Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 23 Οκτωβρίου 2005.

  1. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Πολύ μου άρεσε το thread σου carissa.
    Θα μπορούσα να χωρέσω την απάντησή μου σε μία φράση:
    Ο sub μου για μένα σημαίνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ 2.
    Είναι όμως τόσο δυνατά όσα νοιώθω και εισπράττω από εκείνον που με μεγάλη μου χαρά τα καταθέτω ένα-ένα.
    Πρώτα απ'όλα θεωρώ τον sub μου πιο άνδρα από μερικούς "δήθεν" που ισχυρίζονται πως είναι άνδρες,διότι είχε τα κότσια να απαξιώσει και να παραιτηθεί από τον "ανδρικό εγωισμό" του και και να μου παραδώσει ολοκληρωτικά την ψυχή και το σώμα του.
    Συνεχίζω σημειώνοντας ορισμένα από τα βασικότερα στοιχεία του που μου δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα, συναισθήματα που πολλές γυναίκες δεν έχουν τη χαρά να νοιώσουν σε όλη τους τη ζωή.
    - Αγαπάω και αγαπιέμαι από έναν υπέροχο άνθρωπο που ερωτεύτηκα τρελλά και που αποφάσισε να μου παραδοθεί άνευ όρων.
    - Φροντίζω και με φροντίζει ένας τέλειος σύντροφος, ο οποίος έχει ορίσει ως προταιρεότητα της ζωής του εμένα και τις ανάγκες μου.
    - Ζω, προστατεύω και με προστατεύει κάθε στιγμή ένας άξιος και δυναμικός άδρας, ικανός να κάνει τα πάντα για μένα.
    - Αγκαλιάζω και με αγκαλιάζει η πιο ζεστή και γλυκειά αγκαλιά του κόσμου που, με γεμίζει σιγουριά και ασφάλεια και που με σφίγγει με τη μοναδική λατρεία του sub προς την Κυρία του.
    - Κάνω έρωτα με τον πιο ερωτικό άνθρωπο που γνώρισα ποτέ μου, έχοντας ταυτόχρονα τον έλεγχο των σεξουαλικών του επιθυμιών καθώς και την τελική απόφαση για το αν και πότε θα εκπληρωθούν.
    - Έχω δίπλα μου έναν όμορφο και σέξι άνδρα , ο οποίος δε διστάζει να φορέσει το string μου κάτω από το παντελόνι του όταν του το ζητάω.
    - Εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται ο καλύτερός μου φίλος, ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να ακούσει ακόμη και την πιο τρελλή σκέψη και επιθυμία μου.
    - Έχω το προνόμοιο να αντιμετωπίζω την καθημερινότητα και τις δυσκολίες της, πλάι σε έναν δυναμικό και αποφασιστικό άνδρα ο οποίος όμως με μία μου κίνηση θα χαμηλώσει το βλέμμα του με υποτέλεια μπροστά στα πόδια μου.
    Είναι η φλόγα που καίει συνεχώς και με ζεσταίνει.

    Δεν ξέρω τελικά αν οι λέξεις είναι ικανές να εκφράσουν τα συναισθήματά μου γι'αυτόν όπως ακριβώς τα νοιώθω.Μερικές από αυτές που θεωρώ καταλληλότερες είναι:
    Κυριαρχία, τρυφερότητα, έρωτας, αγάπη λατρεία- λέξεις που χωράνε σε μία άλλη, μοναδική και σπάνια ίσως να τη νοιώσει άνθρωπος- ΕΥΤΥΧΙΑ.
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?


    χτες το διαβασα "αρπαχτά" μεταξυ της προετοιμασιας του φαγητού και αλλων υπεροχων ενασχολήσεων...

    κατι δεν μου πηγε απο χτες καλα..κατι κλωτσησε μεσα μου αλλα δεν ημουν σε θεση να το προσδιορισω.. σημερα που το ξαναδιαβαζω αναρωτιεμαι αν καταλαβαινω αυτα που διαβαζω.. δηλ. θελετε να μας πειτε πως ο Μαστερ ειναι ενας που στερειται συναισθηματων και του τροπου να τα εκφρασει? κι ο Ντομ θα τα εκφρασει μετα απο καιρο εαν κι εφοσον αξιζει εκεινη να ειναι σκλαβα του?

    μα καλα..για ανθρωπους μιλατε ή για μηχανες?


    Ισως ομως δεν καταλαβα καλα.. Θα θελα να το πιστεψω αυτο...
     
  3. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Ελπίζω η απάντησή μου να αλλάξει την άποψη του SaMoYeT αγαπητή zinnia.Σίγουρα θα ξέρει πως μιλάμε για ανθρώπους και όχι για μηχανές, σίγουρα θα ξέρει πως υπάρχουν συναισθήματα σε κάθε M/s ζευγάρι, σίγουρα θα ξέρει τη φράση "εκτιμώ το σύντροφό μου", σίγουρα θα υπάρχουν μέσα του αισθήματα για τον άνθρωπο με τον οποίο συμβιώνει.
    Λες να κάνω λάθος....?
     
  4. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    zinnia βασικα ειναι να ξερουμε τι ειναι το καθε ενα ως ρολος... να δηλωνουμε κατι αλλα να το γνωριζουμε...
    θα σε παρακαλεσω λοιπον να πας σε εκεινη την σελιδουλα που αναφερω παραπανω... και να δεις... τι ειναι τι...
    τοτε ισως ολα γινουν πιο σαφη μεσα σου και γενικοτερα...

    Και καλο ειναι οπως ειπε και ο Master_Pier ωστε να μην μπω σε διαδικασια ερωταπαντησεων... να μην αναφερθω ξανα ως προς αυτο ΕΓΩ.
    Για να συμβει αυτο ομως... πρεπει να κανετε οτι ο Master_Pier και η GreekMistress να συνεχισετε το θεμα και να μην παραμενε στις δικες μου θεωριες..
     
  5. potty65

    potty65 Regular Member

    GreekMistress και MasterPier, από τα posts σας βγαίνει μία απίστευτη αγάπη, τρυφερότητα για τους συντρόφους σας και όχι μόνο. Βλέπω επίσης σεβασμό, αναγνώριση και θαυμασμό. Πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας να μην αισθάνονται τυχεροί, όποια και να είναι η ιδιότητα τους? Εγώ βλέπω τον Dom σαν ένα είδος "εγγυητή" της ομαλής ανάπτυξης αυτής της ιδιότυπης σχέσης, παίρνει δηλαδή στις πλάτες του και τον σύντροφο του και τον οδηγεί εκεί που πρέπει.

    Ωστόσο επιμένω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο φαίνονται. Οταν αγαπάς και νιάζεσαι τόσο πολύ κάποιο δεν μπορεί παρά να θες να ικανοποιήσεις και τις δικές του επιθυμίες και όχι μόνο τις δικές σου. Εγώ έχω συλλάβει πολλάκις τον εαυτό μου να "μεταμφιέζει" τις επιθυμίες τις συντρόφου μου, σε δικές μου επιθυμίες έτσι ώστε να έχω το άλλοθι να τις ικανοποιήσω.
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Τι σημαίνει ο/η υποτακτικός/ή Σας για Εσάς?

    το σταματω εδω λοιπον.. δεν ξαναρωταω ετσι κι αλλοιως τα συμπερασματα μου τα χω βγαλει και οι προλαλησαντες με καλυψαν απολυτα 

    καλη σας μερα
     
  7. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    potty65 τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Σε D/s σχέσεις δε γίνεται διαφορετικά.Τα πάντα βασίζονται σε εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια.Ίσως απορείς επειδή σου διαφεύγει μία λεπτομέρεια:
    Οτι κάθε κάθε D/s σχέση αρχίζει και εξελίσσεται επειδή τη θέλουν και οι δύο στο ζευγάρι.Είναι μία από κοινού συμφωνία, μέσα από την οποία ο καθένας καθορίζει και αποδέχεται τη θέση του και όλα όσα με ευχαρίστηση εισπράτει από τη στιγμή της ταυτοποίησής της και μετά.
     
  8. potty65

    potty65 Regular Member

    Αυτή η από κοινού συμφωνία είναι που προβληματίζει σε μία D/s σχέση γιατί τα όρια δεν είναι πάντα ευδιάκριτα, έστω και εαν υπάρχει αμοιβαία συναίνεση a priori. Ακόμα και στις λεγόμενες "βανίλα" σχέσεις, απόλυτη ισότητα δεν υπάρχει, κάποιος από τους δύο επικρατεί, κάποιος κρατάει τα ηνία, ίσως λόγω χαρακτήρα, και χωρίς να σημαίνει ότι είναι εξυπνότερος ή ικανότερος. Απόλυτη ισότητα δεν υπάρχει ποτέ και πουθενά.

    Για μένα είτε η σχέση είναι 'βανίλα', είτε 'D/s", το ουσιώδες είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση που πρέπει να έχει ο ένας για τον άλλον. Εχω άπειρα παραδείγματα "βανίλα" ζευγαριών που φέρονται με απαξίωση και αναίδεια ο ένας στον άλλο, ενδεικτική της κενότητας των συναισθημάτων τους, και άλλα παραδείγματα D/s σχέσεων που αναδύεται αγάπη, στοργή και συντροφικότητα. Εμένα προσωπικά η έλλειψη σεβασμού με κάνει 'τούρκο", με απωθεί και με αποστρέφει.

    Ουσιώδες όμως είναι ξεκαθαρισμένοι από πριν οι όροι και τα όρια του παιχνιδιού, γιατί η γραμμή μεταξύ μυθοπλασίας και πραγματικότητας είναι λεπτή. Και εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα αν μπορεί να γίνει ο διαχωρισμός μεταξύ των δύο. Είναι δυνατόν ο/η sub που υπό ορισμένες προϋποθέσεις αποζητά την ταπείνωση, την προσβολή, την τιμωρία, σε real life συνθήκες να λειτουργήσει ισότιμα? Μιλάω για πολύ απλά πράγματα, να απευθύνεται στον ενικό, να λέει την γνώμη του/της, να έχει την δική του/της βούληση την οποία και να εκφράζει.

    Υποθετικό ερώτημα. GreekMistress έχεις τον σκλάβο/σύντροφο σου, τον αγαπάς και σ'αγαπά, όλα είναι ξεκάθαρα. Στο σπίτι μπορεί να φοράει το κυλοτάκι σου και στολή καμαριέρας και σκυμμένος στα τέσσερα να σφουγγαρίζει. Το βράδυ βγαίνετε με φίλους και έχετε μία διαφωνία σ΄ ένα θέμα (λογικό και θεμιτό). Αν οι τόνοι ανέβουν, δεν θα μπείς στον πειρασμό να τον προσβάλλεις, να τον εκθέσεις?
     
  9. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Φυσικά και μπορεί να γίνει διαχωρισμός ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασίωση όμως και όχι μυθοπλασία potty65.Είμαστε ενήλικες,ώριμοι και συνειδητοποιημένοι.Επίσης,πρέπει να σου πω πως από ένα σημείο και μετά και μέσα από την εξέλιξη του ζευγαριού μέσα στο D/s, δεν υπάρχουν προυποθέσεις και όρια.Αυτά υπάρχουν στο αρχικό στάδιο όπου το ζευγάρι προσπαθεί,δοκιμάζει,αποδέχεται ή απορρίπτει.Προχωρώντας όμως, τα πάντα σιγά-σιγά γίνονται απόλυτα.
    Όσο για την υποτιθέμενη διαφωνία μπροστά σε τρίτους, πρέπει να σου πω πως αν υπάρξει,δε χρειάζεται να τον προσβάλλω η να τον εκθέσω επειδη δε θα συμφωνούν οι απόψεις μας.Ούτε χρειάζεται να ανεβάσω τους τόνους.Σε διαβεβαιώνω πως δε χρειάζεται να ουρλιάξω η να βρίσω επειδή είμαι η Mistress του.Ποτέ δεν το κάνω.Ακόμη κι'όταν τον τιμωρώ.Δεν του επιβάλλ με τις φωνές.Του επιβάλλομαι με αυτά που του λέω.
     
  10. potty65

    potty65 Regular Member

    Σ' ευχαριστώ GreekMistress για την απάντηση. Ολα αυτά με προβληματίζουν και τα λέω έτσι σκόρπια από βιωματικές μου εμπειρίες. Πολλές φορές μου έχει συμβεί να βγώ εκτός εαυτού και να πώ ή να κάνω πράγματα για τα οποία μετανοιώνω εκ των υστέρων. Για παράδειγμα ενώ είμαι πράος άνθρωπος γενικώς, πολλές φορές πάω για ποδόσφαιρο, κι εκεί που τα νεύρα τεντώνονται, η μία κουβέντα φέρνει την άλλη και πλακώνομαι. Δεν υπάρχει φορά που να μην το έχω μετανιώσει, το κακό όμως έχει γίνει. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στις διαπροσωπικές σχέσεις, οπότε χρειάζεται να ενεργοποιήσεις κάποιο εσωτερικό μηχανισμό αυτοσυγκράτησης. Στον επίλογο του post σου γράφεις ότι του επιβάλλεσαι με αυτά που λες. Δεν έχει συμβεί ποτέ το αντίθετο, να σου επιβληθεί εκείνος με αυτό που θα σου πεί, ή δεν έχεις αιστανθεί την ανάγκη να γίνει αυτό? Αν δεν μπορεί να σου επιβληθεί σε καμία περίπτωση, δεν χάνεις λίγο τον θαυμασμό και την εκτίμηση σου γιαυτόν?
     
  11. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Για να συννενοούμαστε potty65, δεν εννοώ οτι αγνοώ τις απόψεις του,η τις συμβουλές του.Σαφώς και έχω ακολουθήσει τις συμβουλές του σε πολλά θέματα και εμπιστεύομαι την κρίση του.Ούτε προσπαθώ να του επιβληθώ σε θέματα στα οποία έχει δίκιο.Έχω αντικειμενική κρίση και δεν λέω ποτέ κάτι απλά για να το πω ή για να κάνω την έξυπνη.Σε θέματα όμως που εκείνος έχει άδικο,η σε στιγμές που "ξεφεύγει" από το lifestyle και κρίνω οτι πρέπει να με υπακούσει,τότε του επιβάλλομαι με αυτά που λέω.Όσο για αυτοσυγκράτηση έχω αρκετή όπως και υπομονή.Στο γήπεδο όμως οφείλω να ομολογήσω οτι κι'εγώ παρεκτρέπομαι ειδικά όταν παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ!  
     
  12. inlx

    inlx Regular Member

    potty65 η GreekMistress μιλάει ίσως και με περισσότερη πείρα, αλλά αν μου επιτρέπεις κι εμένα, νομίζω ότι πολύ το βασανίζεις το πράγμα... Δεν χρειάζεται να χανόμαστε τόσο πολύ στις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Είναι δεδομένο ότι σε μία σχέση Mistress-Sub η Mistress κάνει κατά κάποιο τρόπο και το χατήρι το Sub, αφού κι αυτός επιθυμεί μια τέτοια σχέση, άλλωστε (αν κρίνουμε τουλάχιστον από τις διάφορες "πραγματικές ιστορίες" που κυκλοφορούν στα διάφορα σχετικά site), πολλές φορές είναι ο sub που "μυεί" τη Mistress σ΄ αυτού του είδους τις σχέσεις. Επομένως, να πούμε ότι μ΄ αυτή την έννοια η Mistress "υποτάσσεται" στο sub και στις ορέξεις του? Εγώ δεν το νομίζω, νομίζω ότι καλύτερα είναι να μιλάμε για δύο ανθρώπους που βρήκαν και οι δυο αυτό που τους ταιριάζει. Αλλά όπως είπα, δεν χρειάζονται και πολλές φιλοσοφίες.

    Το ίδιο ισχύει, νομίζω, και στο θέμα διαφωνίας του sub, έκφρασης της άποψης του κλπ. Αν μιλάμε για μία σχέση 24/7 είναι προφανώς ότι η Mistress θέλει άνθρωπο δίπλα της κι όχι ρομπότ που θα λέει μόνο "Yes, Mistress...". Και στα πλαίσια αυτά ο άνθρωπος και την γνώμη του θα πει, και θα διαφωνήσει και, ακόμη ακόμη, μπορεί να χάσει και την ψυχραιμία του και να φωνάξει. Στην τελευταία περίπτωση, σίγουρα θα υπάρχει και ο τρόπος να "ξεπεραστεί" μία τέτοια παρεκτροπή, π.χ. με κάποια τιμωρία, την οποία και ο sub θα αποδεχθεί (αν δεν επιδιώξει) διότι αν δεν το θέλει και ο ίδιος δεν μπλέκει σε τέτοια σχέση. Σε τελική ανάλυση, ας το δούμε και από την εντελώς vanilla πλευρά: Δηλαδή, αν ο ένας σύντροφος σ΄ ένα ζευγάρι βάλει μια μέρα τις φωνές στον άλλο, αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως παύουν να είναι ερωτευμένοι?

    Ίσως μία D/S σχέση δίνει και μία καλύτερη διέξοδο σε τέτοιου είδους παροδικές εντάσεις: Σε μία vanilla σχέση ή θα πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό (να χωρήσεις) ή να το ξεχάσεις, να συγχωρήσεις τον άλλο κλπ. με κίνδυνο "κάτι" να σου μείνει από το όλο επεισόδιο. Τουλάχιστον σε μία D/S σχέση έχεις έναν ωραίο τρόπο να "εκτονωθείς" χωρίς ταυτόχρονα να χαλάσεις την σχέση και τη ζωή σου...