Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι είναι φετίχ;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 6 Οκτωβρίου 2005.

  1. ByronDeSade

    ByronDeSade Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι φετίχ;

    Πολύ καλό το άρθρο. Αν και έχω διαβάσει πολλά για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα δεν το είχα υπόψη μου. Πάντως πιστεύω ότι όλοι είμαστε κάπου φετιχιστές, ακόμη και οι πλέον πουριτανοί εξ ημών.
     
  2. Jak_Lompax

    Jak_Lompax Regular Member

    Απάντηση: Τι είναι φετίχ;

    Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σου SM_Art_Lady  .Μου αρέσει να διαβάζω επιστημονικές προσεγγίσεις γύρω από το θέμα "φετίχ".Ενώ παράλληλα απεχθάνομαι όσους κάνουν χαβαλέ με αυτο  ...
     
  3. mandragoras

    mandragoras Regular Member

    πολυ καλο αρθρο! και με βαζει στη διαδικασια να σκεφτω ποτε για πρωτη φορα αναξητησα το φετιχ μου ... !
     
  4. ο ενας

    ο ενας New Member

    Απάντηση: Τι είναι φετίχ;

    πολυ καλο αρθρο. δινει πληροφοριες και σε μας τους αδαεις...
     
  5. conner

    conner Contributor

    Τα μεγαλύτερα σεξουαλικά φετίχ

    Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Μπολόνια επιχείρησαν να εντοπίσουν τα σεξουαλικά φετίχ που έχουν απήχηση στους περισσότερους ανθρώπους, προκειμένου τα ευρήματά τους να αποτελέσουν βάση για μελλοντικές έρευνες σχετικά με την λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου στα σεξουαλικά ερεθίσματα.

    Για τις ανάγκες της έρευνας επικοινώνησαν ηλεκτρονικά με πάνω από 5.000 ανθρώπους, χωρισμένους σε 381 επιμέρους “γκρουπ συζήτησης” επάνω σε διάφορα θέματα γύρω από το σεξ, όπως είναι οι απόκρυφες σεξουαλικές φαντασιώσεις και τα “φετίχ” που μπορεί να έχει κάποιος και το οποίο τον/την διεγείρει ιδιαιτέρως σεξουαλικά.

    Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι περισσότερο από κάθε άλλος μέρος του σώματος, το 47% των συμμετεχόντων είχε σεξουαλικό φετίχ με τα πόδια ή τα δάχτυλα των ερωτικών τους συντρόφων.

    Οι ερευνητές αξιολόγησαν επίσης αντικείμενα που οι άνδρες και οι γυναίκες θεωρούν “σέξι” και είδαν σχεδόν τα 2/3 των συμμετεχόντων (64%) να σημειώνουν ότι τα ψηλά τακούνια και οι μεγάλες μπότες τους διεγείρουν σεξουαλικά.

    Υπήρχαν, όμως, και κάποιες πιο “ιδιαίτερες” απαντήσεις. Για παράδειγμα, 150 άνδρες και γυναίκες είπαν ότι πιστεύουν ότι τα ακουστικά βαρηκοΐας είναι ένα πολύ σέξι αντικείμενο, ενώ δύο γυναίκες παραδέχτηκαν ότι οι βηματοδότες τις κάνουν να σκέφτονται το σεξ!

    Και ενώ τα στηθοσκόπια ήταν αναμενόμενο να εμφανιστούν στις απαντήσεις (έστω και σε ποσοστό 1%), καθώς αποτελούν μέρος μιας διαδεδομένης σεξουαλικής φαντασίωσης (γιατρός, νοσοκόμα κλπ) σίγουρα δεν περιμένατε ότι ορισμένοι συμμετέχοντες απάντησαν ότι τους διεγείρουν ερωτικά οι καθετήρες!

    Από εκεί και πέρα, το 12% των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι διεγείρεται με τα εσώρουχα και το 5% με τους μυς του σώματος.

    Άλλο ένα 7% απάντησε ότι θεωρεί ερωτικά τα μαλλιά, το 4% τα τατουάζ, το 3% τον αφαλό και τα στήθη και το 2% το στόμα, τα χείλη και τους γλουτούς.

    Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση International Journal of Impotence Research: The Journal of Sexual Medicine.





    Πηγή: onmed.gr
     
  6. conner

    conner Contributor

    Τα πιο συχνά φετίχ στο σεξ

    To sex είναι το αρχαιότερο των σπορ και μία πράξη την οποία όλοι οι έμβιοι οργανισμοί κάνουν, για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους. Και επειδή εμείς, ως άνθρωποι, δεν έχουμε το συγκεκριμένο μόνο για αναπαραγωγή, αλλά κυρίως για απόλαυση, έρχονται κάποιες στιγμές που βαριόμαστε και αναζητάμε νέους ορίζοντες! Και κάπου εκεί, είναι που ανακαλύπτουμε ένα σύντροφο, ο οποίος έχει διάφορα τρελά φετίχ, τα οποία είναι συγκεκριμένες προτιμήσεις στο sex, που αν αποσιάζουν δεν επέρχεται η πολυπόθητη ολοκλήρωση, και τα οποία δίνουν μία νότα δροσιάς στις οριζόντιες περιπέτειές μας! Φυσικά για όσο τα αντέξουμε... Γιατί από ένα σημείο και μετά, τα φετίχ μπορούν να γίνουν και απλώς ανυπόφορα! Ας δούμε τα πιο συχνά...

    1. Ποδολαγνεία: Μεταξύ μας, σε όλες τις γυναίκες, ή έστω στις περισσότερες έχει τύχει ένας παρτενέρ ο οποίος είχε τρέλα με τις πατούσες της! Και αν νομίζατε ότι οι άντρες δεν παρατηρούν λεπτομέρειες, κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Μεγάλο ποσοστό λοιπόν, παραδέχεται ότι πρώτα παρατηρεί τα δάχτυλα των ποδιών μιας γυναίκας και μετά το στήθος ή τα οπίσθιά της. Τα απαραίτητα για να σας προτιμήσει ένας ποδολάγνος, είναι φυσικά τα περιποιημένα άκρα, τρέξτε για πεντικιούρ, και κυρίως τα καθαρά και μαλακά. Η συντριπτική πλειοψηφία προτιμά τα πιο μικροκαμωμένα πατουσάκια, για να μπορεί να τα γλύφει πιο έυκολα, ναι καλά διαβάσατε, αλλά και να βολεύουν περισσότερο όταν η σύντροφος ασχολείται με το πέος του... Με τα πόδια πάντα! Οι περιπτώσεις που άντρας έχει παρατήσει γυναίκα επεδή το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού ήταν λίγο μεγαλύτερο από το πρώτο, υπάρχουν, αλλά δυστυχώς χρίζουν ιατρικής παρακολούθησης!

    2. Ψηλοτάκουνα: Από τα πιο συχνά και κυρίως ανώδυνα φετίχ. Αφορά κυρίως στους άντρες μιας και δεν έχουμε ακούσει για πολλές γυναίκες που θέλουν τον άντρα να φορά μοκασίνι την ώρα του sex! Είναι ίσως η όψη, ο ήχος του τακουνιού και το γεγονός ότι αποπνέει θηλυκότητα, αλλά ακόμα και το ότι δημιουργεί την αίσθηση του εξαναγκασμού μιας και η γυναίκα δεν είναι εντελώς γυμνή. Πολύ πιθανό, να οφείλεται και στο γεγονός ότι το τακούνι διαδέχεται το πόδι και στη συνέχεια ο γυναικείος κόλπος, κάτι που μοιραία είναι άκρως ερεθιστικό για τους άντρες. Προσοχή, υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι τραυματισμού, ειδικά αν τα τακούνια είναι στιλέτο!

    3. Δάχτυλο: Όταν εννοούμε δάχτυλο δεν εννοούμε στο γυναικείο κόλπο ή πρωκτό, αλλά στον αντρικό. Ένα αρκετά παρεξηγημένο φετίχ, μιας και οι περισσότερες γυναίκες δεν το δέχονται και οι περισσότεροι άντρες διστάζουν να το ζητήσουν. Όσοι λοιπόν το προτιμούν, που δεν είναι και λίγοι εδώ που τα λέμε, τους είναι αδύνατο να ολοκληρώσουν αν δεν έχει προηγηθεί αυτό. Είναι βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που η γυναίκα κουράζεται από ένα σημείο και μετά, και εκεί κάπου τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Αν λοιπόν πέσετε σε αγόρι που έχει το συγκεκριμένο φετίχ και εσείς έχετε αγανακτήσει, κάντε ένα deal μαζί του. 5 λεπτά δάχτυλο για 10 λεπτά στοματικό! Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

    4. Piercing: Πραγματικά δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό, αλλά υπάρχει τεράστιο ποσοστό αντρών, οι οποίοι μπορούν να «φτιαχτούν» μόνο και μόνο βλεποντας ένα σκουλαρίκι στον αφαλό ή στη γλώσσα. Τελευταία μόδα και φυσικά φετίχ, μιας και παλιότερα οι γυναίκες συνήθιζαν να τρυπoύν μόνο τα αυτιά τους. Πολλοί υποστηρίζουν, ότι κάποια piercings δεν ικανοποιούν μόνο τα... αδηφάγα βλέμματά τους, αλλά έχουν και χρηστικές ιδιότητες. Για παράδειγμα αυτό στη γλώσσα, βελτιώνει την αίσθηση του στοματικού στον άντρα, μιας και συνδυάζει τη θερμότητα της γλώσσας και το κρύο του σκουλαρικιού, συνδυασμός που τουλάχιστον τα αγόρια τα σκοτώνει! Σχετικά με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, όλα είναι στο μυαλό. Πολλοί αν δουν piercing στις θηλές ή στο αιδοίο, εξιτάρονται και μόνο από το πόσο extreme είναι το συγκεκριμένο θηλυκό. Είναι κάπως σαν τις γυναίκες και τα τατουάζ.

    5. Πλούσια μαλλιά: Θα μας πείτε, γούστα είναι αυτά αλλά κάποιοι άντρες έχουν κυριολεκτικά κόλλημα με τα μακριά μαλλιά. Όχι μόνο λατρεύουν να τα τραβάνε ή να τα νιώθουν πάνω στο γυμνό κορμί τους, αλλά τρελαίνονται και μόνο στη θέα μιας γυναίκας να τα... τινάζει! Αρκεί μόνο να θυμηθείτε, αν φυσικά διαθέτετε πλούσια κόμη, αν όποτε κάνετε sex ο παρτενέρ σας δεν ασχολείται με τα μαλλιά σας. Φυσικά και ασχολείται και μάλιστα κάποιες φορές, του μένουν και στο... χέρι. Ακόμα και οι περιπτώσεις που τα μαλλιά μπαίνουν όλα μέσα στο πρόσωπο, είναι μία εικόνα που του αρέσει και κυρίως η κίνηση να σας τα κάνει στην άκρη. Οπότε, αφήστε τα μαλλάκια σας ανακατωμένα!

    6. Ξύλο: Ναι, αυτό είναι ένα αρκετά επώδυνο φετίχ. Υπάρχουν αμέτρητοι άντρες εκεί έξω, που δεν μπορούν να απολαύσουν το sex αν δεν κακοποιήσουν, με την καλή έννοια πάντα, την παρτενέρ τους. Χαστούκια στο πρόσωπο, στα οπίσθια, ακόμα και μπουνιές, κλωτσιές και κουτουλιές για τους πιο extreme, είναι στο πρόγραμμα. Το μόνο αρνητικό στην όλη φάση, είναι οι μελανιές σε εμφανή σημεία την επόμενη μέρα! Κατά τ' άλλα, ο πόνος που φυσιολογικά θα νιώθαμε λόγω της άυξησης των ορμονών, είναι σxεδόν ανύπαρκτος, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να σας γυρίσει το... σαγόνι από τα χαστούκια του, δείτε το σαν μία ευκαιρία να ανταποδώσετε τα ίσα!


    Πηγή: http://www.queen.gr
     
  7. πολυ! σωστα! Φωτη τα ''φετιχ'' ειναι μοδα! ειναι τεχνη! και κανουν πιο αισθησιακο! το γυναικειο σωμα! σε θεματα ψυχολογιαs- σεξολογιαs ειναι η σεξουαλικη διεγερση και η οργασμικη κορυφωση ωs αποκριση σε ενα αντικειμενο π.χ. γοβεs η μεροs του σωματοs π.χ ποδια, οπισθια. προσωπικα λατρευω!!!!! γοβεs, ζαρτιερεs ειναι ενα σικατο αγαπημενο! καθημερινο φετιχ. ενα σεξουαλικο φετιχ δεν στοιχειοθετει την uπαρξη διαταραχηs παρα μονο οταν προκαλει uποκειμενικη ενοχληση, δυσφορια καθωs και εκπτωση στην κοινωνικοτητα και λειτουργικοτητα του ατομου. π.χ ειναι πολυ ωραιο εναs αντραs να πει στην συντροφο του τι θα ελεγεs να βαλειs τιs κοκκινεs γοβεs σου? ενω ειναι διαφορετικο να τηs πει μπορειs να παs στο αλλο δωματιο απλα αφησε μου εδω τιs κοκκινεs γοβεs σου! το 'φετιχ'' ειναι κατι ερωτικο που μαs προσελκυει και μαs οδηγει προs αντικειμενα και '' εικονεs'' με το σαρκωδη αισθητο τουs τονο!......
     
  8. Προσωπικά φετίχ είναι κάθε τι θα μου καθηλώσει το μυαλό και θα νιώθω ευάλωτη και άβουλη στη θέα του και στην ιδιοκτήτρια που τυγχάνει να διαθέτει το φετίχ μου... Αδύναμη να τραβήξω την προσοχή μου από αυτό όπως τα γυναικεία πόδια με καλσόν και γόβες και άλλα  
     
  9. Yannis10

    Yannis10 New Member

    Πολύ σωστό!!!
     
  10. Y13

    Y13 Regular Member

    Κρυφοί πόθοι ! ενίοτε και φανεροί !
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Να διαβάζεις τη στιχομυθία @Arioch και @slave32 στο Σαδισμός και Μαθηματικά 
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Φετίχ, λίγο-πολύ και ποιοτικά και ποσοτικά, είναι μία ή περισσότερες προβολές του πυρήνα του χαρακτήρα μας -θέτε να το πείτε default, θέτε εσώτερος εαυτός, θέτε υπερεγώ, ό,τι θέτε- στον οποίο χαρακτήρα μας "παρκάρουμε" για κάμποσο πριν ξεπουλήσουμε μια και καλή.