Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει σεξ χωρίς σχέση? Ναι μεν, αλλά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 5 Απριλίου 2016.

  1. Αγαπητή, σε παραπέμπω στα επόμενα σχόλιά μου. Εκεί θα σου λυθούν οι απορίες και -ελπίζω- να υποχωρήσει και η ενόχληση.
    Μάλλον ο δικός μου ορισμός περί σχέσης διαφέρει από των περισσοτέρων στο φόρουμ. Στο βιωματικό παράδειγμα που ανέφερες, θα έβαζα τον υπότιτλο "σχέση". Γιατί δεν είναι μόνο το σεξ που ζητάς από ένα one night stand: "παιχνίδι, αναμονή, επιβεβαίωση", είναι αυτά που ζητάμε και από ένα one life stand. Όλα αυτά είναι αλληλεπίδραση, ότι δηλαδή συμβαίνει σε μια σχέση. Ο ούγκα-ούγκα τύπος που ανέφερα στο σχόλιο #69 (χμμμ...σημαδιακό νούμερο) έκανε σεξ αυτιστικά, γιατί σχετίστηκε μόνο με το είδωλό του στον καθρέφτη...

    Τέλος πάντων, διαπιστώνω για μια ακόμα φορά πόσο δύσκολη είναι η συνεννόηση και αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί...
     
  2. Δε θα σχολιάσω. Αφήνομαι στη γλυκόπικρη αύρα της "ομολογίας" σου...
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Sorry, δεν άντεξα. Πυροβολήστε με ελεύθερα.

    [TROLL MODE]
    [/TROLL MODE]

    Πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί ζαλίστηκα  
     
  4. @Estelwen , υπάρχει όρος στη δημοσιογραφική ορολογία για την επιλεκτικά αποσπασματική παράθεση των απόψεων κάποιου. Ονομάζεται "κιτρινισμός".
    Be my guest. Expose yourself  
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Oh come on, why so serious. Χαμογέλα, έρχεται η άνοιξη  

    Εξ άλλου, αφού κιτρινίζω που κιτρινίζω, θα πετσοκόψω μια άλλη σου παράθεση:


    YΓ Αν θεωρείς ότι το ποστ μου διαστρεβλώνει την άποψή σου περί του θέματος ή σε θίγει με οποιονδήποτε τρόπο, ζήτα να σβηστεί. Έχω ήδη πάρει το αντικαταθλιπτικό μου, θα αντέξω.  
     
  6. Εγώ επιλέγω πότε και από ποιόν θα θιχτώ.
    Εκφράσου ελεύθερα  
     
  7. Dapom

    Dapom Contributor

    Καλές οι θεωρίες και οι πυραμίδες που «παντρεύουν» το σεξ αποκλειστικά με τη σχέση…αν θέλουμε όμως να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας θα συμφωνήσουμε όλοι ότι ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…παντού και χρόνια τώρα.

    Και αν θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς και αυτοί που δηλώνουν ΑΥΣΤΗΡΑ μονογαμικοί αν είχαν γυμνό μπροστά τους αυτό το superγκομενάκι (αναφέρομαι και σε γυναίκες και σε άντρες) την ημέρα με τις ατελείωτες καύλες τους…θα ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

    Για μένα αυτά δείχνουν ότι το σεξ στέκει άνετα μόνο του…δεν χρειάζεται την σχέση για να υπάρχει.

    Ας είναι όμως καλά κάτι εκκλησίες που με τα ΦΟΒΟΥ ΘΕΟΥ ενοχοποίησαν την ηδονή για να ελέγχουν τον κλήρο τους, κάτι «αφέντες» που για να ελέγχουν τον πληθυσμό ποινικοποίησαν το σεξ, κάτι «η έλλειψη γνώσης» και ο φόβος πανδημιών που στιγμάτισε το σεξ και πάει λέγοντας.

    Καταντήσαμε το να τραβάς ΜΑΛΑΚΙΑ (δεν είναι τυχαία η χρήση της λέξης) να είναι πιο «σωστό» από το να ΞΕΝΟΓΑΜΑΣ…λες και οι φαντασιώσεις σου όταν τραβας μαλακία είναι αποκλειστικά για τον σύντροφό σου.
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2016
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Και αν έχει πιεί απλά τ' άντερά της και δεν ξεχωρίζει το Άλφα από το Ωμέγα; Ποιο είναι το Άλφα και ποιο το Ωμέγα; Από πού ερχόμαστε; Τι είμαστε; Πού πάμε; που έλεγε και ο Gauguin.

    Βέβαια πάλι στέκει. Στα (θολωμένα) μάτια της έχεις κάνει κάτι καλύτερα από τους άλλους. Είσαι ο Επίμονος Πέφτουλας. Οπότε, χαρά ολούθε.  

    Edit. Ελπίζω να είναι σαφές ότι χρησιμοποιώ το δεύτερο πρόσωπο του ενικού ως αόριστη προσφώνηση, όπως κάνει και ο συμφορουμήτης στου οποίου το κείμενο αναφέρομαι.

    Μην παρεξηγηθώ μια στιγμή  
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2016
  9. Dracon

    Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

    Τα σεντονια σου ειναι παντα προβλεπομενα, καμια ανησυχια φιλτατε.
     
  10. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Tελικά καταλήξατε τι εννοούμε οταν λέμε "σχέση" ?  
    ...γιατί άμα αρχίσουμε τις εννοιολογικοφιλολογικολεκτικές πιρουέτες θα εντάξουμε ενδεχομένως και το σεξ με προβατίνα σε κάποιου είδους σχέση.

    Αν πάντως επρεπε να απαντήσω στο ερώτημα του Πελέα θα απαντούσα θετικά , σαφώς και υπάρχει σεχ άνευ σχέσης, έχει ήδη γραφεί το πως και γιατί, να μην τα επαναλάβω ,απλά θα προσέθετα πως...

    ....αν είναι καλό, θέτει τις βάσεις για να δημιουργηθεί σχέση, ενδεχομένως ακόμα και με την προβατίνα...
       
     
  11. Δεν καταλήξαμε, αγαπητέ. Επομένως η προβατίνα θα καταλήξει στην πατροπαράδοτη σούβλα, πληρώνοντας ακριβά το χτεσινό της one night mpeeee
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Ω ,ναί!
    "βλέπω" μάλιστα και τον τίτλο της Εσπρέσσο, πάνω απο την φωτογραφία της σουβλισμένης προβατίνας:
    " Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΟΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥ ΕΡΩΤΑ..."