Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ξέρατε πως...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 2 Μαϊου 2006.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    ..
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Ω ναι...όπως ,επίσης, ο πιο πολύς κόσμος αγνοεί πως η Γροιλανδία ανήκει στη Δανία(από το 1953)..
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    H κραυγή μιας πάπιας δεν κάνει ηχώ και κανείς δεν ξέρει το γιατί.
     
  4. blindfold

    blindfold Contributor

    και εμένα με λένε Χρήστο !
     
  5. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Το σαλιγγαρι μπορει να κοιμαται επι τρια χρονια συνεχεια;
     
  6. bearcy76

    bearcy76 Guest

    Απάντηση: Το ξέρατε πως...

    Η Αννα Βισση παιρνει μερος για τριτη φορα στη eurovision

    Κατι επρεπε να γραψω και εγω:lol:
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Το ξέρατε πως...

    Ο γυναικείος εγκέφαλος ζυγίζει 150-200 γραμμάρια Λιγότερο από τον αντρικό..!
    (Ο εγκέφαλος ενός ενήλικα ανθρώπου ζυγίζει από 1300 έως 1500 γραμμάρια).
    Στα νεογνά ο εγκέφαλος ζυγίζει απο 350 έως 400 γρ.

    Ο μικρότερος πόλεμος στην ιστορία ήταν μεταξύ Ζανζιβάρης και Αγγλίας το 1896.
    Η Ζανζιβάρη παραδώθηκε μετά από 38 λεπτά.


    Γιατί το χτύπημα του μαστιγίου παράγει αυτόν τον χαρακτηριστικό ήχο;

    Ο χαρακτηριστικός αυτός ήχος προκαλείται γιατί η κίνηση του μαστιγίου υπερβαίνει την ταχύτητα του ήχου. Η κίνηση μπορεί να μεταδοθεί τόσο γρήγορα γιατί το μαστίγιο στενεύει από τη λαβή του προς την άκρη του. Μόλις χτυπήσουμε το μαστίγιο, η ορμή από την κίνηση στη λαβή διατηρείται σταθερή και η ταχύτητα αυξάνεται, καθώς η διάμετρος του μαστιγίου μειώνεται στην άκρη. Έτσι η κίνηση αναπτύσσει ταχύτητα καθώς κινείται προς την άκρη και όταν ξεπεράσει την ταχύτητα του ήχου παράγει τον χαρακτηριστικό ήχο του "σπασίματος".
     
  8. savra

    savra Guest

    Δείτε εδώ  

    Στα Ιμαλάια χωρίς πόδια
    19/5/2006 18:50

    Το κατόρθωμα ενός Νεοζηλανδού ορειβάτη που έχασε πριν από λίγα χρόνια τα δύο του πόδια, να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Έβερεστ έχει κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας συγκίνηση και αποδεικνύοντας πόσο σημαντική είναι η δύναμη της θέλησης.

    Ο Μαρκ Ίνγκλις έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ χωρίς να είναι αρτιμελής, γράφοντας τη δική του ιστορία. Μάλιστα, έσπευσε να τηλεφωνήσει ο ίδιος στη γυναίκα του από την κορυφή της οροσειράς και να την ενημερώσει πως της μιλάει από υψόμετρο 8.840 μέτρων.

    Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο ένα από τα τεχνητά μέλη του 47χρονου ορειβάτη έσπασε, τη στιγμή που βρισκόταν σε ύψος 6.400 μέτρων. Ωστόσο, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά κατάφερε να το επιδιορθώσει πρόχειρα και να ολοκληρώσει με επιτυχία την τολμηρή προσπάθεια του.

    Παναγιώτης Μπακιρτζής

    http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=18090
     
  9. bearcy76

    bearcy76 Guest

    Απάντηση: Το ξέρατε πως...

    Κάποια είδη μυρμηγκιών επιτίθενται σε φωλιές άλλων μυρμηγκιών, σκοτώνοντας την "βασίλισσα" και παίρνοντας τους "εργάτες" σαν σκλάβους. Μάλιστα, οι "εισβολείς" εξαναγκάζουν τους "δούλους" να κάνουν τις δυσκολότερες εργασίες.


    Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!


    Ο γεωσκώληκας έχει 5 καρδιές!


    Ο δυνατότερος σεισμός που έχει καταγραφεί είναι έντασης 9,5 Ρίχτερ και συνέβη στη νότια Χιλή, το 1960. Τα παλιρροϊκά κύματα που σηκώθηκαν είχαν ύψος 10 μέτρα και κατέστρεψαν τα περισσότερα χωριά της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα κύματα σκότωσαν 61 άτομα στη Χαβάη, δηλαδή εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την εστία του σεισμού.


    H ανθρώπινη καρδιά δημιουργεί τόση πίεση στο αίμα που αυτό θα μπορούσε φεύγοντας από την καρδιά να αναπηδήσει σε ύψος 10 μέτρων.


    Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της.


    Ένας κεραυνός χτυπά κατά 6 φορές περισσότερο άντρες από ότι γυναίκες!


    Aν ξεφωνίζετε συνεχώς για 8 χρόνια, 7 μήνες κι έξι μέρες θα δημιουργήσετε αρκετή ενέργεια για να ζεσταθεί ένα φλυτζάνι καφέ.


    Η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα.


    Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, είναι σχεδόν άφλεκτη. Η περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο είναι τόσο μικρή, που μόλις και μετά βίας μπορεί να συντηρήσει τη φωτιά.


    Η τραγουδίστρια Λένα Γκόλμπερτ Φορντ, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι "Keep the home fires burning" ("Κρατήστε τις φωτιές των σπιτιών αναμμένες"), κάηκε μέσα στο σπίτι της


    Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό (και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια), με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος


    Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που μπορούν να δουν το μπλε χρώμα


    Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια.


    Στους 90 βαθμούς ύπο το μηδέν η αναπνοή παγώνει και πέφτει στο έδαφος!


    Τα γνωστά σε όλους μας "νυχτικά" εμφανίστηκαν στην Ευρώπη τον 16ο αιώνα. Έως τότε, οι άνθρωποι κοιμούνταν είτε γυμνοί είτε με τα ρούχα τους.


    Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.


    Τα στοιχεία του πληκτρολογίου της γραφομηχανής τοποθετήθηκαν μπερδεμένα από τον Christopher Latham το 1868 για να μπερδεύει τις γραμματείς και να μην μπλοκάρουν από την ταχύτητά τους τις μηχανές!


    Το 1800 οποιοσδήποτε δεν είχε καταφέρει να αυτοκτονήσει στη Αγγλία καταδικαζόταν σε θανατική ποινή.


    Το 1876, ο Αμερικανός στρατηγός Κάστερ οδήγησε τους 211 ιππείς του στη μάχη του Λιτλ Μπιγκ Χορν, γνωρίζοντας ότι τους περίμεναν 6.000 Ινδιάνοι Σιού. Ύστερα από 15 λεπτά μάχης, μόνο ένα άλογο έμεινε ζωντανό.

    Τον Δεκέμβριο του 1985, στο Ότζιν της πολιτείας Όρεγκον, ένα γατάκι έβαλε φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού, δαγκώνοντας το καλώδιο απ' τα λαμπάκια. Λόγω της θερμότητας που εκλύθηκε, έσπασε η γυάλα με το χρυσόψαρο και το νερό που χύθηκε περιόρισε σημαντικά τη φωτιά, μέχρι να καταφτάσουν οι πυροσβέστες για να τη σβήσουν.Το χρυσόψαρο, ονόματι Κλάιντ, τελικά επέζησε.


    Το πιο δυνατό ζώο είναι ένα ...σκαθάρι (Scarabaeidae) που συναντάται κυρίως σε τροπικές ζώνες. Μετρήθηκε ότι μπορεί να σηκώσει 850 φορές το βάρος του. Σαν να σήκωνε ένας μέσος άνθρωπος 64 τόνους.


    Tο 2000 π.X. οι Aιγύπτιοι χρησιμοποιούσαν ένα είδος προφυλακτικού φτιαγμένο από μεμβράνη που έπαιρναν από κροκόδειλους.


    Tο μόνο φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες είναι τα αγγούρια


    Το μεγαλύτερο θηλαστικό στο κόσμο, η μπλε φάλαινα, μόλις γεννηθεί, ζυγίζει 50 τόνους


    Το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου είναι το Ερμιτάζ, στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι επισκέπτες θα πρέπει να περπατήσουν 20 χιλιόμετρα, αν θέλουν να περιηγηθούν τις 322 αίθουσες του μουσείου, το οποίο φιλοξενεί 3 εκατομμύρια αριστουργήματα.
     
  10. zoi19

    zoi19 Guest

    Τα μυρμήγκια δεν κοιμούνται ποτέ.

    Τα ψάρια δεν έχουν βλέφαρα.

    Ο ήλιος καθημερινά διογκώνεται και κάποια στιγμή θα καταπιεί την Γη, αφού πρώτα θα την έχει ψήσει. Βέβαια αυτό θα συμβεί σε αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια.
     
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Ο ήλιος καθημερινά διογκώνεται και κάποια στιγμή θα καταπιεί την Γη, αφού πρώτα θα την έχει ψήσει. Βέβαια αυτό θα συμβεί σε αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια.


    για την ακριβεια η γη θα εχει τελειωσει πολυ πριν ο ηλιος την φτασει διοτι η πρασινη ζωνη που τον περιβαλει που μεσα σε αυτη μπορει να υπαρξει ζωη , στην μεση της οποιας ειναι η γη αυτη την στιγμη , μετακινειται συνεχως προς τα εξω και καποια στιγμη η γη θα μεινει εξω απο αυτη και θα επικρατησουν ιδιες συνθηκες με εκεινες της Αφροδιτης , ενω ο Αρης θα γινει το επομενο σπιτι μας ... αυτα δεν ειναι επιστημονικη φαντασια αλλα το μελλον .. στο μουσειο Φυσικης Ιστοριας στο Σιγρι της Λεσβου (απολιθωμενο δασος) υπαρχει ενα ρολοι που τρεχει ....
     
  12. zoi19

    zoi19 Guest

    Η Φιλανδική γλώσσα έχει 13 κλίσεις!