Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 23 Οκτωβρίου 2005.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

    όπως είπε και ο Konstantinos ας επανέλθουμε στο θέμα...

    Αστάρτη
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    επιτέλους..
     
  3. Ms Alexia

    Ms Alexia New Member

    Ας κανει λοιπον και καποιος την αρχη για να μπουμε στο θεμα...
    Η σχεση με τον υποτακτικο, ειναι σχεση ουσιας και εμπιστοσυνης... Ο ενας αντλει δυναμη απο τον αλλο.
    Τα αισθηματα με τον καιρο δυναμωνουν και γινονται αληθινα και βασιμα.
    Εχει τυχει σε 24/7 να αγαπησω τον υποτακτικο μου οσο καμια vanilla σχεση μου και κυριως επειδη ηταν ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ υποτακτικος...
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Την αγαπώ, όσο ποτέ δεν την αγάπησα στη vanilla περίοδό μας. Νοιάζομαι γι’ αυτή όσο ποτέ άλλοτε. Την ακούω και την παρατηρώ με τόση προσοχή, όση ποτέ δεν είχα δώσει. Την προστατεύω όσο ποτέ δεν την προστάτευα. Ξεπερνάω τον εαυτό μου, τις παλιές μου παρορμητικές αντιδράσεις, ώστε η σκέψη μου να είναι καθαρή για να τη βοηθάω όσο πιο σωστά μπορώ να βυθιστεί μέχρι το τέρμα στην υποταγή της.

    Υ.Γ. Τα παραπανω, και σε απάντηση μιας σειράς ανοησιών (που απλώς διαγωνίως πέρασαν στην αντιληψή μου κατά το Scroll).
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Με μια φίλη υποτακτική, νέα στον χώρο, συζήτησα το θέμα και μου είπε πως Οι Κυρίαρχοι δεν λένε πως νιώθουν... η γνώμη μου είναι πως είναι αρκετά νέα στον χώρο για να το διακρίνει... μόλις μπορέσει και αφουγκραστεί... ίσως ακούσει ότι και εγώ....

    ... πως όταν Ένας Κυρίαρχος λέει πως νιώθει, ο λόγος Του έχει την δύναμη του γρανίτη, το ύψος του έβερεστ, το βάθος της αβύσσου... την ένταση από τσουνάμι.. και την θερμότητα της λάβας.... αλλά θα μου πείτε... im only a romantic submissive και ίσως ακούω αυτά που θέλω να ακούω  

    Θέλω να ευχαριστήσω Τους Κυρίαρχους που μοιράστηκαν ήδη αλλά και Όσους μοιραστούν στην πορία τα συναισθήματα Τους. Το θεωρώ ξεχωριστή τιμή και διευκρινίζω πως ο σκοπός του thread είναι να δείξει σε νέους, νέες και παραπλανημένους του χώρου το Μεγαλείο της Κυριαρχίας.
     
  6. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Καλο νομιζω πως ειναι να ξεχωρισουμε τις bdsm σχεσεις οπως ακριβως οριζονται σε δυο ειδη στις D/s σχεσεις και στις M/s σχεσεις.
    Ετσι ισως γινει μια σωστοτερη προσεγγιση του θεματος.

    Και ας ξεκινησουμε απο τις M/s σχεσεις :

    Κατ εμε σχεσεις που ειναι ξεκαθαρες ως προς τα θελω του Κυριαρχου ως προς τον υποτακτικο του και το αντιστροφο. Σχεσεις με βαση οπως λεει και ο ορος το sex η τα εκαστοτε θελω του καθενος κατα την διαρκεια της πραξης. Αυτο δινει ευκαιρια να μπορεις να πεις πως δεν υπαρχει συναισθημα σε αυτους η μπορει και να υπαρχει μετα απο πολυ << χρηση >> οπως ανεφερε και η Ms Alexia. Για μενα και καταθετω την προσωπικη μου αποψη και μονο ο Master/Mistress δεν εχει συναισθημα ως προς τον sub του γιατι σκοπος θελω και τως δυο ειναι η χρηση του sub απο τον Master/Mistress. Κοινως κενες αδειες σχεσεις ως προς το νοιωθω του Master/Mistress ως προς τον sub του.

    Και συνεχιζω με τις D/s σχεσεις. Σχεσεις γεματες απο συναισθημα ( αν και αυτο χρειαζετε χρονο ως προς τον Dom για να το δειξει στην slave του ) μια και ειναι συνεχεια σε διαδικασια ωστε Εκενος να μαθει να δει να κατανοησει το μυαλο της και μεσα απο αυτο να δει αν ΑΞΙΖΕΙ να ειναι εκεινη η slave του.
    Οταν αναλογα το τροπο που ο Dom κατανοει βλεπει και δινει σε εκεινη να κατανοησει τι ειναι για εκεινον ολο αυτο τοτε και εκεινος βιωνει λαμβανει και ανταποδιδει την λατρεια στο προσωπο Του.
    Μια D/s σχεση ειναι γεματη απο συναισθηματα του ενος ως προς τον αλλον ζεις βιωνεις καθε στιγμη εντονα και η ελλειψη αυτης της flat καταστασης σε κανει να θες να ζησεις με την slave σου κατι που ειναι δυσκολο να συμβει το λεγομενο 24/7.
    Και θες να το ζησεις μαζι της γιατι νοιωθεις πραγματα για εκεινη τοσα που δεν μπορεις να περιμενεις τις λιγες στιγμες που μπορει να σου δινει ο λιγος χρονος μαζι της.
    Καταληγοντας λοιπον κοιταει ενας Dom να μην ζει ημιμετρες καταστασεις
    μια και εχει μια ζωη και θελει να την ζησει οσο τον δυνατον εντονοτερα συμφωνα με τα δικα του θελω τοτε ψαχνει και επιλεγει οτι καλυτερο για εκεινον και για την ζωη του..
    Το feeling ερχετε στη πορεια οταν εκεινη το ΑΞΙΖΕΙ να το παρει απο το Dom της.
    Περιμενω την κατακραυγη των εκαστοτε Master/Mistress
     
  7. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

    you, romantic submissive...

    οι Κυρίαρχοι λένε πως νιώθουν ...... αλλά όχι τόσο συχνά στη σκλαβα τους  
     
  8. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Τα μπερδέματα ανθρώπινα... και διαβάζοντας το πόστ Σας Κύριε SaMoyeT επί της ουσίας διακρίνω όλα όσα προείπα... Μεγαλείο.
    Ευχαριστώ  
     
  9. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

    19 για την ακριβεια 

    Επι της ουσίας. Αυτά που περιγράφεις, ειδικά για το Μ/s 24/7 είναι εντελώς μια αντιστροφή της πραγματικότητας. Νομίζεις οτι ο Master έχει ένα αντικείμενο-σκλαβα για να του κάνει τα βίτσια, να του καθαρίζει το σπίτι και να τον βολεύει κι αυτός ... κααααθεται.???

    Ενας Master που σέβεται τον εαυτό του και κατά συνέπεια έχει και το σεβασμό της σκλάβας του, έχει μεγάλη ευθύνη (πρώτιστα απέναντι στον εαυτό του). Δε φανταζεσαι τι αυτοεκπαιδευση, υπομονή (ναι, υπομονή) και προσοχή χρειάζεται ένας Master για να εκπαιδεύσει τη σκλάβα. Ούτε φαντάζεσαι το τι δουλειά πρέπει να έχεις κάνει και να κάνεις συνεχώς μέσα σου για να νιώθεις επαρκής (παλι πρωτιστα απέναντι στον εαυτό σου). Λοιπόν αγαπητέ μου SaMoYeT, όταν μπαίνεις σ' όλες αυτές τις διαδικασίες για να χτίσεις την υποταγή της, στην ουσία χτίζεις τη σχέση Σ/σας, μια απ' τις πιο βαθιές σχέσεις που μπορούν να υπάρχουν. Αλλιώς γιατί να μπείς στον κόπο? Θα μπορούσες όμορφα και χωρίς πολλά πολλά, να κάνετε το κεφι σας με μια sub και μετά να γυρνάς σπιτάκι σου.
    Υ.Γ. Πάντως απ΄τον τρόπο που γράφεις δείχνει ν' αγαπάς  
     
  10. potty65

    potty65 Regular Member

    Καλά όλα αυτά, αλλά εμένα με απασχολεί ένα θέμα το οποίο αδυνατώ να ξεκαθαρίσω. Σαν χαρακτήρας, δεν αισθάνομαι καθόλου sub, θέλω να γίνονται τα πράγματα σύμφωνα με την δική μου εσωτερική τάξη, μου αρέσει η ιδέα του να υποτάσσω μία γυναίκα με την δύναμη και την προσωπικότητα μου τόσο στο κρεβάτι όσο και στη ζωή γενικότερα, αλλά σ' ένα σημείο το πράγμα μπερδεύεται και εξηγούμαι: Οταν είμαι ερωτευμένος (δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει), η επιθυμία μου είναι να ικανοποιήσω την σύντροφο μου, να μπω στο μυαλό της, να μαντέψω τι θέλει, τι την ευχαριστεί και να της το προσφέρω διακριτικά μεν, αλλά και απλόχερα.

    Αισθάνομαι τότε ότι το εγώ μου συνολικά υποχωρεί (χωρίς βέβαια να το ομολογώ), μπροστά στην επιθυμία μου να κάνω την άλλη ευτυχισμένη και όταν βρίσκομαι σε μία τέτοια κατάσταση οι όροι sub και dom, γίνονται απολύτως σχετικοί. Εχετε ακούσει ποτέ το τραγούδι "σκλάβος σου για πάντα?" Για να γίνω σαφής δεν με εκφράζει αυτό που πρεσβεύουν οι περισσότεροι Masters εδώ μέσα, αλλά ομοίως δεν μπορώ να παρακολουθήσω του αποκαλούμενους slaves. Τελικά σκέφτομαι ότι ο πραγματικός Master, όπως σε όλα τα πράγματα στα δύσκολα φαίνεται, εκεί που βρίσκει και αυτός τον "μάστορα" του, εκεί που στριμώχνεται, και καλείται να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση. Εκεί που οι άλλοι δειλιάζουν, αυτός τα αντιμετωπίζει όλα με αξιοπρέπεια και ανωτερότητα.
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Απο την προσωπικη μου εμπειρια σαφως υπηρχε αγαπη και κατανόηση ως προς την sub μου. Και τα συναισθηματα αυτα στην αρχη τα εδειχνα απλόχερα μιας και αυτο πιστευα οτι μπορει να βελτιωσει τη σχεση μας και ακομα περισσότερο να φερει την sub στο επιπεδο της σχεσης που και οι δυο αναζητούσαμε και που ήταν η πλήρης υποταγή της σε μενα. Ολά αυτα γιατι αυτο επιθυμούσε και αυτη βεβαιως, βεβαίως. Απλά δεν ηταν έτοιμη από μονη της. Αυτο ήταν το λαθος μου.Συμπερασμα για να μη σας κουραζω: o Dom οφείλει να κρατα παντα μια απόσταση, να μην εξωτερικεύεται παντα, οσο και αν του στοιχιζει ενδεχομένως αυτο σε ψυχικα αποθέματα. Ειδικα στα θέματα τιμωρίας που ο ίδιος έχει προσδιορίσει πρεπει να ειναι σταθερός ξαι αμείλικτος. Ετσι μονο θα προχωησει η σχέση...Στερνη μου γνώση...
     
  12. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Πριν γράψω τι αισθάνομαι για την υποτακτική μου, θα ήθελα να πω δυο λόγια για μένα.

    Είμαι σχετικά καινούργιος στο φόρουμ αλλά και στον χώρο του bdsm. Το λέω λοιπόν αυτό για να καταλάβετε αυτά που θα πω παρακάτω. Δεν σημαίνει, βέβαια, ότι επειδή είμαι καινούργιος, δεν ξέρω και τι θέλω. Απλά αδυνατώ να εκφραστώ με την ορολογία του χώρου. Άλλωστε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά  

    Είμαι Χωριάτης στην ουσία και έτσι θα πω και αυτά που αισθάνομαι. Στο θέμα μας λοιπόν. Για μένα τον Χωριατοαφέντη το θηλυκό που έχω δίπλα μου (κατ' εσάς υποτακτική) είναι:

    ότι πιο αξιόλογο
    ότι πιο ικανό
    ότι πιο έξυπνο
    ότι πιο δυνατό

    και κυρίως

    ότι πιο πολυτιμότερο έχω στη ζωή
    και τα λέω όλα αυτά γιατί μόνο ένα τέτοιο θηλυκό θα μπορούσε να με υπηρετήσει.

    είναι αυτή που με υπακούει
    είναι αυτή που με σέβεται
    είναι αυτή που με εμπιστεύεται
    είναι αυτή που με υπηρετεί
    είναι αυτή που με αφουγκράζεται
    είναι αυτή που με κατανοεί
    είναι αυτή που με δέχεται έτσι όπως είμαι με όλα μου τα ελλατώματα
    είναι αυτή που της αρέσει ότι μου αρέσει
    είναι αυτή που την εξιτάρει ότι με εξιτάρει
    είναι αυτή που δίνει νόημα στη ζωή μου

    Για μένα, και το τονίζω, μόνο για μένα, με την χωριάτικη αντίληψη μου, μια υποτακτική είναι ότι πιο ιερό, μετά το Θεό και τη μάνα. Και τέλος χωρίς το θηλυκό που έχω δίπλα μου, δεν θα ήμουν Κυρίαρχος.



    Υ.Γ. Σχόλια καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα θα τα προτιμούσα πριβέ διότι δεν χρειάζεται να απασχολούμε τους φίλους της κοινότητας με τα προσωπικά μας. Άλλωστε το thread έθεσε ένα θέμα στο οποίο πρέπει να απαντήσετε σε αυτό και μόνο σε αυτό.