Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότητες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος El_Gato, στις 20 Μαϊου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότητες!

    Δεν είδα να παίρνουν το λόγο οι Κυρίαρχες και οι υποτακτικοί που ενασχολούνται με το πρώτο μέρος της ονομασίας του θέματος..

    Συνήθως τα θέματα τα διερευνούμε από τη δική μας σκοπιά χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε πως νιώθουν κάποιοι άνθρωποι.Αν και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία παρόλα αυτά θεωρούμε πως έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε,έστω και αν αυτή η κρίση προέρχεται από την πρόχειρη βολιδοσκόπηση της επιφάνειας του κάθε ζητήματος..

    Είναι αστείο πως αν μιλήσει κάποιος για κοπρολαγνεία και ότι άλλο παρεμφερές, τότε στην πλειόψηφία μας θα πούμε "περι ορέξεως κτλ"..Όταν όμως αναφερόμαστε σε ένα θέμα άμεσα συνδεδεμένο με τον ψυχισμό και όχι μόνο με την εκκεντρικότητα του καθένα,τότε σκανάρουμε υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις..

    Ας θέσω ένα ερώτημα..Πότε ο τραβεστιτικός φετιχισμός συμπίπτει με ομοφυλοφιλία;Αν θεωρηθεί η ερώτηση ώς αφορμή παρέκλισης του θέματος ας μη ληφθεί υπόψιν..
     
  2. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Re: Απάντηση: Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότητες!

    Ευχαριστώ, που επιτέλους, μετά από μέρες υπάρχει μια σοβαρή τοποθέτηση πάνω στο θέμα...!!!

    Η απάντηση στο ερώτημα είναι: ΠΟΤΕ!!!

    Ο τραβεστιτικός φετιχισμός σε καμιά περίπτωση δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλική επιθυμία. Αυτό όμως δεν αποκλίει κάποιον φορέα αυτού του φετιχισμόυ από το να είναι ομοφυλόφιλος ή αμφι-φυλόφιλος. Είναι ανεξάρτητος από τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

    Συμπίπτει μόνο όταν ο φορέας του είναι ομοφυλόφιλος. Π.χ. Κάποιος που είναι υποτακτικός δεν είναι αναγκαστικά ομοφυλόφιλος, έτσι και ο φορέας οποιουδήποτε φετιχισμού δεν είναι αναγκαστικά ομοφυλόφιλος ή αμφιφυλόφιλος.

    Διστυχώς οποιαδήποτε ανδρική παρέκλιση τίνει να ταυτιστεί με την ανδρική ομοφυλοφιλία. Ακόμη και τα latex και τα vynil παντελόνια για κάποιους θεωρούναται "πούστικα" (ζητώ συγνώμη για αυτή την μειωτική λέξη).

    Αν κάποια γυνέκα φοράει παντελόνι ή οδηγεί αυτοκίνητο δεν είναι αναγκαστικά λεσβία. Έτσι και ο άνδρας που θέλει να φοράει φούστες, να βέφεται ή να συμπεριφέρεται με έναν τρόπο που από την κοινωνία έχει αποδοθεί ως μονοπόλιο στις γυνέκες, δεν είναι αναγκαστικά ομοφυλόφιλος.
     
  3. sideways

    sideways New Member

    Δεν ειμαι αντικειμενικός. Είμαι crossdresser, τρελαινομαι να με βάφει η αφέντρα Τίνα και να με αναγκάζει να φοράει γυναικεία εσώρουχα και να με στραπονιάζει, αλλά στη σχέση μου ειναι βαρβάτος. Δεν έχει σχέση ο ανδρισμός με το crossdressing. Ουτε γκέι ειμαι
     
  4. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Ζιζελ, υπεροχο το θεματάκι σου,μου λυθεικαν και εμενα αρκετες απορείες  

     
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ααα ... καλα ... κατσε θα σου πω εγω ποιες απορειες λυθηκαν ....
    απορεια πρωτη ... ναι .. ο κοσμος εχει πολυ περισσοτερο προβλημα με την αντρικη ομοφυλλοφιλια απο οσο φαινεται ή απο οσο θελουν να λενε οτι φαινεται ...
    αποδειξη θελουν να αποστασιοποιηθουν απο τον ομοφυλλοφιλισμο οσο μακρυτερα γινεται ... διαβασε ολο τα σχετικα νηματα και θα δεις με ποση αγωνια θελουν την περιπτωση τους να μην σχετιζεται με την ομοφυλλοφιλια .... ΓΙΑΤΙ ;;;

    Ε λοιπον ... σας εχω νεα .... ειτε τρως ΠΟΥΤΣΟ 100% φυσικο ... ειτε τρως ΠΟΥΤΣΟ ΗΒΗ με δονηση και ανθρακικο επειδη την ακουσες την διψα σου ..... guess what ... παλι ΠΟΥΤΣΟΣ λεγεται....

    φουστα ....... οι Σκωτσεζοι το λενε γκιλτ ... ο τσολιαδες φουστανελλα .. και ο ρουβας μοδα ..... φετιχ την φουστα και το στρινγκακι ασε να μαντεψω ποιοι το λενε ...

    εν παση περιπτωση αυτο δεν με αφορα ... ειμαι υπερ του να κανει ο καθενας τα γουστα του και να τα ευχαριστιεται ... καλα ειναι ομως να λεμε τα συκα , συκα και την σκαφη , σκαφη ... ετσι ωστε να μην αναλωνομαστε στο ποιος ειμαι εγω και τι εισαι εσυ

    το χειροτερο ειναι στην προσπαθεια σου να πεισεις (τρεχα γυρευε ποιον και γιατι) ... να κρατας και μια σχεση με γυναικα μονο για τον λογο αυτο ... δηλαδη μην το κανουμε μαθητρια το πρωι , πορνη το βραδυ .... τουλαχιστο οχι οταν μιλαμε για σχεσεις ... αποφασισε αν θα εισαι με την γκομενα ή με τον Καπετανακη , Τινα οπως την λενε τελος παντων ...
    εεε ..... τωρα ..... εχω σχεση αλλα παω και στην Τινα .....
     
  6. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Μα γιατι υπαρχει αυτη η αντιληψη πως σωνει και καλα οι crossdressers ειναι ομοφυλοφιλοι?
    Isnogood φιλτατε ομοφυλοφιλια λεγεται η σεξουαλικη διεγερση με ατομα του ιδιου φυλου.
    Εχεις ποτε σκεφτει μιαν ακραια περιπτωση? Μια τρανς με μια γυναικα στο κρεββατι.
    Σε αυτη την "ακραια" περιπτωση η ολη σχεση ειναι κατα βαση ετεροφυλοφιλικη διοτι βιολογικα εχουμε δυο διαφορετικα φυλα.
    Το ιδιο ισχυει και με τους crossdressers, δεν εχει σημασια οταν βρισκονται με μια γυναικα ποιος ασελγει σε ποιον, σημασια ειναι οτι τα ατομα αυτα διεγειρονται σεξουαλικα απο μια γυναικα και οχι απο εναν αντρα.
    Αρα ειναι ετεροφυλοφιλα ατομα ασχετα απο τον ρολο που παιζουν στο κρεββατι με μια γυναικα.
    Αλλα θα το θεσω και διαφορετικα, οταν ενας αντρας πηγαινει στον γιατρο για εξεταση του προστατη ο γιατρος εξεταζει τον προστατη βαζοντας τα δαχτυλα του και φορωντας χειρουργικο γαντι στο ορθο, στον κωλο δηλαδη.
    Τι σημαινει αυτο?? Οτι αυτοματως πιεζει εναν διακοπτη μετατρεποντας τον εξεταζομενο αντρα σε ομοφυλοφιλο επειδη κατι του μπηκε απο πισω?
    Προσωπικα γνωριζω crossdressers που ουτε καν μπορουν να φανταστουν τον εαυτο τους στο κρεββατι με εναν ανδρα.
     
  7. El_Gato

    El_Gato Regular Member

    Έχω την εξής απορία, τι σε κάνει εσένα και του όμοια "σκεπτόμενους" σου να έχετε την ψευδαίσθηση ότι κάνω τόσο κόπο (βάψιμο, αποτρίχωση, ρούχα) και ξοδεύω χρήματα που βγάζω με τον ιδρώτα μου, για να γίνω αρεστός/η σε εσάς? Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι γουστάρω τον πούτσο σου ή τις πούτσες των όμοιών σου? Μάλλον προέρχεται ότι δεν σκέπτεστε με το πάνω κεφάλι αλλά με το κάτω και έχετε υπερεκτιμήσει αυτό το κάτω κεφάλι και νομίζεται ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του.

    Όπα ρε "πουτσαράδες" που νομίζεται ότι ονειρευόμαστε τους πούτσους σας!!!

    Παρότι δεν είμαι παθητικός/η, δεν έχω κανένα ενδοιασμό να γευτώ αυτή την απόλαυση όταν το θέλω! Είτε λέγεται γλώσσα, δάκτυλο ή strapon. Δεν ξέρεις από ανθρώπινη ανατομία? Δεν ξέρεις ότι αυτό που προκαλεί τον οργασμό στον άνδρα είναι ο προστάτης? Και ότι αυτό το όργανο βρίσκεται μέσα στον κώλο σου? Προφανώς όχι!!! Διότι αν ήξερες εσύ και οι όμοιοι σου τι έχετε ανάμεσα από τα πόδια σας δεν θα γράφεται αυτές τις μπαρούφες!!! Και αν δεν γνωρίζεται τον εαυτό σας καλό είναι να μην μιλάτε για τους άλλους!!!

    Η προστατική διέγερση στον άνδρα είναι φιληδονία!!! Και δεν έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία όταν αυτή δεν γίνεται από άνδρες!!!

    Ποίος σας είπε ότι είμαι κρυφός/η? Κυκλοφορώ και στον δρόμο με κραγιόν και μακιγιάζ κτλ Και ποιος σας είπε ότι έχεται περισσότερες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο? Και ποιος σας είπε ότι είστε καλύτεροι επιβήτορες και εμείς συκιές? Μάλλον το ΚΟΜΠΛΕΞ σας!!!

    Επιτέλους να τελιώνουμε με τα στερεότυπα και με τον σεξουαλικό αναλφαβιτισμό!!!
     
  8. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότητες!

    Γιατι ακραια??? Πολλες γυναικες εχουν την συγκεκριμενη φαντασιωση και δεν νομιζω μια τρανς να ειχε προβλημα να παει με γυναικα ή και με γυναικα...
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότητες!

    Σε όσες περιπτώσεις γνωρίζω από πρώτο χέρι το δισταγμό, που εν τέλει κάμφθηκε, είχε ο τρανς και όχι η γυναίκα. Ουδεμία δε εκ των συνευρέσεων, ήταν one on one.
    Προσοχή, όμως: Αναφέρομαι σε τρανς και όχι σε παρενδυτικό (crossdresser). Οι τελευταίοι είναι συνηθέστατα αμφί και όχι σπάνια ετεροφυλόφιλοι.
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Τραβεστιτικός φετιχισμός και Τρανσεξουαλισμός: διαφορές και ομοιότη

    Εγραψα ακραια, κατι που εβαλα σε εισαγωγικα προκειμενου να δωσω εμφαση και να του δωσω να καταλαβει. 
     
    Last edited: 6 Ιουλίου 2008
  11. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    στο προηγουμενο ποστ εθεσα δυο διαφορετικα θεματα και πιθανο να δημειουργησε συγχιση αυτο ...
    το ενα δεδομενο , αυτο της προσπαθειας αποστασιοποιησεις απο την ομοφυλλοφιλια , σε καμια περιπτωση δεν το ειπα για να υπαινιχθω πως κατα βαθος κρυβει ομοφυλλοφιλικες επιθυμιες ...
    σαφως η ομοφυλλοφιλια οριζεται απο την υπαρξη ελξης και συναισθηματων για το ιδιο φυλλο και οχι απο το τι βαζει στο κωλο του ο καθενας ..
    το αλλο δεδομενο που εθιξα ειναι πως προσωπικα μου ειναι αδιαφορο απο τι υλικο ειναι το ανδρικο ομοιωμα πεους που χρησιμοποιουν οι απανταχου ονομασιων θεριακλιδες του ... διοτι στην ζωη μου εμαθα οτι δυο ειδων ανθρωποι υπαρχουν ... αυτοι που θελουν να γαμανε και αυτοι που προτιμουν να γαμιουντε .... τελος ... ενδοιαμεσες καταστασεις δεν υπαρχουν ... σαν το θανατο ... λιγο πεθαμενος δεν γινεται ...
    Πες με ανοητο , χαζο , κοντοφθαλμο , φαλλοκρατη ... οτι θες ... αυτη θα ειναι η αποψη μου ,.... και αν καποιος , τεκμηριωμενα δεν μου αποδειξει οτι κανω λαθως , θα παραμεινει η ιδια ....
    Προστατης ....
    .... δεν υπαρχει περιπτωση ανδρας να νιωσει ηδονη απο αυτον και να εχει ηλικια μικροτερη των 50-55 ετων ... διοτι ο προστατης "κατεβαινει" σε μεγαλες ηλικιες και γινεται ταυτοχρονα και αισθητος ... συνεπως τα περι ηδονης του προστατη μαλλον απο την φαντασια υπαγορευονται ....
    Ζιζελ_Χ .... τα οσα ειπα δεν σημαινουν οτι ειμαι ή θελω να φανω σαν επιβητορας ... μαλλον το αντιθετο θα ελεγα και μαλιστα ομολογω πως ειμαι κακομεταχειρισμενος με ληγμενη εγγυηση ... και αν ακομα ριχνεις εσυ περισσοτερες γυναικες απο εμενα , με γεια σου και χαρα σου ..(παντως δεν φανταζομαι να τις ριχνεις με το cucci φορεμα ..)
     
  12. El_Gato

    El_Gato Regular Member


    Δηλαδή υπάρχουν μόνο δύο χρώματα: το μαύρο και το άσπρο! Αλλά χρώματα δεν υπάρχουν!
    Το διαβάσαμε και αυτό!!!

    Και οι σκύλοι βλέπουν μόνο δύο χρώματα: το άσπρο και το μαύρο. Μάλιστα βλέπουν καλύτερα τα αντικείμενα που κινούνται σε αντίθεση με αυτά που είναι στατικά.
    Αν ένας σκύλος μπορούσε να μιλήσει θα έλεγε ότι υπάρχουν μόνο δύο χρώματα, όχι γιατί δεν υπάρχουν, αλλά διότι ο εγκέφαλος του δεν έχει την δυνατότητα να τα διακρίνει!


    Μάλλον δεν έχεις την τύχη καμία ομορφονιά να σου βάλει δακτυλάκι ή την γλώσσα της μέσα!!! Αλλιώς θα ήξερες!!!
    Το πιο sexy όργανο - εργαλείο - φόρεμα είναι το πάνω κεφάλι!!!