Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το σύνδρομο του Μελένιου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 23 Νοεμβρίου 2016.

  1. Ναι ξέρω βρίσκομαι σε ένα χώρο ο οποίος βρωμάει σεξιλα σπεσμα ιδρωτα και όλοι εδώ μέσα είναι είτε βαρύμαγκες έμπειροι μαστεραδες,κυριαρχικοι ταύροι γεννημένοι με ένα φλογκερ στο ένα χέρι και μια μπύρα bad (καθότι κακά παιδιά! ) στο άλλο.. είτε πειθαρχημένες πιστες σουμπες που μεγάλωσαν οχι με αγγλικά και πιάνο αλλα με butt plugs στο πωπουδακι και έχουν ήδη μάθει απέξω το πρωτόκο(ω)λλο της σωστής υποταχτικιας απο τις πρώτες τάξεις του νηπιαγωγείου..!όλα ωραία και τακτοποιημένα λοιπόν στον δύσκολο αυτό χωρο. Όλοι κατασταλαγμενοι και σίγουροι για το τι είναι και τι αξίζουν..
    Οσο έμπειροι βουδουσουμαδες και αν είστε,ειμαστε,είναι όμως ,σίγουρα από μικροί βλέπαμε παιδικά στο σταρ και στο άλτερ.. δεν έχει νόημα να το αρνηθείς κύριε μαστεριδη μαστεριε ..το ξέρεις και το ξέρω ότι ισχύει.. ένα από τα αγαπημένα μου μεταξύ άλλων ήταν και Τα στρουμφάκια. Ήρωας μορφή πέρα από την brat στρούμφίτα ήταν ο Μελένιος... Ναι ναι εκείνο το μικρό μπλε αρρωστακι που κυκλοφορούσε μονίμως με έναν καθρεφτη στο χέρι.. κοίταζε τον εαυτό του και έβγαζε στιγμιαίες σελφι ..που θα πέθαινε αν αυτό το καθρεφτάκι ειχε μνήμη 32gb( όπως εχει το κινητο μου!!! πάρτα κουφαλα Μελενιε!!!! Γεννήθηκες σε λάθος εποχή μαλακα!!!) και να τις αποθηκευε αυτοματα γεμίζοντας το drop box με τα κάλλη του!!!
    Τι συνειρμο έκανε η ρουφιανα θα αναρωτηθείτε τώρα.. αυτόν ακριβώς που γράφω από πάνω ηλίθιοι αναγνωστες μου! Γιατί έχουμε τοση ανάγκη για αυτοπροβολή? Τι κενα μας καλύπτει? Ψυχολογικά? Συναισθηματικά? Παιδικά τραύματα? Απλά ήμουν τουαλέτα με αιμορροΐδες δεν μπορουσα να χεσω και Ειπα να ανεβάσω δέκα σελφι που είχα τραβήξει προχθες στο σεσχιον με τον κύριο μου ώστε να περάσει η ωρα ..?
    Αν μιλάμε για αυτοπροβολη σουμποειδων μηπως είναι ένα εν δυνάμει topping from the bottom να δει ο εκάστοτε κ τι αξίζει και πόσο μετράει το υ ώστε να τον "καβαλησει…?Γιατί τέτοια ανάγκη για αποδοχή? Για λαικ? Αν μιλαμε για κ οι φωτό ,τι μπορεί να δηλώνουν? Δύναμη? Επιβολή της κυριαρχίας? (αν πρόκειται για φωτό που η σουμπα παίρνει τσιμπουκακι περιποιημενο στον κ της! )
    Φυσικά δεν μπορώ να παραλείψω και τις φωτό με τις πουτσες τις σκετες..εκει Εντάξει.. δεν κρίνω. Αλλά όσο Να Ναι.. είναι λίγο αστείο.. θα μου πεις Οσο αστείο είναι όταν μας πετάς κι εσύ τα πεσμένα βυζα σου στα μούτρα μας.. Ναι ισχύει.. αλλά μια πούτσα φωτό προφίλ και στο άλμπουμ άλλες 25 παρόμοιες από κάθε οπτική γωνία (νταξ ρε φίλε να ουμε την είδαμε. Καλή είναι. Καμπυλωτη με τις φλεβιτσες της,με το ροζ το καυλωμενο το κεφαλάκι της κομπλέ! ) ειναι λιγο creepy in my personal opinion!! But thats just me!!
    Εμ τι Ελεγα,?! Α Ναι. Δεν Ειδα ΚΑΝΕΝΑΝ να βγάζει την πεσμένη του ψωλιτσα! Την μαζεμένη από το κρύο! Το σουφρωμενο και κατακαημενο του εκτός στύσης λιλακι!!!
    Που καταλήγουμε πάλι? Στην ανάγκη για αυτοπροβολή!το σύνδρομο λοιπόν του μελενιου δεν κάνει διακρίσεις.. ήρθε για να μείνει.. χτυπά ανεξαιρέτως όλα τα στάτους άντρες γυναίκες και τα ενδιάμεσα! Δεν ξεχωριζει ηλικίες Ούτε προσανατολισμούς!
    Η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός είναι από τις πιο αγαπημένες μου αμαρτίες φίλοι συνκαυλοι.. είναι η νούμερο ένα ντοπα μου όταν δεν είμαι καλά. όπως βλέπω και δικές σας..
    Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο μελενιος...!!
    Και χέστηκα τι λεν οι ψυχολογοι! Ζήτω η έκθεση! (Μόνο οχι πουτσες σκέτες παιδιά.. σας παρακαλώ. Εκει δεν ισχύει ο δρόμος που χάραξε ο μελενιος. Εκει να πάρετε τον χωματόδρομο δίπλα να σηκωθεί και σκόνη να μην βλέπω και προσβάλλεται η αισθητική μου..!)
    Φχαριστω.
    Δικό σας.
     
  2. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Είπα να βγάλω μια σελφι αλλά βρήκα κάτι καλύτερο...
    ...
    ..
    .
     
       

    Υ.Γ.: Ακόμα γελάω Btw.... η πρέπει να κλαίω? ....χμμμ  
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    [Μας πρήξατε]

     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Κατσε τωρα που μου το θυμησες να βγαλω κι εγω μια sELFie 
     
  5. Morfonios

    Morfonios When i want your opinion then i' ll remove the gag

    Γαμωτο. Μελενιος επρεπε να ειναι το νικ μου, οχι μορφωνιος  
     
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Δεν γνώριζα ότι οι αιμορροΐδες έχουν τέτοιες παρενέργειες.
     
  7. Ermioni

    Ermioni Regular Member

    Βρε σοκολατίτσα ο καθένας είναι ελεύθερος να βάλει τη μαλαπέρδα του εεεεεε συγνώμη, να βάλει ότι γουστάρει για φώτο προφίλ και να ποστάρει όοτι θέλει αρκεί να είναι να μην παρεμβαίνει τους κανονισμούς τουτουνού του φόρουμ....τους οποίους υποτίθεται οτι διάβασε διεξοδικά και κατανόησε προτού πραγματοποιήσει την εγγραφή του....!τώρα αν εσύ δε γουστάρεις να βλέπεις τέτοια προφίλ,γιατί και συ άνθρωπος είσαι βρε αδερφέ με τις προτιμήσεις σου και τις παραξενιές σου, υπάρχουν πολλές λύσεις! Μπλοκ ξέρω γω...μην τους πιάνεις από το γιάκα...και σκέψου...υπάρχουν συναγωνιστριές που γουστάρουν να βλέπουν και να απολαμβάνουν τέτοια προφίλ....αααντε καλημέρες...και που σαι...ανέβασε καμιά φωτό...να σε δούμε να χαρούμε να σε καμαρώσουμε!  το φαν κλαμπ σου μη ξεχνάς!!!
     
  8. Lefi

    Lefi New Member

    Καταρχάς εννοείς με γαλλικά και πιάνο και η διόρθωση είναι καλοπροαίρετη, το φόρουμ το φτιάχνουμε όλα τα μέλη, σίγουρα πολλοί-ες έχουν την ανάγκη προβολής και τα λιπά και τα λιπά. Είναι στο χέρι μας όσοι δεν είμαστε γκουχ, γκουχ ψώνια γκουχ γκουχ μελένιοι ήθελα να πω να φροντίσουμε το φόρουμ να έχει επιμορφωτικό, χιουμοριστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

    Πολύ καλό ξεκαρδίστηκα
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Και τα λοιπα,και τα λοιπα ηθελες να πεις 
     
  10. Lefi

    Lefi New Member

    Όχι ρε γαμώτο την πάτησα  
     
  11. Platonistis

    Platonistis Ερωτικός Μύστης

    Εγώ δεν είμαι. Αναρωτιόμουν αν υπήρχε κάποιου είδους thread ή τέστ να με βοηθήσει να μάθω και να καταλάβω...
    Ξέρεις ? Αν ναι για δώσε λινκ.

    Δεν νομίζω απαραίτητα topping from the bottom. Η κατάσταση του υποτακτικού ατόμου ίσως του δίνει χαρά. Να χαίρεται και να νιώθει ωραία με τον εαυτό του για αυτό που είναι.
    Να γεμίζει αυτοπεποίθηση και υπερηφάνια επειδή μπορεί και προσφέρει ευτυχία και ηδονή στο Κύριο του. Και που είναι το κακό να θέλει να μοιραστεί κανείς τη χαρά του ?


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Με έκανες και γέλασα!  

    Πολύ το απολαμβάνω το ποστ σου! Με κάνεις και γελάω, και το γέλιο κάνει καλό!  
    Δε μπορώ να σου απαντήσω όμως. Είμαι της άποψης πως τα αχαμνά μου τα δείχνω μόνο πριβέ, και ούτε τα 'χω βγάλει φωτογραφία, ούτε επιτρέπω να τα βγάλουν.
    Προσωπική προτίμηση.

    Εντάξει τι να πεις ? Ο καθένας όπως εκφράζεται...