Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 3 Οκτωβρίου 2006.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

     

    Does she cheat?
    ... Want her to ?

     




    ...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. subpho

    subpho Guest

    Για μένα το cuckolding είναι η απόλυτη μορφή υποτακτικότητας. Το έχω προτείνει στην αγαπημένη μου και έχει γίνει σχεδόν μόνιμη φαντασίωση όταν κάνουμε έρωτα. Σε ειδικές στιγμές αφού χύσω μέσα της, κάθεται πάνω στο στόμα μου μέχρι να την καθαρίσω από τα χύσια μας και να φτάσει σε ακόμα έναν οργασμό. Στην αρχή ήταν δύσκολο, καθώς μετά τον δικό μου οργασμό χάνεται η μεγάλη καύλα. Αλλά με τον καιρό έμαθα να μου αρέσει...
     
  3. subpho

    subpho Guest

    Μου έχει κολλήσει η ιδέα. Βρήκα στο διαδίκτυο αυτό το blog με ένα cuckold-όνειρο που με έχει ερεθίσει αφάνταστα. Κοιτάξτε και το βιντεάκι που περιέχει. Είναι απίστευτα σέξυ.
     
  4. jeremi

    jeremi New Member

    πρεπει να υπαρχει πολυ εμπιστοσυνη και αφοσιωση στο ζευγαρι για να παρει σαρκα και οστα κατι τετοιο.
     
  5. naked_truth

    naked_truth New Member

    παροτι εχω ειδικευθει στην θεωρητικη φυσικη ομολογω οτι το κατωθι κειμενο μου πεφτει λιγο βαρυ,,,,!!

    μεταφραση παρακαλω,,,,,,,,,?!

     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Λοιπόν, κάνω μια προσπάθεια να σου το μεταφράσω σε sms language, μήπως και το καταλάβεις. Με λίγα λόγια λέει το εξής:

    Αυτή λοιπόν η γκόμενα επειδή έχει έναν τύπο που δεν είναι και πολύ άντρας κι αυτή δεν το πολυγουστάρει, βγάζει πάνω του τα αντρικά της κομμάτια που το γουστάρει κι αυτό και μετά, για να ικανοποιήσει την καύλα της πάει και βρίσκει κι ένα γαμιά.

    (Ξέρω, δε βγαίνει καν νόημα έτσι αλλά τι να κάνω... το ήθελε νιανιά ο άνθρωπος)
     
  7. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Στην wikipedia, σε ορισμένες καταχωρήσεις,σου δίδεται η δυνατότητα να επιλέξεις την γλώσσα του κειμένου. Εκεί υπάρχει η "simple english"! Mετά από τη μετάφρασή σου Durcet,αρχίζω να ελπίζω πως θα υπάρξει και "simple greek for greeks" σαν επιλογή!  
     
  8. Master Kostis

    Master Kostis New Member

    ειχα μια τετοια εμπειρια στο Λονδινο, και το απολαυσαμε ολοι. Το βασικο ζευγαρι, ειχε πολυ μεγαλη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα.
     
  9. fotis33

    fotis33 New Member

    Απάντηση: Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

    Αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις που έχω για την γυναίκα μου και προσπαθώ να την κάνω πράξη, είναι λίγο δύσκολο βεβαια αλλά είμαι σε καλό δρόμο. Ξεκίνησα πριν μήνες και κάθε φορά που κάναμε σεξ τις έλεγα να φαντάζετε και άλλο άτομο στην παρέα, και ένα αλλό πέος να την ξεσκίζει. Τις πρώτες φορές αντέδρασε μετά άρχισε να μην αντιδρά και μετά από κανα δίμηνο όταν της έλεγα να φαντάζετε και κάποιον άλλον το έκανε. Δεν σταμάτησα όμως εκεί, της έκανα συζήτηση πως δεν είναι ντρόπη μέσα στην φαντασίωση να φαντάζετε και άλλα πράγματα και πως εμένα όχι μονο δεν με πειράζει αλλά αισθάνομαι ωραία να την βλέπω να το απολαμβάνει. Αφήνοντας την αρκετό καιρό ώστε να της γίνει συνήθεια να φαντάζετε πως κάνει σεξ με δύο άντρες της ζήτησα να να φανταστεί πως ο δευτερος είναι ένας γνωστος μας, παντρεμένος και αυτός, το έκανε χωρίς κάποια αντίρηση και συνεχίσαμε έτσι. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα με ρωτούσε για αυτόν και γιατί δεν έρχετε τακτικά στο σπίτι μας, όταν ερχόταν τον κοιτούσε παράξενα και εγώ όταν το καταλάβαινα την έπαιρνα στην κρεβατοκάμαρα την έγλυφα και τη ρωτούσα αν ανοίξει η πόρτα και μπεί μέσα με το πέος του από έξω τι θα κάνεις; αυτή έλεγε ότι θα το πιάσει και θα ξεσκιστεί και με τους δύο μας. Πριν λίγες μέρες της μίλησα της είπα πως θέλω να κάνει σεξ με τον γνωστο μας, αν της αρέσει να το ξανακάνει και όταν νιώσει άνετα εγώ θέλω να την βλέπω. Σοκαρίστηκε, δεν ξέρω τι θα γίνει, περιμένω να περάσουν οι μέρες για να δω....
     
  10. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

    Πριν από κάποιο καιρό η ιδέα και μόνο να πήγαινε η γυναίκα μου με άλλον άνδρα θα μέ έκανε έξαλλο.
    Τώρα όμως όχι μόνο δεν την αποδοκιμάζω αλλά αντίθετα με εξιτάρει πολύ και θέλω να παροτρύνω την γυναίκα μου να πάει με κάποιον φίλο ή γνωστό μας. Το πρόβλημά μου είναι όμως πως είναι αρκετά συντηρητική σε αυτό το θέμα και δεν ξέρω πώς να της το φέρω έτσι ώστε να μην το πάρει ανάποδα και αντιδράσει τελείως αρνητικά.
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Re: Απάντηση: Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

    Ερώτηση:Μήπως βαρέθηκες τη γυναίκα σου;
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το Φετίχ του Κερατώματος: Cuckolding

    Βαλτή είσαι κι εσύ?