Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρώτο βήμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος thanasis, στις 8 Απριλίου 2014.

  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Το πρώτο βήμα

    Aφού για εκεί πάει...

    Άμα το παίξει λίγο έξυπνα το παιχνίδι το υ μπορεί να τη δαγκώσει κάπου....να της πάρει κάτι που άμα της την έπεφτε να μην του το έδινε αυτό το κάτι ότι και αν είναι...

    μμμμ έτσι και έτσι, είναι να μην είναι λυγούρι το υ...άμα τον γουστάρει λίγο η Άλλη θα τη δαγκώσει...
        
    Μην το παίρνεις προσωπικά, έτυχε απλά να κάνω την άποψη σου quote

    ps Εύχομαι να μην σε πειράζει που σου μιλάω στον ενικό ούτως ή άλλως δεν σου ανήκω...
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Το πρώτο βήμα

    Όχι λόγω "θάρρους" - το οποίο δεν είναι και ανάλογο του στάτους, θέλω να πω το ένα δεν αναιρεί το άλλο, μα κυρίως επειδή:

    "Οι υποτακτικοί λόγω ψυχολογίας διατηρούν γενικά χαμηλούς τόνους με τους ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν."

    Κατι με το οποίο διαφωνώ. Στην φάση της προσέγγισης και της διερεύνησης δεν υπάρχει τέτοιου τύπου ψυχολογία.
    Το υ έχει "τέτοια" ψυχολογία απέναντι στον Κυρίαρχο, όχι προς τον κυριαρχικό.
     
  3. mandragoras

    mandragoras Regular Member

    Η προσεγγιση αφορα την επιθυμια για επαφη και σ αυτη τη περιπτωση οι προτιμησεις δεν παιζουν ρολο. το διαδικτυο μας βγαζει απο τη βαρεμαρα φιλοι..
     
  4. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    It goes both ways.

    Αν η επιθυμία είναι μεγάλη δε βλέπω το λόγο γιατί να μην αναλάβει πρωτοβουλία ο ένας από τους δύο, ανεξαρτήτως στάτους.

    Στο κάτω κάτω, αν δεν διεκδικήσουμε αυτό που μας αρέσει και μας κάνει να περνάμε όμορφα, οι πιθανότητες να το αποκτήσουμε περιορίζονται αισθητά.
     
  5. dustmonkey

    dustmonkey Regular Member

    Πρώτο βήμα σημαίνει οτι θα του μιλήσει απαραίτητα μπορεί απλά να δείξει οτι είναι διαθέσιμη και απο εκεί και πέρα αυτός θα πράξει αναλόγως.
     
  6. aethereal

    aethereal Guest

    το πρωτο βημα το κανουν οι τολμηροι,οι τυχεροι,οι παρατηρητικοι και οι διαθεσιμοι..
    εν συνεχεια,ο κυριαρχος κραταει το τιμονι στη σχεση αλλα η υποτακτικη ειναι το τιμονι το ιδιο...
     
  7. Fidelio_Nasos

    Fidelio_Nasos Regular Member

    Όροι στατιστικής απαιτούν και σεβαστό δείγμα...απο ότι κατάλαβα οι μισοί εδώ στο νήμα αναφέρθηκαν σε
    προσωπικές εμπειρίες και οι άλλοι μισοί με το πως και απο ποιον ,κατά τη γνώμη τους, επιβάλλεται η προσέγγιση...
    Η δική μου άποψη είναι απλή...Θέμα διάθεσης καθαρά,και όχι μόνο,του "Κ" & "υ" τη δεδομένη στιγμή...Άντε να προσθέσω και το κλικ που θα γίνει
    στο μυαλό του...
     
  8. Victoria_ash

    Victoria_ash Regular Member

    Πιστεύω ολα ειναι θεμα στιγμής και διαθεσης.
    Συμφωνω με την @gaby στο σημειο επικοινωνίας. Να εχει και λιγο σασπένς και μυστήριο.
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Κατ' εμέ είναι θέμα "φυσικών" ρόλων. Η γυναίκα "διαλέγει" και εκπέμπει τα "σήματα" της. Ο άντρας τα "αφουγκράζεται" και δρα κατά το δοκούν. Τα Υ και Κ τουλάχιστον όσον αφορά τον μη διαδικτυακό κόσμο ( εκτός και αν κάποιος συχνάζει σε εξειδικευμένα μέρη ), δεν υφίστανται στην προσέγγιση. Γιατί δεν νομίζω ότι κανείς κυκλοφορεί με την ταμπελίτσα Υ η Κ στο κούτελο. Υπάρχουν και γυναίκες που λόγω χαρακτήρα είναι πιο "επιθετικές" από τις άλλες και που κάνουν το πρώτο βήμα. Αν μπορώ να μιλήσω με βάση τις δικές μου εμπειρίες, τις βρίσκω απλά τρομερά διασκεδαστικές και κάποιες φορές με εξιτάρουν ακόμη περισσότερο από τις "κλασικές" γυναίκες. Τις αφήνω να κάνουν το παιχνίδι τους, μέχρι εκεί που έχω εκείνη τη στιγμή διάθεση να τις αφήσω ( αφού με ενδιαφέρουν. Γιατί κάποια που δεν μου ξυπνάει τίποτε, την βρίσκω απλά ενοχλητική και προσπαθώ να την απομακρύνω μ' ευθύ αλλά ευγενικό τρόπο ) και όταν "βαρεθώ", παίρνω τα ηνία και κάνω εγώ το "παιχνίδι" χωρίς να αφήσω πλέον άλλα περιθώρια. Όπως υπάρχουν και άντρες λιγότερο "πρόθυμοι" στο να κάνουν το πρώτο βήμα...Ο κόσμος είναι ωραίος, επειδή είναι ποικίλος...
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2014
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Νομιζω οτι διαφερει μεταξυ ανδρος και γυναικος υ.

    Προσωπικα μου αρεσει πολυ το παιχνιδι με τα ματια, αν και..

    Δεν προχωραω ευκολα παρακατω, δεν θυμαμαι να το κανα και ποτε δλδ. Ανεξαρτητα από το κ, υ. Βεβαια μετα, οταν τειμαι στη σχεση ειμαι πιο εκδηλωτικος.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αυτό μπορείς να μου το επεξηγήσεις, ομολογώ δεν καταλαβα τι εννοεις.

    Γενικά κι επί του θέματος. Συμφωνώ με όσους είπαν πως δεν υπάρχει κάποιος καθολικός κανόνας.
    Συμφωνώ με τον Αιρετικό Άγγελο, πως εχει την απολαυση της η διεκδικηση κι εκεινος που λεει πως δεν ειναι διεκδικητικες οι υ. δεν έχει παρακολουθήσει "μάχες" υ για τα μάτια κάποιου Κ.

    Το αν έχω το θάρρος πλέον να πλησιάσω και να εκφρασω τι ακριβως θελω και να μην κανω κολπακια και ναζακια και καλα για να το παιξω "δυσκολη" και αντι να μπαινοβγαινω στο προφιλ καποιου ελπιζοντας να με προσεξει και να μου μιλησει, απλά του μιλάω, έχει να κάνει περισσότερο νομίζω με το ποια ειμαι σαν ανθρωπος, παρά το αν ειμαι σκλαβα ή Αφεντρα. Δεν μπορώ να δεχτω πως δεν έχουμε μαθει, τουλάχιστον οι 35ρηδες και πανω, να αποδεχομαστε το όχι, ως όχι και το εκλαμβανουμε σαν απολυτη απορριψη ολης μας της υπαρξης.
    Επίσης δεν θεωρώ αναγκαίο να αρέσω σε όλους ή να μου αρέσουν όλοι, έτσι αν με κάποιον δεν ταιριάξουν οι σκουφιες μας, δεν χαλαει ο κοσμος μου, απλά προσπερνω και παω παρακατω.

    Εγω ειμαι υπερ της ειλικρινειας, υπερ της αυθεντικοτητας.

    Οτιδήποτε άλλο, οδηγεί πολύ μακριά απ εκεί που στοχεύω να φτασω.
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    lara συνεχίζω να πιστεύω πως τα υ δεν είναι διεκδικητικά παρόλο που δεν έχω συναντήσει "μάχες" για τα μάτια κάποιας ή κάποιου Κ. Αλλά είναι αυτό που έμαθα να ζω και συνήθισα να ζω με αυτό. Ειλικρινά δεν θυμάμαι κάποιο υ που να μπόρεσε να πετύχει κάτι διεκδικώντας μια Κ και επειδή όντως το είχα απορία αυτό έθεσα το προβληματισμό μου και μου είπανε κάτι πολύ λογικό, κάτι που ανέφερες και εσύ σε άλλο νήμα. Δεν θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι γιατί δεν γνωρίζουν αν αυτός που θα κάνει τη πρώτη κίνηση είναι αυτό που ψάχνουν οι ίδιες και προτιμούν να το διαλέξουν οι ίδιες. Δηλαδή αν κάποιος είναι ένας απλός ποδολάγνος ή έχει ένα φετίχ ίσως αυτό να μην είναι αρκετό για τις περισσότερες Κ με αποτέλεσμα να θεωρούν το πέσιμο χάσιμο χρόνου και τον εαυτό τους θύμα. Προτιμούν αυτό που θα επιλέξουν οι ίδιες, αυτό που γνωρίζουν και έχουν μάθει οι ίδιες που διαθέτει κάποιο υ και όχι κάτι το άγνωστο. Μέσα σε αυτές τις Κ κάποιες θα ισχυριστούν πως αμφισβητείται η Κ τους (και σε αυτό το σημείο για εμένα έχουν δίκιο), είναι ένα είδος αμφισβήτησης το να πλησιάσει ένα υ μια Κ, όταν μιλάμε μάλιστα για lifestyle που η Κ έχει έμφυτη τη Κ ή το υ χωρίς να έρθει σε επαφή με κάποια προκαλεί ανάβλυση της κυριαρχία της και της δημιουργείται η επιθυμία της επιλογής... Αυτό θα γίνει δικό μου κάτι που και το ίδιο το υ αρχίζει να το νιώθει στη συζήτηση και όσο περνάει ο χρόνος της συζήτησης...

    Μπορούν δύο υ να δώσουν μάχη για έναν Κ για να υπηρετούν έναν Κ αλλά χρειάζεται να δώσει αυτή τη μάχη ένα υ όταν υποτίθεται πως έχει απέναντι του/της ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα που αν αποτελεί ενδιαφέρον για τον Κ ένα υ είναι θέμα χρόνου να το πάρει; Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό πιστεύω....

    Υ.Γ Δεν ξέρω πως δουλεύει το διαδίκτυο και ίσως οι καταστάσεις να είναι τελείως διαφορετικές από αυτό που έζησα σε συναντήσεις, αλλά ακόμα και στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί δυνατοί χαρακτήρες που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και το κάνουν χωρίς ενδοιασμούς...