Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότητες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 20 Μαϊου 2008.

  1. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Θα ήθελα να επισημάνω τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ αυτών των 2 εννοιών και καταστάσεων. Καθώς συχνά υπάρχει συνήχηση ή άγνοια μεταξύ των δύο. Αποτελεί μία προσωπική προσέγγιση του πολύμορφού ζητήματος βασισμένη στην προσωπική εμπειρία και έρευνα.

    Ως transsexual ορίζεται ένα άτομο το οποίο θέλει βιολογικά να περάσει στο άλλο φύλο. Ένας άνδρας που θέλει να γίνει γυναίκα (M to F) ή μια γυναίκα που θέλει να γίνει άνδρας (F to M). Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι transsexuals είναι M to F και σε σπάνιες περιπτώσεις F to M. Ένας άνδρας που θα θέλει να γίνει γυναίκα, πέρα από το να φοράει γυναικεία ρούχα θα προβεί σε διάφορες ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ παρεμβάσεις πάνω τους/της (χρήση ορμονών - ορμονοθεραπεία, επέμβαση στους μαστούς, στις φωνητικές χορδές και σε μερικές περιπτώσεις σε επέμβαση διόρθωσης / αλλαγής του φύλου.

    Το άτομο που περνάει από το ένα φύλο στο άλλο είναι full-time. Δηλαδή όλο το 24ώρο ζει σαν γυναίκα. Κατά κανόνα οι transsexual ελκύονται από το ανδρικό φύλο, ως κομμάτι της προσπάθειας τους να φτάσουν στην γυναικεία ολοκλήρωση και συνήθως έχουν παθητικό ρόλο. Όμως και αυτός ο κανόνας έχει εξαιρέσεις και συναντάμε ενεργο-παθητικές ts, οπώς και αμφι-σεξουαλικές και σπανιότερα αυτό που χαρακτηρίζεται lesbian transsexual.

    Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο το οποίο αισθάνεται δυσφορία σε σχέση με το φύλο του (sex) και προσπαθεί να περάσει στο άλλο. Αυτό το φαινόμενο δεν σχετίζεται με κάποιο ερωτικό / σεξουαλικό βίτσιο αλλά με τον φυλικό αυτό-καθορισμό του ατόμου. Μια transsexual κάλλιστα μπορεί να είναι μονογαμική ή συντηρητική. Ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι μια kinky φιλοσοφία. Οι θρησκευτικές προκαταλήψεις και η πατριαρχική αντίληψη της κοινωνίας έχει καταδικάσει αυτά τα άτομα στο περιθώριο. Λόγω της διαφορετικότητας τους αποτελούν το κρυφό θέλγητρο μεγάλου αριθμού ανδρών. Όμως το πρωί κανείς δεν θέλει να τις ξέρει. Έτσι εξαναγκάζονται στο να εκδίδονται έναντι αμοιβής, χωρίς όμως αυτό να είναι η πραγματική τους εργασιακή επιθυμία. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποια βήματα προόδου στο θέμα, όμως χρειάζονται πολλά περισσότερα.

    Ο τρανβεστιτικός ΦΕΤΙΧΙΣΜΟΣ (cross-dressing) που αισθάνεται ένας αριθμός ανδρών έχει κάποιες ομοιότητες αλλά διαφέρει από τον τρανσεξουαλισμό. Ο τρανβεστιτικός φετιχισμός είναι φετίχ. Φετίχ ως ένα τρόπο ένδυσης και συμπεριφοράς που αποδίδεται ως αποκλειστικότητα στο γυναικείο φύλο. Το άτομο που είναι cross-dresser / transvestite δεν αισθάνεται δυσφορία ως προς το φύλο (sex) του αλλά ως προς το γένος (gender) του. Ως προς το κοινωνικό πρότυπο συμπεριφοράς και είναι transgender και όχι transex.

    Συνήθως οι cd/tv θεωρούνται ομοφυλόφιλοι. Αυτό είναι ένας μύθος που ταυτίζει οποιαδήποτε σεξουαλική παρέκκλιση με την ομοφυλοφιλίας. Σαφώς και υπάρχουν και cd/tv που είναι ομοφυλόφιλοι/ες, όμως αυτό αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες η πλειοψηφία των cd/tv είναι ετεροφυλόφιλοι ή αμφιφυλόφιλοι. Συνήθως είναι ενεργοπαθητικοι/ες. Από προσωπικές μου γνωριμίες, ένα μεγάλο ποσοστό έχουν κάποια σταθερή σχέση Με γυναίκα, άλλοτε είναι παντρεμένοι ή κυκλοφορούν σαν άνδρες – κυνηγοί και όπου τους δοθεί η ευκαιρία εκφράζουν τον φετιχισμό τους. Τραβεστί μπορεί να είναι ο άνδρας της διπλανής πόρτας.

    Όσον αφορά τον καθορισμό του φύλου θα μπορούσε να ειπωθεί ότι οι cd/tv τείνουν προς τον ανδρογυνισμό (androgyny) και όχι προς το καθαρά γυναικείο φύλο. Σε μία κατάσταση που εμπεριέχει χαρακτηριστικά και από τα δύο γένη.
    Οι όροι cross-dresser και transvestite είναι συνώνυμοι. Αν και σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο όρος cd αναφέρεται σε άτομα που φορούν κάποια γυναικεία αξεσουάρ ενώ ο όρος transvestite σε μια πιο ολοκληρωμένη κατάσταση. Δηλαδή το άτομο που είναι transvestite είναι αποτριχωμένο, φοράει μακιγιάζ, είναι βαμμένο, φοράει περούκα και όλα τα γυναικεία ενδύματα και έχει επιλέξει ένα γυναικείο όνομα. Σαν transvestite θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον άνδρα που είναι part-time γυναίκα, στο μέτρο του δυνατού. Ένα προσωρινό πέρασμα στο άλλο φύλο, σε αντίθεση με τις transsexual που είναι μία μόνιμη κατάσταση (full-time). Κάποιος transvestite συνήθως ζει μια διπλή ζωή, άλλοτε άνδρας και άλλοτε γυναίκα.

    Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι ο/η tranvsetite ανήκει στο τρίτο φύλο ή γένος πιο σωστά. Επιδιώκει να ανήκει στο τρίτο διαφυλικό - ανδρόγυνο γένος σε αντίθεση με την ts που επιδιώκει να περάσει στο γυναικείο φύλο / γένος. Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι στο τρίτο φύλο ή γένος πιο σωστά, δεν ανήκουν οι άνδρες ή οι γυναίκες ομοφυλόφιλοι. Οι άνδρες και οι γυναίκες ομοφυλόφιλοι δεν παύουν να είναι άντρες και γυναίκες αντίστοιχα. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός (orientation) είναι άσχετος με τον καθορισμό του γένους. Στο τρίτο φύλο – γένος ανήκουν όσοι άνδρες και γυναίκες θέλουν να σπάσουν τις μπάρες του κοινωνικού ( και όχι βιολογικού φύλου) και θέλουν να οδηγηθούν προς τον ανδρόγυνότητα.

    Ένα άλλο ζήτημα είναι ο τρανσεξουαλσιμός και ο τρανβεστιτικός φετιχισμός ως προς το BDSM. Για τις ts συνήθως δεν τίθεται θέμα καθώς ως γυναίκες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα sub, Domme και switch. Αντίθετα ο τρανβεστιτικός φετιχισμός συνήθως σχετίζεται με την υποτακτικότητα, ενώ είναι εντελώς άσχετος. Υπάρχει το γνωστό φετίχ το οποίο εφαρμόζεται σε άνδρες υποτακτικούς και ονομάζεται forced feminization. Σε αυτή την περίπτωση όντως έχουμε να κάνουμε με ένα φετίχ που σχετίζεται με την υποτακτικότητα. Η/ο Domme /Dom ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ την ΘΕΛΗΣΗ τους στον sub τους. Μία πράξη θηλυκοποίησης με σκοπό είτε την ανάδειξη της αισθησιακής πλευράς του υποτακτικού είτε της ταπείνωσης με την απόλλεση της ανδρική ταυτότητας του ή και τα δύο ταυτόχρονα. Στην περίπτωση όμως μίας transvestite Domme δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια επιβολή από άλλο υποκείμενο, πλην της ίδιας στον εαυτό της. Είναι στην επιλογή του κυρίαρχου ατόμου να εκφραστεί και να αυτό-καθοριστεί όπως επιτάσσουν οι βαθύτερες επιθυμίες του. Συνεπώς είναι απόλυτα συμβατό το crossdressing με την κυριαρχία εάν το θέλει το κυρίαρχο άτομο ως προσωπική επιλογή. Συνήθως βέβαια οι cd/tv επιλέγουν sub ρόλους, κάποιες φορές switch και σπανιότερα Dom. Καθώς η επιλογή του υποτακτικού ρόλου από την cd/tv θεωρείται στερεότυπη και συνεπώς κατανοητή κρίνεται σκόπιμη η αναφορά στην επιλογή του κυριαρχικού ρόλου. Είναι προφανές ότι θηλυκότητα δεν σημαίνει υποτακτικότητα. Η άλλη πλευρά της υποτακτικής γυναίκας είναι η δυναμική γυναίκα. Ένα ρόλο που θέλει να ενσαρκώσει η Dom cd/tv και μπορεί να είναι μία προέκταση – συμπλήρωμα της ανδρικής κυριαρχίας. Ένα πάντρεμα των δυναμικών χαρακτηριστικών της ανδρικής πλευράς (πέος και ανεπτυγμένο νευρο-μυικό σύστημα) με τα δυναμικά της γυναικείας πλευράς (ντύσιμο, εμφάνιση, αισθησιασμός, γυναικεία σκέψη και κίνηση), Συνθέτοντας έτσι μία νέα κυριαρχική ανδρόγυνη φιγούρα. Ένα νέο κυριαρχικό δια-φυλικό κλώνο που υπερβαίνει της στερεότυπες εικόνες.

    Κλείνοντας είναι σκόπιμο να αναφερθεί ότι η πολυμορφία του κόσμου δεν μπορεί να αναλυθεί πλήρως από την ανθρώπινη γλώσσα. Έτσι οι όροι και οι χαρακτηρισμοί πολλές φορές μπορεί περισσότερο να μπερδεύουν παρά να διαφωτίζουν. Σίγουρα θα υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Το κείμενο απλώς προσπαθεί να εξηγήσει κάποια βασικά πράγματα γύρω από το ζήτημα.

    Ας αναδείξουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας!!!
     
    Last edited: 20 Μαϊου 2008
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    Ευχαριστούμε Zizel για την ενημέρωση!  
     
  3. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Πολυ ωραια τα ειπες. Τελικα, οσο περισοτερο ερευνουμε το θεμα της ανθρωπινης σεξουαλικοτητας, τοσο καταλαβαινουμε το ποσα λιγα ξερουμε, και ποσα υπαρχουν ακομη. Φοβερο πραγμα ο ανθρωπος!
     
  4. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Επίσης να προστεθούν και κάποια ακόμη.

    BUTCH: Το φαινόμενο butch των ομοφυλοφίλων γυναικών δεν σχετίζεται άμεσα με τον τραβεστιτικό ΦΕΤΙΧΙΣΜΟ των ανδρών. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως το cross-dressing των γυναικών, αλλά δεν αποτελεί φετιχισμό καθώς δεν προκαλεί την σεξουαλική διέγερση του ατόμου που τα φοράει. Το cross-dressing θεωρείται βίτσιο – φετιχισμός – kinky μόνο όταν προκαλεί σεξουαλική διέγερση στο άτομο που τα φοράει. Έτσι τραβεστιρικός φετιχιστής θεωρείται αποκλειστικά ο άνδρας που αισθάνεται σεξουαλική διέγερση όταν ντύνεται.

    TRANSGENDERED: Αυτός ο ορισμός αποτελεί ομπρέλα για όλα τα άτομα που αισθάνονται δυσφορία ως προς το κοινωνικό γένος – φύλο τους χωρίς κατ’ ανάγκη να αισθάνονται δυσφορία για το βιολογικό φύλο τους. Εσφαλμένα σχετίζεται με τους άνδρες που έχουν προβεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Αυτοί χαρακτηρίζονται ως POST – OPERATIVE TRANSEXUALS.

    GENDER: Το κοινωνικό φύλο – γένος.

    SEX: Το βιολογικό φύλο.

    SHEMALE: Προσβλητικός χαρακτηρισμός που εγκαθιδρύθηκε από την βιομηχανία πορνό ως προς τις M to F non-operative transsexuals. Οι οποίες έχουν υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία, έχουν μαστούς και πέος.

    INTERSEX: Λέξη συνώνυμη με την λέξη ερμαφρόδιτος. Ο ερμαφρόδιτος γεννιέται και με τα δύο φύλα.

    ANDROGYNY: Χαρακτηρισμός για γυναίκες και άνδρες που αισθάνονται ότι δεν ταιριάζουν στα πρότυπα και στις νόρμες του κοινωνικού φύλου – γένους.
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    αμα ποτε καρφωσω κανα τετοιο (απο τα διαφορα ειδη που προαναφερονται) κωλαρακι ... καθολου δεν θα με ενδιαφερει πως θα το λενε και σε ποια συνομοταξια θα ανηκει ... εγω τσουλακι θα το λεω και αμα του αρεσει ... (το "του" αναφερεται σε ουδετερο) ..
    εκτος αυτου εχω ενα ξαδελφο απο την Αφρικη ....
    του λεμε στην ταβερνα "τι θα φας ? .. Κρεας ή ψαρι ? ..." ... " - Μπριζολα.." απαντα
    με το που ερχονται τα συναγριδια και τα φαγγρια και αφου ειχε κατασπαραξει την μπριζολα , μουνταρει στο ψαρι σαν καρχαριας ...
    λοιπον .. αυτο το πραγμα δεν λεγεται ουτε μερακλης , ουτε καλοφαγας ουτε γευσιγνωστης ... φαταουλας λεγεται ... και αμα μπερδευεις κρεας με ψαρι ποναει η κοιλια σου ... ενιοτε και ο κωλος σου ...
     
  6. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Μονό μην ξεχνάς ότι άμα μπλέξεις με αυτή την κατηγορία, πολύ πιθανόν να φάνε και τον δικό σου κώλο!!!
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    σαφεστατα ... οτι επιθυμισεις πρεπει να εισαι ετοιμος να το ανταποδωσεις και εσυ ... ετσι ειναι ... γι αυτο ποτε δεν ειχω δει κωλο .... περιεργος μεν προσεκτικος δε   ...
     
  8. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Είναι πάντως τραγικό το ζήτημα του τρανσεξουαλισμού και του τραβεστιτικού φετιχισμού να υποβιβάζεται σε ζήτημα "κώλου". Κώλο έχουν και οι άνδρες και οι γυναίκες. Το ζήτημα είναι πιο βαθύ και είναι ολόκληρη φιλοσοφία. Ό ανδρογυνισμός θα λέγαμε ότι συμπληρώνει το πανόραμα τόσο του πανσεξουαλισμού όσο και της πολύμορφης ανθρώπινης σεξουαλικότητας.
     
  9. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    οσο πολυμορφη και να ειναι η ανθρωπινη σεξουαλικοτητα ... παλι στον κωλο θα καταληξουμε ... υπαρχουν 2 μονο μερη .. αυτοι που αρεσκονται στο να διευσδειουν και αυτοι που δεχονται την δυεισδηση ... δεν υπαρχει 3ο ή 4ο μερος και να πω την αληθεια .. και τα 2 σεξ ειναι ... δεν εχει και πολυ σημασια απο ποια πλευρα θα εισαι .
    Υπαρχει ομως ενα που σε δεσμευει να επιλεξεις .. και αυτο για μενα ειναι ο τυπος της γυναικας που με γοητευει ... και ξερω οτι ο τυπος αυτος δεν θα ηθελε τον αντρα της να εχει στηθει στα 4 ουτε προσφατα ουτε στο παρελθον ...
    Η θεωρια μου ειναι πως σε καθε ζωη το γλεντας με αυτο που σου δινεται να γλεντησεις .. Στην επομενη μου ζωη θα επιλεξω το γυναικιο φυλλο και θα δω την αλλη πλευρα των πραγματων ... Ομως σε τουτη θα το γλεντησω με αυτα που εχω ...

    Το εχω πει και σε αλλα σχετικα νηματα : θεωρω πως η αναλυση φθειρει την σεξουαλικοτητα .... πινεις μπυρα και αρχιζεις να αναλυεις γιατι σου αρεσει η μπυρα και οχι το κρασι .. με πολυ σοφια η Αμστελ ειπε : "Γιατι ετσι μας αρεσει" ...
    ποια αναγκη μας κανει να αναλυουμε ?
     
  10. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Χαχαχα!!! Σε ευχαριστώ για τις χαζομάρες που γράφεις...

    Αποκαλείς τον εαυτό σου PERV και λες ότι σε γοητεύει η κομπλεξική γυναικά που "δεν θα ήθελε τον άντρα της να έχει στηθεί στα 4 ούτε πρόσφατα ούτε στο παρελθόν ...". Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη PERV; Ή απλώς την έβαλες. Πόσο perv είναι η γυναίκα που περιγράφεις; Και για να σε γοητεύει μάλλον και εσύ είσαι κομπλεξικός. Έχεις το σύνδρομο του θρασύδειλου νεο-έλληνα ψευτό-μάγκα.

    Όπως περιγράφει πολύ γλαφυρά και πετυχημένα ο φίλος μου ο Dolmance:

    "Υπό την οπτική αυτή υποστηρίζω ότι οι έλληνες bdsmers αναπαράγουν υπό το επίχρισμα του lifestyle, το σύνολο των αξιών που εδώ και δύο αιώνες προσδιόρισαν χονδρικώς, λαμβανομένων υπ' όψη των διαφορετικών εποχών, την ορθόδοξη συμπεριφορά του μέσου νεοέλληνα - προφανώς μιλώ για τις μεγάλες μάζες και όχι για όλους ανεξαιρέτως τους ανήκοντες στο χώρο.
    Διατείνομαι επιπλέον ότι στερούνται παντελώς εναλλακτικής συλλογικής ταυτότητας και δεν έχουν την παραμικρή συνάφεια με την ελευθεριακή πολιτισμική επανάσταση του '60 - μεγαλύτερη συγγένεια έχουν με την αγροτική ή μικροαστική οικογένεια τους παρά με τον ανατρεπτικό ριζοσπαστισμό μιας ολοκληρωτικής 'επανάστασης των ηθών'."
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=11484

    Επίσης παρατηρώ ότι τέτοιες αηδίες γράφονται από ανθρώπους που στερούνται νοητικού επιπέδου και μόρφωσης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του isnogood έχουμε να κάνουμε με έναν "Perv' που έχει βάλει σαν avatar την πολύ φετιχιστική και ριζοσπαστική φωτογραφία 2 ψαρο-ντουφεκάδων. Με έναν άνθρωπο που διάλεξε ένα όνομα από ένα κόμικ που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και σε κάποιο άλλο thread απάντησε με την λέξη "σλουρπιστής"! Φοβέρο λεξιλόγιο. Φυσικά, όποιος δεν έχει περιεχόμενο δεν χρειάζεται και λεξιλόγιο, αφού δεν έχει και κάτι ουσιώδες να πει! Συν της άλλης ήταν ο μοναδικός στο συγκεκριμένο poll - thread που απάντησε ότι δεν θα έγλυφε ένα κωλαράκι. Κόμπλεξ εκεί - κόμπλεξ και εδώ - κόμπλεξ παντού!
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=11706&page=2

    Εμένα με γοητεύει η ΕΞΥΠΝΗ γυναίκα, όχι η γυναίκα που περιορίζεται στον ρόλο που της έδωσε η κοινωνία. Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες.

    Ένα ακόμη κόμπλεξ, είναι η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ότι ο άνδρα που θα ντυθεί γυναικεία ή που θα στραπονιαστεί θα πάψει να είναι επιβήτορας. ΜΥΘΟΣ!!!
    Απεναντίας ο άνδρας που είχε παθητική εμπειρία είναι πιο καλώς επιβήτορας, διότι αφού ξέρει πως είναι να το παίρνεις - ξέρει πολύ καλύτερα πως να το δώσει.

    Κλείνοντας θα αναφερθώ στον συμβολισμό πίσω από τον σκανδιναβικό μύθο του θεού Όντιν. Προκειμένου να κερδίσει την σοφία και την γνώση, ώστε μοιραία να γίνει ο αρχηγός των θεών δεν δίστασε να θυσιάσει το ένα του μάτι. Έτσι και ο έξυπνος άνθρωπος που θέλει να γίνει Κυρίαρχος δεν διστάζει να θυσιάσει τον ανδρισμό και τα στερεότυπα προκειμένου να αποκτήσει γνώση και σοφία. Την αληθινή δύναμη.

    Ο άνθρωπος που θέλει να γίνει Κυρίαρχος ή υπέρ-άνθρωπος με την νιτσεϊκή έννοια, ζει στα άκρα και είναι έτοιμος να διαστρέψει την φύση προκειμένου το σύμπαν να του αποκαλύψει τα μυστικά του, όπως περιέγραφε και ο μεγάλος υπαρξιστής - μηδενιστής φιλόσοφος.

    Κάποιοι ολοκληρώνονται σαν προσωπικότητες κυνηγώντας συναγρίδες στην Μυτιλήνη, ανάβοντας κανα κεράκι στον Αγ. Ραφαήλ, πίνοντας κανά τσιπουράκι και διαβάζοντας Μίκυ-Μάους!!!

    Κάποιοι άλλοι θέλουν να πάνε πιο βαθιά!!!

    Ο καθένας με τις επιλογές του!!!
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Είναι τρεις γέροι μάγκες, μόρτες, πολλά βαρείς, σκατόφατσες μιλάμε. Περπατημένοι, τα δοκίμασαν όλα στη ζωή τους.
    Γυναίκες, όργια, πόκες, άλογα, χασίσια, σοφεράδες, λαθρεμπόρια, νταβατζιλίκια, καζίνα -ζωή και κότα σε πολυτελείς σουίτες, ζάρια, πουράκλες, ταξίδια, βαπόρια, αεροπλάνα, όλα!

    «Ρε σεις μόρτες», λέει ο πιο ηλικιωμένος απ' τους τρεις, «γίναμε 70 χρονώνε, λέμε ότι τα ζήσαμε όλα, αλλά δεν είναι έτσι. Εχω μια περιέργεια, δεν πήγα ποτέ με άντρα...».

    «Αει χάσου ρε!», τον αποπαίρνουν οι άλλοι δύο γέροντες. «Αν θες να βάλεις κρέας από πίσω σου -πάενε. Τέτοια εμπειρία δεν τηνε γουστάρουμε».

    Χάνεται για δυο τρεις μέρες ο γερο-περίεργος και να 'τονε επιστρέφει στον καφενέ κλαίγοντας με αναφιλητά.

    «Τι έγινε ρε Γιώργη; Γιατί κλαις; Τι συνέβη, ρε αδελφέ; Γιατί κλαις, πόνεσες;».

    «Από παράπονο κλαίω, ρε παιδιά. Από παράπονο! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι χάσαμε τόσα χρόνια, ρε σεις, μόρτες. Χαραμίσαμε τη ζωή μας δίχως λίγη χαρά στα σκέλια μας».
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το μονο που μπορω να διωρθωσω ειναι για το αβαταρ ... δεν προκειται για ψαροντουφεκαδες αλλα για δυτες , η εικονα συμπεριλαμβανει τα 3 αγαπημενα μου φετιχ ..  
    anyway .. δεν μας ηταν γραφτο να συνεχεισουμε την κουβεντα ...