Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το φιλί ενώνει πιο πολύ απ᾿ το κορμί .

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος KASEFI, στις 5 Ιανουαρίου 2018.

  1. KASEFI

    KASEFI New Member

    Η θύμηση εκείνου του φιλιού. Η θύμηση όλων εκείνων των φιλιών που ουσιαστικά έγιναν ένα. Το φιλί του άλλου ανθρώπου. Εκείνο το φιλί που άνοιγε κι έκλεινε κάθε συνάντηση μαζί του. Το φιλί που εγκαινίαζε μα και αποχαιρετούσε κάθε συνεύρεση. Σωματική, εγκεφαλική, όλες. Το φιλί που άρχιζε το παιχνίδι των αισθήσεων που επακολουθούσε. Γεύσεις, μυρωδιές, ανάσες, ματιές.

    Ήταν εκείνο το φιλί αυτό που καθόρισε την πορεία της γνωριμίας, μα και την ιστορία της. Ήταν εκείνο που έκρινε τη συνέχεια, εκείνο που άνοιξε όλους τους δρόμους.

    Ήταν το φιλί εκείνο που μετέτρεπε τον άλλον σε τροφή, μα και εσένα στον άλλον.

    Πόσες δεν ήταν οι φορές που ένιωθες με εκείνο το φιλί ότι θα ήθελες να μπορούσες να «καταβροχθίσεις» τον άλλον από το πάθος!

    Δεν υπάρχει καλλιτέχνης, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, δεν υπάρχει άνθρωπος γενικά, μερακλής του έρωτα, που να μην έγραψε, συνέθεσε, ζωγράφισε, πόνεσε κι έκλαψε για ένα φιλί.


    Ελευθερία Παπασάββα


    Πόσες φορές ένα φιλί έκρινε την πορεία μιας γνωριμίας;;;

    Πόσες φορές ξεκίνησε κάτι που έμεινε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό;;;

    Πόσες φορές ήταν αποχαιρετιστήριο;;; Έκλεισε έναν κύκλο σαν σφραγίδα από βουλοκέρι...

    Πόσα πράγματα ειπώθηκαν με ένα φιλί... που τα λόγια ήταν πολύ λίγα για να εκφράσουν συναισθήματα;;;;

    Πόσες φορές ήταν εκδικητικό... θυμωμένο... ήθελε να αποσυνθέσει τον άλλο και να κολλήσει τα κομμάτια του, ξανά από την αρχή;;;
     
  2. harry

    harry ...

  3. KASEFI

    KASEFI New Member

    Τα απολυταρχικά καθεστώτα και οι τακτικές τους έχουν πέσει στα περισσότερα κράτη του κόσμου...
    Δυστυχώς σε μια χώρα που γέννησε την δημοκρατία, βλέπω μετά λύπης μου... ότι ακολουθούνται τέτοιες τακτικές...
    Δεν είναι ότι με αυτόν τον τροπο φυλάσσετε Θερμοπύλες ... υποτιμάτε την νοημοσύνη ενός λαου που είναι περιφανος για αυτήν... και την συνδρομή του στην δημοκρατία...
    Προς πασαν ενδιαφερόμενο νοήμονα...
    Εάν αυτό το μήνυμα δεν ανεβεί... θα το βρείτε μπροστά σας...
     
  4. KASEFI

    KASEFI New Member

    Σας παρακαλώ να μην γράψετε τίποτα σε αυτό το νήμα...
    έτσι και αλλοιώς... όλα περνάνε από έλεγχο...
    λυπάμαι πολύ ....
     
  5. φυσικα θα μπορουσε να εχει τιτλο πεs το με ενα φιλι αλλα το ΣΩΣΤΟ! ΤΟ φιλι μετραει καθοριστικα στον ερωτα! ειναι σημαντικο να συνδυασεται την αφη, την γευση και την οσφρηση. πανω απο το κραγιον σαs βαλτε ενα lip-balm με γευση μενταs. η μενθολη διεγειρει τουs υποδοχειs γευσηs και οταν συνδυαζεται με τη ζεστη ανασα δινει μια γαργαλιστικη αισθηση απο τα χειλη μεχρι τα γεννητικα οργανα. το ιδιο αποτελεσμα θα εχετε αν πιειτε σαμπανια, σοδα, κοκα- κολα οι φυσαλιδεs θα δωσουν αυτη τη γαργαλιστικη αισθηση οταν συνδυαστουν με τη ζεστη ανασα! ΜΠΕΙΤΕ στο μυαλο του αγγιξτε το πηγουνι και το λαιμο του ενω του μιλατε. πειτε του ποσο τελεια ξυρισμενοs ειναι η αν δεν ειναι ποσο σεξι λαιμο εχει! αν χαμογελασει και μαs ανταποδωσει το αγγιγμα οχι απαραιτητα στο ιδιο σημειο σημαινει οτι ειναι ετοιμοs για φιλι! παιξτε σαν γατουλα καντε του παιχνιδια με τα χειλη σαs! δαγκωστε τον ΑΠΑΛΑ! γυρω απο το στομα και τα αυτια. υγραινεται απαλα με τη γλωσσα σαs το εξωτερικο μεροs του αφτιου και μολιs φτασετε στο λοβο πιεστε μαλακα αυτο θα τον εξιταρει γιατι καθωs θα εξατμιζεται η υγρασια απο το αφτι του θα ανατριχιασει εξαιτιαs τηs υπερευαισθησιαs τηs περιοχηs! επιπλεον το απαλο τραβηγμα του αφτιου θα ερεθισει εμμεσα το δικτυο των νευρικων αποληξεων στο εσωτερικο του. οταν συμβαινει αυτο τα νευρα στελνουν αμεσωs σημα στουs ορχειs να παραγουν τεστοστερονη την ορμονη του σεξ! μετα τραβηχτειτε θα τον.... εξιταρετε.... ακομη περισσσοτερο! αν αισθανεστε οτι του κοβεται η αναπνοη ενω τον φιλατε, μην σοκαριστειτε οι αντρεs ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΝΤΑΙ να τουs φιλατε ειδικα στον λοβο του αυτιου, αλλλα και στην επιφανεια του λαιμου ειναι απο τιs πιο ερωτογονεs ζωνεs των αρσενικων! στη συνεχεια τριφτειτε του! προχωρηστε χαιδευονταs και φιλωνταs απαλα δεξια αριστερα τον λαιμο του. πειτε του πωs μοσχοβολαει! ρωτηστε τον τι αρωμα φοραει και καντε ενα νωχελικο ''γατισιο'' '''μμμ υπεροχο'' τριψτε τη μυτουλα σαs γλυκα πανω στο λαιμο του και το μπουστο σαs πιεστικα και βελουδινα πανω του! ειστε ετοιμοι για.... contact και μετα απο αυτα σιγουρα ΘΑ ΘΕΛΕΙ κι αλλα...... κι αλλα..... ΟΧΙ μονο ΦΙΛΙΑ!...... 
     
  6. entelweis

    entelweis Regular Member

    Με ένα φιλί μπορείς να πεις πολλά πράγματα χωρίς να μιλήσεις καθόλου...Μπορείς να εκφράσεις το πάθος σου,το ότι σου έλειψε,να δείξεις απόμακρος...Ο τρόπος που φιλάει κάποιος μπορεί ενδεχομένως να σου δείξει και πως θα είναι στο κρεβάτι πχ ο άνθρωπος που φιλάει με πάθος σίγουρα θα βάζει και πολύ πάθος και φαντασία στο κρεβάτι...
     
  7. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Αν έγιναν ένα, κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια τοποθετώντας τον άλλο στο χώρο τότε μιλάς γενικά για το φιλί και όχι για την αξία και την ιδιαίτερη σημασία του κάθε φιλιού. Άλλωστε είναι το σύνηθες. Το πρώτο καταγράφεται, τα επόμενα γίνονται μέρος ασύνειδης καταγραφής του τρόπου που μας φιλάει κάποιος, έτσι ώστε εσαεί να μπορούμε να τον τοποθετούμε εκτός χώρου ή χρόνου και αυτά τα φιλιά να σημαίνουν κάτι για 'μας δανειζόμενα όμως την αξία τους απ' το πρώτο.
     
  8. garfield83

    garfield83 Regular Member

    Μεγαλο ταλεντο στα χειλη οπως και σε αλλο post σας που παλι αφορουσε το στομα  
     
  9. Φίλα με σαν να μην υπάρχει αύριο,
    Θέλω να με ποτισεις με τα φιλιά σου,
    Γη να γίνω, να ανθισω...
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Αυτό, το ανεύρετο φιλί...
    Που δένει πιο πολύ απο το κορμί.
     
  11. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Φίλα με, σαλπάρω και χάνομαι
    Κοίτα με, πετώ να σε βρω.
    Στην καρδιά, τον πόνο να σβήσεις, εδώ.
    Φίλα με, να δεις πως αισθάνομαι
    Κοίτα με, με πόθο να ζω
    Στο κορμί σημάδια ν’ αφήσεις, εδώ.