ.ο.κ.

    Μια τέτοια διάκριση, μπορεί να γέμισε τις τσέπες της, μια και είναι βολική για τις μάζες, δεν παύει όμως από το να είναι άλλο ένα απλό δείγμα ανάμεσα σε πολλές άλλες διακρίσεις και τα αποτελέσματα τους, στις οποίες γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες, βασισμένες σε στερεότυπα* κατά των οποίων παίρνει θέση ο όποιος σκεφτόμενος προοδευτικός άνθρωπος.

     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    μάλλον δεν υπάρχουν γυναίκες κυριαρχικές απλά ζουν στην ψευδαίσθηση ότι κυριαρχούν επειδή ο άνρας είναι αυτός που εκτίθετε στο τέλος(εκτίθει το ευαίσθητο σημείο του το όργανό του..) απλά ύπηρετούν τις φαντασιώσεις του άντρα τσάμπα κουβέντες κάνουμε μάλλον καλό απόγεμα μόλις ξεκινήσει ο αγώνας Αυτές Ξεχνιούντε τόσο εύκολα αφού τόσο αναλώσιμες είναι ..

    το έγραψα αλλού κατά λάθος...



    χεχεχε δεν το Ε/είδαν και Π/πολλοί αυτό το δημοσίευμα .. ποιος ξέρει τι κράξιμο θα είχα φάει αλλά ας υπάρχει  
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    φυσσά και πουπούλα για σένανε μπαμπέσα
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    Οι πάσης φύσεως θεωρίες περί φυλετικής υπεροχής στηρίζουν την εξουσία παρανοϊκών ή επιτήδειων κολακεύοντας ρεμάλια.
     
  10. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Άσωτε Oscarwil, δεν απορώ που θυμήθηκες τον ανεκδιήγητο Martin Bernal (άξιος συνεχιστής του έτερου κομπογιαννίτη, Falmereyer). Σου προτείνω λοιπόν τον κάτωθι σχετικό σύνδεσμο, ιστοσελίδα επιπέδου αντίστοιχου με τα φληναφήματα της Miss Sutton.
    http://www.geocities.com/bulgarmak/black_athena.htm

    Αγαπητέ KyriosG, πνευματική ταγός του φεμινιστικού κινήματος τύγχανε και η ερίτιμος Simone de Beauvoir, οίτινα ανέπτυξε αμφιφυλοφιλικές τάσεις ώστε να συνευρίσκεται μετά του εξωλέστατου Jean-Paul Sartre, έστω και παρουσία των απειράριθμων ερωμένων του. Να υποθέσω πως δεν ήντονε της αυτής δεκτικότητας η προαναφερθείσα δεσποινίς;
     
  11. phoenixxx

    phoenixxx Regular Member

    Κατάρχάς, επιτρέψτε μου να πω μερικά λόγια, σαν ο μεταφραστής του κειμένου αυτού, γιατί θεωρώ πως έχει αδικηθεί στο αυτό το Thread.

    Να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι υπέρμαχος της Γυναικείας Κυριαρχίας, όπως ακριβώς τον θέτει σε ορισμένα σημεία η κα. Sutton. Προσωπικά, θεωρώ πως η Κυριαρχικότητα ή η υποτακτικότητα, δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το φύλο του ατόμου, αλλά με το κάθε άτομο ξεχωριστά.

    Γιατί είναι ένα ζήτημα πολύ βαθύτερο από τα χρωμοσώματα που καθορίζουν το φύλο του καθενός. Είναι κάτι τελείως αρχέγονο, το οποίο πηγάζει από τα πιο βαθιά σημεία της ψυχής μας. Είναι εκείνο το βασικό κίνητρο που μας οδήγησε, μέσα από εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, από μικρές αμοιβάδες, στον μοντέρνο άνθρωπο. Είναι αυτό, πίσω από το οποίο κρύβονται όλα τα καλά και τα κακά του κόσμου αυτού: Η Εξουσία… Η Κυριαρχία πάνω στους άλλους και το περιβάλλον...

    Για αυτό το λόγο, λέω πως δεν συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα της κας. Sutton. Πολλά από αυτά που λέει πιστεύω πως είναι λίγο υπεραπλουστευμένα, μια και απευθύνονται κυρίως στην αμερικάνικη "αγορά". Επίσης, σε καμία περίπτωση, κανείς δεν θα μπορεί να ακυρώσει την φύση των ανδρών Κυριαρχικών. Αυτή υπάρχει και εκφράζεται καθημερινά.

    Όμως, παρόλα αυτά, επιτρέψτε μου να παρατηρήσω πως το κείμενο αυτό έχει έναν εντυπωσιακό αντίκτυπο σε εκείνους που το διαβάζουν, όπως είχε και σε μένα! Η απόδειξη σε αυτό είναι η βίαιη αντίδραση από πολλά αρσενικά Μ/μέλη. Όλοι σχεδόν αντέδρασαν άμεσα για να το εξορκίσουν, για να το απορρίψουν! Μου προκάλεσε μεγάλη εντύπωση αυτό!


    Θα συμφωνήσω ως ένα βαθμό με το δεύτερο κομμάτι του κειμένου του Κυρίου Tor:
    Δεν νομίζω πως η Γυναικεία Κυριαρχεία βασίζεται στον εξαναγκασμό, αλλά στην σαγήνη. Αυτό όμως το επιτυγχάνει μια γυναίκα μέσα από την βιολογία της, την θηλυκότητα της και την κοινωνική της εκπαίδευση. Όπως και να το κάνουμε, οι γυναίκες είναι πάντα πιο εκπαιδευμένες σε αυτό τον τομέα, από τους άνδρες.

    Το ζήτημα είναι πως ο βαθμός της επιτυχίας που έχει το γυναικείο φύλο τα τελευταία χρόνια, το έχει οδηγήσει, όχι τόσο άδικα, στο να αντιμετωπίζει το ζήτημα με κυνικότητα. Τα 20 χρόνια εμπειρίας της κας. Sutton, και η επανάληψη του ίδιου θεάματος, σίγουρα την έχουν κάνει κυνική. Από την άλλη, η γλώσσα της είναι προσαρμοσμένη σε ένα αυστηρό, απόλυτο, γυναικείο στυλ, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί και ιδιαίτερα ερωτικό (εγώ το βρίσκω πως είναι). Ας μην ξεχνάμε πως η φιλοσοφία του FemDom και της Γυναικείας Υπεροχής, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του BDSM και έχει μια λογική, μια δομή και έναν ιδιαίτερα έντονο ερωτισμό, ακόμα και αν δεν συμφωνεί κανείς μαζί του, και ακόμα και να μην είσαι sub.

    Όσο για το πρώτο μέρος:
    Το πρόβλημα όμως είναι, πως το κείμενο της κας. Sutton δεν είναι "ανατριχιαστικό" για αυτά που λέει, όσο ακραία και απόλυτα και "φασιστικά" και κυνικά μπορεί να είναι αυτά. Είναι "ανατριχιαστικό", γιατί μέσα του κρύβει πολύ σοβαρές αλήθειες που αγγίζουν όλους πολύ βαθιά μέσα μας...

    Επιτρέψτε μου να διευκρινίσω:
    Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν επηρεαστεί στην ζωή τους, είτε σε μικρό, είτε σε μεγάλο βαθμό, από μια ισχυρή γυναίκα. Αυτή η θηλυκή δύναμη, κατά πάσα περίπτωση, ήταν η μητέρα, ή κάποια άλλη γυναίκα που συνέβαλε στο μεγάλωμα ενός αγοριού (ή ενός κοριτσιού).

    Σε αυτή την ευαίσθητη στιγμή της ζωής μας, ερχόμαστε σε επαφή για πρώτη φορά με μια φιγούρα που αποπνέει εξουσία. Και αυτή είναι πάντα μια γυναικεία φιγούρα. Μια φιγούρα που μας προσφέρει στοργή και αυστηρότητα, ζεστασιά και κινητοποίηση, αγάπη και τιμωρία.

    Η φιγούρα που αναφέρω, σε εκείνα τα πρώτα χρόνια της ζωής μας, αποκτούσε θεϊκές διαστάσεις στα μάτια μας. Ουσιαστικά, αυτή η φιγούρα ήταν ο κόσμος μας όλος. Η ζωή μας και η ίδια μας η επιβίωση εξαρτόταν απόλυτα από εκείνη. Είναι μια ηλικία, που οι περισσότεροι άνθρωποι την βιώνουν, παραδομένοι μέσα σε μια γυναικεία αγκαλιά.

    Η μητρική φιγούρα, που μόλις περιέγραψα, είναι το αρχέτυπο μιας Goddess. Η μετενσάρκωση της θηλυκής αυτής δύναμης μέσα στο χώρο BDSM.

    Ο μεγάλος ψυχολόγος Karl Jung, περιγράφει με λεπτομέρεια αυτή την φιγούρα. Την περιγράφει παρομοιάζοντας την σαν μια ινδική Θεότητα, την Maya. Το πανίσχυρο θηλυκό πνεύμα, η Θεά που ελέγχει τις μοίρες όλων των ανδρών. Η ίδια αντιπροσωπεύει την γονιμότητα, την Μητρότητα, την ίδια τη ζωή. Και την ίδια στιγμή, η Θεά με το Πέπλο Της καλύπτει την αλήθεια του κόσμου αυτού και θολώνει την κρίση των ανθρώπων, για να τους ελέγξει.

    Όλα αυτά Μ/μας λένε ένα πράγμα: Πως υπάρχει μέσα στον κάθε ένα από εμάς το "πρωτογενές" υλικό για να αποδεχτούμε μια θηλυκή μορφή, μια γυναίκα, σαν Κυρίαρχο. Η κα.Sutton έχει δίκιο. Είμαστε προγραμματισμένοι για αυτό, από τις πρώτες μας στιγμές. Το ζήτημα είναι αν θα το εκδηλώσουμε αυτό στην ζωή μας και αν θα το αποδεχτούμε στον εαυτό μας.

    Όμως, πάντα μέσα Μ/μας, θα υπάρχει μια πλευρά μας που πάντα θα σαγηνεύεται από την θηλυκή αυτή ενέργεια. Ακόμα και ο πιο ακραίος Master, δεν θα μείνει ασυγκίνητος στην θέα μιας εντυπωσιακής Domina, με μια υπέροχη φετιχιστική εμφάνιση. Πόσοι Κυρίαρχοι δεν έχουν μέσα Τους την εικόνα μιας Αφέντρας να κυριαρχεί πάνω σε μια γυναίκα και δεν επηρεάζονται θετικά από αυτή; Αυτό δεν είναι η επιτομή του ερωτισμού του BDSΜ, για την απόλυτη πλειοψηφία των οπαδών του;
     
  12. phoenixxx

    phoenixxx Regular Member

    Επιτρέψτε μου να προσθέσω κάτι. Θα ήθελα να σχολιάσω την ουσία του κειμένου αυτού, το σημείο που κατ’ εμέ δημιουργεί και την "ανατριχίλα":

    Έχουν πραγματικά τόση δύναμη οι γυναίκες;

    Νομίζω πως ναι. Η κα. Sutton περιγράφει με ακρίβεια στα γραφτά της, τις διαδικασίες, πως ένας άνδρας μπορεί να σαγηνευτεί και να υποταχτεί απόλυτα από ένα νεύμα μιας γυναίκας, ή από ένα της βλέμμα. Δεν είναι κάτι παράξενο αυτό, συμβαίνει εκατομμύρια φορές την ημέρα, στην καθημερινότητα του κόσμου αυτού. Είναι κάτι που οι γυναίκες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν από πολύ μικρή ηλικία. Το μεγάλο όπλο του φύλου τους.

    Το μόνο πράγμα που καθορίζει αν αυτό εκδηλωθεί, είναι η διάθεση της ίδιας της γυναίκας και η έκφραση της σεξουαλικότητας της. Αν τελικά θα επιλέξει ένα τέτοιο ρόλο για τον εαυτό της, ή θα παραμείνει εγκλωβισμένη σε ένα φαύλο κύκλο ενοχής και άρνησης της αποδοχής της σεξουαλικής της ενέργειας. Γιατί άπαξ και τα εκδηλώσει αυτά, το άλμα για να πετύχει ένα τέτοιο αποτέλεσμα είναι πολύ μικρό. Τα παραδείγματα γύρω μας και στην ίδια την ανθρώπινη ιστορία είναι άπειρα.

    Θα επαναλάβω εδώ, πως σίγουρα η γυναικεία ενέργεια Κυριαρχίας δεν είναι μια δύναμη εξαναγκασμού, αλλά σαγήνης. Η δυνατότητα να κάνεις τον άλλο να παραδοθεί από μόνος του. Σε αυτό, το γυναικείο φύλο δεν έχει όμοιο του.

    Αυτή η παράγραφος περιγράφει με ακρίβεια και κάτι που μου συνέβη προσωπικά, με την Κυρία μου. Εκείνη, άγγιξε μια βαθιά χορδή μέσα μου και με μετέτρεψε, αν όχι σε "ένα αδύναμο και αβοήθητο πλάσμα" όπως αναφέρει η κα. Sutton, σίγουρα σε ένα πλάσμα που την σκέφτεται συνέχεια, σε ένα πλάσμα που επιζητά να της ανήκει και που θέλει να Της δώσει τον κόσμο όλο. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να αποδεχτώ τα αισθήματα μου και τον ρόλο που Εκείνη ζητούσε από εμένα. Τα υπόλοιπα ήλθαν από μόνα τους.