Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει σεξ χωρίς σχέση? Ναι μεν, αλλά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. Συμφωνώ αγαπητέ, όμως σκέψου: Σε ικανοποιεί η ικανοποίηση του ζωώδους ενστίκτου? Ως είδος έχουμε αποσυνδέσει την ηδονή, την πληρότητα, την ευτυχία από τον απλό κορεσμό των ενστίκτων.
    Εν κατακλείδι και για να μη μακρηγορούμε, το "μόνο σεξ" -με την έννοια του χώνω το πέος μου σε μια σάρκινη τρύπα- δε με αφορά πλέον. Όσοι εκφράζονται έτσι, με γειά τους με χαρά τους. Ποιος είμαι εγώ που θα τους κρίνω...
     
  2. Mind'n'Flesh

    Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.


     
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ αναρωτιέμαι, τι στον πέοντα θεωρώ ακόμη, ότι επικοινωνώ ή σχετίζομαι με τους ανθρώπους. Γιατί δεν κάνω ούτε το ένα, ούτε το άλλο παρά για κάποιες ελάχιστες στιγμές.
    Είμαι μια κινούμενη αφήγηση που ανάλογα με την διάθεση, "απαγγέλλει" από περιόδους, σε παραγράφους, ακόμη και κεφάλαια.
    Οι λέξεις έχουν το βάρος τους και ομολογώ, ότι είμαι πολύ σχολαστικός όταν τις προφέρω ή τις ακούω ( παντού εκτός απ' τις "στενές" αλληλεπιδράσεις μου ).
    Σ' εκείνες, όταν τις δέχομαι, είμαι πιο ελαστικός, τις παίρνω με τα "μανταλάκια", τους δίνω - ίσως και λανθασμένα - μικρότερο βάρος από κείνο που ίσως να είχαν, για κείνη που θα τις εκστόμιζε. Πόσο μάλλον όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις ( κάτι που η δική μου "πορεία" δίδαξε, ότι είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, για μένα είναι ο κανόνας ).
    Διάβασα όλες τις σελίδες του νήματος, είδα τις αφηγήσεις των άλλων, από περιόδους σε παραγράφους ( τα κεφάλαια δεν χωρούν σε μια οθόνη ).
    Αφορισμοί - για τους άλλους -, ευθιξίες - για τους εαυτούς μας -, απόλυτες αλήθειες - που όσο μένουν δικές μας, αλλ' απλά εκφράζονται, έχουν μια λογική. -.
    Παιχνίδια εννοιών - που ίσως και τόσο παιχνίδια να μην είναι. Αλλά που θ' αφορούσαν κυρίως ή μονάχα τον "μαριονετοπαίχτη" τους -.
    Όλα σωστά για κείνον/η που τα νιώθει/πιστεύει/έτσι νομίζει, μάλλον λάθος για τους/τις υπόλοιπους/ες.
    Δεν "κρίνουμε", μάλλον γιατί μας ζορίζει να μας κρίνουν οι άλλοι/ες. Τα εισαγωγικά δεν τα έβαλα κατά λάθος και δεν έχει νόημα, να τα εξηγήσω, μεγάλα κι έξυπνα παιδιά είμαστε όλοι/ες.
    Σχέση, μη σχέση, πως αντιλαμβανόμαστε το ένα ή το άλλο...Νεκροί/ζωντανοί/γεμάτοι/άδειοι/ανθρωποφάγοι/χορτοφάγοι/λιτοδίαιτοι/αχόρταγοι/κυνικοί και αλλοπαρμένοι...
    Σεξ εναντίον έρωτα ( και τούμπαλιν ), συναισθήματα ή όχι, νοητική επεξεργασία/κόσκινο ή ένστικτο. Σκέτο άδειασμα πούτσου ή μουνιού, αισχρότητα ή "αισχρότητα" της πρακτικής αυτής.
    Αγαλλίαση πούτσου ή μουνιού δηλαδή λευκή αλλά με σταφίδες από συναισθήματα. ( Ναι, όλα είναι και συναισθήματα, όλα είναι και σχέση, όλα είναι τ' οτιδήποτε. Αρκεί να ψάξεις και θα το βρεις. ). Ατέρμονες συζητήσεις, σκέψεις που ανεβοκατεβαίνουν στον όποιο βυθό σαν το υποβρύχιο ( συχνά πυκνά βανίλλια σε ποτήρι με νερό, ψυγείου/βρύσης/μισό-μισό, κι εδώ θέμα γούστου είναι ). Μου αρέσει να σκατοπηδιέμαι σαν τον αητό κοντά στον ήλιο ή την νυχτερίδα κάτω απ' το σεληνόφως. Μου αρέσει να σκατοπηδιέμαι και να χρησιμοποιώ εμένα σαν μαχαίρι και τον/την άλλο/η σαν το πιρούνι. Για να καταβροχθίζω τις σάρκες του/της ή για να καταπίνω τις δικές μου. Με/τον/την δαγκώνω και με/τον/την φτύνω, με/τον/την δαγκώνω και με/τον/την χωνεύω. Τον/την δαγκώνω και δεν μου μένει η παραμικρή "θρεπτική ουσία". Αμπαλάρω ένα πούτσο, ένα μουνί, ένα κώλο, ένα βυζί με διάφορα περιτυλίγματα, γδύνω όλα τα παραπάνω από κάθε χαρτί ή φιόγκο.

    Αν υπάρχει σεξ δίχως σχέση? Για μένα υπάρχει. Αν υπάρχει σχέση δίχως σεξ? Αυτό θα τ' απαντήσω, όταν πια δεν θα έχω την παραμικρή ορμή. Μάλλον υπάρχει και κείνη ( όμορφη ή όχι, είναι άλλο θέμα. Και αυτό εξαρτάται...ίσως ). Υπάρχουν όλα τα παραπάνω για όλους/ες? Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ σ' αυτό.
    Υπάρχει το κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει? Για μένα υπάρχει, ακόμη και αν είσαι με κάποια για χρόνια ( με κάποιον δεν ξέρω, δεν είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός ).
    Υπάρχει ακόμη και σχέση μιας ώρας, ενός μεσημεριού/απογεύματος/νύχτας? Για μένα έχει υπάρξει. Τι είναι για μένα σχέση? Να μπει κάποια μέσα μου κι εγώ σε κείνη και όχι μόνο με ένα κομμάτι της ανατομίας μου ή εκείνη της δικής της, έστω και για μια "μυτούλα" ( ίσως και για κάτι παραπάνω και στη χρονική διάρκεια, δεν δίνω καμία σημασία ).
    Shit happens που λένε, απλά τυχαίνει. Να της δώσω μια σκλήθρα απ' τα σκοτάδια μου κι εκείνη να μου τ' ανταποδώσει.

    * Όπου σκοτάδια, βάλτε ότι άλλο στα τσακίδια θα θέλατε. Είπαμε, γούστα και θεάσεις είν' αυτά.

    Κλείνοντας τον παντελώς ηλίθιο πάπυρο μου, η κλασική ρητορική ερώτηση ( που ίσως να είναι λανθασμένη και αυτή ). Γιατί έχω την εντύπωση ότι συχνά πυκνά ( όχι μόνο εδώ αλλά και στον έξω κόσμο ), αρκετοί/ες από εμάς προσπαθούμε να πείσουμε για τ' οτιδήποτε? Να πείσουμε εμάς. Να πείσουμε τους άλλους ( περισσότερους ή λιγότερους ).
    Μου δίνω δυο απαντήσεις ( εξίσου άχρηστες και ηλίθιες ). Ως προς εμάς, μάλλον επειδή για χ, ψ, ω λόγους που θα γνωρίζαμε μόνο εμείς ( και κανείς άλλος/η ) κάτι που θα μας αφορούσε στενά, θα μας ζόριζε, δεν θα μας "έκανε" και μάλλον δεν θα είχαμε τα κότσια να το αντιμετωπίσουμε.
    Ως προς τους/τις άλλους/ες, γιατί όσους/ες περισσότερους/ες "πάρουμε με τα νερά μας", τόσο μεγαλώνει το υποθετικό μας ενυδρείο, όπου να "ψαρέψουμε".
    Αρκεί να μας βρίσκεται, να είναι αρκετά "γεμάτο" και ότι βγάλουμε από μέσα. Στο τέλος τα "ψάρια" έχουν - στο μυαλό μας πάντα - την ικανότητα να πολλαπλασιάζονται, ακόμη και να μεταμορφώνονται βάσει των αναγκών/θέλω μας.

    Τεσπα, έπαιξα ξανά κι εγώ με τις λέξεις, είπα ξανά πολλά για να μην πω ξανά τίποτε.
    Το εκδοτήριο εισιτηρίων έκλεισε, το τρενάκι του τρόμου ξεκίνησε, τα συγκρουόμενα ξέμειναν από ρεύμα.
    Όποιος/α πρόλαβε ν' ανέβει, ανέβηκε. Όποιος/α δεν το σκέφτηκε καν, δεν έχασε τίποτε.  
     
    Last edited: 7 Απριλίου 2016
  4. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Απλός κι ανόθευτος ηδονισμός, μεγάλος πειρασμός, αγνη καύλα χωρίς υπολογισμους για το μετά, απόδραση από την καθημερινότητα ή τη λυπη, ανακούφιση, γιατρειά πληγωμένης αυτοεκτίμησης, εκδίκηση, προστασία αυτονομίας, συναισθηματική μονωση μέχρι την επούλωση (που ίσως δε συμβει ποτέ), αποφευκτικοί τύποι, υπερσεξουαλικότητα (προβληματική ή μη), εξερέυνηση....
    Αυτά μου ηρθαν μεσα σε δυο λεττα.
    Σιγουρα υπάρχουν άλλοι 100 λογοι, που μπορουν να υπάρξουν ακομα και στον ίδιο άνθρωπο σε διάφορες φασεις της ζωής του.

    Δεν φτάνουν για "σκέτο" σέξ;

    Αλλοι 100 λόγοι υπάρχουν για σχέση με σεξ (προσδοκώμενη ως πληρέστερη συναισθηματικα), κάποιοι κατακριτέοι ή προβληματικοί
    Και πιθανόν αρκετοί άλλοι για παραμονή σε σχέση χωρίς σεξ ( ή έστω με ελάχιστο).

    Αυτή η συζήτηση μπορέι να κρατησει αιώνες, χωρίς μονοσήμαντα ή οικουμενικά συμπεράσματα. Ειμαστε τοσο πολυπλοκοι και την ίδια στιγμή τόσο διαφορετικοί στην ομοιότητά μας...
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2016
  5. Το περίμενα το πέρασμά σου απ' εδώ, συνοδοιπόρε @Tenebra_Silente .
    Εσχάτως ανακαλύπτω την καύλα του να μην προσπαθώ να πείσω κανένα, αλλά να μάθω πώς σκέφτονται οι άλλοι. Perv είμαι, ότι θέλω κάνω.
    Υπάρχουν άπειρες διαφορές στις λεπτές αποχρώσεις των λέξεων όπως τις αντιλαμβάνεται έκαστος.
    Η πλάκα είναι πως κάποιοι λέμε το ίδιο πράγμα διαφωνώντας στα ονόματα.
    Ίσως δεν καταφέρουμε ποτέ να συνεννοηθούμε από εδώ.

    Μιλάμε για το κορμί, χωρίς το κορμί. Ερμηνεύουμε τη γλώσσα του σώματος με το φίλτρο της λογικής. Επόμενο δεν είναι να χαθούμε στη μετάφραση?
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα κορμιά να βρουν το δρόμο τους...
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αγαπητέ συνοδοιπόρε @peleas - τι βαριά και συνάμα όμορφη λέξη το συνοδοιπόρος ε? -, δεν μπορούσα να μην περάσω απ' εδώ. Αν και τελευταία προτιμώ την σιωπή και όχι μόνο εδώ μέσα. Λες και στέρεψα από λόγια ή σκέψεις. Σίγουρα αυτή την στιγμή έχω τις "κάνουλες" κλειστές. Παρατηρώ όμως, εδώ, έξω. Και ψάχνω, ψάχνω το ατόφιο, το ανόθευτο.
    Ψάχνω κάτι, που να μην μου μοιάζει τόσο διάφανο. Καλά κάνεις και δεν προσπαθείς να πείσεις κανέναν, είναι μόνο χάσιμο χρόνου. Βλέπεις, η ζωή είναι μεγάλη κουφάλα.
    Όσο κι αν την αναλύσουμε, όσους χαλκάδες κι αν της περάσουμε, σε όσα κουτάκια κι αν την βάλουμε. Έχει τον τρόπο της, να είναι μονίμως ένα βήμα μπροστά, άγνωστη σαν πάντα.
    Ως προς τις "μεταφράσεις", την συνεννόηση, τι να λέμε τώρα. Ο/η καθένας/καθεμία μας είναι υγιής φορέας του μύθου και της πραγματικότητας του/της.
    Κάποιες φορές τυχαίνει, τα παραμύθια και οι αλήθειες μας να ταιριάζουν, πολλές άλλες, είναι σαν να συζητάει ο ουρανός με την γη.
    Και πόσοι/ες από μας παραχαράζουν σύννεφα και χώμα. Ακόμη κι αυτά που γράφω τώρα, σε αρκετούς/ες μάλλον θα φανούν μαλακίες.
    Ίσως και μαλακίες να είναι κατά βάθος. Εγώ ξέρω μονάχα, ότι "πεινάω" ξανά και ότι δεν ντρέπομαι, δεν το κρύβω σε κείνους/ες τους ελάχιστους/ες που διάλεξα και διάλεξαν με κάποιον τρόπο να είναι στα πέριξ μου, σήμερα, ίσως και αύριο, μεθαύριο δεν το ξέρω και ούτε θέλω να το μάθω πια. "Πεινάω" για κορμιά, "πεινάω" για στιγμές, ώρες ώρες "πεινάω" για χαμόγελα, για ένα χέρι στο πρόσωπο τόσο το δικό μου, όσο και στο δικό τους κι ας εκλαμβάνεται σαν αδυναμία. "Πεινάω" για ότι με κάνει να "πάλλομαι" έστω και για λίγο.
    Ονομάτισα τόσο πολύ πράγματα και καταστάσεις, που έφτασα στο σημείο απ' την υπερανάλυση ( με το μυαλό, τα νεφρά, το σβέρκο, τα δόντια ), να μην τ' αναγνωρίζω.
    Και ξέρεις τι θα ήθελα τώρα? Να τσακίσω ένα κορμί, χωρίς να σκέφτομαι αν έχουμε σχέση ή όχι. Να το πονέσω, να το ξεσκίσω, να το κάνω να ιδρώσει, να ματώσει και στην αποκορύφωση, να μου στάξει ένα δάκρυ απ' το αριστερό το μάτι. Σε μένα να στάξει, όχι επειδή θα "δάγκωνα" εκείνη, αλλά εμένα. Γιατί πια το δάκρυ μου έχει γίνει σαν εκείνα τα μέρη, που όταν ήμουν παιδί, φάνταζαν πελώρια. Αλλά τώρα που μεγάλωσα, επέστρεψα ξανά και τα είδα τόσο μικρά, σχεδόν ξένα και πια δεν τ' αναγνωρίζω.

    Καταναλώνω ανθρώπους? Επιφάνειες? Κορμιά? Είμαι άδειος? Είμαι νεκρός που αναπνέει? Ειλικρινά δεν μου καίγεται πια δεκάρα τσακιστή. Σ' ένα κόσμο γεμάτο από σάρκινα κουστούμια/φορέματα, επιλέγω την γύμνια του κυνισμού μου. Κι αναρωτιέμαι ( γι' άλλη μια φορά ), τελικά, ποιες ήταν οι πιο τυχερές μαζί μου...εκείνες που πήραν σαν δώρο το πολύ μου για λίγο καιρό ή εκείνες που έλαβαν το λίγο μου για πολύ? Γιατί, εμένα ολόκληρο, μάλλον ούτε εγώ ο ίδιος δεν μ' έχω ποτέ γευτεί...Αφηγήσεις φιλαράκι...Αφηγήσεις, που όσο και να προσπαθώ ακόμη να σκαλίσω σε κορμιά - σε πέτρα, σε ξύλο, στο νερό, ακόμη και στον αέρα - , γνωρίζω πια καλά την ματαιότητα τους.
    Ως προς τα λόγια, πολλές φορές ένα κακό που δεν θα ήταν καν τόσο αναγκαίο...
     
    Last edited: 7 Απριλίου 2016
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ξέρεις κάτι με ενοχλεί φρικτα στην πιο πανω προταση και δεν ειμια βεβαιη πως εχω εντοπισει τι ακριβως είναι.
    Σίγουρα με ενοχλεί η λέξη "ψώνισμα" γιατί παραπέμπει σε αγορά...Ίσως να με ενοχλεί και η ταύτιση του με το αγοραιο σεξ. Μου θυμίζει καποιους που κερνανε ενα ποτο καποια στιγμή και θεωρουν πως είναι ακριβώς το ίδιο με το να πάει σε μπουρδέλο.....Γιατι στο μυαλό του είτε πόρνη πληρωνει, είτε κερνάει ένα ποτό, εφόσον έβαλε χέρι στην τζεπη, η κάθε γυναίκα και το σεξ της είναι εξαγοράσιμα..... Ας ξεπεράσω όμως την ενόχληση και να πω την αποψη μου επι του θεματος.

    Αν κανω σεξ με κάποιον που γούσταρα και με γούσταρε, μπορεί άνετα το σεξ να είναι το μοναδικό ζητούμενο και δεν επελεξα το αγοραιο σεξ, γιατι δεν γουσταρω να αγορασω υπηρεσιες επαγγελματια, γουσταρω το παιγνιδι, την αναμονή, την διέγερση που κτίζεται και μεγαλώνει, παίρνω αυτοεπιβεβαιωση πως είμαι ακόμη επιθυμητή κ.τ.λ. αλλά αυτό δεν είναι σχέση. Δεν το κάνω για να καλύψω την ανάγκη μου για κοινωνικοποίηση και εχω προσωπικά απολαυσει κάποιες φορές τα one night stand μου όσον αφορά την καθ αυτή σεξουαλική πράξη, πολύ περισσότερο απο σεξ με άτομα που αγαπούσα ή είχα οικειότητα.
     
    Last edited: 7 Απριλίου 2016
  8. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Μια ακομα ενδειξη: Πριν μερικα χρονια οι ερευνητες Cindy Meston και David Buss του Πανεπιστημιου του Τεξας, μετα απο χρονια ερευνων, κατεληξαν σε 237 διαφορετικους λογους για τους οποιους μπορει να κανουμε σεξ - οι γυναικες, πιο συγκεκριμενα.
    Ουτε 5 ουτε 10.

    Τα πραγμστα ειναι αρκετα πιο συνθετα απ οσο νομιζουμε πολλες φορες. ..
     
  9. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    To "χωρίς σχέση" στην αρχή με μπέρδεψε λίγο και δυστυχώς μου είναι δύσκολο σε αυτή την φάση να δαμάσω όλα τα σεντόνια που γράφτηκαν κατά την ροή του thread... όμως θα θέσω ένα λιθαράκι, αν μου επιτρέπεται κι όποιος θέλει το αξιολογεί.

    Ο συσχετισμός έχει νομίζω να κάνει περισσότερο με την έννοια της αμοιβαιότητας. Μια sexual worker θα κάνει sex μαζί μας γιατί πληρώνεται, όχι γιατί την γοητεύσαμε ή την ψήσαμε. Η κοπέλα ωστόσο με την οποία θα κάνεις sex στην τουαλέτα (όπως περιγράφεται στο op) επέλεξε εσένα από όλο τον πληθυσμό του άμεσου περιβάλλοντος; Γιατί; Πάμπολλοι λόγοι μα το σημαντικό στοιχείο ένα: Στα μάτια της έχεις κάνει κάτι καλύτερα από τον ανταγωνισμό, είσαι το Άλφα της αγέλης και γι' αυτό θα κάνεις sex ενώ οι λοιποί θα την βγάλουν με τσόντα στο σπίτι για "after".

    Είναι λοιπόν η ικανοποίηση που αντλείται κι από τα δύο μέλη στο να "βρουν" κοινό έδαφος πριν φτάσουν στην επαφή. Εδώ έγκειται και η φευγαλέα ψευδαίσθηση της "συντροφικότητας": Επιλέξαμε ο ένας τον άλλο οπότε για το μικρό αυτό χρονικό διάστημα, μοιραζόμαστε κάτι - έστω κι αν είναι τα σώματα μας.

    Καλό thread. Δυστυχώς έπεσε ακαδημαϊκό overkill, basta λίγο ρε συ @Tenebra_Silente αγόρι μου, μας τέντωσες!
     
  10. μόνο σ' αυτή σου την πρόταση θα διαφωνήσω..... δεν είμαστε λύκοι να το κάνουν μόνο τα άλφα της αγέλης.... και το ω το κάνει με ότι απέμεινε...
     
  11. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Είναι συμβολισμός και τον χρησιμοποιώ για να τονίσω την επιλογή του επίμαχου θηλυκού. Δεν λέω πως ό,τι κινείται κάτω από μια νοητή γραμμή δεν έχει δικαίωμα στο sex. Κάθε άλλο. Απλά εστιάζω στην αντίθεση για να κάνω την τοποθέτηση ξεκάθαρη.
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @Dracon να σου πω κι εγώ για την κοπέλα που θα το κάνει μαζί σου ( το σου σχήμα λόγου ) μετά από λίγη ώρα απ' την "γνωριμία". Παίζει και να βρέθηκες στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή και να ήσουν για κείνη "αξιοφάγωτος" ή τουλάχιστον όχι τελείως εκτός γούστων της. Anyway, καλή μέρα να έχεις και sorry αν σε τέντωσα ( τεντώνεις εύκολα πάντως ), τουλάχιστον να μην μου μείνεις με τις τσακίσεις χαχαχα...