Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αφορμή γι αυτό το thread μου την έδωσε ο sexyboy που στο νήμα με θέμα
    Η "Ατροφια του Κολπου" η Τονια και... Μεις εκφράζοντας την άποψη του έδωσε την εξής συμβουλή:
    To ξέρατε λοιπόν ότι υπάρχει και το "Φετίχ του Κερατωματος"?
     

    Αν όχι διαβάστε το παρακάτω άρθρο προς ενημέρωση σας και εγώ απλά...
    ... "νίπτω τας χείρας μου"!!
     

    Καλώς ήλθατε στον κόσμο του cuckolding, ένα από τα πιο έντονα και ασυνήθιστα φετίχ, που συνδυάζεται απολαυστικά με ευρύτερα παιχνίδια BDSM.

    Ένα πολύ εγκεφαλικό παιχνίδι, που χρειάζεται πραγματική αγάπη και αφοσίωση ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλιώς μπορεί εύκολα να κλονίσει ανεπανόρθωτα τα θεμέλια οποιασδήποτε σχέσης, που τα μέλη στης θα συμμετάσχουν σε αυτό και δεν θα έχουν την εσωτερική δύναμη και την αρμονία που χρειάζεται για να αντεπεξέλθουν. Για αυτό, ένα τέτοιο παιχνίδι, θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Είναι ένα έντονο παιχνίδι edgeplay.
    Όμως, από την άλλη, όσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα και οι δεσμοί αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι, τόσο πιο έντονο και απολαυστικό μπορεί να γίνει αυτό το παιχνίδι....

    Cuckolding σημαίνει "κεράτωμα", "απιστία". Ο φετιχιστής ποθεί να τον απατούν, ειδικά μπροστά στα μάτια του, ενώ εκείνος (ή εκείνη) είναι ανήμπορος (-η) να αντιδράσει. Το cuckolding αποτελεί πολλές φορές μέρος μιας ευρύτερης εκπαίδευσης σκλάβου, και αποτελεί ένα προχωρημένο κεφάλαιο σε αυτή.

    Τις περισσότερες φορές συνδυάζεται με δέσιμο, μουμιοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη μορφή bondage, και ο υποτακτικός παρακολουθεί δεμένος και φιμωμένος, εντελώς ανήμπορος να αντιδράσει σε αυτά που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του (αν του επιτρέπεται βέβαια να βλέπει από τον Κυρίαρχο, και όχι μόνο να ακούει)...

    Επίσης, συνδυάζεται με διάφορα επιμέρους άλλα παιχνίδια: Με τοποθέτηση ζώνης αγνότητας για chastity play – η ζώνη του απαγορεύει την σεξουαλική εκτόνωση, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το περιστατικό της "απιστίας". Φυσικά, όλοι οι άλλοι φροντίζουν να περάσουν καλά, με όσο περισσότερους οργασμούς γίνεται, ενώ ο υποτακτικός μετατρέπεται σε ένα άβουλο, ανοργασμικό πλάσμα, που δεν του επιτρέπεται πλέον η σεξουαλικότητα του και η εκτόνωση και που ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι η διευκόλυνση της ηδονής του Κυρίαρχου και του επιβήτορα, ή της ερωμένης.
    Πολλές φορές, ο υποτακτικός ή η υποτακτική, εξαναγκάζεται να προσφέρει ηδονή, στον επιβήτορα, ή την ερωμένη, ή απλά να καθαρίσει με την γλώσσα του/της τα υγρά τους, για να βιώσει ακόμα πιο έντονα την "απιστία" και τον νέο ρόλο "που απέκτησε στην ζωή".

    Το cuckolding μπορεί να παιχθεί και από άνδρες ή γυναίκες, όμως έχει διαφορετικό αντίκτυπο στα δυο φύλα: Για τους άνδρες υποτακτικούς, είναι ίσως το πιο έντονο παιχνίδι εξευτελισμού:
    Τους "αφαιρείται" κάθε αρσενικό σεξουαλικό χαρακτηριστικό, ενώ παράλληλα τους ενισχύει το αίσθημα της ντροπής και της απόλυτης αδυναμίας απέναντι στα Θέλω της Κυρίαρχης, όπως επίσης ενισχύεται και το αίσθημα της ανικανότητας να λειτουργήσουν σαν άνδρες ως προς Εκείνη. Έτσι μπορούν να κατανοήσουν την πραγματική τους θέση, στα πόδια Της.

    Όταν ένα τέτοιο παιχνίδι παίζεται σε σχέσεις FemDom, πολλές φορές συνδυάζεται με την μετατροπή του υποτακτικού σε μια "θηλυκή", παθητική καρικατούρα γυναίκας, για να επιτευχθεί ο απόλυτος εξευτελισμός του. όπως πχ. μέσα από Επιβεβλημένη Θηλυκοποίηση (Sissification ή και Forced Feminisation) του υποτακτικού-κερατά.
    O στόχος είναι να απογυμνώσει τον υποτακτικό από κάθε αίσθηση ανδρισμού και της μετατροπής του, σιγά-σιγά, σε μια απόλυτη τσούλα στην υπηρεσία της Κυρίας του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διαδικασίες εξευτελισμού, ντροπής, πόνου και άρνησης του εαυτού του.
    Ο σκοπός είναι η συνειδητοποίηση της θέσης του, να κατανοήσει πως μόνο τα Θέλω της Κυρίας του μετράνε πλέον, πως ο οργασμός του δεν του ανήκει , καθώς επίσης και η κατανόηση πως είναι απόλυτα υποταγμένος στην Κυρία του, ψυχή και σώμα.

    Σε μια σχέση MaleDom, αντίθετα, ο εξευτελισμός δεν είναι συνήθως τόσο έντονος, μια και δεν αφορά την άρνηση του φύλου της υποτακτικής (δεν υπάρχει το ίδιο αίσθημα ντροπής που υπάρχει στους άνδρες και πρέπει να γίνει με άλλους τρόπους).
    Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι στρέφεται κυρίως στην ενίσχυση του αισθήματος της ζήλιας και εξευτελισμού που νιώθει η υποτακτική, όταν ο Κυρίαρχος την απατάει με άλλη, μπροστά στα μάτια της, ενώ αυτή είναι π.χ. δεμένη και φιμωμένη, φορώντας ζώνη αγνότητας.
    Με ένα τέτοιο παιχνίδι, ο Κυρίαρχος μπορεί να εκπαιδεύσει την υποτακτική να βιώσει ταπεινοφροσύνη, νρεοπή και την δύναμη που έχει πάνω της να κάνει ότι επιθυμεί Εκείνος. Επίσης, συνδυάζεται όμορφα με chastity play και άρνηση του οργασμού στην υποτακτική, για να κατανοήσει πως ο οργασμός και το κορμί της δεν ανήκουν στην ίδια, αλλά στον Κύριο της.

    Το cuckolding είναι η απόλυτη φαντασίωση μιας μεγάλης μερίδας sub, και είναι κάτι που συναντάται πολύ συχνά σαν φαντασίωση.

    Το πρόβλημα είναι πως η πραγματικότητα πάντα διαφέρει από την φαντασία.
    Αν οι δεσμοί δεν είναι ισχυροί ανάμεσα στο βασικό ζευγάρι, π.χ. μιας Αφέντρας και του κερατά σκλάβου της, τότε είναι πολύ εύκολο ο επιβήτορας να γίνει...ο μόνιμος σύντροφος και ο κερατάς να χάσει τα πάντα. Για αυτό καλό είναι να μην ξεκινήσει ένα τέτοιο παιχνίδι, αν δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Υπάρχει κίνδυνος να πληγωθεί κάποιος μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και αν δεν φαντάζεται πως μπορεί να το εισπράξει έτσι εκ των προτέρων ή να το δείξει εκείνη την στιγμή.

    Το internet είναι γεμάτο με "κερατάδες" και τις φαντασιώσεις τους.

    Κυρίαρχοι, Σας εύχομαι λοιπόν καλό κεράτωμα!
         

    Y.Γ. Ευχαριστω τον μεταφραστη μου
    Οταν μαθω και την πηγη του θα σας την πω.
     
  2. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Εγώ εδώ θα αναφέρω την εμπειρία ενός σκλάβου μου που έχει αυτό το φετίχ.
    Είχε βρει μία κοπελίτσα την οποία την ονόμαζε "Αφέντρα".
    Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι που είχαν κανονίσει και ημερομηνία γάμου.
    Φέρνει αυτός ένα τέτοιο ζευγάρι και άρχισαν να παίζουν.
    Όταν ο σκλάβος τόλμησε να καυλώσει με τα πόδια της άλλης Κυρίας, έγινε πανικός.
    Θύμωσε η "αφέντρα" του και τα έκανε όλα γης Μαδιάμ !!!
    Φυσικά χάλασε και ο γάμος....

    Υ.Γ. Ο σκλάβος αυτός τρελαινόταν να πηγαίνω εγώ με άλλους και μετά να του βάζω το βρακί που είχα χρησιμοποιήσει με τον άλλον, στο στόμα του  
    Έναν τέτοιον θέλω να παντρευτώ, να τον κερατώνω και να με λατρεύει που το κάνω      
    Πολλά ζητάω?????????????
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    Μαλλον θα γινει σκοτωμος μ αυτο που θα πω...

    Εμενα ολα αυτα μου "ακουγονται" ως αλλοθι..

    Ενας ανδρας που δεν μπορει ν αποδεχτει πως του αρεσει η γυναικεια του πλευρα, "αναγκαζεται" να γινει εκεινο που παντα ηθελε αλλα δεν τολμαει ουτε στον ιδιο του τον εαυτο να το πει.

    Η δε γυναικα ουσιαστικα ζει με μια καρικατουρα γιαλαντζί..και φυσικα τον εκδικειται πηγαινοντας μ εναν επιβητορα . Χρησιμοποιει πανω σε εναν τροποποιημενο ανδρα τα αρσενικα της κομματια ικανοποιωντας τα ετσι, και ικανοποιει τη θηλυκη της πλευρα μ εναν αλλον μη τροποποιημενο αρσενικο.

    Μια χαρα ειναι οι φαντασιωσεις μας, απο τις πιο απλες εως τις πλεον περιπλοκες και ακραιες. Καλο ειναι να μπορουμε να καταλαβουμε αυτα που μας λενε για το ποιοι ειμαστε και πως θελουμε να ζησουμε τη ζωη μας. Και μπορουμε να τη ζησουμε πολυ ομορφα κι ομαλα επειδη αυτο ειμαστε και μας αρεσει.

     
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Με τα φετίχ δε νομίζω να βρίσκει κανείς άκρη με την λογική ανάλυση zinnia.

    Με τις τεχνικές εκπαίδευσης ίσως.

    Θα έλεγα να μεταφερθεί το νήμα στο Fetish discussion, εκτός και αν κάποιος έχει αντίρρηση.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    tender lilly καλα θα εκανες να το βαλεις στο Fetish discussion που ειναι και η σωστη θεση του.
    Το ανεβασα εδω λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα. 
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μήπως κάνει κάποιον υπό να νιώθει ότι δεν του ανήκει ο άλλος ; Έχει καμία σχέση με την έννοια της ιδιοκτησίας και την υποβάθμισή της , ώστε να νιώθει ένας θέλω να είμαι υποταγμένος την προσομοίωση του "ευνουχισμού" του ;
     
  7. chocollata78

    chocollata78 Regular Member

    αυτη την φαντασιωση την ειχα προ καν μαθω το ονομα της. Την ειχα πριν την κοπελα μου, κατα την διαρκεια και ...μετα! Τεσπα, απο που βγαινει η λεξη;
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ναι, Ηλια....
    Το μυστικο ειναι κρυμενο στο οτι ενας υπο νιώθει οτι ειναι υποταγμένος στην προσομοίωση του "ευνουχισμού του"
    Αρα υπαρχει ξεφτιλισμος αλλα και ψυχολογικη πιεση.
     
  9. female

    female Contributor


    Αν και δεν έχω καμία τέτοια φαντασίωση και επιθυμία, ούτε με εξιτάρει η ιδέα οποιουδήποτε voyerism στο ελάχιστο, έχω παράλληλα μια ιδιότυπη μορφή ζήλιας, ή μάλλον, non-ζήλιας.

    Αν τύχαινε να είμαι θεατής σε μια ερωτική σκηνή του "Πασά" μου (όρος δανεικός από την Astarty   ) με μία ή περισσότερες γυναίκες, θα χαιρόμουν αν πέρναγε καλά. Προσωπικά απολαμβάνω την ευτυχία και την ικανοποίηση των ανθρώπων. Πόσο μάλλον αυτών που αγαπώ.

    Βίτσια...  

     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ....κατα τα αλλα μου αρεσει τo Vanilla που δηλωνεις στο status σου !
     

    Βίτσια...  

    Απλα εκανα ενα μικρο σχολιο
     
     
  11. female

    female Contributor



     

    Αν τύχαινε... Οπωσδήποτε δεν είναι στις επιδιώξεις μου.

    Ασχέτως του τι "δηλώνω", ευελπιστώ να κρατώ ανοιχτό μυαλό...​
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Cuckolding: από την λέξη Cuckoo, o κούκος, και ΟΧΙ δεν είναι από την ελληνική αργκό, ότι δλδ. του άλλου "δεν του κάνει κούκου" !

    Απλώς, μερικά θηλυκά του είδους κούκος, αφήνουν τα αυγά τους σε ξένες φωλιές για να μην κάθονται να ασχολούνται με αυτά.

    Περί του θέματος δεν θα γράψω απολύτως τίποτα γιατί με δεσμεύει το ερωτικό απόρρητο 

    Dream