Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τον/Την ρωτάτε;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 24 Δεκεμβρίου 2005.

  1. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    john slave96 το προηγουμενο post ηταν "μπιχτή" για μενα ή μου φανηκε????   Παντως επιτρεψε μου να μη συμφωνησω με την αποψη σου.Το οτι ξερει την απαντηση του Αφεντη του/της, δε σημαινει πως παυει να ειναι σκλαβος/α αλλα οτι εχει γινει καλυτερος/η επειδη γνωριζει τον χαρακτηρα Του/Της και πως να Του/Της συμπεριφερεται!
     
  2. DarkSide

    DarkSide Regular Member

    Δεν νοώ σε ουσιαστική μακροχρόνια σχέση Μ/ς να μην ερωτώμαι για το κάθε τι .
    Σε αντίθεση με τα περισσότερα που διάβασα εδώ , στην αρχή της σχέσης δεν έχω και δεν απαιτώ ‘’τα παντα’’ να είναι υπό ερώτηση . Μέρα με την μέρα οι απαιτήσεις μου αυξάνονται , και δεν δέχομαι να θεωρεί αυτονόητο η σκλάβα μου τίποτα , γιατί τίποτα δεν είναι γενικα στην ζωη .
    Πιστεύω πως ο χρόνος είναι ‘παγίδα ‘’, και αν δεν δείχνεις το ίδιο ενδιαφέρον και δεν έχεις την ίδια τακτική , αλλοιώνετε κατά πολύ η σχέση και εύκολα μπορεί να οδηγηθεί αλλού.
    Ο έλεγχος του Κυρίαρχου για όλα πρέπει να είναι 24ωρος και για όλα τα θέματα , και η σκλάβα πρέπει και επιβάλλεται να ρωτά για όλα από το πιο μικρό και ασήμαντο μέχρι το πιο μεγάλο και σημαντικό που ο Κύριος της έχει ορίσει .

    Ο κάθε Αφέντης βέβαια έχει το δικό του τρόπο .


    DS
     
  3. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    ~σφυρώντας αδιάφορα~
     
  4. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε μια σειρά στα πράγματα. Και λέω ας προσπαθήσουμε διότι ούτε αυθεντία το παίζω ούτε "ξερώλας", απλά τις σκέψεις μου εκφράζω οι οποίες όμως βασίζονται τόσο στα βιώματά μου όσο και σε κάποιες ήδη εκφρασμένες απόψεις.

    Θα σεβαστώ και θα ασπαστώ χωρίς κανένα απολύτως ενδοιασμό δύο απόψεις: αυτή της Κυρίας Phaedra και αυτή του Κυρίου DarkSide (προηγούνται οι κυρίες!!). Με εντυπωσίασε η άποψη της paronoia που δεν έπεσε πολύ έξω αν και vanila, κατά συνέπεια εκτός κλίματος bdsm.

    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το "στην αρχή". Ίσα-ίσα, στην αρχή τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, μετά είναι άλλο θέμα, αλλά σε αυτό θα επανέλθουμε αμέσως μετά. Όπως υπέροχα ο Κύριος DarkSide, στην αρχή τα πράγματα είναι πιο χαλαρά γιατί δεν ξέρει ο/η slave, μετά όμως ξέρει, οπότε τα πράγματα αλλάζουν, είναι φυσικό ο/η Κυρίαρχος να είναι πιο αυστηρός και φυσικά να απαιτεί να παίρνει ο/η slave Του την άδειά Του (όπως συμφώνησαν η Κυρία Phaedra και ο Κύριος DarkSide). Τι να ρωτάει όμως; Τα αυτονόητα; Ή όλα; Υπάρχουν όμως αυτονόητα; Ειδικά στο bdsm;

    Τι σημαίνει "αυτονόητα"; Κυρίως ότι αυτή η σχέση είναι προβλέψιμη, ξεκινώντας απ'τις απλές καθημερινές επαφές έως τις πιο ασυνήθιστες. Αλλά μια προβλέψιμη σχέση καταλήγει στην ανία και τελικά -και αναπόφευκτα- στο τέλος. Επανέρχεται το ερώτημα: "Τι να ρωτάει ο/η slave;".

    Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος να σας δώσει μια συγκεκριμένη και σαφή απάντηση πριν να κάνει μια σειρά από ερωτήσεις. Για παράδειγμα: Τι είδους bdsm σχέση έχετε; Ποια είναι τα fetich σας; κ.λπ. Να αναφέρω ένα παράδειγμα: Αν έχει έλεγχο στην αφόδευση ο/η Κυρίαρχος τότε σίγουρα θα πρέπει να ρωτάτε πριν να πάτε στην τουαλέτα. Το ίδιο αν έχει έλεγχο στον οργασμό, κάτι που είναι πιο σύνηθες. Άρα θα πρέπει να ρωτάμε σε κάποιες περιπτώσεις και για τα πιο αυτονόητα πράγματα.

    Αν σας έχει δώσει εντολές "πάγιες", του στιλ να κάνετε αυτό ή το άλλο πράγμα, τότε η ερώτηση είναι ενόχληση, αν όχι τότε η ερώτηση είναι καλοδεχούμενη και σημαίνει ότι υπολογίζετε τον/την Κυρίαρχο όπως στην αρχή. κόμη η ερώτηση έχει την έννοια της διερεύνησης της θέλησής Του και των ορίων των δικών σας.

    "Ρωτάω", λοιπόν, "γιατί σε υπολογίζω, γιατί είσαι για μένα το παν, το σημείο αναφοράς όλου μου του είναι, της ψυχής μου και του σώματος, γιατί θα ήθελα να τεστάρω και την άποψή μου, γιατί είσαι το πρότυπο του ανθρώπου. Δηλαδή είσαι το ΑΤΟΜΟ. Κανείς άλλος δεν υπάρχει για εμένα.". Αυτά λέει η στάση του ερωτήματος και ξεπερνάει κατά πολύ τη σχέση μαθητή-δασκάλου, φτάνει τη σχέση ανθρώπου-θεού.

    Εγώ έτσι το βιώνω και πάντα ρώταγα όταν είχα Αφέντρα. Δεν Την ενοχλούσε, την ευχαριστούσε που η ιδιοκτησία Της Την ρώταγε.

    Αν όλα αυτά τα καταστρατηγίσουμε, τότε παιρνάμε σε μια σχέση vanilla, φθαρμένη και αυτή από το χρόνο και τη ρουτίνα. Δηλαδή, με άλλα λόγια, ή επαναπροσδιορίζουμε τη σχέση μας ή, αν δεν θέλουμε, τα μαζεύουμε και φεύγουμε για να μην δημιουργούμε πρόβλημα και τον άλλο που δεν μας φταίει σε τίποτε!!!

    Τέλος, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Σ/σας, και ελπίζω να το διασκεδάσατε όσοι απαντήσατε και όσοι διαβάσατε τα ποστ.
     
  5. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Αυτό το ποστ, βέβαια, δεν σημαίνει ότι κλείνει το θέμα. Ο αντίλογος είναι πάντα ευπρόσδεκτος και ευκταίος. Καλή συνέχεια, λοιπόν.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Τον/Την ρωτάτε;

    Καλοσώρισες DarkSide  

    Όταν πρωτοέγινα ιδιοκτησία Του Κυρίου Electro-pain δεν ρωτούσα σχεδόν για τίποτα, δεν έδινα αναφορά σχεδόν για τίποτα. Αυτό ήταν κάτι που εγινε σταδιακά, μέρα με τη μέρα όχι μόνο αυξάνονταν οι απαιτήσεις Του, αλλά αυξανόταν και η δική μου ανάγκη να το κάνω.
    Αυξανόταν η ανάγκη να δίνω αναφορά, να Γνωρίζει που είμαι, τι κάνω, να πάρω άδεια για έξοδο, για ψώνια, για κομμωτήριο, για τσιγάρο κ.ο.κ.

    Όσο υπήρχε η μεγάλη απόσταση μεταξύ μας, αυτό δεν ήταν πάντοτε εφικτό, και έτσι Ο Ίδιος μου Έδωσε ρητές εντολές, για το ποια πράγματα είναι απαραίτητο να ρωτάω πάντα και για ποια όχι.
    Αυτό όμως δεν σήμαινε πως είναι όλα αυτονόητα, μια και κάποιες φορές κάποια απ΄ αυτές τις εντολές μπορούσε να διαφοροποιηθεί, ανάλογα με το δικό Του χρόνο και διάθεση.
    Τώρα που ζούμε μαζί, ρωτάω για πολλά, π.χ τσιγάρο, φαγητό, τουαλέτα, δουλειές τους σπιτιού, διάβασμα με τα παιδιά κ.ο.κ., όταν είμαστε με τα παιδιά ή άλλους απλά με ένα νεύμα πολλές φορές, αλλά βέβαια όταν Ο Λατρευτός μου Κύριος Κοιμάται, αυτά τα κάνω χωρίς ερώτησεις, παίρνοντας τις ίδιες πρωτοβουλείες που έπαιρνα κι όταν Ήταν μακρυά. Αυτά είναι για μένα τα αυτονόητα..
    και γιατί έχω ανάγκη να το κάνω, γιατί αυτό με ολοκληρώνει, με ηρεμεί με κάνει ευτυχισμένη και γιατί θα ήθελα αν γινόταν και να ανάσαινα μόνο με εντολή Σας...  
     
  7. black_scorpio

    black_scorpio Mentor

    Νομιζω οτι ειναι αναλογα τι θελει ο καθενας.Προσωπικα προτιμω τα pets.
     
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Πολυ ομορφο νημα και δεν το ειχα προσεξει.Στο προκειμενο λοιπον.
    Ο στοχος της εκπαιδευσης αυτο δεν εχει ως προκειμενο ?Να λιγοστεψουν οι ερωτησεις,να διαμορφωθει η υποτακτικη κατα τις αναγκες του εκαστοτε Κυριαρχου,να περνανε και οι 2 καλυτερα και να μαθουν και οι 2 ο ενας τον αλλον?Οπως και σε μια vanilla σχεση δηλαδη γιατι να συμβαινει διαφορετικο πραγμα στις bdsm σχεσεις?Προσωπικα δεν επιδιωκω ερωτησεις για το αν θα πρεπει η υποτακτικη μου να αλλαξει το πως καθεται στην καρεκλα γιατι πιαστηκε,καταντανε κουραστικες,βαρετες και δεν εχουν ουσια.Θα εκτιμησω ερωτησεις που θα αναπτυξουν το μυαλο της,την συμπεριφορα της και τον τροπο που βλεπει τα πραγματα.Βαριεμαι αφορητα τις υποτακτικες χωρις αποψη,χωρις πρωτοβουλια,χωρις κριτικη ικανοτητα.
    Ειναι κατι που δεν με ελκυει να ασχοληθω και να εχω σχεση με τετοια κατηγορια υποτακτικου ατομου,χωρις ελευθερη βουληση.Σαφως και υπαρχουν κανονες,εξηγουνται τον πρωτο καιρο,συνηθιζονται και απο εκει και περα απλα απολαμβανουν και οι 2 την σχεση τους.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor


    Συμφωνω απολυτα!
     
  10. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Μου 'ρχεται στο νου εκείνο το φοβερά ενοχλητικό χούι πολλών ανθρώπων να σου λένε "να σου πω.." ή ακόμα χειρότερα "να σε ρωτήσω κάτι" σαν εισαγωγή σε κάθε κουβέντα. Μετά από 10 λεπτά με κάποιον αυτού του φυράματος να νεύρα μου παίζουν ragtime. Τώρα τι να πω; Περί ορέξεως...
     
  11. kali crow

    kali crow Guest

    ουαου....εχει και τετοια?στο δικο μου το μυαλο δε χρειαζεται να ρωταω για να ποσταρω σε φορουμ και γενικοτερα για διαφορες προσωπικες μου δρασεις μεσα στην ημερα....ελεος....παραειναι....
     
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Θα ηθελα επισης να προσθεσω οτι αν με ρωτησει και αρνηθω, και παρ' ολα αυτα επιμεινει, το βεβαιο ειναι πως τελικα δεν θα το πραξει διοτι αφ' ενος θα εχει παθει μια διασειση, ενα τζετ λακ, μια νιρβανα απο τους φούσκους, αφ' ετερου δε, θα ειναι μαλλον λιποθυμος, οποτε.....................