Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι θέλει και τι δεν θέλει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 26 Μαρτίου 2007.

  1. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    1. Δίνω προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών μου
    2. Εχω ανάγκη την υποταγή .
    Νοητικά είναι αντίφαση , αλλά αν το παραβλέψεις και το προχωρήσεις ..'' αφού δίνεις προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών σου και η υποταγή είναι ανάγκη σου ,αρα θα κάνεις ότι χρειάζεται να την ικανοποιήσεις'' ...Βλέπετε , πως μπορούν να συνυπάρξουν και να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως ?
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @jasmin sg : Δεν έχετε ανάγκη την υποταγή, όταν δίνετε προτεραιότητα στην ικανοποίηση των αναγκών σας, έχετε ανάγκη την ικανοποίηση του "φετίχ" που στο μυαλό σας αποκαλείτε "υποταγή". Το αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης είναι όταν το "φετίχ" σας δεν ικανοποιηθεί να προσπαθήσετε να απαξιώσετε αυτόν που αποκαλούσατε Αφέντη / Κύριε ή ότι άλλο όσο ικανοποιείτο. Είναι διαφορετικό να επιθυμείτε την ικανοποίηση των αναγκών σας, ποιος δεν το επιθυμεί, από το να δίνετε προτεραιότητα στην ικανοποίησή τους.

    Σημ. Η χρήση του 2ου προσώπου δεν αφορά εσάς.
     
  3. proteus

    proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

    Ακριβώς αυτό.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Βασικά δεν ξέρω αν λέω κάτι πολύ λάθος τώρα αλλά για εμένα ξεκινάνε όλα από το πρόσωπο. Δηλαδή γνωρίζεις κάποιο πρόσωπο που σου εμπνέει το να θέλεις να ικανοποιείς τις δικές του επιθυμίες. Και μετά βιώνεις την χαρά της υποταγής μέσω αυτής της διαδικασίας.
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @MasterJp συμφωνώ μαζί σας αλλά και πάλι δεν είναι ανάλογο του χρόνου και των συνθηκών αυτό που λέτε; Δηλαδή, ναι μεν αυτό ισχύει απολυτα για ένα άτομο το οποίο δεν εχει Κ και θέλει να το ζήσει αλλα αν ένα άτομο έχει Κ και η ανάγκη του για υποταγή παραμένει ισχυρή μπορούμε να μιλάμε ακόμα για φετίχ;
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Mr__despicable : Τα φετίχ δεν υπόκεινται σε, ούτε αναγνωρίσουν χρονικούς περιορισμούς.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δεν λέτε κάτι λάθος, αναφέρεστε στην κατίσχυση της οποίας αποτέλεσμα είναι η υποταγή, εκτός όμως αν θεωρήσω πως αυτό που θέλετε ως υ είναι η εν λόγω έμπνευση (δεν είμαι σίγουρος αν η λέξη αποτελεί σωστή επιλογή αλλά είναι ενδεικτική), δεν μου είναι σαφής ο συσχετισμός με το θέμα του νήματος.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Last edited: 27 Αυγούστου 2018
  9. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Το είπα σε σχέση με αυτό που συζητιέται περί απαιτήσεων/αναγκών αρχικά από το υ μέλος. Οι οποίες μπορεί όπως είπα να υπάρχουν σε λανθάνουσα μορφή αλλά τελικά για εμένα όλα ξεκινούν και τελειώνουν από το σωστό άτομο το οποίο επαναπροσδιοριζει τα πράγματα και τότε η ιδέα της υποταγής παίρνει μορφή, προσωποποιείται και γίνεται αληθινή. Το να περιφέρω μια ανάγκη για υποταγή είναι εγωιστικό, το να την μεταφέρω στην επιθυμία του Άλλου είναι νομίζω η ουσία.
     
  10. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Θα τολμήσω να πω και την δική μου οπτική χωρίς να έχω πρόθεση να εκτροχιάζω το νήμα .
    Μήπως να αναρωτηθούμε και εμείς οι ίδιοι οι Κ τι θα θέλαμε από τους υ μας ;
    Για μας τι είναι βασική προτεραιότητα
    να καλύψουμε τα δικά μας θέλω η
    να καλύψουμε τις ανάγκες των υ μας .
     
  11. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Δεν διαφωνώ με αυτό που λέτε , αυτό που είπα είναι ότι σε αρχικό στάδιο γνωριμίας είναι δυο δηλώσεις που η συνύπαρξη τους οσο αντιφατική και αν είναι , μπορεί να χρησιμοποιηθεί δεδομένου ότι η υποταγή είναι ανάγκη που απαιτεί ικανοποίηση . Το αν είναι τελικά φετίχ ή όχι διακρίνεται εύκολα και γρηγορα .Το να μπεις στην διαδικασία να αλλάξεις πεποιθήσεις σε κάποιον ,όπως ειπώθηκε, πριν διευκρινιστεί αυτό είναι πολύ πιο χρονοβόρο και απαιτεί πολύ ενέργεια .
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @blonde mermaid : Δεν το εκτροχιάζετε, τουναντίον, εκτός αν κάποιοι συγχέεουν τις έννοιες Dominant vs Service Top.

    @jasmin sg : Λυπάμαι αλλά δεν είπατε πουθενά αυτό που τώρα λέτε, αναφερθήκατε (δις) με σαφήνεια στην υποτιθέμενη δυνατότητα συνύπαρξης του να δίνει το υ προτεραιότητα στην ικανοποίηση των δικών του αναγκών και της ανάγκης για υποταγή λέγοντας πως δεν βλέπετε γιατί θα πρέπει να τροποποιηθεί αυτή η πεποίθηση, που επιπροσθέτως δεν συνάδει με την τωρινή σας αναφορά σε αρχικό στάδιο γνωριμίας. Σε αυτό απάντησα, όπως και ο @proteus .