Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ξεκινημα της πρωτης ΒΔΣΜικης σχεσης μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sw, στις 2 Ιουλίου 2015.

  1. sw

    sw

    Ημουν γυρω στα 26. Ενας φιλος μουσικος (κατασκευαζα μουσικα οργανα τοτε) περασε με την κοπελια του και μια φιλη της απο το μαγαζι μου και παρα την μεγαλη διαφορα (ηταν 17) παιχτηκαν καποια "βλεφαρισματα".
    Εκ γενετης στο σαδομαζοχιστικο σεξουαλικο κουρμπετι ο γραφων, εθετα ως προυποθεση να ρεπει ομοιως και η παρτενερ. Σ' αυτη την ηλικια ομως (της μικρης) τι να προϋποθεσει κανεις;
    Η επιμονη ομως "παραδοση" της ,με την προτροπη της φιλης της υποθετω (που γνωριζε ποσο "καλο παιδι" ημουν και ποσο καλος επαγγελματιας καταστηματαρχης και τα τοιαυτα) με εκανε να ενδιαφερθω.
    Τα ωραρια της "τρελλα". Συντηρητικη αυστηρη οικογενεια και μετα τι; 21:00 δεν ξεμυτιζε με τιποτα. Προχωρησαμε και μερικες βδομαδες αργοτερα η πρωτη επαφη (πρωτη σεξουαλικη εμπειρια της) με την υπομονη και τον ιπποτισμο που παντα με διεκρινε, ελαβε χωρα.

    Η εξαιρετικη παραδοση της και η απολαυση της βανιλικης εμπειριας αναμεσα μας, βοηθησε να διατηρησουμε πανω απο ενα τριμηνο αυτη την τεθλασμενη συνυπαρξη ...μεχρι τις 20:45 εβρυνταιη...
    Αρχισε να με ελκυει το ενδεχομενο της σαδομαζοχιστικης σεξουαλικης διερευνησης της, παρ' ολο που ηταν σε συγκρουση με το απιστευτο ωραριο της.

    Σε μια απο τις ερωτικες μας περιπτυξεις ενω ημασταν ξαπλωμενοι κατα τα φορπλευς της ακινητοποιω το ποδι, αποτρεποντας το απο την γνωστη θηλυκη καβλωσυνατη εκφραση "κανει" να συσταλει σμιγοντας και τριβοντας το ενα γονατο πανω στ' αλλο και τα δερματα τους μεχρι πανω πανω στην ενωση τους.
    Ο καλυτερος γκολκηπερ του κοσμου (δεν θα διαφωνησουμε για το ποιος) τετοια ρεφλεξ δεν θα τα ειχε!!!
    Αλλαξε την ανασα της μετα απο μια χαρακτηριστικη διακοπη της αναπνοης της σε αθορυβη ωστε να μην της δημιουργει παρασιτα και "κλεβει" το παραμικρο απο τις υπολοιπες αισθησεις της στο μισοσκοταδο του παραξενου δωματιου μου.
    Με τα ματια της στραμενα στο πλαϊ τοσο υπερβολικα ωστε να διατηρησει το κεφαλι της ακινητο, "ψηλαφιζε" τις προθεσεις μου.
    Ηθελε να καταλαβει, αν ειχε δεχθει εντολη; Αν η εντολη αφορουσε μονο την κινηση του ποδιου; Αν δεν ειχε καμια σχεση με το ποδι απλα κατι ηθελα να επισημανω; Κατι πιο πολυπλοκο και ενδιαφερον; Δεν μπορω να δωσω ακριβως το μεγεθος του "αφουγκραζεσθαι" που ημουν μαρτυρας.

    Σιωπη και ακινησια, η απαντηση μου, χωρις να την ακουμπα το χερι που σταματησε την κινηση της πριν λιγο.
    Υπομονη καρτερικη με σιγαστηρα στο πνιγμενο αναφιλιτο που παρ'ολιγο να την προδωσει και το βλεμα το ιδιο εντονο σταθερα να αφηνει τα δευτερολεπτα να φανταζουν αιωνες.
    Καθολου αργοτερα μια λαχταρα της να καταλαβει, την κανει να δοκιμασει μια μικρη μετατοπιση του μηρου της απο την ακινητοποιημενη ημιδιασταση που την εχω παγωσει ανασκελα διπλα μου, σε "συστολη" προς το αλλο γονατο της.
    "Κεραυνοβολα" αποτρεπεται με ευκρινεστερο πλεον νοημα μετα απο την χαρακτηριστικη πιεση λιγων δευτερολεπτων της παλαμης μου πανω του.
    Απολυτη κατανοηση! Τα ματια στο ταβανι! Αυθορμητα! Καμια οδηγια απο μενα. Ακολουθησε την προσταγη, που ερμηνευε με θηλυκοτητα, επιλογοντας την υποταγη της στην βουληση μου.
    Δεν χρειαστηκαν παρα 7-8 δευτερολεπτα για να επιβεβαιωσουμε αμοιβαια την σχεση που αποδεχθηκαμε να ανατειλει.

    Δεν κινηθηκε για περισσοτερο απο 5 λεπτα, χωρις ομως να καταφερει να σταματησει τη ροη της στο σεντονι.
    Τιποτα αλλο δεν εγινε εκεινο το βραδυ . Αυτο ηταν τοοοοσο αρκετο!!!
    Τιποτα μεχρι τις 20:45.

    Την επομενη μερα της ξεκαθαρισα πως δεν μπορω να συνεχισω μαζι της. Μονο λογω "απιστευτου" για μενα ωραριου. Ολα τα αλλα ηταν σουπερ! Της ειπα πως απο εκεινη τη στιγμη μετα τον αποχαιρετισμο μας θα ειμαι σε αναζητηση συντροφου (καθολου αριστερης) και πως θα την ενημερωνα καθημερινα πλεον για την νυχτερινη μου ζωη μετα τους αποχαιρετισμους μας .
    Η λιμπιντος της με εκανε να το σκεφτομαι καθημερινα και πως αξιζε τοσο να προχωρησω παρ' ολο που ουσιαστικα την εβγαζα μονος μου τις νυχτες. Απο την αλλη παλι οταν γυρνας τις νυχτες με μουσικους ολο και νεα ενδιαφεροντα συναντας. Δεν ηθελα να ξεκινησω κατι πολυ ιδιαιτερο που θα το παρατουσα στη συνεχεια. Με τα δοντια βεβαια κρατιομουν.

    Τελικα τα καταφερα! Νικησε η ακεραιοτητα μου πανω στο παθος μου και σταματησαμε να βλεπομαστε.
    Καποια τσιλιμπουρδισματα το καλοκαιρι που ακολουθησε χωρις καμια ιδιαιτερη ενδιαφερουσα ομονοουσα εξελιξη παρ' ολα αυτα.
     
  2. sw

    sw

    Συναντηθηκαμε τυχαια με το που ειχε μπει για τα καλα το φθινοπωρο.
    Το βλεμα της ιδιο με την τελευταια φορα πριν χωρισουμε.
    "-Θελω να μιλησουμε!"
    -"Παρε τηλ" της απανταω. (Εποχη με σταθερα μονο).
    Στον κινηματογραφο που πηγαμε, εχυσε αρκετες φορες με τα δακτυλα μου.
    "-Μπορω να μενω πιο αργα τωρα εχω πιασει και δουλεια." Λαχταρα σαν να μην ειχε περασει ουτε μια μερα. Δεν ειχε αφησει κανενα αρνητικο μορφασμο να εκφραστει.
    "-Εχουμε κατι κοινο εμεις οι δυο! Κατι εντελως ιδιαιτερο. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι λεω;"
    Με καφωμενα τα ματια της μεσα στα δικα μου απαντα "-Ναι!" και τεντωνει τα χαρακτηριστικα της για να ανακαλυψει με τι ακριβως ειχε συμφωνησει.
    "Για να εισαι μαζι μου θα ξεχασεις τις λεξεις ΟΧΙ και ΘΕΛΩ!" Επισης πολλες ακομη εννοιες σχετικε με αυτες σταδιακα."
    Η διακοπη της ανασας της ακολουθηθηκε απο ενα καταφατικο νευμα του κεφαλιου της. Η μυρωδια των οργασμων της αναβλισε φρεσκια απο το μπουστο της, με την κινηση της αυτη. Την ανιχνευσε και η δικη μου εισπνοη ρουφωντας μαζι την ερεθιστικη δηλωση της.

    Απο πολλα χρονια πριν ειχα κατασκευασει αρκετα δερματινα αξεσουαρ.Περιμεναν την καταλληλη. Δεστρες για ολα τα σημεια των ακρων, φιμωτρα, hoods, spread bars, πολλα ολοσωμα διχτυωτα , καλσον, καλτσες διαφορες , μεγαλη συλλογη ψηλοτακουνων γοβων και πεδιλων απο 35 εως 39 δονητες ιδιοκατασκευασμενα μαστιγια, plugs, ολα αυτα "κρυμενα" μεσα σε ενα μπαουλο που ειχα αγορασει στου Ψυρρη αβαφτο και το ειχα λουστραρει αφου ειχα βαψει μαυρα τα ξυλινα μερη του.

    Τοτε ζουσα σε μια ισογεια γκαρσονιερα. Την ειχα διαμορφωσει ετσι ωστε να δειχνει σαν μεσαιωνικο μοναστηριακο σαλονι, με πολυ σκουροχρωμη κασια στα ξυλινα μερη. Μια ιδιοκατασκευη με πολυπλευρο χαρακτηρα αποτελουσε ενα "ημιοροφο" η βαση του υπερδιπλου κρεβατιου, σε υψος 1,70 απο το πατωμα. Δυο δυνατοι μεντεσεδες του επετρεπαν να ανασηκωνεται και να παιρνει κλιση μεχρι η μια του πλευρα με συρματοσχοινα που τα τυλιγε ενας μηχανισμος τεντας, μεχρι να ακουμπησει στο κανονικο ταβανι. Εκτος του οτι εδινε την εντυπωση εσωτερικου στεγης (σαν σοφιτα) οταν ανεβαινε ψηλα, διαφοροι κρικοι μπορουσαν να στηριξουν πανω τους αλυσιδες και αλλα αξεσουαρ αναρτησης και ακινητοποιησης, οι οποιοι μπορουσαν να ανυψωνονται μαζι με το κρεβατι.
    Ολα αυτα δεν ειχαν αποκαλυφθει κατα τις προηγουμενες επισκεψεις μας στο χωρο αυτο.
    Κατω απο αυτη την κατασκευη ενα ρουστικοειδες σαλονι με καταμαυρα χοντροπλανισμενα ξυλινα μερη που επεβαλλαν μια βαρια ατμοσφαιρα επιβλητικη.
    Μοκετα στο πατωμα, ενα ξυλινο τραπεζι σαλονιου με χιαστι χοντροκομμενα ποδια απο το ιδιο γερο ξυλο, οσο "τριζατο" χρειαζοταν, μαζι με την ηχομονωση σε ολους τους τοιχους (που χρησιμευε στις μουσικες προβες των διαφορων σχηματων που ειχα) ολοκληρωνε την εικονα.


    Μεσα στο δωματιο αυτο που φωτιζοταν πλεον απο τις φλογες των κεριων που ελιωναν υπομονετικα ετοιμαζοντας αισθησιακες εκπληξεις για τη συνεχεια η "μ..." με το τελειο μικρο σωματακι της ολοφρεσκο, στις παρυφες των 18ων γενεθλιων του, με μεγαλα εκφραστικα ματια και ενα καρε μαυρο μαλακι που ταλαντωνε αρκετες φορες μετα τον τερματισμο καθε καταφασης της ποθουσε να κατακτησει την αφοσιωση μου με την πιστη παραδοση της ανευ ορων σε καθε ευκαιρια. Γυμνη ερεθισμενη, γονατιστη στο τραπεζακι, με τα χερια σταυρωμενα πισω της περιμενε την καθοδηγηση και τις οδηγιες που αφουγκραζοταν.
    Λες και για να χωρεσει μεσα της οσα ποθητα προσμενε να μαθει να γνωρισει και να εφαρμοσει καθε φορα εβρισκε χωρο, αφηνοντας σεβαστες ποσοτητες υγρων να εκρεμουν πριν σταξουν στην σατινε ξυλινη επιφανεια αναμεσα στα ανοιχτα γονατα της.
    Λαχταρουσε να γνωρισει το πλαισιο που θα διαμορφωνε την συμπεριφορα της.
    Απορροφουσε με λαιμαργια τις οδηγιες που επαιρνε λεκτικα.
    Πολυ περισσοτερο ομως την παροτρυνε η αναισχυντη εκδηλωση της καβλας μου που η υποταγη της μου προκαλουσε.
    Κλεφτες ματιες της αποκαλυπταν την στηση μου και τις λαμπερες πηχτες σταγονες που καποιες ακουσιες σφιξεις μου εκαναν να προβαλουν.
    Καταλαβαινε πως εκεινη καθρεφτιζε και προκαλουσε αθελα της τις ορμες μου που δεν ειχε καν φανταστει πως θα εξελισσοτναν.
    Μπορουσε να διακρινεις ξεκαθαρα ποσο την μεθουσε αυτη της η επιτυχια!
    Ειχα κερδισει την εμπιστοσυνη της και ειχε αισθανθει ασφαλεια σε καθε τι που σχετιζοταν με μενα.
    Διψαγε γι αυτο να ελεγχεται και να οριζεται η καθε της κινηση ή σκεψη απο τις προτροπες μου. Η απολυτη αναζητηση του micromanagement.
    "Οι σεξουαλικες σου επιλογες θα οριζονται απο μενα και μονο απο τωρα. Θα εκτελεις οτι λεω. Δεν θα κρινεις τιποτα και θα σπευδεις αμεσα χωρις αναστολη. Θα μαθεις να νοιωθεις βολικα ξεπερνωντας τις αναστολες που θα εκδηλωσεις αρχικα. Θα σε βοηθω με ολη μου την προσοχη και με ολα τα μεσα που διαθετω. Καποια απ' αυτα θα τα περιεργαστεις συντομα, αλλα θα τα νοιωσει συντομα, θα συμφιλιωθεις ομως μαζι τους χωρις να σ' ενοχλει η αβολη κατασταση που θα σε υποβαλλουν, μια και θα ειναι αχωριστη συντροφια σου. Συντομα θα γνωρισεις ανθρωπους που εχω μιλησει για σενα και που σε λιγο θα σου πουν τι ακριβως να κανεις." Λεω βαδιζοντας προς το (σταθερο) τηλεφωνο.
    Μια ταχυπαλμια κανει την εμφανιση της....
     
  3. sw

    sw

    Η μ... ειναι γονατισμενη πανω στο βαρυ ρουστικ τραπεζι του μικρου σαλονιου. Οι αγκωνες της δεμενοι στην πλατη της με ενα ζευγαρι δερματινες δεστρες σχεδον ενωμενες μεταξυ τους. Μια αλυσιδα τις κρατα σε σταθερη αποσταση απο το πλαισιο του ανακλινομενου κρεβατιου, ωστε το προσωπο της να απεχει 30-40 εκατοστα απο την επιφανεια που ειναι γονατισμενη. Τα φονατα της ελεγχονται απο ενα αντιστοιχο ζευγαρι δεστρες ενωμενες μεταξυ τους, ενω οι αστραγαλοι αναγκαζονται να διατηρουν την διασταση με το δεσιμο τους εκατερωθεν των χιαστι ποδιων του τραπεζιου. Ο κορμος του σωματος της οριζοντιος, να σχηματιζει ενα "Ζ" με τους μηρους και τις κνημες της, οι φτερνες της σε αποσταση απο τους εκτεθημενους τουρλωμενους γλουτους της, ενω τα πελματα και τα δακτυλα να αγωνιζονται να επανελθουν στη θεση "φλεξ" καθε φορα που η εφιδρωση νικουσε την τριβη και η βιτσα τα επανεφερε "εις την ταξιν".
    Αφου σχηματισα τον αριθμο ακουμπησα το τηλ στο τραπεζι, τραβηξα κοντα του την πολυθρωνα μου και σταυρωσα τα γυμνα πελματα μου ακουμπωντας της φτερνες μου ακριβως κατω απο το προσωπο της. Οταν το σημα του ακουστικου εδωσε τον χαρακτηριστικο ηχο της "κλησης" τεντωσα το καλωδιο, βαζοντας το ακουστικο του μεσα στην παλαμη της, λεγοντας στην μ.... "- Ζητησε την Κυρια Σι.....α.
    Θα σου δωσει οδηγιες, τι ακριβως θα πρεπει να κανεις τωρα. Πες της πως χρειαζεσαι την καθοδηγηση και την πολιτιμη βοηθεια της ωστε να με ικανοποιησεις με τον καλυτερο τροπο. Εχω μια εξαιρετικα καλη φικικη σχεση μαζι της εδω και αρκετα χρονια και θα συντελεσει στηνσυνειδητοποιηση και τη ωριμανση σου, στην νεα φαση που μπαινει τωρα η ζωη σου."

    Εκλεισα τα ματια μου και αφησα τα κερια που τρεμολουζαν ορισμενες γωνιες του σκοτεινου δωματιου και τα γυμνα μας κορμια να παιζουν παιχνιδια αγωνιας στα ορθανοιχτα δικα της.

    Οση ντροπη μα και αποφασιστικοτητα μπορει να ακουστει απο ενα ερωτευμενο πλασμα γεματο αγωνια αλλα πλημμυρισμενο με εμπιστοσυνη, ακουστηκε.

    Ενα καυτο άλειμμα υγρου σαλιου ενοιωσα στην κορυφη του μεγαλου δακτυλου του πανω μου ποδιου. H καυτη γλωσσα της μ... συρθηκε ξανα στο διπλανο δακτυλο αφου πρωτα ξεχωρισε τη σχισμη αναμεσα τους. Μια επαναληψη μετα την αλλη, μια καταφαση με μπουκωμενο το στομα αρθρωνοντας το "μαλιστα" στο μικροφωνο του ακουστικου, δτο ενδιαμεσο, εδωσε προφανως το μηνυμα στην Κυρια Συ...α που μαλλον το ειχε απαιτησει.
    Το πιο ερεθιστικο ηταν ο ηχος της ανασας της να νικα καθε φορα την αντισταση της τεντωμενης αλυσιδας πισω και πανω της. Οχι πως η εναλλαγη δροσερης ψυξης των υγρων δακτυπλων μου με την καυτη της γλωσσα υστερουσε. Αλλο ομως το ψυχοσυναισθηματικο κομματι και αλλο το σωματικο.
    Τα ματια μου ειχαν ανοιξει ακουσια και θαυμαζαν την πραγματικοτητα που εξεπλησε περισσοτερο απο την φαντασια.
    Η προσηλωση σε αντιδιαστολη με την αβολη προσπαθεια να φερνει το ακουστικο μολις και μετα βιας κοντα στο αυτι της, διακοπτοντας καθε τοσο την αρμονικη συμμετρια των παλινδρομισεων ολοκληρου του κορμιου της, ξαφνικα διακοπηκε.

    "-Δεν μπορω δεν φτανω! Ειμαι δεμενη." ...απαντα με αμηχανια κοιτωντας με σαν να περιμενε την συμβουλη μου.

    Ανασηκωθηκα και πηρα το ακουστικο.
    Η Συ...α, φιλτατη Domme αρκετα χρονια συνοδοιπόρος μου στις αναζητησεις μας, με ηξερε καλα. Ειχαμε ανταλλαξει αφειδως τις εντελως ενδομηχες επιθυμιες μας.
    Λυσε την και παρε με τηλ αφου τελειωσετε...

    Εκλεισα το ακουστικο.
    Η ατμοσφαιρα που δημιουργηθηκε απο τρια ατομα με μεγαλη εμπιστοσυνη ,(τουλαχιστον δια της μεταβατικης ιδιοτητας ανα δυο), χωρις καμια ουσιαστικη πειρα, ηταν εντελως αληθινη.
    Η Συ...α ειχε παιξει εξαιρετικα τον ρολο της, ή μαλον εξεφρασε ελευθερα τον εαυτο της.
    Περισσοτερα απο 4-5 χρονια επικοινωνουσαμε φαρδυπλατα και εκ βαθεων τις ενδομηχες σεξουαλικες μας τασεις χωρις αυτο να εχει προοδευσει αμεσα σε σεξουαλικη εμπλοκη.
    Χωρις σεναριο, ως "επιτιμη εισβολεας", λειτουργησε σαν μια "ανεπιστροφη βαλβιδα" στα συναισθηματα της μ... .
    Κατα την παραδοση της σε μενα, κεραυνοβοληθηκε αναπαντεχα και πρωτογνωρα.
    Η εκθεση της πιο προσωπικης της στιγμης, σε ενα τριτο ατομο του ιδιου φυλου με εκεινη και με φανερα συντονισμενη συχνοτητα εγγεφαλικης επικοινωνιας, εγινε εντελως ξαφνικα. Η ενταση των στιγμων ηταν τοσο ισχυρη που δεν προλαβαιναν να χωρεσουν ουτε αμφιβολιες για την πραγματικοτητα ουτε χρονικοι δισταγμοι. Δεν μπορουσε να φανταστει κατι τετοιο οταν πληκτρολογουσα το τηλ.
    Απροσμενο γεγονος,οδηγια,εκτελεση,φηντμπακ. Ξανα και ξανα!

    Σηκωθηκα. Με αργες κινησεις κατεβασα το κεκλειμενο κρεβατι ωστε να χαλαρωσει η αλυσιδα των αγγωνων της μ... , ανοιξα το "ποδι" που το στηριζε σταθερα στο πατωμα και σ' αυτο εδεσα ενα μετριο ντιλντο απο λατεξ, περιπου στο υψος του κωλου της που ειχε προβαλει περισσοτερο μια και τωρα ακουμπουσε με το στηθος της στο τραπεζι.
    Απαγκιστρωσα ολες τις αλυσιδες και τις δεστρες της μ... μεταξυ τους και εσειρα το τραπεζι ωστε να ακουμπα πανω στο "ποδι".
    Το μονο που την κρατουσε ακινητη πανω του ηταν το συμφωνο συμπερασμα της σκεψης της περι αυτου.
    Καποιοι αναστεναγμοι διεκοπταν την λανθανουσα ανασα της , που αποδειχνε την προσπαθεια της να αφουγκραστει τις μη ορατες κινησεις μου. Ακουγε τον ηχο του κουταλιου που εστριβε κι ετριβε μεσα σε ενα φλιτζανι, ανακατευοντας το μιγμα που προετοιμαζα για το κωλο της.
    Δεν ειχα σκοπο να σταξω ταμπασκο απο την πρωτη φορα. Το κοματι του βουτυρου ηθελα να σταθεροποιησω με μια μικροτερη ποσοτητα μελιου.
    Ακουσε επισης και τις αλυσιδιτσες των glover clamps να σωριαζονται κατω απο τα ανοιχτα ποδια της αναμεσα στα κοκκινισμενα γονατα της.
    Δυο ζευγαρια απο δαυτα.
    Ενα χαστουκι εκανε το κεφαλι της να σηκωθει ψηλοτερα και να κοιταξει μεσα στα ματια μου.
    Το κατω, απο τα μισανοιχτα χειλη της, ενοιωσε το δαγκωμα του πρωτου ακρου του 'glover...". Το δευτερο δαγωσε την καθε μια της ρογα, κλεινοντας με την αλυσιδα τους το πρωτο αναμεσα της και στο στέρνο της. Ελευθερο εκρεμουσε το αλλο ακρο κανοντας κυκλους

    Λιγα λεπτα σιγης χρειαστηκαν για να γεμισω μια μεγαλη συριγγα με το περιεχομενο του φλιτζανιου.
    Ενοιωσε το ορφανο απο βελονα, χονδρο στομιο της να εισχωρει στον ανοιχτο κωλο της και εγω ακουσα τον υγρο ηχο που εκαναν τα καυτα μουνοχειλα της καθως ανοιξαν απο το σπασμο που εκανε οταν το εμβολο εσπρωξε μεσα της το ιδιο περιεχομενο.
    Παρατηρησα πως, οντως, διαρροη δεν προεκυψε απο την πιεση του εμβολου της συριγγας μεσα στον κωλο και αναζητησα αλλου την πηγη της υγρης κηλιδας στο τραπεζι.
    Μια μικρη ποσοτητα αφησα και στην ακρη του ντιλντο, απλωνοντας την ομοκεντρα, καθως εσπρωχνα τον σφυχτηρα του κωλου της προς την διευθυνση του.
    Με προσοχη εισχωρησε προοδευτικα μεσα της, μεχρι που τερματισε προς τα πισω πανω στο "ποδι".
    Με δυο γυμνα βηματα σταζοντας γυρω τους ιδρωτες μου, εσπρωξα την πολυθρωνα μου να ακουμπησει στην ακμη του τραπεζιου, κατω απο το βλεμα της που το αποσπουσαν ακομα οι ταλαντωσεις. Μπορουσες να δεις τα ιχνη των πελματων μου να εξατμιζονται αργα απο τη μοκετα στο πατωμα.
    Καθησα ξαπλωτα, γλυστρωντας τα ποδια μου ανοιχτα εκατερωθεν των δικων της γονατων, οσο πιο ανετα μπορειτε να φανταστειτε.
    Τραβηξα το ταλαντευομενο ακρο του glover clamp, με προσοχη και την εφερα λιγα εκατοστα εμπρος. Ακριβως οσο χρειαζοταν ωστε να οδηγησω το ανοιχτο χειλος που το ακολουθουσε το παραδομενο της κορμι, κανοντας να βυθιστει το υγρο καβλι μου μεσα στην καυτη τρυπα της ομορφιας της.
    Μετα απο μερικες παλινδρομισεις, προσεκτικες ωστε να μην πονεσει υπερβολικα το χειλος και οι ρογες, ουτε να βγει το ντιλντο απο τον κωλο της, ενοιωσα πως κατι δεν μπορουσε να συμβιβαστει αναμεσα στις κατα τα αλλα υπακουες συνδρομες της.
    Σταματησα και τη κοιταξα στα ματια.



    "-Πρεπει... Δηλαδη η Κυρια Συ...α μου ειπε πως πριν απο οτιδηποτε αλλο να Σας" ... εεε.
    ...να Σας γλυψω απο τα δακτυλα μεχρι τη σχισμη του... του κωλου Σας... βαθεια και μετα να πιεσω μεσα την γλωσσα ..."


    "-Και γιατι τοση ωρα μενεις αδρανης; Γιατι δισταζεις; Μηπως περιμενεις να το μαντεψω;"
    "-Τωρα! Αμεσως!"

    ...και παραγγελοντας το δειχνω το ανασηκωμενο πελμα μου φερνοντας το εμπρος στο προσωπο της.
    Αρχισε να πιπιλαει τα δακτυλα, ενα προς ενα παλι, απλωνοντας την γλωσσα της πλατυτερα αυτη τη φορα.
    Οταν εγλυφε την καμαρα και το πλατυ μερος του πελματος μου κατω απ' το μεταταρσιο την ωθουσα ρυθμικα. Η αντισταση που της εφερνα προκαλουσε μια μικρη παλινδρομιση, το ντιλντο τερματιζε μεσα στον κωλο της.
    Ποτε ποτε μια αποτομη εισπνοουλα δηλωνε ενα φοβο που ο πονος καποιας ισχυροτερης προηγουμενης ταλαντωσης της τον θυμιζε.
    Το προσωπο της ειχε μουσκεψει. Οχι. δεν ηταν μονο το σαλιο της. Ειχε σειρθει σταθερα και προοδευτικα, αντιγραφοντας αυθορμητα μα τελετουργικα τη φτερνα μου το περιγραμμα της μυωδους γαμπας μου, την ατριχη κοιλοτητα πισω απο το γονατο μου, με πολλες επαναληψεις τις μεγαλυτερες επιφανειες πισω απ'το μηρο μου.
    Χωρις να σταματα,ανασηκωνοντας το ποδι μου ανοιχτα, βυθιζε τα αισθητηρια της στην τελιη σχισμη, εκει που οι ορμονες μου αλλαζαν με την εντονοτερη παρουσαια τους τις εντασεις των ερεθισματων.
    Αυτο που απλωνε η γλωσσα της ξανα και ξανα παλευοντας με τα χειλη της που εκεινα το μαζευαν,ηταν ενα μειγμα του σαλιου της μαζι με τον ιδρωτα μου σερνοντας μαζι τους οτι διελυσαν στο περασμα τους.
    Επιδεξεια το ανακατευε η γλωσσα της και το απλωνε το προσωπο της.
    Ηθελε να συνθεσει τη μοναδικη, δικη μας, ιδιαιτερη οσμη και να την απλωσει στις επιδερμιδες μας αποτυπωνοντας την βαθεια μεσα στην ερωτικη της μνημη .
    Δεν επετρεπα στο μουδιασμεο απο την καβλα βλεμα μου να χασει στιγμη απο αυτη τη γενετησια διαδικασια.
    Ηταν προδηλη η λαιμαργια της να τα γευθει, οταν η πικαντικη προσκληση της εντονης μυρωδιας του νωπου δερματος, διαπερνουσε τους αυλους της.
    Οι περιοδικες επαναληψεις των σχεδον ιδιων διαδρομων εμοιαζαν σαν απο λαγωνικο που ιχνιλατει το γνωριμο περασμα του. Καθε φορα η ενισχυση των εισπνοων της μαρτυρουσε την εθιστικη μεθη που της προκαλουσε.
    Με χαλαρωμενο προσωπο και με ματια που εκλειναν απο τη λαγνεια εδινα μια μικρη μαχη να μη χασω ουτε σκηνη καθε φορα που με πιεση παραμορφωνε τα ρουθουνια της να στροβιλισει βιαια τον υγρο αερα μεσα τους.
    Η γευση πλησιαζε τωρα στην πιο τολμηρη της αποστολη. Η κυκλικη απομυζηση ειχε σχεδον στεγνωσει την επιδερμιδα μου και ειχε αφησει ενα ερεθισμα σαν αυτα που θα ηθελε κανεις διολου να δρασει για να του δωσει ολο το χρονο χωρις να το διακοψει.

    Τοτε ηταν που σταματησε να ακουγεται η ανασα της.
    Ειχε πιεσει τοσο το προσωπο της επανω στον καβαλο μου, γλυστρωντας τα ζυγωματικα της στο εσωτερικο των μηρων μου, ποι οι διοδοι του αερα ειχαν σφραγιστει.
    Ενοιωσα τα δοντια της να γδυνονται απο τα αναμενα χειλη της προσπαθωντας να βυθιστουν στη σαρκα μου για να μηδενισουν και το πιο μικρο διαστημα που θα "εκλεβε" και το τελευταιο χιλιοστο της γλωσσας της που την ενοιωθα να προσπαθει επανηλημενα να σφιξει τον κορμο της και να εισχωρησει μεσα μου.
    Ο αποκλεισμος του σφυχτηρα μου απο τις ατμοσφαιρικες συνθηκες θερμοκρασιας και πιεσης με μετατοπισε σε ενα αλλο συστημα αναφορας.
    Αφησα τον περιβαλλοντα χωρο και μεταφερθηκα με ολη τη δυναμη της συγκεντρωσης μου στο επικεντρο της σκεψης της.
    Με διαφορα κλασματος του δευτερολεπτου ανεστρεφα την αισθηση που ενοιωθα.
    Σαν ενα ευπλαστο εκμαγειο ο κωλος μου εδινε μορφη στη γλωσσα της οταν εκεινη καταφερνε να παγιδευτει μεσα του, σκουπισοντας την αυτολιπανση της στον δακτυλιο μου κατα την εισοδο της . Ποτε ανακλαστικα αλλοτε σκοπιμα προσπαθουσα με αλεπαλληλες σφιξεις να την "καταπιω", να την συλαβω να την νοιωσω βαθυτερα μεσα μου.
    Εστειλα τα δακτυλα μου να ψηλαφησουν γυρω τους. Να βρουν καπουεκει το ελευθερο "glover clamp". Τιποτα δεν αφησα να με αποσπασει. Ηθελα με βουλημια να με γαμισω ατελειωτα με το πηθηνιο πλασμα που με υπομονη κατακτησα. Ηθελα να το οδηγησω. Να το κανω να νοιωσει τον πονο της προσφορας του. Να νοιωσει πως δεν ειχε αλλη διεξοδο, ουτε αλλη επιλογη. Ηθελε να χρησιμοποιηθει για να με νοιωσει χορτατα ικανοποιημενο.
    Ηταν εκει καβλωμενο και σαστισμενο ταυτοχρονα. Ενα "εργαλειο" απο σαρκα ζωντανο με συναισθηματα ομορροπα με την καβλα που μου ανοιγε να το "στραπατσαρω".
    Ειχε φτασει επιτελους η στιγμη που το καβλι που εβλεπα εμπρος μου να παλεται με ηδονη καθως πιεζε σφιχτα τ' αρχιδια μου πανω στο μετωπο της, θα "εσκαγε" πια απο ηδονη χωρις φαντασιωσεις. Χωρις το δικο μου αγκιγμα που ηξερε κι ενδομηχα καλουσε απο συνηθεια.
    Εκει απο κατω του βρισκοταν ενα ερ(γ)ωταξιο σε οργασμο που φροντιζε τον δικο του.
    Η λαγνεια μου αφηνε την ανασα μου ελευθερη να αισθανεται το παραμικρο καινουριο ερεθισμα. Μια μυρουδια που αναγνωρισα ξαφνικα κεντρισε την ορμη μου.
    Το σαλιο μου πλημμυρισε το ιδιο και το καβλι μου.
    Το παθος και οι κινησεις με τη λαχταρα της να εκτελει με περισση προθυμια την εντολη της Κυριας Συ...ας και την φλογερη καβλα που μου προκαλουσε, ειχαν κανει την μ... να χωθει μεσα στα ποδια μου. Αυτο αφησε ορφανη την ρυπα του κωλου της και η ροη της εκβολης των σωθικων του πλουτισε τον αερα με μια οσμη μελιου σ' αναμιξη μαζι με ενα αρωματικκο προσθετο λατεξ να ανιχνευεται κατα την εισοδο του στη μυτη μου.
    Η εικονα που ακαριαια οραματιστηκα ηταν αυτο που λιγο πριν ικετευε το καβλι μου.
    Λιγα λεπτα χρειαστηκαν η μ... στην αρχικη της θεση γονατιστη στα 4 με το στηθος να τριβει το τραπεζι και αρχισε η ανασα της να συνοδευει τις φωνες της.
    Ενα κρησεντο λαχταριστο να ανεβαινει οκταβες που θαρεις το πενταγραμμο δεν φτανει.
    Ο ρυθμος της ανασας της κι ολα τ' αλλα εδειχναν πως αμεσα το θρυαμβευτικο φιναλε στο φορτε με σφιγμενη τη γροθια και την μπαγκετα να τρεμει πιο ψηλα ερχεται...
    ...τωρα! ...φτανει!
    Μα ο μαεστρος ινπρουβιζαρισε...
    Χορτασμενος απο την συνηθισμενη εκφραση μιας γυναικας που ταλαντωνεται μεσα στους οργασμους της με προσωπο και σπασμους και εκφραση που ολοι ξερουν, διψασε να ζησει το κανουριο, που μεσα του ηταν παλιο. Βαθεια πισω στο χρονο οι φαντασιωσεις του τρεφονταν απο τη μετατροπη της οπερετας σε ρεκβιεμ.
    Τωρα ηταν η στιγμη!
    Ειχε το πλασμα που σαν πρωτο βιολι πιστα ακολουθουσε!

    Τραβηχθηκα αποτομα.
    Εμεινα να κοιτω τις "ακεφαλες" κινησεις ενος κορμιου που παλεται απο ορμη πριν συνειδητοποιησει πως επαψαν ολες οι εντολες , πριν κι εκεινο σταματησει...
    "- ...κι αλλο Σας παρακαλωωωωω!!!"
    "-...κι αλλοοοοοοοΟΟΟΟ!!!... "
    "- ...Σας Θελωωωωωω...!!!"

    "- Μα και φυσικα ...κι αλλο! .μονο που... Κι αλλο ...για μενα μονο!"
    " Σου ειπα και συμφωνησες! Τωρα δεν μενει παρα να το καταλαβεις βιωνοντας το τι παει να πει <...αυτο σβυνει απο το λεξιλογιο σου>!"
    "-...αυτη τη φορα μονο στερηση οργασμου. Σε τυχον επαναλληψη θα σοβαρεψουν οι συνεπειες. Διαλεγεις!"

    Η ηδονη μου πλησιαζε, οπως το καβλι μου στο δακρισμενο προσωπο της.
    Μια τουφα απ' τα μαλια της μεσα στο χερι μου, εκανε τα χειλη της να γλυστρησουν πανω στα μελια με το βουτυρο και για πρωτη φορα μαζι με τ' αρωμα και τη γευση των σωθικων της.
    Δεν περασαν παρα λεπτα πριν προσθεσω τη γευση μου στην συνταγη της πρωτης μου αληθινης βδσμικης ερωτικης συνουσιας, που πλαισιωθηκε κατα τη χαλαρωση μου πισω στην πολυθρωνα μου απο τη θεα της πισθαγκωνα ξανα δεμενης μ... να καθαριζει γλυφοντας τις εκροες της μαζι με τα μελια και τους ιδρωτες απο το τραπεζι του μικρου σαλονιου και του ντιλντο που ζωντανευε στο στομα και τη γλωσσα της, εμπρος μου.
     
  4. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    ...Και η Συριζα έχει παίξει εξαιρετικά το ρόλο της, και πάμε και εκατό εκατομμύρια δραχμές στοίχημα
     
  5. sw

    sw

    2,75 ευρω στοιχημα;

    Νομιζω το ξεφτυλισες!
     
  6. Oner

    Oner New Member

    εισαι συγγραφεας..