Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι μουσική ακούτε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος MsAliki, στις 27 Ιανουαρίου 2006.

  1. alkis_sub

    alkis_sub New Member

    music i like to listen

    Yπαρχουν σημαδια πανω μου και σημαδια μεσα μου. Για αρκετα απ' τα τελευταια ευθυνονται οι παρακατω:

    Tom Waits, Pixies, Jeff Buckley, Portishead, Mazzy star, Miles Davies, Radiohead, Eric Satie, Philip Glass, autechre, depeche mode, underworld, boards of canada, afgan whigs, Nick Cave, Joy Division, Stone roses, dead can dance, Ride, Mogwai, Godspeed you black emperor, orbital, deus, low, delgados, sonic youth, dream syndicate, my bloody valentine, spain

    απο καινουργια θα ξεχωριζα:
    arcade fire, clap your hands say yeah, antony & the johnsons. eels, elbow, andrew bird, cocorosie, devendra banhart, broken social scene, futureheads, tv on the radio.

    Οποιος/α διαβαζοντας τα παραπανω εχει κατι να μου προτεινει, ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

    alkis_sub
     
  2. Mparmpara

    Mparmpara New Member

    Τι ειδους μουσικη ακουμε ...πολυ καλο ....ειναι κατι που μας λεει ποιοι ειμαστε , και πιστευω πως ολοι ακουμε την μουσικη που μιλαει στην ψυχη μας.
    Εγω μπορω να πω οτι ειμαι ρομαντικο ατομο μου αρεσει ελληνικη μουσικη οχι ροκ , και απο ξενα δεκαετια 60/70/80/90. μου αρεσουν παρα πολυ οι scorpions . santana, pink floyd......απο την ελληνικη μουσικη ο Αγγελος μου Πρωτοψαλτη και Στο προσωπο σου τα βρηκα Πλουταρχος
     
  3. lia

    lia New Member

    Κλασική
     
  4. lia

    lia New Member

    και οχι μονο....εμεινα σε αυτο που με εκφραζει....βασικα οτι ακολουθει τους κανονες της αρμονιας.....κ δεν προσβαλει την ακουστικη μου!!ειτε βρισκεται στα πλαισια της μεταλ ειτε του τάνγκο ειτε του ελληνικου λαικου!
     
  5. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Οι μουσικές μου προτιμήσεις συγκλίνουν αρκετά με αυτές της she Dragon. Κατά κύριο λόγο τα ακούσματά μου ανήκουν στον χώρο της καθαρής Metal σκηνής και σε ορισμένα παρακλάδια της (Thrash, Industrial, Power, Epic κτλ). Επίσης μου αρέσει η Rock/Hard Rock σκηνή (ξένη και ελληνική - η 2η είναι αρκετά δύσκολο να ξαναθυμηθεί τις παλιές της δόξες   ). Άλλα ακούσματά μου βρίσκονται στον χώρο της ελληνικής έντεχνης σκηνής, κρητικά (τραβάει η ρίζα βλέπετε!) και ως έναν βαθμό κλασική μουσική και jazz.
    Γενικά, πιστεύω πως η μουσική δεν πρέπει να χαρακτιρίζει αυτόν που την ακούει, αλλά το αντίθετο. Το δυσάρεστο είναι πως το φιανόμενο αυτό είναι σύνηθες πλέον και πολλοί κατηγοτιοποιούν τους γύρω τους ανάλογα με τα ακούσματά τους. Η μουσική και οι νότες είναι ίσως ότι πιο εύπλαστο υπάρχει. Αφού η ίδια αρνείται να μπεί σε καλούπια, γιατί τοποθετούμε εκεί άτομα που τους αρέσει ένα τμήμα της;
     
  6. la_betto

    la_betto New Member

    Ανάλογα την στιγμή και την διάθεση ακούω τα πάντα 
     
  7. Photographer

    Photographer Regular Member

    Εγώ παλι λατρεύω την δεκαετία του 80 και την ηλεκτροπόπ πλευρά της.
    Το πιο αγαπημένο μου συγκρότημα μέχρι και σήμερα οι Depeche Mode, αλλά επίσης οι U2 oi Duran Duran, οι Pet shop boys και διάφορα άλλα που χαρακτήρησαν εκείνη την δεκαετία.

    Αλλά επειδή η μουσική εξελίσσεται και η διάθεση δεν είναι μονόπλευρη αλλά υπάρχει και ανάγκη για διαφορετικές μουσικές δεν κολλάω ποτέ σε ένα συγκεκριμμένο είδος αλλά ψάχνομαι και πιο γενικά.
    Εκτός λοιπόν απο δεκαετία 80 (ειτιές) στα ακούσματα μου προστέθηκαν και πιο ηλεκτρονική χορευτική μουσική.
    Συνθέτες όπως ο Paul Oakenfauld, Tiesto ,John Digweed, Sasha, ονόματα που αν τους βάλουμε ταμπέλα είναι στην μελλωδική τρανς (mellow trance) αλλά και ελληνική ηλέκτρο όπως ο Μιχάλης Δέλτα, οι Μίκρο και άλλοι.

    Τελευταία πάντως εξερευνώ την gothic industrial σκηνή.
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Εγώ ακουώ ρεμπέτικα, έντεχνη ελληνική μουσική, αλλά και ελληνικό ροκ (παλιό και καινούργιο, από Ανάκαρα μέχρι Ενδελέχεια). Δε μου αρέσει το metal, αλλά ακούω hard rock. Αυτά από ελληνική.

    Από ξένη: blues (σχεδόν φανατικά) jazz (είμαι και φανατικός αναγνώστης του περιοδικού Jazz και τζαζ), minimal, ηελκτρονική (Ξενάκης και Glass), πολλά soundtracks. Δεν μπορώ να ακούσω για πολύ κλασική μουσική.

    Βαριέμαι να ακούω κρητική μουσικη γιατί τη βρίσκω μονότονη (συγνώμη από τους Κρητικούς συνοδοιπόρους). Μου αρέσουν και κάποια παραδοσιακά ελληνικά (μπάλος, νησιώτικα, έντεχνο παραδοσιακό: Ψαραντώνης, Χάινιδες, Δυνάμεις του Αιγαίου,Χειμερινοί Κολυμβητές κ.λπ.). Αγαπάω πολύ τον David Lynch (που ζει στην Κρήτη, έχω και ένα συλλεκτικό και ακυκλοφόρητο cd του).

    Κάπου εκεί είμαι.
     
  9. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    To πρωί οτάν ξυπνάω *δεν* πίνω γάλα με κακάο που έλεγε η διαφήμιση, αλλά συχνά-πυκνά βάζω στο CD player το Number of the Beast ή το Physical Graffiti. Αυτό είναι το μυστικό του τέλειου ξυρίσματος, κυρίες και κύριοι.

    Το βράδι γυρνώντας από τη δουλειά βάζω να πιάσει δουλειά ένας από τους Art Pepper, Miles Davis, Sonny Clark, Thelonius Monk ή κάποιος από το συννάφι τους.

    Αργά το βράδι, όντας συνήθως κάτω από την επήρεια δύο ή περισσοτέρων μεγάλων malt ή άλλου παρόμοιου soft drink, βολεύομαι με οτιδήποτε γλυκοστάλαχτο και ρομαντικό, από Billy Joel και Cardigans μέχρι Air Supply, Bread και το soundtrack του Chicago (και παρεμπιπτόντως, αρρωσταίνω άσχημα με τη Renee Zellweger, μου βγάζει μια τρομερή μαστερόβια προστατευτικότητα).

    Επίσης, θέλω να κλείσω την Άλκηστη Πρωτοψάλτη μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο μαζί με τον George Michael, τον Elton John και την Τσαλιγοπούλου και να τους πετάξω στη μέση του ωκεανού. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    Χαιρετισμούς σε όλους.
     
  10. Lady_Selene

    Lady_Selene Regular Member

    jazz, gothic, electro, alternative rock, blues, psychedelic, ambient
     
  11. feet_maniac_20

    feet_maniac_20 New Member

    punk, trip hop, dub, rock.peirazei;
     
  12. darkslave

    darkslave Guest

    οι μεγαλες αγαπες μου ειναι metal, punk, gothic και εννοιοται rock, ska, ebm.