Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ιδανικό σώμα για το BDSM.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 4 Δεκεμβρίου 2016.

  1. el pastigio

    el pastigio Bis vivit qui bene vivit

    ναί ήταν κορίτσι λάστιχο δυστυχώς για σας το 1976 στο μόντρεαλ δεν είχατε καν γεννηθεί για να την δείτε ζωντανά....
     
  2. Soraya

    Soraya Guest

    Δεν νομίζω οτι είναι δύσκολο για τον @Elune
     
  3. Elune

    Elune Priceless

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς  
     
  4. Soraya

    Soraya Guest

    Να κάνετε λάστιχο την @Μαντλίν
    Χιχιχι
      
     
  5. Elune

    Elune Priceless

    Γίνεται και αυτό.  
     
  6. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Το ιδανικό σώμα είναι, τελικά, αυτό, που το βλέπεις, το αγγίζεις , το βλέπεις, το νοιώθεις και "χάνεσαι" λιώνεις" εξαϋλώνεσαι" . η κατατομή καμμιά σημασία
     
  7. Firstime

    Firstime New Member

    Θα συμφωνησω....εκατο τις εκατο μαζι σου αγαπητη.....γιατι θεωρουμε οτι μια bdsm σχεση ειναι μια διαφορετικη σχεση απο ολες τις αλλες? Ειναι ισως μια εν δυναμει περιθωριακη σχεση...? Μια σχεση κρυφη..? Ντροπιαστικη ισως για τα εμπλεκομενα μελη?
    Στην περιπτωση αυτη...τα παραπανισια κιλα και των δυο δεν θα ηταν θεμα...?
    Η απλη επιτευξη του σκοπου της κορυφωσης της σεξουαλικοτητας και των δυο...θα καθιστουσε επιτρεπτο..και αποδεκτο κατι τετοιο...?
    Ειναι καποιος διατεθειμενος να δεχτει καποιον ως ερωτικο συντροφο...γιατι μη γελιομαστε αυτο ειναι...καποιον που στην κανονικη ζωη του δεν θα το εκανε ποτε.?
    Ως πιθανως κρυφη σχεση...απο αρκετους....ή....δευτερη σε σημαντικοτητα...απο αλλους...ειμαστε δια τεθημενοι..να δεχτουμε κατι λιγοτερο απο οτι θα θελαμε υπο κανονικες συνθηκες?

    Η γνωμη μου ειναι παντως οτι οπως ολες οι σχεσεις βανιλα ,bdsm ή οτι αλλο εξιταρει τον καθενα...η εμφανιση ..μετραει και για τους δυο το ιδιο....
    Οπως σε καθε σχεση...φιλικη ....σεξουαλικη...ερωτικη...συναισθηματικη.....και οποιον συνδιασμο αυτων προτιματε...ειμαστε με αυτους που μας φτιαχνει να ειμαστε τη δεδομενη στιγμη...κιλα ή οχι.....ή αλλες ατελειες στην εμφανιση και των δυο...παντα ειναι το κατι που " ξυπναει" τον εγκεφαλο.....που τον διεγειρει...τη δεδομενη στιγμη....που αφηνει ξεπνοα συναισθηματα......
    Αυτη η αισθηση ειναι που ψαχνουμε ολοι...σε οτι ειδους σχεση και αν θελουμε...
    Σε οτι με αφορα....ο ερωτας του μυαλου...ειναι κυριαρχος.....οι ατελειες ειναι...αδιαφορες....ασημαντες...το να κολλαει λοιπον καποιος σε αυτες...τουλαχιστον σε αυτου του ειδους τη σχεση περισσοτερο ή πιθανως λιγοτερο απο οτι σε οποιαδηποτε αλλη εκφανση της προσωπικοτητας του.....ειναι κατα τη γνωμη μου...υποκριτικο....για τον εαυτο μας κυριως....
    Τα κριτηρια...επιλογης του ερωτικου συντροφου δηλαδη...μπορουν να ειναι διαφορετικα σε μια bdsm σχεση.....απο οτι θα ηταν δυνητικα...σε οποιδηποτε αλλη....?
    Με συγχωρειτε ..αλλα εγω δεν το ξεχωριζω...σε αυτην...την περιπτωση....ζηταω ολα οσα θελω να εχω... Ολα οσα εγκεφαλικα και σωματικα με εξιταρουν σε οποιδηποτε σχεση....θα εκανα....και την αντιμετωπιζω ετσι....σαν μια αληθινη σχεση ..με τις ατελειες της...τα συναισθηματα της....τις απαιτησεις της.....τα λαθη της.....τιποτα κρυφο....ή ντροπιστικο......θα ντρεπομουν για εμενα αν δεν το εψαχνα....αν δεν προσπαθουσα να το βρω....να το κρατησω...να το ζησω.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Όχι ούτε στο περιθώριο , ούτε ντροπιαστική είναι, απλά διαφέρουν κ πολύ μάλιστα.

    Ναι μπορεί να είναι διαφορετικά γτ έχει & απαιτητικές πρακτικές. Αν μη τι άλλο με τη σεξουαλικότητα ασχολούμαστε, ας προσέξουμε παραπάνω την εμφάνιση και το σώμα μας.
     
  9. idiry8mos

    idiry8mos dare... feel it

    πολυ καλες οι τελευταιες τοποθετησεις   η εμφανιση η μαλλον το γυναικειο σωμα, δε μετριεται με το κιλο.... αλλα με την καβλα.... και τις μυστικες κρυπτες της μεσα στο κορμι, αδιαφορο αν το κορμι ειναι μινι η μαξι   σας αγαπω κυριες μου <3
     
  10. vanilla30

    vanilla30 κι αλλο!!

    Συμφωνώ και εγώ σε όσα γράφεις εκτός από ένα τόσο δα στην αρχή του όμορφου κειμένου,(γνώμη μου πάντα)πιστεύω πως είναι μια διαφορετική σχέση ,μα αυτό δε την κάνει καλύτερη η χειρότερη,ούτε όμορφη η άσχημη !την κάνει απλά ιδιαίτερη και ξεχωριστή στο πλαίσιο και στο βαθμό που ο καθένας επιλέγει να τη ζήσει !καλο βραδυ
     
  11. gazza

    gazza Regular Member

    kai δεν ειπες τπτ? 
     
  12. Το ιδανικό σώμα για bdsm πρέπει να εχει κάποια η πολλά από τά παρακάτω χαρακτηριστικά : δύναμη, αντοχή στον πόνο, ευλυγισία, αντοχή σε αβολες στάσεις, να μην κοκκινίζει η μελανιαζει ευκολα. (Το αισθητικό κομμάτι δεν το πιάνω καν γιατί είναι καθαρά θέμα γούστου του κάθε ένα.σε άλλους αρέσουν οι μπαμπατσικες ,σε άλλους οι "απ τα κόκκαλα βγαλμένοι")

    Υ.Γ αποφύγετε τα brat, γιατί συνήθως είναι τέρμα αγυμναστα, έχουν την ακαμψία ενός πτώματος καθότι αγυμναστα,δεν έχουν πολλές αντοχές γιατί είναι καλομαθημένα και γκρινιαζουν συνέχεια σαν γριές σε ουρά σουπερμάρκετ !