Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι το BDSM;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος illusion, στις 3 Οκτωβρίου 2005.

  1. illusion

    illusion Regular Member

    Με την ευκαιρία της εγγραφής μου σε αυτό το community θα ήθελα να πω και γω τη δική μου ιστορία και προσωπική άποψη για το BDSM. (Just for the sake of it!)

    Έγινα μέλος του Greek BDSM Community από απλή περιέργεια πριν από λίγο καιρό. Αιτία μια γνωριμία με έναν Dom μέσο chat. Ήθελα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα για το συγκεκριμένο θέμα και για τον τρόπο αυτό ζωής. Μέχρι τότε δεν ήξερα καν τι σημαίνουν τα αρχικά BDSM. Διάβασα μανιωδώς ότι είχε σχέση με το θέμα όχι μόνο μέσα από το Internet αλλά και βιβλία με σχετική θεματολογία και είδα σχετικές ταινίες.
    Ο λόγος για όλο αυτό ήταν αρχικά γιατί ήταν ένας καινούργιος κόσμος για μένα. Υπήρχε βέβαια και έντονα το ενδιαφέρον να γνωρίσω όσο καλύτερα μπορούσα το άτομο που μου είπε για το BDSM.

    Όσο περισσότερα διάβαζα και μάθαινα τόσο περισσότερο με έλκυε η ιδέα του να γίνω female submissive. Ο λόγος ήταν ότι έβρισκα την όλη διαδικασία μύησης μιας submissive συναρπαστική. Δεν ήμουν – και δεν είμαι ακόμα σίγουρη για το αν ένας τέτοιος τρόπος ζωής θα μου ταίριαζε.
    Ένας λόγος είναι ότι τελικά δε γνώρισα ποτέ από κοντά το άτομο το οποίο αρχικά αναφέρω. Ένας άλλος βασικός λόγος έχει να κάνει με τα προσωπικά μου όρια και μέχρι που θα μπορούσα να φτάσω ώστε να ικανοποιήσω κάποιον.

    Διαβάζοντας τα post και τα discussions εδώ μέσα, παρακολουθώντας πολλές συζητήσεις σε διάφορα chat rooms με θεματολογία το BDSM ελληνικά αλλά και σε πολλά παρόμοια site που υπάρχουν στο εξωτερικό κατάλαβα ότι για πολλούς λόγους ο χώρος έλκει και αρκετά άτομα που δε γνωρίζουν πολλά από τα βασικά στοιχεία του BDSM. Διάβασα posts ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται Dom και Master ενώ οι απόψεις τους καμία σχέση δεν έχει με όλα αυτά. Με αυτό βέβαια δε θέλω σε καμία περίπτωση να προσβάλω ή να θίξω τους λίγους (πάντα κατά τη δική μου άποψη) τους ελάχιστους «σοβαρούς» ανθρώπους – και το «σοβαρούς» απλά σημαίνει ότι ξέρουν και γιατί βρίσκονται εδώ αλλά και γιατί αυτοχαρακτηρίζονται Dom/Master/ submissive/slave.- ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται μέσα από αυτά που λένε και υποστηρίζουν. Επίσης μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο αυτά τα άτομα προσπαθούν να βοηθήσουν αυτούς που δεν έχουν ιδέα για το όλο θέμα με αρκετά καλές απαντήσεις και συμβουλές στα διάφορα posts που αναρτούν.

    Για να κλείσω το post αυτό – έχω την εντύπωση ότι πολυλογώ !! – πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσωπική δουλειά και ωριμότητα αλλά και αυτογνωσία για να μπορέσει κάποιος να χαρακτηριστεί Dom/Master/submissive/slave. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο να γνωρίσει κανείς άτομα με παρόμοιο ενδιαφέρον ακόμα και αν αυτό είναι απλά για ανταλλαγή απόψεων εκτός Internet. Αλλά και μέσα από το Internet ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων ψάχνει το cybersex ή το τηλεφωνικό sex παρά οτιδήποτε άλλο.

    Αυτά για τώρα. Δε ξέρω αν τα παραπάνω είναι μια συγκροτημένη άποψη, δε ξέρω καν αν το χρονικό διάστημα με το οποίο είμαι σε επαφή με το BDSM μου δίνει το δικαίωμα να έχω βγάλει αυτά τα συμπεράσματα.

    Any comments welcome!!
     
  2. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Τι είναι το BDSM;

    Ορίστε και το γιουσουφάκι του!
     

    Αστάρτη
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Καλωσήρθες στο φόρουμ Illusion  

    Έχεις απόλυτο δίκηο, το BDSM χρειάζεται και κατά τη γνώμη μου πολύ ψάξιμο, διαίσθηση και σωστή καθοδήγηση, απλά για να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι είναι BDSM αλλά και τι δεν είναι  

    Μου δίνεις πάντως την εντύπωση ότι έχεις κριτήριο... ελπίζω να σε Β/βοηθήσουμε σε αυτό το φόρουμ

    φιλικά,
     
  4. illusion

    illusion Regular Member

    Thanks for the warm welcome tender lilly.

    Κριτήριο σε ότι αφορά τι όμως δε κατάλαβα....

    Illusion
     
  5. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Καλως ήρθες Illusion ελπίζω να μην σε κάνουν να τρέχεις τα όσα συζητάμε εδώ μέσα  

    Θεωρώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που ανέφερες και σου εύχομαι ειλικρινά να βρεις Αυτόν που θα σε Μυήσει στο χώρο Κάνοντας σε να τον αγαπήσεις αν πραγματικά αυτό θέλεις.
     
  6. illusion

    illusion Regular Member

    Thanks little slut[PieR].

    Αλλά αν ήταν να τρέξω θα το είχα κάνει ήδη. Δε βρίσκω το λόγο άλλωστε. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ανήκει όπου θέλει αλλά και να ζει τη ζωή του όπως αυτός πιστεύει. Έχει ενδιαφέρον να παρατηρείς γύρω σου.....
    Τώρα αν αυτός ο χώρος είναι για μένα ή όχι,ειλικρινά δε το ξέρω ακόμα!!

    We´ll see!!
     
  7. Mstgg

    Mstgg Guest

    Τα Forums τραβάνε τα σκουπίδια όπως το φώς τα έντομα τη νύχτα. Και για μένα είναι το πρώτο post εδω. Κάποτε έμπαινα και σε κάποια άλλα sites. Λοιπόν, δεν πίστευα στα μάτια μου οταν βρήκα τα ίδια απίστευτα άτομα κι εδω. Τα αναγνωρισα από τον τρόπο γραφής και τη ανοησία τους.
    Καμία σχεση δεν έχουν με το χώρο. Θα τα αγνοήσω ασφαλώς. Αλλά είναι δύσκολο και χρονοβόρο να ξεσκαρτάρεις τα σκουπίδια και να συνομιλήσεις με Α/ατομα με ευασθησία κι αληθινή διάθεση να πάνε πιο μακρυά.
    Κι εγώ δεν ξέρω αν θα έχω το κουράγιο. Αλλά αυτό το site είναι τόσο πολύτιμο για μας....
     
  8. illusion

    illusion Regular Member

    Δεν είμαι το πλέον αρμόδιο άτομο Mstgg να σε καλωσορίσω γενικά σε αυτό εδώ το χώρο....αλλά accept my welcome.

    Μπορεί να είναι χρονοβόρο και δύσκολο να ξεσκαρτάρεις τα σκουπίδια όπως λες αλλά σίγουρα αξίζει το κόπο, έτσι δεν είναι;
     
  9. Maley

    Maley Contributor

    Well come Illusion...enjoy your trip
     
  10. illusion

    illusion Regular Member

    Come???

    where???
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    To BDSM'S world
     
  12. lorelai

    lorelai Guest

    Καλωσήρθατε και οι 2 στο φόρουμ