Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μαστίγιο και το καρότο (man version)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Paladin, στις 13 Μαρτίου 2015.

  1. Paladin

    Paladin brattiness loading....

    Το μαστίγιο και το καρότο (man version)



    Κοιτάζω το κώλο της, έτσι όπως τον στήνει αναρωτιέμαι πως κρατιέμαι και δεν τη γαμάω αμέσως, αλλά όχι θα πρέπει να ικετέψει να τη γαμήσω. <<Γιατί>> λέει και μου αποσπά τη προσοχή από το κώλο της. Της απαντώ χαλαρός <<Γιατί έφταιξες και δεν γίνεται διαφορετικά θα πρέπει να το υποστείς>> ενώ συνεχίζω να τη κοιτώ χωρίς να παίρνω τα μάτια μου από πάνω της. Είναι γυμνασμένη φαίνεται με καυλώνει και μόνο που βλέπω το μουνί της στον αέρα έτοιμο να το ξεσκίσω. Δε θα της κάνω τη χάρη της πουτάνας. Σκύβω και πιάνω το μαστίγιο μου την βλέπω ήδη έχει μισάνοιχτα χείλη και βαριανασαίνει… Ας την κάνω να ξυπνήσει λίγο κρίμα είναι τόσο ωραίος κώλος να μένει ακίνητος, πρέπει να τον κάνω να χορέψει.

    Με μία κίνηση απιθώνω την άκρη του μαστιγίου απαλά πάνω στο δεξί της κωλομέρι, την βλέπω να πετάγεται και δεν μου αρέσει καθόλου η αντίδραση της λες και είναι στο κόσμο της, δεν έχει προετοιμαστεί καθόλου για τη τιμωρία της. Δεν μιλάει δεν κάνει τίποτε, την ακούω μόνο να κλαψουρίζει καρφωμένη στη θέση της. Καημένη πόρνη και είναι μόνο η αρχή… Σκύβω χωρίς να κάνω αισθητή τη παρουσία μου πάνω από τον ώμο της και της ανακοινώνω χαμηλόφωνα τα εξής <<Δεν σε άκουσα να μετράς, οπότε ξεκινάμε πάλι, αυτή τη φορά φρόντισε να μετράς>>. Απαντάει σχεδόν γκρινιάζοντας <<Μάλιστα Κύριε>> και με τρελαίνει που κάθεται σαν σκυλάκι στα τέσσερα με το κώλο ανοιχτό, τεντωμένο και έτοιμο για μένα. Χωρίς κανένα ίχνος που να μπορεί να προδώσει τη παραπάνω σκέψη της απαντώ <<Μπράβο καλό κορίτσι, για να δούμε θα αντέξεις αυτή τη φορά? Θα κάνεις το Κύριο σου περήφανο που έχει μια σκλάβα σαν εσένα?? Αναρωτιέμαι μικρή μου σκλάβα πόσο θα αντέξεις για τον Κύριο σου>>

    Δεν αντιδρά στο συλλογισμό μου και αναλαμβάνω δράση παίρνω αργά το δερμάτινο μαστίγιο μου και ξεκινάω την τιμωρία της πουτάνας μου. Σε κάθε επαφή με το γυμνό κορμί της παρατηρώ πως μεταμορφώνεται το δέρμα της και καυλώνω όλο και πιο πολύ, αμυδρά την ακούω να μετράει στο υπόβαθρο. Δεν με ενδιαφέρει καν τι λέει το μόνο που με απασχολεί είναι αυτός ο κώλος, θέλω να τον κάνω δικό μου.

    Συνεχίζω απτόητος το μουνί της στάζει υγρά, τη καυλώνει τη παλιοπουτάνα ο πόνος και έτσι τον αυξάνω σταδιακά. Το θέλει το πουτανί μου, το χρειάζεται. Τα υγρά της έχουν φτάσει στο μηρό στάζει κυριολεκτικά για μια στιγμή σκέφτομαι να αφήσω το μαστίγιο, να τον πετάξω έξω και να της τον καρφώσω βαθιά στη μουνάρα της, αλλά δε θα τον πάρει τόσο εύκολα δεν της αξίζει θα τελειώσει όλη την τιμωρία πρώτα.

    Ξαφνικά τη βλέπω να σωριάζεται και μου κόβεται η ανάσα, αρχίζει να κλαίει. Ρε γαμώτο δε το πόνεσα πολύ το καριολάκι, το καημένο δεν άντεξε μέχρι το τέλος.

    Πρέπει να την ηρεμήσω τώρα, <<Συγνώμη Κύριε συγνώμη>> λέει και δε σταματά να κλαίει αμέσως την αρπάζω και την τραβάω πάνω μου. Ο πούτσος μου δε λέει να πέσει με τίποτα, θέλω να τη γαμήσω εδώ και τώρα έτσι όπως είναι ευάλωτη, δαρμένη και κλαμένη. Συνετίζομαι όμως και αντ’ αυτού τη καθησυχάζω <<Με έκανες πολύ περήφανο απόψε, το ξέρεις? Άντεξες τόσα πολλά πήγαμε τόσο μακριά μαζί>>.

    Τη φιλάω παντού στο μέτωπο τα χέρια το λαιμό. Την αρπάζω από το πιγούνι και χώνω βαθιά τη γλώσσα μου στο στόμα της για να κάνω προφανές το πόσο τη θέλω. Έπειτα την παρατάω στο κρεβάτι ικανοποιημένη και χαμογελαστή να αναφωνεί <<Δική σου Κύριε>> συγκατανεύω <<Ναι, γλυκό μου παιδί, δική μου είσαι>>.

    Σκύβω από πάνω της με όλο το βάρος μου της ανοίγω τα πόδια και καρφώνομαι μέσα της. Αυτό ήθελες καριόλα, σκέφτομαι, γι αυτό κάθεσαι και τα υπομένεις όλα παρ’ το όλο μέσα σου και σκάσε. Κλαψουρίζει και πάλι από ηδονή αυτή τη φορά. Το μουνί της είναι τόσο υγρό με βασανίζει μονίμως με αυτό το μουνί. Χύνει τραντάζεται σύσσωμη πάνω στο πούτσο μου και κραυγάζει. Σταματάω, ανοίγει τα μάτια διάπλατα γνωρίζοντας τι μαλακία έκανε. Τη κοιτάω <<Ζήτησες άδεια για να τελειώσεις καριόλα?>> απαντά σαστισμένη <<Όχι, Συγνώμη Κύριε>>.

    Την ενημερώνω ήρεμα και κατανοητά <<Θα σε χύσω και θα στηθείς για τη τιμωρία σου, το καλό που σου θέλω προετοιμάσου>>
     
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Και...αυτό που περιγράφεις είναι, για εμένα, ο fake Κ.
    Αυτός δηλαδή που άλλα σκέφτεται, και άλλα λέει.
    Άλλα τον ενδιαφέρουν, και άλλα βγάζει προς τα έξω.

    Χίλιες φορές, να άκουγα τα σχόλια περι μουνάρας απο το στόμα του όσο ευάλωτη και να ένιωθα εκείνη τη στιγμή, παρά μια ψεύτικη εκδήλωση τρυφερότητας.

    Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για φαντασίωση, απλα με αφορμή αυτό και τον γενικότερο ντόρο περί fake Κ βρήκα ευκαιρία να πω τη γνώμη μου.
     
  3. Paladin

    Paladin brattiness loading....

    Δεν ξέρω αν ήθελα να φανεί έτσι αλλά οκ... Νομίζω οτι όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται πολλά αλλά πράττουν ελάχιστα απο αυτα, ήθελα να σταθώ στο οτι και ο Κ. είναι άνθρωπος και έχει ορμές αν και στα μάτια μου αυτό που τον κάνει Κ είναι το οτι μπορεί και τις περιορίζει. Η πειθαρχία του. Σίγουρα ο καθένας βγάζει το νόημα του αλλά και πάλι δεν ήθελα να φανεί ψεύτικη η εκδήλωση τρυφερότητας όντως είναι τρυφερός, άλλωστε οι πράξεις του το αποδεικνύουν. Η υ ήθελε τρυφερότητα τη δεδομένη στιγμή ο Κ σεξ τα βρήκαν στη μέση κάπου έτσι το σκέφτηκα. Προσωπικά σκέφτομαι τον άντρα σαν θεριό που τον οδηγούν οι ορμές του όταν αυτός τις καταπολεμά και μπορεί σε κάθε στιγμή να είναι ευγενικός και τρυφερός παρόλες τις ορμες του τότε για μένα είναι Κ. Στο λέω για να καταλάβεις πως το σκέφτηκα...

    Ευχαριστώ που το διάβασες.
     
  4. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ευχαριστώ για την επιπλέον ανάλυση.
    Καταλαβαίνω απόλυτα το σκεπτικό σου, δεκτό, φυσικά.
    Απλά σε ο,τι αφορά εμένα πάντα, δεν θα ήθελα να βρεθούμε στη μέση. Θα ήθελα να ξέρω, ακριβώς τι θέλει, πως και γιατι και αν το επιλέξω να τον ακολουθήσω μέχρι τέρμα στη δική του πλευρά.
    Αν αυτό λέγεται σεξ να βλέπω σεξ, και αν αυτό λέγεται τρυφερότητα να βλέπω αυτο. Αν και τα δύο, να βλέπω το καθένα όποτε πραγματικά του βγαίνει και το νιώθει.
    Ωμή ειλικρίνια σε κάθε φάση, αν δεν του βγάλω να με νιώσει δική του, να μην μου το πει ποτέ, οσο δαρμένη, ευάλωτη κτλ μπορεί να νιώθω.
    Οταν εχεις την ακριβή εικόνα τότε και μόνο τότε μπορείς να κάνεις και συνειδητή επιλογή για την οποία πλέον εισαι και απόλυτα υπέυθυνη.

    Ξαναλέω αυτή ειναι η προσωπική μου γνώμη, καταλαβαίνω το στόχο σου και που επικεντρώθηκες γράφοντας την φαντασίωση, απλά μου έδωσε αφορμή να πω τα παραπάνω.
    Ελπίζω να μην σε πειράζει.  
     
  5. Σωστή παρατήρηση (άνθρωποι - σκέψη για πολλά / πράξη ελάχιστα).
    Μα αν δεν τις περιόριζε καθόλου θα άνηκε σε άλλη συνομοταξία ανθρώπων.
    Η εκδήλωση τρυφερότητας είναι ένα στοιχείο που αποζητούν πολλές (δυτικές τουλάχιστον) γυναίκες μετά την "αγριότητα" που αφήνουν να ξεσπάσει πάνω τους. Θεριά είναι οι άνθρωποι στην βάση τους (και άνδρας και γυναίκα) αμά το εξετάσεις καλύτερα, αλλά δεν έχουν όλοι αυτήν την συνειδητότητα ή και αν την έχουν δεν τολμούν να την κοιτάξουν κατάματα.
     
  6. Paladin

    Paladin brattiness loading....

    Μου αρέσουν οι συζητήσεις ...... Και όλες οι οπτικές γωνιές !!!!