Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρώτο D/s σκίρτημα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dome of Affection, στις 12 Φεβρουαρίου 2006.

Tags:
  1. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Στο πρωτο σκίρτημα νιώθεις τα μαγουλα σου να καινε, την καρδια σου να χτυπάει δυνατα, το φαντασιώνεσαι και θελεις να νιωσεις την εμπειρια. Όταν την ενιωσα αυτην την εμπειρια ανακαλυψα ένα ατομο που δεν ηξερα ότι υπαρχει,ζουσα σε μια οικογενεια με αυστηρα ηθη και ανακαλυπτωντας εκεινον τον καινουργιο κοσμο ηταν σαν να ανακαλυπτα την Αμερική.
     
  2. dimst

    dimst New Member

    Πολύ ενδιαφέρον νήμα οφείλω να πω!
    Από πολύ πολύ νεαρή ηλικία είχα σκέψεις βδσμικού περιεχομένου (τότε βέβαια δεν ήξερα τί είναι). Μια απο αυτές τις σκέψης ήταν να χύνει κάποιος πάνω μου λιωμένο κερί. Καταλάβαινα τότε οτι όλο αυτό είναι παράλογο. 2004, μαζί με τους Ολυμπιακούς και βάλαμε στο σπίτι ίντερνετ για να κανονίσουμε κάτι εισιτήρια. 10 χρονών ήμουν. Κάποια στιγμή κρυφά άνοιξα μια τυχαία σελίδα με βίντεο πορνό και έπεσε το μάτι σε ένα βίντεο που φαινόταν ένα κερί. Ακόμα θυμάμαι την έκπληξη μου που κάποιος σκέφτηκε το ίδιο πράγμα με εμένα! Ακόμα θυμάμαι το σφίξιμο στο στομάχι όταν άκουσα εκςίνο το απαλό thank you Sir..
     
  3. Λαέρτης

    Λαέρτης Regular Member

    8 χρονών περίπου. Οταν χαστουκισα για αρκετή ώρα μια μακρινή ξαδέρφη μου, επειδή είχε χτυπήσει το σκυλάκι μας που είχαμε στο σπίτι. Μετα απο εκείνη τη μέρα , πήγαινα καθε μέρα μετα το σχολείο στο σπίτι της και την αναγκαζα να ξαπλώνει μπρούμυτα και την χαστουκιζα για αρκετή ωρα. Έτσι, χωρίς λόγο. Το απολαμβανα τοσο πολύ. Θυμάμαι, στο σχολείο μονο αυτό σκεφτόμουν, και ανυπομονούσα να τελειώσω το μάθημα για να παω στο σπίτι τής... Όλα τελείωσαν οταν το έμαθαν οι γονείς της, ε και μετα και οι δικοι μου. Και αφού έφαγα και μερικά χαστούκια απο την μητέρα μου, την έκοψα την συνήθεια.
     
  4. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Το πρωτο σκίρτημα είναι το πιο υπεροχο συναισθημα που μπορει ενας ανθρωπος να νιώσει, σε αυτό το νημα το επανεφερα στην μνημη μου και πραγματι δεν βρισκω κατι περισσοτερο συναρπαστικο από αυτό. Το σφιξιμο στο στομαχι, τα μαγουλα που καινε η ταραχη που νιώθεις, η στιγμη που ενώ δεν ξερεις τι είναι αυτό καταλαβαίνεις ότι εχει χτυπησει καποια ευαισθητη χορδη μεσα σου, την στιγμη που συνειδητοποιείς ότι δεν ξερεις ακομη τον εαυτο σου και ότι πρεπει να αρχισεις το ταξιδι της αυτογνωσίας σου.