Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μπλέ χαπάκι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Fun & Games' που ξεκίνησε από το μέλος MasterK77, στις 30 Απριλίου 2018.

  1. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Απο τότε που βγήκε το μπλέ χαπάκι, είμαι στο 1 το πρωί, 1 το μεσημέρι και 1 το βράδυ ανελλιπώς. Δοκίμασα να το λοιώσω σαν σκόνη σε νερό, χυμό, με φρουτοσαλάτα, με κρέας, σαν μπαχαρικό, με άδειο στομάχι. Μέχρι και σαν υπόθετο δοκίμασα μιά φορά. Πάντως... ακόμη δεν γάμησα, ούτε μεγάλωσε το πουλί μου. Ξέρει κανείς αν κάνω κάτι λάθος?
    Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος που το δοκίμασε, θάθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
    Παρακαλώ, μόνο 'σοβαρές' απαντήσεις.

    Φιλάκια μπλέ.
     
  2. Stilvi

    Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

    Αγαπητέ @MasterK77

    Χάπι είναι, δεν κάνει και θαύματα. Ψάξου αλλού.

    Με εκτίμηση,
    Τέτρις
     
  3. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Δοκιμασα και με τεσσερα, αλλα δεν μετραει αυτο (γιατι δεν ηρθαν τα κοριτσια που ειπαν θαρχοντουσαν)
    Δοκιμασα και στα τεσσερα (δηλαδη το εν τεταρτο ενος μπλε χαπιου, δεν δουλεψε)
    Παιζωντας τετρις ομως δεν δοκιμασα να σου πω την αληθεια. Μονο με ενα angry bird, αλλα δεν ηταν blue.

    Τσιουρς!
     
  4. dim1

    dim1 ®

    Αγγίζεις ενα μεγαλο θέμα.
    Μη ρωτάς πως αλλά είμαι σε θέση να έχω έγκυρες πληροφορίες τις οποίες και θα μοιραστώ μαζί σας.

    Αυτό που μας πλασάραν ως μπλε χαπάκι, δεν είναι το αρχικό πρότζεκτ αλλά μέρος αυτου.
    Το μπλε χαπακι σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την σεξουαλική ζωή των ανδρών. Περιελάμβανε δυο σκέλη. Την γνωστή χημική φόρμουλα που τελικά κυκλοφόρησε και βελτιώνει την στύση μέσω του κυκλοφορικού ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ από ανάλογης διάθεσης κοπελα που δυστυχώς " κόπηκε" στην φαση έγκρισης του φαρμάκου. Η επίσημη δικαιολογία ήταν η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης. Ανεπίσημα ξέρω οτι έγιναν παρεμβασεις εργοδοτηκών οργανώσεων οι οποίες φοβόταν την μείωση της παραγωγικότητας στις επιχειρησεις. Όπως και να είναι τελικά κυκλοφόρησε το μισό προϊόν. Ίσως οι επόμενες γενιές διορθώσουν αυτή την αδικία.
    Ο αγώνας συνεχίζεται...
     
    Last edited: 1 Μαϊου 2018
  5. O Giatros

    O Giatros New Member

    Λοιπον παιδες , ενα θα σας πω και βαλτε το καλα στο νου σας , γιατι απο οτι φενετε δν γνωριζετε περι χαπιων και ουτ ο καθ εξης .
    Κανει δουλεια αλλα , αν δεν διεγειρεσαι και εγγεφαλικα δν προκειτε να καταλαβεις διαφορα (και μηλαμε για ατομα που εχουν χαμηλη τεστοστερωνη)
    Επησεις το συγεκριμενο χαπι ανοιγει τις φλεβες δινει "εντολη" στην καρδια να στειλει ποιο γρηγωρα αιμα στον οργανισμο , και ετσι εχουμε αυξηση καρδιακης πιεσης με αποτελεσμα να αιματονεται
    καλυτερα και το καβλι σας , αν ομως δεν εχετε ιδιετερο προβλημα μην το περνετε ετςι , σας συστινω αργινηνη απο φαρμακειο , χιλιες φορες , παρα το μπλου πιλ ...
    Ψαχτειτε λιγο πριν παρετε το οτιδιποτε, και αν οντος θελετε να μπειτε σε αυτο το τρυπακι επισκεφθειτε και εναν Ανδρολογο να σας ,ηλισει περι αυτου, κατι παραπανω ξερουν απο εσας!
    Καλη σας μερα!!
     
  6. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Σωστά, γι'αυτό και η εταιρεία ίσως δεν προνόησε για ολοκληρωμένο πακέτο. Και απο διαφήμιση - προώθηση μηδέν. Γιατί δεν βάζουν κανένα τυπά όπως τον marlboro man στις διαφημίσεις τους?Γιατι δεν σπονσάρουν τσόντες, ενημερωτικά βίντεο ή ακόμη και διαγωνισμούς σεξ?
    Ή έστω μιά σειρά με μιά εικονική φιγούρα, όπως τον άλλο που φωράει το σώβρακο πάνω απο το παντελόνι, τον σούπερμαν. Ή σαν χαρακτήρα στην μυθολογία με τους Γαλάτες, που φοβόντουσαν μόνο τον ουρανό μην πέσει στο κεφάλι τους. Ναί, ο Σιλδεναφιλήξ ο οποίος όταν ήταν μικρός, έπεσε στην χύτρα με το μπλέ μαγικό ζωμό.

    Χμ. Πόσο τζίρο κάνει αυτό το χαπάκι ανα έτος ανα το παγκόσμιο, ξέρουμε?
    Έχω περιέργεια να δω πόσο χρεώνουν ένα προίόν στον τελικό καταναλωτή (πόσα πάει η κάθε κάβλα απο θέμα κόστους, χρηματικό και μή, πόσα πληρώνει κάποιος αυτή την κάβλα αν την χρειαστεί γιά οποιοδήποτε λόγο και πόσο κέρδος / ζημιά αφήνει τόσο στην εταιρεία που το έφτιαξε όσο και στον τελικό καταναλωτή).

    Καμιά ιδέα? Ιατρικές πηγές, χρηματιστηριακές, προσωπικές εμπειρίες,αναζητησεις απο το διαδίκτιο, γνώμες εμπεριστατομένες και μή, σοβαρές αστείες, ευπρόσδεκτες.
     
  7. O Giatros

    O Giatros New Member

    φυσικα , τα μπλου πιλλ κοιμαινοντε απο 20 - 30 ευρω το κουτακι, και περιεχει 4 μεσα , σκεψου το βγαζουν σε τζιρο, και να ξερεις σπανιος φορολογουντε γτ οι περισσοτεροι τα τσιβανε απο αποθηκες
     
  8. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Ευχαριστώ. Δηλαδή, 5-7.5 ευρω η καβλα ειναι το market value. 20-30 το κουτακι δια τεσσερα μας κανει 5-7.5.
    Η ποσοτητα που φευγει απο τις αποθηκες δεν υπολογιστηκε γιατι δεν εχουμε νουμερα. Το black market value προς το παρον το βαζω στην ακρη για μετα.
     
  9. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Ολα τα σημεια σωστα (οκ καποια εν μερη). Πριν λιγες εβδομαδες ενας γιατρος ετων 45 επαθε καρδιακο επεισοδιο απο αυτο.Δεν το λεω για να αντικρουσω τιποτα απο οτι ειπες, αλλα, οποιοσδηποτε μπορει να την παθει, ακομη και ενας γνωστης. Εγω δεν θα συστηνα ουτε αργινινη. Τρως λιγους κολοκυθοσπορους, φακες και καρυδια εαν τα τραβα ο οργανισμος σου και το καλυψες το θεμα αργινινης συν αλλα οφελη.
    Αλλα, πανε ολοι οσοι το παιρνουν σε ενα γιατρο ή το παιρνουν απο τσιμπημενη αποθηκη?
     
    Last edited: 2 Μαϊου 2018
  10. vanillaki

    vanillaki Regular Member

    Δεν ξερω για μπλε το αγόρι μου έπαιρνε ενα λευκό. Εγω του το έπαιρνα δηλαδη για να δω άσπρη μερα
     
  11. dim1

    dim1 ®

    Είδες διαφορά;
     
  12. vanillaki

    vanillaki Regular Member

    Εννοείται, καμια σχεση.